Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
21.2.2014
 

Luopumusko on tässä? Suomen päätös luopumuksen suhteen on merkityksellinen

Voi, voi, voi, Ruåtsi finaaliin – profetiani ei oikein onnistunut – hauskaa olla vajavainen 😀


Avioliittolaki 2014Tällä hetkellä enemmistö, 108/199 kansanedustajasta kannattaa ”tasa-arvoista” avioliittolakia. Eli niukka enemmistö eduskunnasta kannattaa tällä hetkellä Jumalan sanan vastaista sukupuolineutraalia avioliittoa.

Eilen 20.2.2014 eduskunnassa käydyssä keskustelussa ko. aiheesta on tullut useankin kansanedustajan kertomana täysin selväksi mistä on peräisin tuon lain vastaiset periaatteet: Raamatusta, 3. Mooseksen kirja 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan; se on Jumalalle kauhistus. Kaikki kansanedustajat ovat yhteen ääneen puhuneet, niin vastaan, kuin puolestakin, että kyseessä on nimenomaan arvokysymys. Kyseessä ei siis voi olla enää tekninen, trendi, tai muukaan toisen maan mallikysymys, puhumattakaan kenenkään erityisistä eduista, vaan kyse on nimenomaan arvomaailmasta.

Myönteisimmin aloitteeseen suhtautuvatkin ateistisimmin ja liberaalisimmin elämänkatsomukseen suhtautuvat puolueet, kuten vihreät, vasemmistoliitto ja SDP. Eniten edustajia, jotka suhtautuvat aloitteeseen kielteisesti tai joiden kanta ei ole tiedossa on keskustan, kokoomuksen tai kristillisdemokraattien riveissä, joiden sisällä on paljon konservatiivisuutta. Perussuomalaisten kannat puuttuvat selvityksestä kokonaan, joten siellä tulee olemaan se ”mustapekka” tai ”hihaässä” erottava tekijä.

 

Takaisin