31.12.2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ja Herramme Jeesuksen Kristuksen rauhaa 2015

Muistutan alkavan vuoden skenaarion: Raamatullinen vuosihan alkaa vasta 20.3.2015 jota seuraa Kristikunnan suurin juhla, pääsiäinen. Vuoden pääsiäinen on heti 14 päivää raamatullisen vuoden alusta ja tämä päivä osuu nyt 4.4.1015 kohdalle. Tähän kohtaan on myös pakko muistuttaa Raamatun vihje sille, koska alkaa ne pahat päivät, ns. "Herran Päivä". Se tapahtuu sitten kun aurinko muuttuu mustaksi ja kuu vereksi.
Raamatullinen vuosihan pitäisi olla edelleenkin kevätpäivän seisauksen kohdalla. juutalaiset sen sijaan laittoivta sen syksylle ja Rooma laittoi sen typerästi talven keskelle, jota me sitä tänään kutsumme numeroin 31.12.2014-1.1.2015 kronologiseksi vaihtumiseksi. Kyllä minä ainakin vietän uutta vuotta 20.3.2015 vaikka maailma meneekin omaa polkuaan, sillä taivas ja planeetat näyttävät kuminkin missä mennään.

Nyt näyttää siltä että kun auringon pimennys ja kuun pimennys ovat samassa kuussa, vieläpä raamatullisessa vuoden vaihteessa, niin katson tuon raamatunlauseen toteutuneen. Herran Päivä saattaa olla ny hyvinkin käsillä. Huhti- toukokuuthan sen sitten jo alkaa varmaan todistaa omilla käytännön tapahtumillaan. Voimme kaiketi taas odottaa ihmeellistä kevättä.

Auringin pimennys ja kuun pimennys 2015


29.12.2014


Synnistä pitäisi olla paljon enemmän keskustelua kuin pinnasta raapien
 
Hoosea puhuu alla nimenomaan metsäneläimistä, jotka ovat jääneet morsiamen roolista. Karjaeläimet ovat symbolikielessä morsian ja metsäneläimet vapaata riistaa niin pedoille kuin paimenelle.
 
Hoosea 2:16-23 Sinä päivänä, sanoo Herra, sinä puhuttelet minua: 'Minun mieheni', etkä enää puhuttele minua: 'Minun Baalini'; ja minä poistan baalien nimet hänen suustansa, eikä niiden nimiä enää mainita. Ja sinä päivänä minä teen heidän hyväksensä liiton metsän eläinten ja taivaan lintujen kanssa ja maan matelevaisten kanssa; ja jousen ja miekan ja sodan minä särjen maasta ja annan heidän asua turvassa. Ja minä kihlaan sinut itselleni ikiajoiksi, kihlaan sinut itselleni vanhurskaudella ja tuomiolla, armolla ja laupeudella, kihlaan sinut itselleni uskollisuudella, ja sinä olet tunteva Herran. Sinä päivänä minä kuulen, sanoo Herra, minä kuulen taivasta, ja se kuulee maata, ja maa kuulee jyviä, viiniä ja öljyä, ja nämä kuulevat Jisreeliä. Ja minä kylvän hänet itselleni tähän maahan, minä armahdan Loo-Ruhamaa ja sanon Loo-Ammille: 'Sinä olet minun kansani'; ja hän vastaa: 'Minun Jumalani'."
 
Hoosean puhe linnuista tarkoittaa langenneita enkeleitä ja matelijat taas saatanan alaisuudessa palvelevaa henkimaailmaa. Täytyy muistaa että henkimaailma ei ole enkelien kanssa ihan sama asia. Nämä kuitenkin kaikki tullaan myös taltuttamaan, kun Jeesus tulee ja siellä henkimaailmassa käydään vielä kovaa vääntöä, mihin ne haluavat alistua, saatanan tahtoon vai takaisin Jumalan tahtoon. Esim. kun Jeesus kuoli Golgatalla, niin hän kävi tuonelassa ja pimeyden vankiloissa ja toi saaliita tullessaan, nämä olivat juuri niitä.
Hoosea puhuu siis linnuista, matelijoista ja metsäneläimistä, joille Baal oli vielä "yleisjumala" eli yksinkertaisesti vain jumalaton, eli eksyksissä Jumalasta. Kuten huomaat, termin käyttö "baalien nimet", eli heillä on ollut kullakin kaikenlaisia jumalankorvikkeitaan. Yleisin ihmisen jumalankorvike heillä oli varmaan se tutuin, oma napa ja uskon että sama pätee henkimaailmaan, vaikken tunne sitä vielä kovin hyvin.
 
