Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
7.12.2017
 

H-HETKI lähenee!!!

Me elämme nyt jännittävien asioiden ja päivien keskellä. Nyt aivan tässä hetkessä ratkeaa monta yksityiskohtaa, jotka tulevat olemaan suuntaviitat viimeiselle 7-vuotiselle ajanjaksolle, jota kutsutaan lopunajoiksi. Ensimmäinen 3 ja puoli vuotta on ns. ahdistuksen aikaa ja toinen 3 ja puoli vuotta menee Jumalan suurena vihan aikana, jossa täyttyy ne kaikki kauheat vitsaukset, jotka iilmestyskirjaan on kirjoitettu.

Tämä pelastussanoma jota olen saanut armossa julistaa, on ennen kaikkea armon työn lupaus. Se kertoo morsiamen ylösotosta ennen tuota ensimmäistä ahdistuksen aikaa mutta ennen kaikkea tämä on profetia niille jotka jäävät tänne kun morsian katoaa, ettei Jumala ole heitä suinkaan hyljännyt, vaan ahdistuksen aikojen puolivälissä tapahtuu uskomaton tapahtuma. Taivaan portit avataan ja pakanakansojen täysi luku tulee sisälle.

Mutta tänä päivänä me saamme ihmetellä kun 2500 vuotta vanhat profetiat alkavat täyttyä ja Jerusalemista tulee jälleen Israelin pääkaupunki jossa aletaan uhrata, aivan kuten tehtiin Jeesuksen aikana.

Mutta tämä rauha mikä sinne alueelle saadaan sopimuksella aikaan, on kestoltaan 7-vuotinen ja se rikotaan kolemn ja puolen vuoden kohdalla Tisha be Av kuun 9. päivä, kesällä 2021. (Matteus 24:15-20)

 

Takaisin