Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
4.8.2009
 

Älkää ihannoiko, arvostako tai kunnioittako ”rikollisglamuuria” – Se on halpaa!

Pikkupoika ampui mummoa – taustalla RIKOLLISTEN ILLANVIETTO. Tiistai 4.8.2009 klo 12.43 (päivitetty klo 13.33)

Ase oli unohtunut terassille rikollisjengiläisten illanvieton jälkeen.

Vantaan Askistossa sunnuntaiaamuna sattunut ampuminen liittyi kahden kovan luokan rikollisen tapaamiseen. Iltaleh-den tietojen mukaan asunnon haltija kuuluu pelättyyn rikollisjär-jestö MORE:en (Me Olemme Rikollisten Eliittiä). Kyläilemään tullut mies puolestaan on NBK:n (Natural Born Killers) jäsen.

Talossa oli lauantai-iltana paikalla talon isäntä, hänen vaimonsa ja 4-vuotias poikansa sekä 70-vuotias äitinsä. Kyläilemään tuli miehen kaveri vaimonsa kanssa. Vieras oli tiettävästi hiljattain vapautunut tutkintavankeudesta… (lue koko juttu).

 

 


Tässä minun vastine aiheesta, en voisi enempää kristittynä halveksua muuta kuin kuulumista rikollisjärjestöön ja kaiken lisäksi ylpeillä sillä. Tässä Kummelin tekemä oodi natseille, joka minun mielestäni kuvastaa oikein mainiosti mitä ”more” ja ”nbk” ovat.

Kaikki alkaa siitä että elämä kotona on mennyt pilalle… sitten nuorella on parempi olla samanlaisen kohtalon kärsineiden joukossa kuin kotona. Niin syntyy rikollisjengit, jollaisia maailman historia on tuntenut aina. Ensimmäisiä Suomessa julkisuuden saaneita rikollisliigoja olivat Antti Isotalo ja Antti Rannanjärvi, joista toisen rikossyytteet olivat tässä:

1855: todettiin syylliseksi puukolla suoritettuun pahoinpitelyyn
1856: tuomittiin sakkoihin laittomasta viinanmyynnistä ja sapatin rikkomisesta
1858: vapautettu vastuusta Matti Tönkän puukotusjutussa, sakkoja aiheettomasta puukonkannosta
1862: sai 38 paria raippoja sekä julkisen kirkkorangaistuksen taskuvarkaudesta
1864: syytettiin luvattomasta viinanpoltosta
1869: tuomittu juopumuksesta käräjäpaikalla, puukon esille ottamisesta, murtovarkaudesta, varkaudesta ja tuhopoltosta.
1869: edelleen uusien todisteiden perusteella sai kihlakunnanoikeudessa kuolemantuomion aiemmasta vuoden 1858 puukotustaposta: haki ja sai armahduksen senaatilta 1870, mutta tuomittiin sakkoihin, raipparangaistukseen, kunnianmenetykseen sekä kuritushuoneeseen 12 vuodeksi.
1882: vapautui vankilasta.
1883: pahoinpiteli miehen mutta selvisi sakoilla.

En viitsi nauraa, mutta säälittävää… oikeesti! Eiväthän nämä pyhäkoululaiset edes tiedä mitä rikollisuus on tänä päivänä.

 

Samanlaisia ihmisiä ovat olleet nämäkin, joiden taustalla on pelkästään lapsuudessa koettuja avioliiton väkivaltaa, hylkäämistä ja kaikkea syntiä.

Nykyään sen sijaan keinot ovat raaistuneet, tekniikka ja aseiden satavuus on lisääntynyt ja ihmisten sydämessä ollut perusrakkaus on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Näistä vellihousuista on syntyneet NBK ja MORE, joiden jäsenet ovat hakeneet sydämensä puutteeseen sisältöä jengeissä ja kunniaa väkivallan kautta. Heistä on tullut pahuuden orjia.

Lauri Johanssonilla NBK:n ex. presidentillä olisi paljon varmasti sanottavaa ja kerrottavaa mutta koska minäkin tunnen ammatissani johtuneiden työtehtävien kautta henkilökohtaisesti tuntemaan monta rikollisjengien jäsentä ja siksi voi myös katsoa voivani olla äänessä.

Kerron tapauksen Malmilta: Meillä oli odotettavissa erään vasikointivihjeen perusteella iso jengitappelu Ylämalmin putken päässä. Alamalmilta tuli suuri skinhead jengi Ylämalmille ja Ylämalmilla odottivat somalinuoret suurena laumana. Saimme tilanteen varmistuttua vakavaksi, hetkeä myöhemmin kaksi poliisipartiota ja meitä vartijoita oli valmiina seitsemän. Me otimme heti kiinni molempien jengien johtohahmot blokkaamalla heidät erilleen muista. Minä lähdin parini kanssa viemään skinhead jengin johtajaa putkallemme jossa tämä raukka avautui ja alkoi itkeä surullista elämäntilannettaan. Kyynelsilmin hän kertoi mitä hänelle oli tapahtunut. Tässä oli se suuri jengin johtaja joka vasta äsken oli kuin graniittikiveä jenginsä ympäröimänä.

Älkää siis pitäkö näitä moottoripyöräjengejä ja muita rikollisjengejä mitenkään ylivoimaisena tai mitenkään kummallisena. Pitäkää heitä hyvinkin vaarallisena kun he ovat ryhmissä. Heissä ei ole äkkipikaisuutensa lisäksi muuta kummallista kuin suuri suu ja häikäilemätön luonne, aseet ja kivisydän joka romuttuu heti jos tämä joutuu vastatusten tosipaikan kanssa.

 

Takaisin