Olen Jumalan siunauksesta tässä saanut uuden uskonystävän, tai siis onhan se ollut jo mulla jonkun kuukauden mutta hänen kanssaan olen iltakävelyiden lomassa keskustelleet paljon aiheesta synti, joka pitää sisällään sitten jos vaikka mitä... eikä kymmenen käskyä kirjaimelleen lausuttuna ole kuin promillen murto-osa kaikesta siitä mikä niiden käskyjen sisälle kätkeytyy. Asiasta nimeltä synti on vaikeaa keskustella sellaisen kanssa, joka teoillaan pullistelee ja siksi tämä uusi ystäväni on erityisen hyvä keskustelukumppani siinä aiheessa.
Ironisesti sanottuna "parhaita paloja" oli huomata että mm. kiitoksesta muodostuu helposti syntiä, samoin kuin antamisesta. Näistä olenkin jo puhunut monestikin aiemmin. Mutta jopa anteeksiannosta voi tehdä synnin, kun on oikein taitava henkisen pimeytensä kanssa. Sitä vastoin anteeksiannon voi tehdä synniksi helpostikin, kun yksinkertaisesti valehtelee ja ottaa asian esille, vaikka se piti olla anteeksiannettu. Mutta on muitakin tapoja tehdä anteeksiannosta syntiä, kuten vaatia vastineeksi anteeksipyyntöä itselleen. Sen sijaan anteeksiannon pyytäminen ei ole sitä, koska sehän on päinvastoin anteeksipyyntöä, kunhan se on nöyrää ja aitoa. Sen sijaan sen vaatiminen on siinä rajoilla jo, koska jos toinen ei voi antaa anteeksi, niin älä yritä liian voimakkaasti vedotakaan siihen ainakaan Raamatun avulla. Minä olen joskus erehtynyt siihen ja huomasin tehneeni syntiä vaatiessani anteeksiantoa. Anteeksiannon taakka muodostuu siis anteeksiantajalle.
Monesti sellaiset ihmiset joita on loukattu tai jota vastaan on rikottu, luulevat etteivät he ole syyllisiä siihen syntiin, jonka uhreja he ovat. Näin ei kuitenkaan missään nimessä ole, sillä katkeruus on syntiä siinä missä sekin rikos, jolla katkeruus tuli. Tästä johtuu että varoitan aina ihmisiä synnittömyyden tunteesta. Sinä et selviydy syntisyydestä aamupäivää edes.
Hoosea tuossa alussa puhui juuri niistä joita kutsutaan Joh.ilm. 3. kirjan muistaakseni 15. jakeen jälkeen Laodikean seurakunnaksi, jonka Jeesus oksentaa suustaan sanoen, sinä luulet olevasi rikas etkä mitään tarvitse ja olet kuitenkin alasti ja köyhä. Lisäksi Jeesus sanoo että et ole kylmä etkä palava, vaan olet mauton, niin oksennan sinut ja neuvon sinun ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua. Tämä on selvää kieltä sinänsä, kuin neitsyet öljynsä kanssa, he lähtivät ostamaan hyljätyksi tulemisensa jälkeen ja palasivat kannut täynnä mutta ylkä oli jo mennyt. Näille jää sama tilanne, he olivat elämässään luulleet olevansa rikkaita, eli uskovia tekoineen ja hurskaine kirkossa käymisine, lahjoituksineen ja köyhäinavustuksineen. Silti jokin oli se minkä he unohtavat, esimerkiksi anteeksianto jollekin sukulaiselleen ja kantavat sitä syntiä luopumatta siitä. He saattavat olla eronneet tai heidän sisarensa tai veljensä, isänsä tai äitinsä he ovat hyljänneet tekemättä siinä anteeksiantotyötä ollenkaan, saati loppuun. Minun on pakko muistuttaa lukijoitani että yhtään ihmistä ei saa jäädä selän taa, sillä tavalla että et ole tehnyt anteeksiantotyötä loppuun. Sen sijaan sen saaminen on taas vastapuolen asia... ethän sinä voi vastata heidän sydämestään, vaan se on Jumalan ja hänen välinen asia. Me jokainen vastaamme vain itsestämme suhteessa siihen, minkä tuot Kristuksen ristinveren armon piiriin. Suosittelen että tuot ne kaikki ja lasket ne siihen... minullakin oli aikoinaan niin suuri anteeksiantamattomuuden kupla, etten minä voinut kuin itkeä siihen. Se oli aivan liian suuri yhdellekään ihmiselle yrittää antaa anteeksi. Minä kerron miten sen sain. Luin Jeremiaa, jossa oli hänen rukouksensa Jumalalle kun hän itki kaivossa ja katkeruus oli liian suuri, eikä hän voinut mitenkään antaa anteeksi. Niinpä Jeremia rukoilikin näin, "Herra vihaa sinä, minä en voi enää jaksaa, enkä kykene anteeksiantoon, olen liian heikko siihen, ota sinä vihani ja rankaise". Sitten yhtäkkiä kaikki vihani katosi ja jäljelle jäi säälin tunteet. Suosittelen!
 
