Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
3.6.2016
 

Nyt tulee kovaa uutista – (oikeana Jeesksen Taivaasen astumisen päivänä) kuten olettaa sopii

Ulkomailla puhuvat tästä rauhankokouksesta paljon, muttei meillä Suomessa. Näyttää kuitenkin hyvältä ja ehkä jotain tuodaan julki. Esimerkiksi odottaisin sellaista uutista että pidetään siirtymäaika ja rauhansopimus allekirjoitettaisiin 29.1.2017 jos kaikki menee siihen saakka hyvin. Tämä menettely voisi täyttää tämän tosiasian että puolessa välissä rauhaa, se rikotaan ja siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen. Matteus 24:15-20 mukaan kun Tisha be Av kuun 9. päivä joka täytyy olla jokin muu kuin sapatti, on tuolloin keskiviikko vuonna 2020. Silloin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus julistaa itsensä jumaluuteen saakka.

Linkki rauhankokouksesta

 

 

Takaisin