Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
11.4.2010
 

Profetia kertoo Venäjän hyökätessä pääministerin olevan nuori ja urheilullinen

En mistään enää löydä sitä profetiaa, jonka luin jo vuosia sitten jostain mutta sen tiedän, että se kuvaili hyvin Suomen tilannetta kun Venäjä oli tehnyt ensimmäiset siirtonsa meitä vastaan ja itärajat olivat avattu. Suomelta oli viety käytännössä mahdollisuus puolustautua, koska apua oli turha anella EU:lta eikä ainakaan NATO:lta, jolla oli omiakin huolia ihan kotitarpeiksi.

Tuossa profetiassa kuvattiin nuori ja urheilullinen pääministerimme olevan ymmällään ja tietämätön mitä tehdä, koska ei tuntenut Jumalaa. Tuo pääministeri ei voisi olla kukaan muu kuin Aleksander Stubb.

Profetiassa siis kuvattiin sitä myös, missä asemassa maamme johtajuus on, eli omavoimaisuudessaan jossa Jumala on unohdettu kirjan kansien väliin pölyttymään.

Toinen profetia kertoo myöhemmästä ajasta, jossa presidentiksi noussut Niinistö ottaa vanhan pölyisen Raamatun esille, jonka kautta suomalaiset saavat vapautensa takaisin.

 

Takaisin