Jeesuksen nimessä ja veressä, minä teitä siunaan -jarmo-


RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE LUKIJOILLE


Jeesuslapsi

...ja siunausta Herrassamme, vapahtajassamme Jeesuksessa Kristuksessa.


-jarmo-


20.12.2014

Moni asia ratkeaa ja erityisen monille asiat valkenee vasta kun ylösotto tapahtuu

Katstrofi
Olen miettinyt paljon tuota asiaa ja Jumalan armosta sain käydä koulua jossa keskeisessä asemassa on juuri nämä samat asiat, miten ihminen reagoi oikeassa elämässä, eikä vain paperilla. Mitä tapahtuu kun ihminen joutuu realistiseen stressitilaan, joka ei olekaan enää "undo" näppäimen takaa peruttavissa tai herätä pahasta unesta. Miten ihmiset toimivat kun tilanne on totista totta ja miten ihmiset muka reagoisivat hypoteettisesti ajateltuna. Ero on huikea, kun ajattelee mitä ihmiset puhuvat.
Ajatellaanpa Adventistia tai Jehovan todistajaa jotka elävät täysin tekojenvaraisessa maailmassa, jossa 
Jeesuksella joko ei ole mitään roolia tai sitten se oli sellainen jossa uskoon tultua saatiin kerran kaikki anteeksi ja tästä eteenpäin "älä enää syntiä tee" asenteella.
Tällainen ihminen helposti uskottelee itselleen kuin Pietari, "Vaikka minun pitäisi kuolla sinun kanssasi, en sittenkään minä sinua kiellä" sanoi hän kun hengenvaaraa ei vielä ollut ja voimasuhde oli omalla puolella. Mutta kuinkas sitten kävikään, "ennen kuin kukko laulaa, sinä kolmesti minut kiellät" oli Jeesus jo ehtinyt sanoa.
Maailmassa kaikki ei ole niin kuin teoreetikot päissään veistelevät, vaan paljon-paljon karumpi ja raadollisempi. Silloin ei kerskuminen auta kun henkeä ollaan oikeasti viemässä ja Venäjä rynnii rajojemme ylitse väkisin.
Sitä kaikkea edeltää yllätyksellinen varas, joka hakee morsiamen ryöstötyylillä keskellä "ei mitään" kuin varkain. Siinä jää moni suu auki ihmettelemään monestakin syystä. Toiset voivottelee miksi jäin, eikä kestä kauaa kun päässä alkaa selitykset tulla, miksi jäin. En ollut tarpeeksi valveilla.
Kaikki kysymykset alkaa silloin saada vastauksia, kuten esimerkiksi tämä pelastussanoman kysymyskin... moni sitä tutkii ja ihmettelee, voisiko se pitää paikkansa, että Jumala ei hyljännytkään tänne jätettyjä kuolemaan kammottavan marttyyrikuoleman, vaan on vielä keino päästä mukaan, vaikkei ollut tarpeeksi hereillä kun morsian meni menojaan.
Alussa kuvaamillani tekojen uskovilla, jotka hylkäsivät Jeesuksen, tulee päähän selvä viesti, emme olleet tarpeeksi hyviä ja Jumalalle kelpaavia sittenkään, vaan ongelma olikin juuri siinä missä yritimme olla hyviä, synnittömiä. Hylkäsimme armon kun se oli tarjolla, omahyväisyytemme takia. On siis aika etsiä anteeksiantoa Jeesuksessa Kristuksessa ja luottaa siihen eikä omiin tekoihimme.
