Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
17.10.2009
 

Googin toiminta Hesekielin mukaan luvussa 38

Hesekiel 38:1-7 Minulle tuli tämä Herran sana: ”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.

Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.

Kaikki nuo lukuisat kansat ovat kääntäneet vihaiset kasvonsa Israelia vastaan, mutta kuten huomaat, Jumala käskee profeetta Hesekieltä ennustamaan Googia vastaan ja niin Hesekiel tekeekin.

Goog ei halua sotia mutta Jumala laittaa koukut Googin leukoihin ja vetää sen sotajalalle, varustaen Googin mahtaviin mittoihin. Sitähän Venäjä nyt on!

Hesekiel kehottaa Israelia olemaan valmiina.

Hesekiel 38:8-9 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra:

Miksiköhän Israel on tehnyt monta salaista käyntiä Venäjällä, eikä ole hyökännyt Iraniin? Goog ja Persia ovat liittoutuneet keskenään ja Israelin hyökkäys Iraniin olisi yhtä kuin sodanjulistus Venäjälle ja sitä Iran tahtoo.

Hesekiel 38:10-13 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: ’Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?’

Hesekiel puhuu taas Googille, sanoen tämän punoneen ovelan juonen (Arctic Sea?) ja Suomen miehitys. On vain yksi ainoa paikka maailmassa, missä ihmiset elävät rauhassa ilman salpoja ja ovia. Se maa on Suomen lappi ja pohjoiskalotti, jossa eletään sovussa ja Lapinkodan oviaukkoa peittää räsymatto, joka on auki kaikille tänäkin päivänä. Toki on muuallakin maailmassa samanlaisia asumuksia, mutteivät he eläkään kovin rauhaisessa maassa. Saban, Denan ja Tasiirin kauppiaat kyselevät. Nämä kauppiaat ovat ovat länsimaiden uudet talousmahdit.

Hesekiel 38:14-16 Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

Sitten pohjoisen maan ryöstöretken jälkeen Goog suuntaa katseensa etelään. Goog näkee Israelin asuvan rauhassa palestiinalaisten kanssa. Tarinan loppu me tiedetäänkin… Goog kaatuu kaikkien muiden kansojen mukana ja loput ajetaan Siperian aroille.

Sana Suomen oikeuslaitokselle köyhyyden vastaisena päivänä 17.10.2009

Suomen oikeuslaitos, Herrasi sinun Jumalasi puhuu sinulle: Herra sinun Jumalasi on puhunut sinulle, etkä sinä ole minua kuunnellut, vaan olet halunnut säätää lakisi himojesi ja oman tahtosi mukaan. Minne hävitit Pyhän Sanani, jonka annoin sinulle jo satoja vuosia sitten ohjenuoraksi kaiken lakisi säätämään. Miksi hylkäsit hyvään johtavan ohjenuorani ja otit maailmalta oppia, joiden ohjenuora vei sinutkin maailman ruhtinasta kumartamaan. Olet nyt häpäissyt itsesi ja antanut vallan pedolle, jolla ei ole hyvää eikä oikeudenmukaista tahtoa ja mieltä. Maailma vei sinut antamaan epäoikeutta ja valheellista oikeutta oikeuden ja totuuden sijaan. Nyt sinä annat oikeuden sijasta tuskaa ja murhetta ja kärsimyksiä. Sinä kuuntelet kansan tahtoa, etkä oikeuden toteutumista. Sinä palkitset pahantekijät, huorintekijät, hekumoitsijat, rahanpalvojat ja armottomat pettäjät ja ennen kaikkea, sinä palkitset minun Pyhää sanaani vastaan työtään tekevät ja tuomitset minun sanaani pelkäävät nöyrät palvelijani. Sinä olet ottanut rahan rakkauden tilalle ja valheen totuuden tilalle. Tuomiosi eivät ole enää oikeudentuomioita, vaan vääryydentuomioita. Sinä olet ylpistynyt ja kutsut itseäsi instituutioksi. Voisit ollakin edelleen kunniasi ansainnut laitos, silloin kun minä saatoin nimittää tuomarisi, mutta tahdoit tehdä tahtoani vastaan ja valitsit vääryyteen johtavat lakisi, enkä voi nimittää tuomareitani niihin säätämiisi lakeihisi. Voisit olla kunniasi ansainnut jos olisit minua kuunnellut ja siksi saat kunniasi vasta sitten kun ansaitset sitä totuuden nimissä ja Herran sinun Jumalasi nimessä, etkä omissa nimissäsi.

Palaa sinä eksynyt oikeuslaitos takaisin Herran nuhteeseen ja avaa pölyttynyt Raamattusi. Katso mitä valheita olet lakeihisi kirjoittanut ja kuinka vääristelit totuuden sanoja jotka olen sinulle antanut. Huomaat pian kun olet sanaani verrannut näiden vuosikymmenten aikana, jonka polkusi ovat vieneet yhä kivisemmille ja kallioisimmille maille, kunnes vastassasi ei ole enää kuin jyrkänne ja julma kivikkoinen rotko. Jäätynyt on sinun sydämesi, mutta sulata se ja ota opiksesi.

Kenenkään ei enää tarvitse rukoilla Suomiparka, sinun puolestasi, koska päätökseni olen jo tehnyt ja enkelini ovat jo tovin olleet matkalla suorittamaan päätökseen tehtävänsä ja määrähetkellä alkaa tapahtumaketju, jollaista maailma ei vielä koskaan ole nähnyt. Sinä oikeuslaitos tulet ihmettelemään, miten oikeutta enää voidaan jakaa siinä tilanteessa. Tilanteessa jossa enää sinun ei tarvitse jakaa oikeutta, koska uusi oikeus astui voimaan joka on sinutkin jo tuominnut. Paikkasi annetaan hetkeksi muille ja sinä joudut oikeuden eteen saamaan omia tuomioitasi, kunnes olet läksysi oppinut ja minun vihani valheitasi kohtaan laantunut. Sinä saat maineesi ja kunniasi takaisin, mutta vasta itkun ja hammasten kiristyksen jälkeen, kun sinulta on kaikki ensin viety, samoin kuin olet itse vääryydellä vienyt osattomilta vähimmätkin osuutensa.

Pane nyt lamppusi vakan päälle ja avaa ikkunat ja ovet selälleen, kiipeä katolle ja huuda, sillä Herrasi on tullut lähelle.

 

Takaisin