Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
28.11.2016
 

Rauha rauha, ei mitään hätää – sitten katoaa morsian

Nyt kannattaa alkaa tarkkailla jo ennakoivasti Lähi-idän tilannetta. Siellä sota on kääntynyt liittouman voitoksi ja ISIS saa ”kuolinhaavan”. Alueellinen rauha voisi tulla nyt alkuvuonna tammikuuna 17.1.2017 ja jos sellainen tulee, niin meillä on hyvä syy uskoa että tässä se laskelma sitten on:

Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish’a B’Av To 30.07.2020 jolloin ”hävityksen kauhistus asetetaan” ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen. Maaplaneettamme elvytys saa alkaa.

 

Takaisin