Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
4.10.2016
 

Alla oleva Jerusalemin yllä oleva pilvimuodostelma on mitä ilmeisimmin kuvamanipulaatio

Ilkeämielinen ja klikki-tarkoitushakuinen filmi, jolla ei ole todellisuuspohjaa. Tämä siitä syystä että jos tällainen olisi, niin sen olisi kaikki tiedoitusvälineet jo julkaiseet. Kysyinm tätä asiaa luotettavalta asiantuntijalta, joka sai minut vakuuttuneeksi, ettei video ole aito.

Mutta sitten minulla on toinen mietelmä, jota olen puntaroinut. Kun Raamatussa lukee kuinka kaikki kansat kääntyvät Israelia vastaan. Miksi näin todella käy? Se selittyy sillä että ensin heti ylösoton jälkeen Israel hyökkää järein asein Iranin ydinvoimaloita vastaan ja aiheuttaa siinä hurjan määrän sivullisia uhreja, saaden koko arabimaat sitä vastaan.

Tämä kuitenkin auheuttaa sen että seitsemäs sinetti avataan ja ne neljä enkeliä menevät pitämään maan neljälle kulmalle kiinni sodan tuulia, kunnes koko pakanakansat ovat merkitty. Sitten nämä vapautetaan ja arabit hyökkäävät Israeliin täydellä voimalla ja silloin Israel käyttää ydinaseitaan ja hävittää suurimman osan naapurimaistaan tuhkaksi, jossa kuolee kymmeniä miljoonia vain minuuteissa.

Tämä on se mikä saa kaikki maat vihaisiksi Israelille ja silloin ne kokoaa 200 milj. päisen armeijan Harmageddonin sotaan, jonka Jeesus sitten pysäyttää tulemuksellaan.

https://www.youtube.com/watch?v=RvikEyzaBIY

 

Takaisin