Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
20.5.2011
 

Kataisesta tulee nuori ja urheilullinen pääministeri ja 2 maata sortuu, köyhä ja vauras

Lordi (saatana) voitti Euroviisut 21.5.2006 ja Suomi voitti jääkiekon MM-kisat 6 päivää aiemmin tänä keväänä, joka numeraalinen on vihje Lordin voitolle ja ennustetulle päivälle 21.5.2011

Kaikki asiat alkavat täsmälleen oikealla hetkellä ja Raamattu kertoo monin erilaisin kuvauksin Jeesuksen pelastavan omansa juuri täsmälleen oikealla hetkellä. Profeetat ovat jo pitkäsi toistasataa vuotta julistaneet samaa. Oikealla hetkellä Jeesus seisoo pilven reunalla sirppi kädessään ja käskyhuuto kuuluu: ”leikkaa maa, sillä sato on kypsynyt leikattavaksi”.

David Wilkerson profetoi talouden kaatuvan kolme viikkoa sen jälkeen kun joku maa kaatuu Välimeren rantaviivoilla. Kaikenlisäksi David pääsi kotiin, aivan kuten tehtävänsä päättänyt Jussi Havukainen. He ovat molemmat saavuttaneet Jumalan antaman tehtävänsä päätökseen ja on kotiin pääsyn aika.

Nyt meillä on Kreikka kaatumassa ja huomenna tulee kuluneeksi nuo ennustetut päivät 21.5. saakka, joten lähtisin siitä, ettei tapahdu paljon, mutta silti suuri asia: Jumala sulkee arkin oven ja Suomi kokee jotain merkillistä.

Luottoluokittaja Fitch on laskenut Kreikan luottoluokitusta kolmella pykälällä. Se oli luokitellut Kreikan lainat jo aiemmin roskalainoiksi, mutta nyt luokitus laski vielä entisestään. Kreikan aiempi luokitus oli BB+, nyt se on B+. Fitchin mukaan luokitus kuvastaa sitä, kuinka ison haasteen edessä Kreikka on, kun se toteuttaa perinpohjaisia taloudellisia ja rakenteellisia uudistuksia turvatakseen valtion maksukyvyn. Myös luottoluokittajat Standard & Poor’s ja Moody’s ovat luokitelleet Kreikan lainat roskaluokkaan.

Huomenna tilanne saattaa kääntyä kummalliseksi tai meillä tehdään jokin jumalaton liitto, joka johtaa pikaiseen tapahtumaketjuun. Saattaa olla että tuo jumalaton hallitus kootaan huomenna ja varmistetaan sille pohja. Joka tapauksessa Lordia (saatanaa) kumarretaan huomenna Suomessa ja sen hallituksessa, virkamieskoneistossa ja ehkäpä suuressa osassa kansaakin!

Maailman lopun skenaarion laskenut Harold Camping saattaa olla hyvinkin oikeassa ja varmaan jopa onkin, mutta se ei tee maailman loppua, vaan maailman siirtymiskauden alun konkreettisesti uudelle hallitsijalle. Ensimmäinen seitsemän vuotta saa saatana hallita lähes täysin ja sitten sen hallinnon loppu tulee Jeesuksen tulemuksella ja alkaa uusi parempi hallinto.

 

Takaisin