Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
25.3.2016
 

Israelin rauha?

Tässä tulee väkisinkin nyt sellainen tunne, että onko meillä käsillä kaksi rauhaa? Ensinnäkin kun sanotaan että he huutavat että on rauha, eikä mitään hätää, niin heidät yhtäkkiä kohtaakin turmio. Ketkä sanovat ja mistä sanovat?

Herää siis kysymys onko pakanakansoilla oma rauhansa, joka tulee hädän tehtken kynnyksellä, elikkä kesäkuun puolivälissä? Syyrian rauhana, koska sekin on ”Israelin vuoria” ja ennenkaikkea levanttialuetta, eli luvattua maata.

Eli jos Israelin ja Arabimaitten rauha tulee 29.1.2017 ja rikkoutuu sitten Tisha be Av 9 vuonna 2020, niin tämä rauha taas ei ole sidottuna mihinkään, vaan nuo Paavalin sanat.

1. Tess. 5:3 Kun he sanovat: ”Nyt on rauha, ei hätää mitään”, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

Tulee tempaus ja hädän hetki…

Lisäys: siis tosiaan, ei voi sanoa rauha rauha ja sitten, jos se ”sitte” tulee etukäteen. En tiedä osasinko ilmaista asian mutta selitän uudelleen:

Eli heidän pitää kovaan ääneen nyt alkaa metelöidä Lähi-idässä rauhasta, pitää valtavia palkitsemistilaisuuksia ja juhlallisuuksia siellä, jossa kättelevät vihamiehet toisiaan…. SITTEN alkaa sen hetki josta Paavai puhuu. Tempaus.

 

Takaisin