Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.6.2010
 

Profeetta nousee pian Suomeen ja sama koskee Suomen miekkaa joka tulee kohti

Jouko Pihon sivuilla seuraava uusi kehoitus:

Nimimerkki Repen kehotus

Koen kehotuksen kirjoittaa tämän viestin. Te, joilla on auto, ostakaa NYT varakanistereita ja täyttäkää ne polttoaineella, niin paljon, että selviätte niillä monta kuukautta. Näin teen itse ja koen, että Jumala kehottaa kaikkia tähän.

Kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että Pohjolan Valon herätys alkaa ihan kohta… aivan kohta!

Idän karhu tulee karjahtamaan vain kerran ja se on jo kimpussamme. Ei se karhu tule salaa tänne, vaan väkevällä voimalla tallaten jalkoihinsa kaiken haluamansa. Sen sijaan se mikä liittyy suomalaisten keskuudessa olevaan uskontoon ja siihen liittyviin asioihin, se ei tule koskemaan, vaan jättää sen rauhaan. Suomen hallintoelimet se tulee repimään palasiksi ja se ei tapahdu missään hitaasti etenevässä aikataulussa, vaan parissa, kolmessa viikossa.

Uskon vahvasti että nyt vellova Venäjän median aiheuttama suomalaisviha on yksi räjähtävä alkutapahtuma. Onhan meillä tieto siitä että jokainen ulkomailla asuva tai oleskeleva venäläiskansalainen on Venäjän armeijan vapaassa erityissuojeluksessa, eikä venäläinen armeija vaadi enää presidentin lupaa mennäkseen puolustamaan näitä vieraallakaan maaperällä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitaan vain parikymmentä vapaaehtoista ja rajakonflikti on valmis.

Tätä skenaariota en odota käyvän, vaan ylösottoa ennen sitä. Karhu ehtii silti karjahtaa, niin uskon. Kaikesta huolimatta me kaikki emme suinkaan tarvitse bensaa autoihimme, emmekä liioin hernepurkkivarastoa kellariin, koska jos Uskomme ei riitä Jeesuksen Kristuksen veren pelastavaan voimaan niin mitä sitten muuta vielä voisimme meidän voivan tarvita? Jotain tekojako, EI! Usko täytyy aina riittää ja siksi uskomme 1. Tess. 5:9 Se joka uskoo tekoihin, myös uskoo teoilla olevan merkitys ja siksi moni myös pelastuu tekojensa kautta luottamaan pelkästään Uskoon. Se taas joka uskoo, Uskon voimaan se myös pelastuu Uskonsa kautta.

 

Takaisin