Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
2.8.2009
 

Heissä on jumalisuuden ulkokuori mutta he kieltävät sen voiman. Sen kaltaisia karta!

2. kirje Timoteukselle 3:1-5 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

Olen monesti saanut väärän profeetan leiman, vielä useammin sovinistin leiman ja valitettavan moni pitää minua lopuksi vieläpä rasistina. Eihän se ihme ole, koska vasemmalla oleva kuva oli työpaikkani tuossakin kuvassa. Kuvassa ottavat yhteen aseman nuorisojengit, joissa kuvassa näkyi vain osa heistä. Eräs vartijamme kaasutti kuvassa olevan tappeluryhmän ja seitsemän otettiin kiinni, pantiin rautoihin ja putkaan. Kaasu näkyy kartiosumuna kuvassa. Kuvassa on kuusi vartijaa, tappelijoita sen sijaan oli kymmeniä, ennen ja jälkeen tätä kyseistä videofreimiä, joten kaikkia tapahtumia ei saa mahtumaan yhteen kuvaan.

Se miksi toin tämän kuvan tänne, on syynä se että tässäkin kuvassa kaikki tappeluun osallistuneet henkilöt olivat maahanmuuttajia ja kaikkea muita kuin suomalaisia. Lisäksi kun minä olen käynyt tuon kuvan ottamisen aikaan Helsingin poliisin tiedotustilaisuuksissa, joissa käytiin rikostilastoja läpi. Siis kyseessä oli sensuroimattomat tilastot, joissa oli fakta totuus esillä ilman lehtien ja ulkomaalaisviraston sensuuria. Helsingin rikoksista yli 95% tehtiin rautatieaseman, asematunnelin, Kaivopihan ja Kaisaniemen puiston alueella, joista 70% kaksi rikollisjengiä, joista toinen oli somalialainen ja toinen kongolainen. Loput olivat venäläisten, virolaisten ja mustalaisten tekemiä. Muutama väkivaltarikos oli lähtöisin albaaninuorten nyrkkiraudoista ja putkenpätkistä. Turkkilaisten ja Kaukoidän ravintoloitsijat ja yrittäjät sen sijaan tekevät enemmänkin talousrikoksia ja prostituutiorikoksia. Yhdellä lauseella sanottuna, koko Suomen rikoksista lähestulkoon kaikki ovat ulkomaalaisten tekemiä.

Nyt alustus on saatu päätökseen ja paneudutaan lyhyesti asian ytimeen, eli mitä Suomi on? Suomi on Jumalalle hyvin Rakas kansa ja sen syvissä riveissä on selkäytimeen hitsattu perus rehellisyys jonkalainen me olemme aina olleet. South Park mm. esitti keväällä jakson, jossa Suomi pommitettiin maan tasalle rehellisyytensä takia. Eipä turhaan, sillä vanha sanonta kuuluu, että totuuden puhuja ajetaan pois kymmenestä kylästä ja vasta yhdennessätoista ollaan rehellisiä, jonne rehellisyys on tervetullutta.

Tämä ei ole pointtini, että Suomi on ja pysyy rehellisenä, päin vastoin. Paavali kertoo Timoteukselle nimenomaisen syyn karttaa heitä. Eli kyllä Paavalikin taisi olla aikamoinen rasisti tällä kommentillaan Timoteukselle. Sama pätee Mooseksen lakiin, jossa Israelista tuli leikata aina paha aines pois keskuudestaan. Miksi pitää tehdä niin? Se johtuu siitä, että vaikutteet ovat paljon pahempia kuin rikoksen seuraamukset. Jos omenakorissa on kymmenen omenaa, joista yksi on paha, niin kohta kaikki pahaa omenaa vieressä olevat omenat menevät pilalle. Tästä johtuu ettei kannata olla tekemisissä pahuuden kanssa. Lapsemme ottavat hyvin herkästi mallia rikollisuuden hyväksyvien perheiden lapsien käyttäytymisestä ja kohta meillä on rikollisia lapsia, vaikka itse olemme kuinka rehellisiä tahansa. Tästä syystä on syytä karttaa heitä, vaikka pahaa tekee olla sillä tavalla suvaitsematon.

Mikäli haluamme tehdä hyvää ulkomaalaisia kohtaan, meidän olisi autettava heitä ja julistettava heille sanomaa Jeesuksesta heidän luonaan ja jättää heidät sen jälkeen hänen jalkojensa juureen. Ei kannata mennä liian syvälle heidän piireihinsä, koska siellä voi tulla tukalat oltavat. Ei kannata olla tyhmällä tavalla uhrautuvainen, koska oma pesä saattaa vaarantua ja parempi säilyttää oma luotettava piirimme, jonne yksi tai kaksi ulkopuolista voisi kerrallaan tulla, kuin että menet yksin itse tai kaksin henkselit paukkuen käärmeen pesään. Tässä lopullisessa arviossani Suomi on ottanut monta käärmeen pesää tänne asumaan.

 

Takaisin