Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
14.9.2016
 

Israelin rauha vai alueellinen rauha?

Tossa on väännetty vuosia ja vuosia Israelin rauhaa palestiinasta. Minulle on enemmän ja enemmän nyt alkanut Hengessäni tuntumaan sille, ettei kyse ole Israelin rauhasta, kun puhutaan sanoin ”he sanovat rauha rauha, ei mitään hätää ja sitten yhtäkkiä heidät yllättää turmio”.

Tämä lause voi olla hyvinkin tarkoitettu Lähi-idän rauhaa, etenkin Syyrian, sen kapinallisten, USA:n, Venäjän, Turkin, Iranin, Irakin ja monen muun alueella aktiivisesti sotivan GLOBAALIA rauhaa, johon ikäänkuin pakotetaan kaikki mukaan, niin myös Palestiina ja Hamas.

Tämän rauhan pituudeksi ilmoitetaan se seitsemän vuotta ja se rikotaan sen puolivälissä.

Mutta se turmio joka seuraa tätä rauhaa, ei olekaan Israelin rauhan rikkoutuminen, eikä ydinsota, koska Johanneksen ilmestyksessä sen seitsemäs sinetti sanoo, että neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle ja näin yksikään sodan tulli ei syty, ennekuin pakanakansat ovat kaikki merkitty Jumalan sinetillä.

Mutta joku turmio heidät yllättää ja se yllätys on ns. kuudes sinetti ja ensimmäiinen pasuuna. Ne ovat meteoriittikuuro, maailman suurin maanjäristys ja rakeet jotka tulevat kivisateen ja veren sekaisena, elikkä tappavaa raekuuroa, kiviä kondensoituneen jään seassa. Tämä sataa alas taivaalta ja rikkoo samalla otsonin, jota seuraa auringon paahde, joka polttaa kolmanneksen maan vihreästä.

Kuudes sietti myös sanoo että se on niin pelottava tapahtuma että kaikki maan kuninkaat, rikkaat ja köyhät parkuvat jne. jne.

Ja mitä tätä ennen luvattiin ilmestyskirjassa vain hieman aiemmin? Siellä sanotaan että ”minä pelastan sinut hädän hetkestä, joka on käyvä yli koko maan piirin”. Morsian temmataan pois!

 

Takaisin