Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
6.5.2016
 

Mikä on se profetoitu Suomen salainen sopimus?

Vanha profetia kuuluu että kolme ministeriä on tehnyt salaisen sopimuksen, josta nousee niin suuri haloo, että siitä alkaa mielenosoitukset ja päätyy poikkeustilaan. Se ei voi oikeastaan olla kuin äärimmäinen sopimus, jolla saadaan tällainen huopatossukansa niin äkäiseksi. Salainen NATO-sopimus!

Jos kaksi mies- ja yksi naisministeri on tehnyt selkämme takana jo nyt salaisen Natoon liittämissopimuksen, josta kielii nämä kaikki jenkkien sotaharjoitukset jne. yhtäkkiset Natotutkimukset. Tällainen sopimus kansan selän takana johtaisi kyllä äärimmäiseen reaktioon.

Luin juuri Uudesta Suomesta että ruotsalaiset ovat tehneet jopa yliopiston toimesta tutkivaa gallupia jo vuosikymmeniä Natokannatuksestaan ja nyt ensimmäistä kertaa kannatus on kääntynyt selvästi positiiviseksi, luvuin 31% vastustaa ja 38% kannattaa Natojäsenyyttä.

Tämä natojäsenyyshän on suomalaisille kuuma peruna, koska tätä kansaa on turha edes lobbaamalla saada kannattamaan Natoa. Siksipä näiden natomielistelijä poliitikkojen on tehtävä sopimus kansan selän takana ja naamioitava se sitten Natojoukkojen harjoitusten kautta kansalle pureskeltavaksi, aivan kuten kaikki muutkin keinot, joilla hallituksemme on kansaansa aina riistänyt. Hyvänä esimerkkinä ikuisesti väliaikainen autovero.

Olisko niin että meille kohta paljastuu että Suomi ei olekaan sitoutumaton enää, vaan siirtymässä Natoon salaisella ministeritason sopimuksella?

Tässä liite, löytyi jopa omilta sivuiltani:

”Lisäksi tuli sanoma, joka koskee Suomen hallitusta.

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan.”

 

Takaisin