Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
12.10.2009
 

Idästä se paha tulee ja itäsuomea kuritetaan jo aika kovalla kädellä

Sukupuolenkorjausleikkauksen läpikäynyt Marja-Sisko Aalto palaa Imatran kirkkoherraksi marraskuun alussa. Paluu ei ole helppo. Vastassa on joukko epäileviä seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia.

Imatran kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Reijo Siitonen on yksi niistä, joiden on vaikea niellä Aallon paluuta Imatralle. Hän kertoo valvoneensa öitä asian vuoksi.


Olli ”sisar” Aaltotätisetälä palaa kuin iljetyksen kauhistus rikospaikalle imatralaisparkojen kirkkoherraksi, hyi olkoon, kirkkotransvestiitiksi takaisin virkaansa. Olen ennenkin muistuttanut että tämän maailman ihmiset suvaitsevat poikkeavuutta ja heikompiaan kuin säälisivät näitä, eivät siksi koska nämä ovat henkisesti heikompia, vaan siksi koska saavat itse tuntea olevansa vahvoja. Näin siksi koska muuten terveet heikommat sielut saavat osoittaa paremmuuttaan säälin kautta suvaitsijoina. Tämä pätee kaappihomojen ulosmarssilla ja muiden sairaiden seksuaaliorjien esiintuloon siten että feministit etunenässä pääsevät tuntemaan paremmuudentuntoa kun saavat ”hyväksyä” vajavuuden näissä seksuaalisten himojen orjissa. Etunenässä ns. vahvat naiset ovat ihannoineet homoutta, koska maskuliini-nen mies on kadonnut ja silti Jumala sanoi…

1. Mooseksen kirja 3:16 Ja vaimolle hän sanoi: ”Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva”.

Ja tämän jälkeen nainen on aina ollut miehen alamainen, vaikka nainen tekisi mitä, koska se on Jumalan sana, eikä Jumalan sana ole mikään kliseinen juttu Raamatun lehdillä. Samasta syystä ja samalla tavalla ihminen tekee korjausleikkauksia itselleen, koska Jumala on tehnyt virheen, jota on korjattava. Antoihan Jumala Adamille naisenkin siksi jotta tämä voisi syyttää siitä Jumalaa. Niinpä nainen kapinoi Jumalaa vastaan sukupuolena huomattavasti miestä enemmän ja mies taas tekee syntiä heikon luontonsa takia enemmän kuin nainen.

Itäsuomi sen sijaan puhuttaa minua tänään, koska jatkuvasti saa lukea kun itäsuomessa on milloin sähköt poikki, milloin myrsky runnellut sitä pahoin ja milloin rankkasateet. Siellä on alkanut selvästi jo vaivata lopunaikojen tuleminen ja uskon että tämä leviää kohta keskiseen Suomeen ja pian myös läntiseen Suomeen. Idän seurakuntien on syytä rukoilla voimaa jaksaa ja me täällä muualla Suomessa pyydämme sinne Taivaanisän suojelusta ja varjelusta.

Kohta me pääsemme pois täältä kurjasta maailmasta Taivaan hääjuhlaan.

 

Takaisin