Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
14.11.2016
 

Taas yksi lause joka kolahtaa vielä kovaa omaan nilkkaan

Juuri tämä asia käy Suomelle!

Profetaalinen ilmoitus kuuluu: Ensin Venäjä tulee kuin ottaisi Suomen noin vain kysymättä ja selittelemättä. Sitten syttyy lyhyt pieni vastarinta, jonka Venäjä murskaa, jonka jälkeen Naton joukot astuvat maihin Porissa ja levittäytyvät siitä neljään sektoriin… sitten maa jaetaan idän ja lännen väliseen asemasotatilanteeseen. Astuu voimaan ns. jäätynyt konflikti, jossa Suomen kansa asuu kuin Koreassa -50 luvulta lähtien mutta kumpikaan ei ole vapaa maa.

Tämä aika on eritynen aika, kuin pysähtyneisyyden aika ennen myrsyä. Sisaremme nimim. ”Sinettisormus” näki tänä aamuna pysähtyneen vanhan kotimaisen tuulimyllyn, joka seesteisenä seisoi valmiina jauhamaan kun sen aika on.

Raamattu ilmoittaa monessa kohtaa, vaikkapa ilmestyskirjassa. Penseät heitetään Jumalan suureen viinikuurnaan ja poljetaan se kaupungin ulkopuolella.

Myös Jeesus sanoi että tulkaa ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua.

Sitten vielä että ”he pelastuvat ikään kuin tulen läpi”… joten näilä lauseilla on tässä tilanteessa erityinen asema, kun nyt odotamme vain yhtä asiaa. Taivaalla puhalletaan pasuunaan ja annetaan käskyhuuto ”Leikkaa maa!”

Jumala valmistelee ja asettelee kaikkien huulille ja teoille merkityksen ja ennalta selityksen kun ylösotto tapahtuu ja joku purnaa tänne jäätyään että ”eeli, eeli lama sabaktani”. Mutta kenelläkään ei ole sanan sijaa, koska he ovat tehneet tekoja, sanoneet sanoja ja puhuneet puheita, joissa heijastuu selkeä perustelu kullekin… miksi minä jäin!?

Matteus 13:30 Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'”

Vertauskessa luste ei siis ole vielä kadotustuomion vertauskuva, vaan tämä ”pelastutte ikään kuin tulen läpi” tuomio. Tämä sama vertaustuomio on ns. ”tyhmillä neitsyillä”. Se ei ole vielä kadotustuomio, vaan tässä ajassa eläessämme, se on kauhea tuomio koska se on tuomio suureen ahdistukseen, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen ollut. Se on iso sana sanottu!
Emme siis puhu mistään aasinhattu päässä nurkassa 2h seisomisesta, vaan jostain jossa sieluun piirtyy tuon tuomion jäljet jotta se sielu voisi pelastua.

 

Takaisin