Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.12.2009
 

Teille suomalaisille jotka vihaatte Kristittyjä, Jumalan kansaa

Ei ole Pentagrammista iso ero… No mutta jutun juuri ei olekaan saatanan symboleissa, vaan saatanan hengen mukaisessa tahdossa, vihata.

Saatana ei siis kykene rakkauteen, joten hän vain vihaa enemmän tai vähemmän. Hän käyttää hyväkseen ihmisiä ja haluaa omistaa ihmisiä.

Teille monelle jumalattomalle, jotka ette Jeesusta vielä tunne, teille saattaa rakkaus olla omistamisen halua vaikka luulette sen olevan rakkautta. Aito Rakkaus ei silti ole mahdollista, ellet suodata sitä läpi 1. Korinttolaiskirje 13 mukaisen tinkimättömän käsityksen siitä mitä OIKEA RAKKAUS ON.

Saatana tekee koko ajan työtä Rakkauden tuhoamiseksi, jotta Rakkaus näyttäisi yhtä turhalta kuin ”fanittaminen”, ”diggaaminen” tai vaikka ”nussiminen huoltoeaseman takapihalla”. Jopa pornoleffa saattaa olla tästä syystä joillekin rakkautta koko sydämestä. Onhan tämä surullista.

Aikoinaan Hesan asemalla ollessani vartijana, eräs vanha kokenut vartija selitti eräälle anarkistille, joka aikoi voida toimia yhteiskuntaa vastaan, hän sanoi tälle: ”tiedätkö että kun valta vaihtuu anarkian vuoksi, niin valtaa tulee aina ääripää?” Anarkisti katsoo suu auki ja kollega vastaa heti perään että: ”katsos kun se on sillä tavalla, että kun anarkistin tehtävä tulee täytettyä, niin yksikään uusi hallinto ei halua anarkistia, joten anarkisti tapetaan aina ensimmäiseksi”. Juuri niin se menee.

Sen sijaan teille Kristittyjen vihaajille minä sanon, että maltillinen Kristitty ei koskaan ole anarkisti, eikä Kristityn ihanteisiin kuulu väkivalta, kiihkoilu, eikä minkäänlainen uhoaminen varsinaisesta uhkailuista puhumattakaan. Puhun aidosta Kristitystä, enkä saatanan palveluksessa olevista ihmisistä, jotka kulkevat kirkoissa julistamassa ja huutelemassa ilman Pyhän Hengen läsnäoloa, jonka vain aito Kristitty tunnistaa.

Silti nämä kaikki ovat Kristittyjen syytösasialistalla heti esillä. Minä itse olen tämän vakavan ”hihhulisyytöksen” elävä uhri, joka lähetettiin pahojen tarkoitusperien saattelemana Peijaksen mielisairaalaan. Nämäkin ihmiset olivat omia sukulaisiani, koska vain vaimo, veli, sisar, äiti ja isä kykenevät olemaan vaikuttajia todistamassa MT1 lähetteen toimeenpanijoina. Elikkä siis! Kun veljesi, vaimosi tai ed. mainitsemiani henkilöt allekirjoittavat sinut hulluksi uskosi Jeesukseen ja hänen pelastustyönsä vuoksi, niin olet silloin kaiken ymmärrykseni mukaan kantanut suuren määrän Jeesuksen Via DoloRosan tietä.

Jeesusta Kristusta vihaava kansa jakaantuu lopulta myös 2/3 osaryhmään, jossa osa luopuu ja osa heistä menisi vaikka giljotiiniin ja niin osa heistä myös meneekin.

Älä sinä jumalaton nytkään pelkää, jos luet tätä joskus minun mentyäni, vaan käänny ja ehdit. Jumalan suunnitelma sadonkorjuussa on ihan toisenlainen ja Jumalakin näyttää kasvonsa erilaisena kuin tämä maailma Hänet on ennemmin nähnyt. Jumala näyttää kahdet kasvonsa, jotka ovat kiivaus ja viha, toisille lempein Rakkaus ja suojelu vailla vertaa.

 

Takaisin