Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
1.6.2011
 

Profetiaa tulee taas: Varis terrorisoi ihmisiä Säätytalolla – ”syykin selvisi” vai selvisikö?

Säätytalon hallitusneuvotteluissa eletään monen neuvottelijan arvion mukaan ratkaisevaa päivää. Iltapäivään mennessä räväkimmät hetket järjesti kuitenkin portailla päivystävien toimittajien ja taukoa pitävien neuvottelijoiden kimppuun hyökkäilevä varis.

Varis ei noki ihmisiä ilkeyttään, vaan se suojelee pesästä pudonnutta poikastaan. Pesä on säätytalon räystäässä. Koska poikanen ei osaa vielä lentää, se taapertaa edes takaisin säätytalon ympärillä, ja emo suojelee sitä raivokkaasti.

Säätytalon henkilökunta päivystää portailla pitkät sateenvarjot aseinaan. Varjoilla he puolustautuvat variksen hyökkäyksiä vastaan.

Henkilökunta otti yhteyttä pelastuslaitokseen, mutta asialle ei voi tehdä mitään, sillä varis on pesimäaikanaan rauhoitettu.

Talon sisällä odotetaan edelleen, että puolueet pääsisivät sopuun talousraameista. Talousryhmän vetäjä Kimmo Sasi (kok) on käynyt päivän mittaan kahdenvälisiä keskusteluja eri puolueiden kanssa. Hallitusneuvotteluja johtava Jyrki Katainen (kok) suhtautui aamupäivällä hyvin optimistisesti talousryhmän etenemiseen. Hän odottaa sopua mahdollisesti jo tänään.
Monen muun työryhmän työ on talouslukuja vaille valmis. Odotettavissa on, että kunhan ryhmät saavat talousraamit selville, ne saavat omat osuutensa nopeasti valmiiksi. Esimerkiksi hyvinvointipolitiikan ryhmän puheenjohtaja Paula Risikko (kok) arveli, että hänen ryhmällään tekstin muokkaamisessa menee sen jälkeen korkeintaan päivä.
Neuvottelujen aikataulu lykkääntyi hieman iltapäivällä, kun puolueiden puheenjohtajista koostuvan johtoryhmän kokousta lykättiin.


Varis on epäpuhdas lintu ja on saatanan enkelin symboli. Pystyn helposti olettamaan tämän merkkinä Jumalalta. Profetialla ei sinänsä suurta merkitystä olekaan, mutta sen sijaan on vahvistuksena niille joilla on sellainen korva jolla kuulee ja sellainen silmä jolla näkee. Säätytalolla siis käydään henkimaailman taistelua ja kiusaa tekee pedon emo, joka tahtoo pesimänsä jälkeläisen menestyvän.

Mitä tuohon poikaseen tulee, niin selitän sen näin: Petolinnun poikanen on siemennetty jo Suomen tulevaan hallitukseen valmiiksi ja jokin taivaallinen voima haluaa heittää pesityn pedon pois säätytalolta, jossa käydään suurta taistelua Suomesta. Petoemo sen sijaan tahtoo että pedoista kasvaa täysikasvuisia petoja Suomen johtoon, jotta saatana saisi oman hallituksensa valtaan.

Aivan varmasti nyt joku ajattelee, että no jopas Jarmo taas haki kaukaa ajatuksensa, mutta ajatus on ajatukseni, rukoukseni on rukoukseni, eikä se muuta tätä profetiaakaan muuksi. Säätytalolla luodaan parasta aikaa saatanallista suunnitelmaa Suomen kansan turmioksi.

 

Takaisin