Sitten taas Kari Mäkinen, luterilaisuus ja sateenkaarikirkko, metallimessut ja muut sakramenttien ja katoliset sekä ortodoksiset neitsyt Marioiden kumartajat tajuavat myös, ettei se kirkko eikä neitsyt Maria olekaan tie totuus ja elämä, vaan Jeesus Kristus on se suora tie, totuus ja elämä.
Kari Mäkinen ja Irja Askola tajuavat että Jumala ei olekaan suvaitsevainen, eikä tasa-arvoinen, vaan sellainen Jumala joka Hän oli Abrahamin aikana, Iisakin aikana ja Jaakobin aikana, sekä Rooman valtakunnan aikana että Lutherin aikana. Ei Jeesuskaan ole muuttunut, vaan kirkko ja maailma ovat piirtäneet uuden Jumalan sekä Jeesuksen, jotka rakastavat edelleen kaikkia, jopa syntiä. He huomaavat yhtäkkiä eron, jossa he haksahtivat... ei Jumala Rakastakaan syntiä, vaan syntistä ja synnistä on päästävä eroon Jeesuksen veren kautta ja se oman voiman avulla, mikä meillä on, toisin sanoen, meidän on VASTUSTETTAVA syntiä, eikä lietsottava sitä, kuten Mäkisen kirkko nyt tekee.
On hyvin paljon asioita jotka ratkeaa kertaheitolla, kun ylösotto tulee. Luin tässä Jouko Pihon kirjoituksen hänen sivuiltaan, jossa hän kuvailee miksi herätys alkaa. Minun on pakko vastata tähän ettei se ala niin pehmeillä muutoksilla mistä Piho puhuu, vaan JÄRKYTTÄVÄN KOKOISELLA uutisoinnilla ja kuin loputtoman pitkillä ilotulitteilla, jos ilotulite olisi vertauskuvaa katastrofiuutisesta. Ensin kestetään vakavaa idänuhkaa, jotta "tyhmät neitsyet" heräävät ja sitten BANG, ylösotto. Tämän jälkeen alkaa puolen vuoden mittainen "äänettömyys Taivaassa - puoli hetkeä".
Tuon puolen hetken aikana tapahtuu sekä suuren profeetan nouseminen Inarin järven rannalta, että herätys, jossa tuo "inarinjärvenmies" vie perässään joka paikkaan mihin hän astuu. Hän elää siinä kohtaa niin suuressa Hengen palossa, ettei sellaista ole nähty kuin Jeesuksessa, Eliassa ja Mooseksessa, ei edes Paavalissa. Hän on toinen säkkipukuinen todistaja ja toisen näistä Jumala herättää samaan aikaan Israelissa.
Tämä kaikki yhtä aikaa, siinä samassa rytäkässä idän ja lännen välit katkeaa ydinsodan partaalle, jolloin Jumala joutuu lähettämään neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulista, ettei yksikään puu eikä pensas vielä vaurioidu, ennen kuin Jumalan merkki on saatu niiden otsiin, jossa pakanakansojen ajat päättyvät. Sitten päästetään sodan tuulet irti ja se tapahtuu vasta 1290 päivän kohdalla siitä, kun Israel teki rauhan. Mitä luultavammin tuo rauha solmitaan ensi alkukesän (Omer 25.5.2015) ylösoton jälkeen noin puolen vuoden päästä 29.1.2016 ja siitä 1290 pv on Tish'a B'Av 11.08.2019 ja sen jälkeen 1290 pv (joka tullaan luhentämään maapallon kirtokulun nopeutuksen kautta) jonka jälkeen Jeesus palaa näkyvällä tavalla 21.2.2023. Eli kaikella on noin puoli vuotta aikaa tasaantua, ennen kuin alkavat varsinaiset ahdistuksen ajat ja Israelin rauha solmitaan, peto nousee valtaan ja maailma todella muuttuu. Tuohon mennessä Suomi on jo miehitetty ja herätys on jo pitkällä menossa.
 
