Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.5.2016
 

Ivalon lumitilanne nyt – vertaus uneen keäväällä 2014

(lue ensin 14.4. kirjoitettu juttu)

Profetia kuului että olimme matkalla Kilpisjärveltä Ivaloon, joten vasemmalla kuvassa on reitti jota kuljimme autolla. Käsittääkseni jonkinverran Muonion yläpuolelta Hettan kautta Inariin ja sieltä Ivaloon. Mutta unessa ei ollut teitä varsinaisesti samalla tavalla, joten piirros osoittaa hyvin nyt unen toteutumista.

Tuon kartan ja unen mukaan, vielä 33 cm ja Venäjän lippujen pitäisi saapua. Jos näin ei toteudu, niin tämä unihan ei ole sidoksissa vuosilukuun, joten sitten se tapahtuu varmaankin ensi vuonna. En vaan jaksaisi enää odottaa yhtään ainoaa talvea. Mittani alkaa olla niin loppu että jo yli vuoden on jo mennyt odotuspäivät yli äyräiden.

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin