Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.9.2010
 

Karhuja karhuja ja karhuja, joka paikassa karhuja

Ei kai se hämmästytä skeptikkoja laisinkaan, koska heillähän on ihan oma näkemyksensä kaikkeen. Vähän sama kuin skeptikko ja pilkkaaja näkee uskovassa aina itselleen selittäjän ja että joka ikisestä asiasta löytyy aina jokin uskonnollinen selitys. Sama pätee skeptisyyteen, joka ikiselle Jumalan sanalle löytyy se oma maallinen selitys. Niin on aina ollut ja niin aina tulee olevan… kunnes!? Eli tulee se päivä, jolloin on skeptikkojen ja pilkkaajien aika mennä nurkkaan ja häveten itkeä tyhmyyttään, sillä koska usko on se ainoa seikka jonka Jumala meistä haluaa ottaa irti. Ei hän halua skeptisyytesi tuottamaa viisasteluasi, eikä tohtorin väitöskirjaasi todistukseksi viisaudestasi, sillä missä sinun viisautesi päättyy, siitä vasta Jumalan alkaa. On siis päivän selvää, että jokainen viisas ja nero jäävät ihmettelemään tyhmyyttään.

Karhut ovat vallanneet palstatilaa jatkuvasti tulemalla ihmisasutuksiin, samoin ketut ja sudet. Miksiköhän? No sille on tietysti ihan sama selitys kuin juuri suuresti uutisoitu Mooseksen ihmeen jakaa vedet kahtia, selitys tuulesta. Ihan kuin ei Jumala juuri käyttäisi sitä jakaakseen vedet. Tietysti käytti ja ihan samalla tavalla selitettiin Sodoman ja Gomorran tulikivet jne. monet muut. Ilman muuta karhut tallustelevat ihmisten ilmoille, koska niiden elintila on pienentynyt ja metsästä tulleet pedot löytävät helposti ruokaa ihmisten ilmoilta. No totta kai syy on siinä, mutta se ei estä tekemästä siitä myös profetiaa. Pedot valtaavat ihmisten asumukset ja maailma on muuttumassa ja joutumassa pedon valtaan. Siitä siinä on kysymys. Jumalan sanoma ja maailma muuttuu siten että Jumalan puhe näkyy silti aina siinä kaikessa. Ottakaa siis vaarin, koska aika on käynyt nyt todella vähiin, on vain enää muutamasta tapahtumaketjusta kaikki kiinni ja silloin se kaikki alkaa.

 

Takaisin