Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
28.9.2019
 

Kaiken profetoidun tulevan on oltava loogista kerrontaa

Jos Israelin rauha ja maailmanrauha on tulossa… ”he puhuvat, rauha, rauha, ei mitään hätää ja silloin heidät yllättää turmio”. Näin Raamattu asiaa valottaa… Se, että liittyykö morsiamen ylösotto tähän, on sitten toinen asia. Joka tapauksessa, rauhan on tultava ja sellainen konsensus kaikkialla, että nyt ei ole hätää…

Ehkä Israel ja sen ympäristömaat pääsevät tämän syksyn aikana ratkaisuihin, jossa he solmisivat tammikuun loppuun liiton, jossa Israel luovuttaa Pyhää maata tms. rauhaa vastaan, joka on Jumalalle taas suuri vihan syy/seuraus.

Mutta kun on profetoitu muun maailman joutuvan yhtäkkiä ydinsodan kynnykselle ja koittaa se hädän hetki, joka käy yli maan piirin, niin se tietysti tarkoittaa koko maailman tilannetta. Samaan aikaan kun siihen lisätään joitain kauheita luonnonktastrofeja, kuten meteoriittisade ja maailmanhistorian suurin maanjäristys, niin silloin kaikki ylimykset ja kuninkaatkin menevät polvilleen, kuten ennustettu on.

Israel ja sen ympärysmaat silti pitäytyvät voimankäytöstä, koska heillä on profetoitu 7-vuotinen sopimus, jonka Egypti ilmeisesti rikkoo… tai Egyptistä tulee se joka sen rikkoo rauhan puolivälissä, ilmeisesti sitten 12.8.2025 Tisha be Av 9. päivänä.

Raamattu on profetoinut sotapäällikön majoittuvan Jordan joen suistoon Egyptin puolelle ja sieltä se hyökkää 2 miljoonan miehen armeijalla. Tuo lukukin on profetoitu Raamatussa.

Asioiden on oltava loogisia. Ne eivät saa olla ristiriidassa käytännön kanssa, elikkä asioiden kulku on mentävä niin, että se on mahdollista toteutua myös käytännössä.

Muu maailma siis elää omaa elämäänsä ja Levantti alue omaansa ja näistä Raamattu käyttää nimikkeitä ”maa ja meri, sekä meren rantahiekka-alue” jonne peto asettuu. Se on juuri se Jordan joen suisto alue siellä vasten Juudaa ja Samariaa, kuten Matteus 24:15-20 ennustaa sanoin, ”te jotka asutte Samariassa ja Juudassa, olkaa tarkkana, tulee kiire”.

USA tulee hajoamaan neljään osaan ja menettää suurvalta-asemansa ja vain Nato jää Venäjän vastavoimaksi, joka sitten valloittaa mm. Suomen ja alkaa myös Lähi-Idän herraksi. Ja kuten olen joskus sanonut, niin uskon väärän profeetan olevan venäläinen tai venäjänjuutalainen pikemminkin. Noh, en tiedä… Aika näyttää, vaikken olekaan katsomassa.

 

Takaisin