Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.6.2016
 

Turku ja Jerusalem yhdenmukaisia monella tavalla

Paljon on puhuttu Suomen asemasta Jumalan eräänlaisena lopunajan Israelina, josta on osoituksena mm. Suomen ja Israelin lippujen yhteenliittämisen symboliikka.

Turku on Suomen vanha pää- hallintokaupunki ja Helsinki uusi, Jerusalem on Israelin entinen pää- hallintokaupunki ja tel Aviv uusi.

Israelissa on seitsemän kukkulaa ja Turussa on seitsemän kukkulaa.

Erona on se että Israelin temppeliä ei ole, vaan se otettu heiltä pois ja se on siirtynyt pakanakansoille Turun Tuomiokirkkoon joka sekin on tänä päivänä jo niin pahassa saastaisuuden vallassa ettei sitä enää voi Jumalan temppeliksi kustua. Siksi on uusi Jerusalem.

Muistatteko sen aikainen pääministerimme Rafael Paasion joka kävi valtiovierailulla kun kuudenpäivän sota syttyi 1967 ja silloin sekä Suomen että Israelin liput nousivat salkoihin Jerusalemissa ja olivat siellä rinnakkain koko tuon sodan ajan.
Rafael Paasio lähti Jerusalemiin silloin Turusta koska Paasio oli yllättävästi hänkin vieläpä turkulainen.

Fingerpori 16.06.2016 ei siis vitsillään Uusi Turku yllättävästi kauas heitä:

Tässä vitsissä toki halutaan moottoritien rampin Turku exit kyltillä ilmaista kaupungin sijaintia ilmansuunnassa yläviistoon, kuten moottoriteiden ulosmenoramppien kyltit sen suuntaa ja juuri siksi nämä ovat Jumalan aikaansaamia ilmoituksia, joita voimme aina poimia iloksemme. Ei Pertti Jarlalla ole hajuakaan siitä mikä symboliikka tähän liittyi. Uusi Jerusalem on laskeutumassa alas maan päälle kun Jeesus tulee.

 

Takaisin