Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
19.2.2014
 

Tässä kohtaa on helppo alkaa profeetaksi – sanon silti, Suomi voittaa koska, ”risti rinnassa”

Suomi voittaa olympiakultaa 2014Leijonat voitti Sotshin talviolympialaisten puolivälierissä isäntämaa Venäjän lukemin 3-1. Suomen maukkaasta voitosta on uutisoitu maailmalla lennokkain sanankääntein.

Leijonien kapteeni Teemu Selänne korosti upean Venäjä-voiton jälkeen uskon ja itseluottamuksen merkitystä. Hannu Jortikka puhui ennen pelin alkua samoja sanoja, usko, toivo ja luottamus tuovat voiton. Peli tulee olemaan yli 90%:sti henkinen taistelu.


Isoisällä oli tapana aina kertoa omaa profetiaansa siitä, kuinka skandinaviset maat ovat lopunajan ne maat, joilla menee jotenkuten koska Jumala heitä säästää. Heillä on ristilippu merkkinä siitä.

Nyt Suomen maajoukkueella on ensimmäistä kertaa risti rinnassa! Enää ei ole leijonan kuvia, puhumattakaan karkkipaketin leijonasta -80 luvulla. Nyt Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa sininen risti rinnassaan ja juuri sininen on Jumalan väri. Se on niin merkittävä väri, ettei sitä ole edes Raamatussa mainittu sanalla sininen. Siksi minulla on merkittävä ”VIP tieto” profetoidessani että tänä vuonna siniristijoukkue voittaa olympiakultaa.

Sen sijaan, Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole kovin hyvä itseironisti, vaan jopa tuittupää ja saattaa suuttua todella verisesti, nimittäin Venäjän jääkiekkojoukkueen häviö Suomen Leijonille Sotshin olympialaisissa innosti Yhdysvalloissa ilmestyvän The New Yorkerin julkaisemaan satiirisen pilahaastattelun presidentti Vladimir Putinista.

Jutussa hämmentynyt Putin kommentoi 3-1-tulosta paikalla olleille toimittajille:

– Tältä todellisten vaalien täytyy siis tuntua, Putinin pilaillaan sanoneen.
– Pelin edetessä ajattelin itsekseni, että hyvä Luoja, minulla ei ole aavistustakaan mikä on pelin lopputulos. En ole koskaan kokenut tällaista tunnetta. Se oli kamalaa.

Sitten Putin puhui maailman johtajista, joiden täytyy käydä vapaat ja lailliset vaalit päästäkseen maansa johtoon.
– Ihailen heidän sisukkuuttaan. Todella ihailen. Mutta tämänpäiväisen kokemuksen jälkeen voin todella sanoa, ettei se ole minua varten.

Tämä juttu ei ainakaan paranna yksittäisten venäläisten asennetta suomalaisia kohtaan.

 

Takaisin