Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
11.9.2010
 

Jouko Pihon sivuille ilmestyi kirjoitus jonka haluan minäkin nyt julkaista

Eija Niemeläisen profeetallinen kehotussanoma 9.9.2010

Ajankohtaista Suomen kansalle

Olen tänä aamuna miettinyt, miten armollinen Jumala on ollut tätä kansaa kohtaan, joka on oikein lain voimalla hyväksynyt lakeja, jotka ovat kauhistuksia Jumalan edessä. Kuinka Suomessa on lain voimalla hyväksytty murhat, kun äidin kohtuun surmataan ihmistaimia, sillä he ovat ihmisiä jo silloin kun heillä on alkaneet muodostua jäsenet ja muut elimet. Ne kylmäverisesti surmataan ja uhrataan hyvin usein ”moolokille” tai hävitetään huoruuden synnin peittämiseksi.

Tässä maassa tänä päivänä lain voimalla on homo- ja lesboliitot hyväksytty miehen ja naisen avioliiton rinnalle. Homous ja lesbous on kauhistus Jumalan silmissä. Nämä kauhistukset on hyväksytty Jumalan seurakunnan keskuudessa. Sopii vain kysyä, kuka todellisuudessa johtaa kirkkokuntia. Kenelle on annettu valta? Miksi Herran omat ovat ääneti. On sanonta ”äänettömyys on myöntymyksen merkki”. Mitä me olemme tehneet silloin kun olisi tullut huutaa Jumalan puoleen tämän kansan päättäjien ja paimenten puolesta?

Mitä hirvittävyyksiä tapahtuu tämän kansan keskuudessa? Niistä saa kuulla päivittäin, kuinka on aivan kuin ”epidemia”, kun miehet raiskaavat naisia, kuinka isät raiskaavat omia tyttäriään. Olen kuullut kuinka eräskin poika oli raiskannut oman äitinsä ja siskonsa, kuinka eräs äiti oli pojallaan makuuttanut itsensä. Kaikkea tällaista saastaa tämä kansa kantaa sisällään ja kuinka paljon, sen vain Jumala tietää. Raamatussa 3. Mooseksen kirjassa Jumala luettelee niiden kansojen syntilistan, jotka Jumala tuhosi niiden syntien tähden ja näitä kaikkia kauhistuksia Suomessa harjoitetaan. Myös eläimiin ryhtymistä, ei yksin miehet, vaan uskon että naisetkin ovat paritelleet eläinten kanssa. Tätä maata riivaa myös hirvittävä murhanhenki. Ei ole päivää, jolloin ei ole henkeä riistetty, jopa useita.

Mihin joutuu Suomen kansa? Mitä joudumme kärsimään, kun Jumalan tuomiot kohtaavat tätä kansaa? Vain ja ainoastaan se, että Suomen kansa tekee parannusta totisin sydämin ja luopuu synneistään ja poistaa ne lait, jotka sotivat Jumalan tahtoa vastaan. Silloin Jumala armahtaa tätä kansaa, mutta rankaisematta hän ei jätä. On kaksi eri asiaa olla Jumalan tuomioitten alla kuin olla Jumalan rangaistuksen alla. Herra, armahda meitä!

 

Takaisin