Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
6.12.2012
 

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ – SUOMINEITO VIHITÄÄN SEN KUNNIAKSI (8. päivä)

”Suomen vihkiminen saatanalle” ihmetyttää netissä

IL-Keskiviikko 5.12.2012 klo 13.42

Suomi vihitään saatanalleVerkossa leviää kummallinen kutsu rituaaliin, jossa Suomi halutaan vihkiä saatanalle.

Turun Hengentieteen Seuran sivuilla kerrotaan seuran tapahtumasta, jossa Suomi vihittäisiin Saatanalle ja Luciferille 8. joulukuuta. Tämä olisi ilmeisesti vastaveto sille, että katolinen kirkko vihkii Suomen Neitsyt Marialle samana päivänä. Tapahtuman Facebook-sivu on kerännyt runsaasti jäseniä. Huomiota herättävä tapahtuma on nostattanut paljon tyrmistystä erityisesti kristillisissä piireissä. Mystinen rituaali olisi tarkoitus järjestää helsinkiläisen Horror-Shopin tiloissa. Iltalehti tavoitti Horror-Shop-levykaupan omistajan kommentoimaan kummallista tapahtumaa.

– Onhan se hellyyttävää, kun uskovaiset provosoituvat niin hurjan helposti. Kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti – mitään tapahtumaa ei olla järjestämässä, levykaupan omistaja

Sami Haavisto sanoo. Haavisto painottaa, että hän vastaa aiheeseen vain omasta puolestaan eikä edusta millään tavalla Turun Hengentieteen Seuraa. Iltalehti ei tavoittanut ketään seurasta kommentoimaan asiaa. Seura on perustettu huumorimielellä.


Jos teekkari kusee vitsiksi Mannerheimin patsaaseen ja spraymaalaa siihen natsiviestinsä, niin onko hän oikeutettu tekemään se vitsin ja vain teekkaripilan takia? Entäpä onko hellyttävää kun viranomaiset ottaa kaiken sellaisen aina niin vakavasti ja pistävät teekkarin putkaan?

Onko siis yhden tekevää, vihkivätkö he Suomen saatanalle, vai ei? Jos Turun Hengentieteen seura ei välitä hengellisestä arvomaailmasta, niin onko heillä oikeus hengessä kutsua henkimaailmaa, saatanaa ottamaan Suomi vastaan vihittynä morsiamena? Onko siis todella kyseessä huumoritempaus, kuten teekkarikin pippeli kädessään Marskin patsaalla miettii, hymyn virne naamallaan, vai onko sittenkin myös teekkarinkin taustalla vain karu ja laskelmoitu pahuus, jonka perimmäinen tarkoitus on palvella henkimaailmaa?

Mikäli näin on, meitä suomalaisia odottaa todella vaikeat ajat… kyseessä ei ole leikin asia!!! Kahdeksas päivä on okkultistinen saatanalle tarkoitettu luku, joka viittaa syvää pahuuteen, eikä sellainen ole koskaan vitsi. En ikikuuna päivänä uskaltaisi leikkiä noiden asioiden kanssa.

Muistaakseni Pihon sivustolta löytyy muutaman vuoden takainen profetia, jossa puhutaan joulukuusta, joka puolesta välistä alkaen pyyhkiytyy pois. Koetan etsiä sen, mutta en nyt just ehdi… lisään sen tähän, jos löydän, koska jos tuo vihkiminen todella tapahtuu, niin sen jälkeen täytyy tapahtua jotain todella muutakin. En usko että tuo rituaali jäisi vaille sen välitöntä seuraamusta erilaisien tapahtumien muodossa.

 

Takaisin