Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
30.12.2020
 

Aivan pian vuorossa viimein Palestiina

Palestiinalaisjohto tajuaa, että kohta he ovat useampaan suuntaan vihollisuuksissa ja jäävät vaille sympatiaa, kun Israel tekee kaikkiin suuntiin arabimaiden kanssa rauhansopimuksia. Sen on pakko tajuta, ettei se voi jäädä yksin Iranin kanssa koko muun arabimaiden väliin. Sen on taivuttava sopimaan Israelin kanssa ja näin saavutamme sen pisteen, jota kristillinen maailma on odottanut jo vuodesta 1948 alkaen, kun valtio nimeltä Israel perustettiin. Sittemmin on ollut monta yritystä rauhaan ja erilaisia sotia ja miehityksiä mutta pysyvämpää rauhaa ei olla saatu aikaan mutta tässä hetkessä se näyttää väkisin tulevan.

https://www.israeltoday.co.il/read/palestinians-unless-we-change-our-thinking-we-will-lose-again/

 

Takaisin