Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
10.12.2011
 

Tämän täytyy olla Suomen kohtalon alkupamaus. Putin ei kestä tätä ja keino on sota!

Silminnäkijöiden mukaan noin tuhat ihmistä osoitti mieltään Vladivostokissa Tyynenmeren rannalla. Habarovskissa lähellä Kiinan rajaa poliisi otti uutistoimisto Ria-Novostin mukaan kiinni parisenkymmentä protestoijaa.Vladivostokin mielenosoittajat kantoivat kylttejä joissa protestoitiin väitettyä vaalivilppiä ja vaadittiin Venäjälle uutta johtoa.- Rottien pitää lähteä, vaadittiin yhdessä kylteistä.Mielenosoituksia on luvassa ympäri maan. Moskovassa järjestettävään protestiin odotetaan jopa 30 000 ihmistä. Mielenosoittajat kerääntyvät aukiolle Kremliä vastapäätä Moskva-joen toiselle puolelle. Jos osallistujamäärä täyttää odotukset, kyseessä olisi suurin mielenosoitus Venäjän pääkaupungissa sitten 90-luvun.

Mielenosoittajat ovat suuttuneet viime viikonloppuna järjestetyistä duumanvaaleista, jotka opposition mukaan olivat vilpilliset. Vaaleissa eniten ääniä sai pääministeri Vladimir Putinin ja presidentti Dmitri Medvedevin Yhtenäinen Venäjä -puolue. Viranomaiset ovat antaneet luvan mielenosoituksiin, mikä on viitannut siihen, että yhteenotot opposition kannattajien ja mellakkapoliisien välillä halutaan välttää.

STT-REUTERS


Viime aikoina jokaisessa diktatuurityyppisessä maassa, jossa ei ole kunnollista demokratiaa, on tapahtunut levottomuutta, tai ainakin jonkinlaista kapinaa, paitsi ehkä Pohjois-Koreassa, jossa vielä valta on pelon voiman alle linnoitettu.

Venäjä on oppinut paljon, eikä Putin ole tyhmä, puhumattakaan Medvedevistä. He osaavat, etenkin Putin, ohjata painostuskeinoin kansaa. He osaavat psykologisen kansan ohjaamisen isänmaallisin, ”äiti Venäjä” keinoin. He luovat takuulla kansalle muuta ajateltavaa, kuin miten vaaleissa todellisuudessa meni hommelit. He tekevät kuten George Bush, eli ottavat Mainilan laukaukset käyttöön ja lavastavat vihollisuuden, jota muka koko kansa sitten alkaa puolustaa.

 

Takaisin