Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
7.8.2009
 

Feminismi tuhoaa Suomen lapset jo leikki-iässä

Kerta kaikkiaan raivostuttavaa näiden järjettömien fanaatikkojen ehdotusten kanssa. Vai oikein prinsessaleikitkin pitäs kieltää. Pitäsköhän niille tytöille antaa Conan Barbaari nuketkin Barbin ja Kenin tilalle. lisäksi konekiväärit, pornolehtiä ja satasen viikkoraha. Sen sijaan pojat on syytä alistaa, jotteivät hypi sitten aikuisena enää tyttöjen silmille. Niinpä poikalapset on syytä sulkea pieneen vaaleanpunaiseen silkkihuoneeseen jossa leijuu huumaavia tuoksuja, kuten vaikka Cahannel 5. Lisäksi heille tulee näyttää nonstop videolta Charlien enkeleitä ja DDR:n naisten yleisurheilusuorituksia. Heistä tehdään siten kuuliaisia umpihomoja ja opetetaan alistumaan naisen edessä. Sellainen on feminismi, enkä edes vitsaile, koska kerran kuulin oikean feminismin mielipiteen miehistä. Karua kuultavaa.

Kerron vastaavan kornin tarinan omasta ammatistani. Olin töissä Hesan asemalla vartijana ja toimin myös portsarina usein keskusta ravintoloissa. Kerran olin asemaravintolassa ja jouduin poistamaan somaliseurueen. Heistä yksi oli heidän lakimiehensä joka luuli selviävänsä poistosta, mutta toisin kävi. Sitten alkoi tämä klassinen rasismisyyttely minun tekemästä poistotoimenpiteestä johtuen. Kerroin yksoikoon järjestyksenvalvojan poistamiseen perustuvan lainsäädännön, johon rasismilla ei ole mitään tekemistä ja pyysin seuruetta vielä kerran poistumaan. Mussutus jatkui vielä hetken, joten ajattelin vaihtaa taktiikkaa. Kysyin että oletteko te somaliasta kotoisin? Vastaus oli että kyllä. Sanoin heille että jos minä tulisin teille sinne Somaliaan ja tekisin jotain laitonta siellä, niin minut luultavasti vietäisiin jonkin piharakennuksen taakse ilman oikeudenkäyntiä ja ammuttaisiin siellä hyvin nopeasti vain kuula kalloon, eikä edes haudattaisi ruumista. Tähän nuo somalit vastasivat naureskellen myöntyvästi ja sitten vasta huomasivat, että se ei ollut oikein.

Samalla tavalla tekevät natsit, skinit, EVR, Green Peace, Cannonball, NBK, Hamas, Hizbullah, sovinistit ja feministit. He eivät näe muuta kuin itsensä ja keinot joilla saadaan aikaan jotain joka kuuluu heidän ideologiansa päämääriin. Yleensä se on vain pelkkää läpensä pahaa.

 

Takaisin