Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
8.8.2009
 

Vuosi sitten, viiden päivän sodassa – Venäjä miehitti Georgian (kts. Georgian lippua)

Huomaatko kun Georgian lipussa on punainen risti valkoisella pohjalla. Punainen on vaaran merkkiväri ja punaiset pienet ristit kuvastavat katastrofin tuloa. Punainen ristihän on kansainvälinen katastrofiapujärjestö. Punaisia ristejä on lipun neljällä kulmalla, kuten ilmestyskirjassa tätä hävitystä kuvataan. Georgia taitaa sittenkin olla profetia, koska viiden päivän sota on päivää lyhyempi kuin kuuden päivän sota oli.

Israelin kuuden päivän sotahan käytiin vuonna 1967 kesäkuun alkupuolella, hieman ennen puolta väliä ja tämä viiden päivän sota käytiin samalla tavalla kesän 2008 lopussa. Uskon että tämä tarkoittaa, että sota syttyy nopeammin kuin kukaan ehtii edes arvata ja se saavuttaa lopulta katastrofaalisella tavalla koko maan piirin neljä kulmaa.

Tämän lisäksi, koska Georgian lippu muistuttaa Suomen lippua muodoltaan, joten uskon niin, että Suomi on todellakin pian kohta seuraava vuorossa, jonka ristilippu värjätään punaiseksi kuin Georgiassa. Niinpä Georgia selvästi toimii profetian muodossa. Georgia saattaa olla se maa, josta kaikki alkoi viattoman näköisesti mutta siellä ei ole sota vielä suinkaan ohi.

 

Takaisin