Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
9.2.2012
 

Kuntauudistuksesta ja varuskuntien lakkauttamisesta ja yhdistymisestä

Miehitetyt alueet ja puolustusJesaja 5:8-16 Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa! Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi. Sillä kymmenen auranalaa viinitarhaa on antava yhden bat-mitan, ja hoomerin kylvö on antava eefan. Voi niitä, jotka aamuvarhaisesta väkijuoman jäljessä juoksevat ja iltamyöhään viipyvät viinistä hehkuvina! Kanteleet, harput, vaskirummut, huilut ja viinit on heillä pidoissansa, mutta Herran tekoja he eivät tarkkaa, eivät näe hänen kättensä töitä. Sentähden minun kansani siirretään maastansa äkkiarvaamatta, sen ylhäiset kärsivät nälkää, ja sen remuava joukko nääntyy janoon.

Sentähden tuonela levittää kitansa ammolleen, avaa suunsa suunnattomaksi; ja sinne menee sen loisto, sen remuava ja pauhaava joukko, kaikki sen ilonpitäjät. Silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan, maahan painuvat ylpeitten silmät; mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa.

Näin sanoo Pyhä Raamatun Sana! TAAS ja tässäkin kohtaa ihmistä vastaan ja morsiamen ylösoton puolesta ja sen vapautuksen edestä tästä tulevasta kurimuksesta. Älkää siis pitäkö halpana näitä lukemattomia vihjailuista Raamatun lehdillä, mitä ylösotto/tempaus merkitsee. Vieläpä sanassa sanotaan, silloin ihminen masentuu ja mies painuu maahan. Jumala näyttää vanhurskautensa ja alkaa pelastamaan toden teolla ihmisiä, siis vasta ylösoton jälkeen.

 

Takaisin