Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
23.1.2017
 

Tarvitseeko rauhansopimuksen tulla ihan päivälleen? Raamattu ei sano sitä suoraan

Raamatussa ei tietääkseni olla puhuttu rauhansopimuksesta, vaan rauhasta alueella, ”jolla on puoliväli” joka siis rikotaan sen ollessa puolessa välissä. Tämän rauhan pituutta ei tietääkseni ole mainittu missään päivälleen, vaan laskennallisesti. Elikkä Danielin kirjassa 12. luvussa kerrotaan päivälleen sen jälkimmäinen puolikas. JOTEN…. se on 7-vuotinen.

TÄLLÄ HETKELLÄ LÄHI-IDÄN RAUHAA TEHDÄÄN ASTANASSA = synonyymi sanalle saatana, satan, santa = astana. Paikka on muutenkin varsinainen pimeä maailmankolkka joka on Illuminatien uskonnollinen pyhättö ja auringonpalvojien kohde. Siellä tällä hetkellä soravataan tätä rauhaa, eikä missään ole mainittu, että rauha pitäisi olla päivälleen 17.1. jotta se osuu päivälleen taas Tisha be Av kuun yhdeksänteen. Mutta siitä taas pitää mennä päivälleen eteenpäin 1290 päivää, joten rauhan on oltava 7-vuotinen joka tapauksessa, joten sikäli sen täytyy olla ennalta tehty rauhansopimus.

Tein alle kaavan ja asiaa valaisevat raamatunpaikat:

 

Takaisin