Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
26.9.2019
 

Alkutalvesta Israelin rauhako?

Matteus 24:15-20 mukaan, rauha rikotaan kesällä, eikä sapattina mutta vuotta emme tiedä. Rauha pitäisi olla 7-vuotinen, mutta siitäkin ollaan montaa mieltä. Varmuus on siinä, että Daniel 12. luvun lopussa kuuluvat sanat, kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan pyhällä paikalla, joka liitetään tähän Matteus 24:15-20 jakeisiin, niin siitä kun se siellä seisoo ja julistaa olevansa Jumala, niin siitä on 1290 päivää Jeesuksen paluuseen ja 1335 päivää tuhatvuotiskauden alkuun.

Noh, jos tuo rauha julisttaisiin, niin sen pitää osua Tisha be Av kuun 9. päivään, joka vuonna 2024 osuu elokuun 12. päivälle, joka on maanantai, elikkä kesä, eikä sapatti. Täyttyy profetia siltä osin.

Tuo 12.8.2024 olisi siis sen rauhan puoliväli, elikkä rauha pitää solmia 1290 päivää, elikkä 3 ja puoli vuotta ennen.

Elikkä kun tuosta 12.8.2024 lasketaan tänne päin sen 1290 päivää, niin päästään lauantaihin ja päivämäärä on 30.1.2020 jolloin 7-vuotisen rauhansopimuksen tulisi syntyä.

Voi olla että päivällä heittää johonkin suuntaan. Eletään ja katsotaan, laskelmaa tämäkin vaikka profetiaa tässä on tulkittu.

Tämänkin tarkoitusperät liittyy vain ja ainoastaan valvomiseen, eikä mihinkään muuhun. Jos joku pelkää päivämääriä, niin pelko lähtee nörtymällä ja puristamalla itsestään ne loputkin piilosynnit ikuisen uhrin alttarille, Golgatan ristille. Siellä ne pelot karsiutuu ja päivämääristä tulee kuin lapselle joulukalenterin viimeisen luukun avaamista.

 

Takaisin