Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
5.2.2017
 

Mark my words – kuten sanotaan – Brittien natojoukot nousevat maihin Porin edustalla

EU ei tule Suomen avuksi kun Venäjä tulee tänne ja ottaa maan meiltä yksipuolisin menettelyin. Yksikään EU maa ei tee meidän maamme pelastamiseksi mitään. Sen sijaan EUsta irroittautuva Englanti tulee pelastamaan puolittain tilanteen. He tulevat Tukholman edustalta laivoillaan Porin korkeudelle ja asettuvat Venäjää vastaan purettuaan tankit ja muun asevoimansa.

Porista lähtee tienumero 8 sekä Turkuun että Ouluun. Sitten siitä lähtee tiet numero 3 Helsinkiin ja tie 11 Tampereelle ja kolmas tie vielä Jyväskylään. Näitä valtateitä käyttämällä Venäjän invaasio koko Suomen valtaamiseksi pysäytetään ja siitä syystä Venäjä ei voi valloittaa koko maata.

Minä puhun nämä sanat Jumalan sanana, en ominani.

Tämä invaasio alkaa useita viikoja aikaisemmin Ivalon alueelta rajakahakan seuraamuksen kautta, jolloin Venäjä aloittaa Suomen valtauksen. Se alkaa siten kuin moni profetia on sen jo ennalta kertonut… suomineidon niskasta.

 

Takaisin