Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
1.4.2010
 

Miksi Suomessa kaikki tuntuu olevan päälaellaan? Ja siksi Paasikivikin kääntyi haudassaan…

Suomi tuntuu olevan epäkohtien ja nurinkurisuuden esikuva koko maailmalle. Meillä on ”muka demokratia” ja silti meidän selän takana tehdään kaikenlaista epädemokraattista kähmintää. Liikemiehet tekevät saunasopimuksia yhdessä poliitikkojen kanssa, joka ei sinänsä ole mikään uusi ilmiö. Sen sijaan virkamieskoneistomme on alun perin tehty palvelemaan yhteiskuntaa, niin nyt se on alkanut sotia yhteiskuntaamme vastaan. Suomi on täynnä ristiriitaisia lakeja, säädöksiä ja ohjeistuksia, joiden lopputuloksena on poikkeuksetta viranomaisen joutuminen puun ja kuoren väliin. Niinpä viranomaisesta tulee kansan vihollinen ja kansa kärsii virkamiesten sekoilusta säädösten keskellä. Yhä useamman kerran olemme nähneet kuinka Suomen hallitus ja ministerit rikkovat jopa perustuslakiamme.

Otan vain pari pientä esimerkkiä: Hain kaasusumuttimelleni uutta jatkolupaa ja törmäsin luonnollisesti vanhaa lainsäädökseen, jonka mukaan kaasuase on siis ampuma-ase ja käsiaseisiin verrattavissa oleva voimankäyttöväline. Ammattilaisen käsissä kaikki pitäisi olla ok. kuten vanha Falckin vastaava hoitaja sanoi, että ammattilaiselle on ihan sama vaikka liekinheittimen heidän käsiinsä antaisi, jos on järki päässä ja koulut käyty. Mutta eipäs vaan olekaan Suomen viranomaisen mielestä enää, vaan jouduin aikamoiseen tenttiin, vaikka omaan käyttäjäkoulutuksen lisäksi jopa tuon samaisen kaasusumuttimeen vaadittavan kouluttajaluvan ja minun nimeni kouluttajana kelpaa kaasuluvan myöntämiseen. Saan siis antaa koulutuksen kaasusumutinta varten, mutta en saa noin vain vanhentunutta kaasusumutinlupaani vaihtaa uuteen, vaan joudun selittämään kirjallisesti ummet ja lammet. Kaasusumuttimen käytöstä johtuen ei tietääkseni Suomessa ole kukaan vielä kuollut. Eräs poliisikokelas joutui ensihoitajan käsittelyyn Tampereella poliisikoulussa aktivoiduttuaan OC kaasulle ja siinä kaikki. Sen sijaan Saksassa saa kaasusumuttimia ostaa rautakaupasta hyllytavarana ilman mitään lupaa. Mutta Suomessa kaikki ampuma-aseeksi lainsäädännössä luokiteltavat ovat jo lähestulkoon laittomia. Tässä vasta aikaan kerroin käsiaseista pienen palan jossa totesimme että keskimäärin vain puolitoista ihmistä kuolee vuosittain laillisen käsiaseen luotiin. Sen sijaan Suomen kaikkien aikojen suosituin murha-ase, ns. muoviperämorapuukko on saksalaisen rautakaupan kaasusumuttimen tapaan meillä Suomessa tavallista rautakaupan hyllytavaraa, jonka kuka tahansa 18v täyttänyt saa ostaa. Kaasusumutinta ei saa mistään, koska laki sanoo, että se on laiton ja siksi vaarallinen, vaikka moralla on tapettu varmaan jo satoja ihmisiä Suomessa.

Tällä tavalla Suomen laki, tilastototuus ja moraali ovat täysin ristiriidassa keskenään.

Sama pätee sosiaaliviraston toimintaa ja tasa-arvoa. Ei miehillä ole mitään tasa-arvoa koskaan ollutkaan kun sosiaalivirastot ovat perustettu ”lasten etuja” ajamaan. Ne ovat perustettu naisliikkeen jatkoksi ajamaan naisten maailman etuuksia. Tämän kaiken todistaa mm. tilastot. Lisäksi kun lasketaan lasten edun olevan viranomaisen etusijalla, niin täysin pää edellä seinään mennään lasten edun kanssa ja virnaomaisten tekemien toimintojen kanssa. Jos todellakin lasten etuja ajateltaisi ensin, niin lapsi tahtoo perheen pysyvän yhdessä, joka on heidän tahtonsa sijalla numero yksi.

Eräässä päiväkodissa tässä hiljan kyseltiin lapsilta että mitä he tahtoisivat, mikäli he saisivat pyytää mitä ikinä tahansa. Tuossa kyselyssä huomattiin, että lähes kaikki eronneet asuivat äitinsä luona ja heidän tahtonsa oli saada isä kotiin. Vetääkö hiljaiseksi? Minut vetää, koska Suomi on rikki ja sen arvot murskattu.

Lisäksi tilastototuuksia on vääristelty maahanmuuttajien rikollisuuden osalta, koska jos totuus paljastuisi, niin maahanmuuttajia alettaisiin suorastaan vihaamaan. Helsingin rautatieaseman seudulla vuonna 2003-2004 tapahtui yli 90% Helsingin rikoksista, joista yli 90% oli kahden etnisen jengin tekemiä, joista toinen oli somalijengi ja toinen kongolaisjengi. Että näin.

Suomea vaivaa kirjaimellisesti jumalattomuus ja itse omavoimaisesti hienojen lakivaliokuntien tekemät lakialoitteen ja säädökset ilman rukouksien voimaa. Näin syntyivät aluksi naispappeus, sitten hajosivat perheet, sitten kiellettiin synnistä puhuminen, tuotiin kirkkoon rock- ja pop viihde, sallittiin homous, homoperheet ja sitten lopuksi jopa homo- ja transvenstiittipapit. Kaikki tämä syötettiin kansalle hitaasti, portti portilta, kunnes kansa oli jo turta. Tähän on tultu ja rukoileva vanha Paasikiven presidenttipari kääntyy haudassaan häpeästä, kun Suomi ajaa laivansa karille. Se tässä Suomessa mättää ja siksi vanha likainen veri on laskettava pois ja haavahan tekee aina kipeää. Tästä syystä silti rukoilen Jumalaa, että anna miekkasi tulla Suomen veren vuodattajaksi, koska se miekka on lopulta kumminkin totuuden miekka.

 

Takaisin