Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
3.11.2017
 

Ei taida ”se rauha” olla pelkkä Israelin rauha

Tässä olen pähkäillyt paljon tuota paljon puhuttua Israelin 7-vuotista rauhaa, josta puhutaan. Tuon rauhan rikkoutuminenhan on pakko tapahtua Tisha be Av päivänä, joka on temppelinhävityksen päivä. Tuona päivänähän häpäistään temppeli ja sinne menee laittomuuden ihminen joka lopettaa ruokauhrin ja teurasuhrin, sekä julistaa itsensä jumalaksi.

Se päivä ei siis voi olla muu kuin Tisha be Av kuun 9. päivä ja se lukee Matteus 24:15-20 kohdassa, varoittaen että rukoilkaa ettei pakonne tapahtuisi talvella, eikä sapattina. No moni on tietysti tätä rukoillut ja mitä Raamattu opettaa rukouksista, on että ne toteutuu. No sitä vasten me saamme kaksi selkeää vihjettä. Tuota kyseistä pakoa ja rauhan rikkomista ei tule tapahtumaan talvisaikaan, eikä sapattina.

No Tisha be Av on aina kesällä ja sitten kun menemme ihmettelemään vuosia, niin me voimme myös nähdä milloin se osuu sapatiksi ja päätellä siitä että tuo vuosi se ei voisi olla.

Kun taas ensi tammikuun 5. päivästä laskee 1290 päivää, niin se osuu vuoden 2021 Tisha be Av kuun 9. päivälle joka olisi sunnuntai, eli ei siis sapatti.

Sen sijaan ylösotto ei ole tähän sidoksissa, eikä edes pedon ilmestyminen. Pedon ei myöskään tarvitse olla neuvottelemassa rauhasta, koska ei sellaista todellisuudessa Raamatusta löydy.

Ylösotto sen sijaan voi tulla vasta omerina 2018 joka osuisi toukokuulle, musitaakseni jonnekin 25-26. päivän aikoihin jonka jälkeen pedon nousua aletaan seuraamaan.

Israelin rauhaa ei siis varsinaisesti ole olemassakaan, vaan alueellinen rauha, jossa juhlitaan voittoa ISIS:tä Syyriassa. Samaan aikaan siinä voisi olla Israelin ja palestiinalaisten oma rauhankoitos, jonka ilmoitetaan olevan 7-vuotinen. Näin minä olettaisin.

 

Takaisin