Älä siis jättäydy pois morsiamen roolista, se ei ole kiva aika elää pedon hallitsemassa maailmassa, johon Suomenkin tilanne on suojeltu vain sillä että se miehitetään Venäjän toimesta. Jumala on valinnut kahdesta pahasta vähemmän pahan, johon Suomi joutuu nöyrtymään ja rukoilemaan apua ylhäältä, josta se sai avun viimeksikin, kun talvisota syttyi.
Maamme jumalattomat poliitikot ovat ajaneet meidät tähän tilanteeseen ja saamme vain olla syyttämässä itseämme äänestäjinä. Äänestäkää rukoilevat poliitikot, saatte Nokiankin taas tuottamaan työtä jne. Siunaukset kulkevat käsikädessä siinä, miten maa toimii. Jos annamme poliittisen virkakoneiston viedä kouluista Kristinuskon, aamuhartaudet suvivirttä myöden, niin voi-voi, sitä saa mitä tilaa. Ethän sinä saa ravintolassakaan mansikoita ja Shampanjaa, jos tilaat kossua jäävedellä.


18.12.1014

Älä jättäydy pois tempauksesta - vertauskuva Lootin vaimosta - Laodikean seurakunta

Lootin vaimo
Raamatussa lukee näin: "Pakene henkesi tähden, älä katso taaksesi äläkä pysähdy mihinkään lakeudella. Pakene vuorille, ettet hukkuisi." Mutta Lootin vaimo, joka tuli hänen jäljessään, katsoi taaksensa ja muuttui suolapatsaaksi.
Meidät on kaikki kutsuttu morsiameksi mutta monilla on kaikenlaista elämässä tullut, joista emme halua luopua vaikka Jeesus ja Taivas odottaisi. Se on erittäin kummallista, koska ihmismieli käyttäytyy samoin kuin Tukholmasyndroomassa, se rakastuu vangitsijaansa, eikä halua muutosta vaikka se johtaisi paljon parempaan, vapauteen ja onneen. Maalliset asiat vetävät puoleensa monia ja he jäävät suolapatsaaksi kun morsian menee menojaan. Se ei tarkoita 
kuitenkaan kuin Lootin vaimolle, lopullista kuolemaa, vaan tänne jäämistä kun morsian on mennyt.
Nämä Lootin vaimot tosin muodostavat rungon herätykselle, joten he ovat ihan uudessa roolissa kun ahdistuksen ajat alkavat. Heistä tulee ne evankelistat, joissa morsian jätti työnsä näille. Nämä Lootin vaimot saattavat pakanakansojen ajat päätökseen valtaisalla herätyksen aallolla, jossa moni siemen kylvetään hyvään maahan mutta moni siemen kylvetään myös kallioperään kun 3-4 vuotta kestävä ajanjakso muuttuu puuduttavaksi ja peto saa vallan. Silloin monen usko punnitaan ja morsiamen ylösotto on unohtunut ja sille on annettu paljon inhimillisiä selityksiä. Tällä tavalla tulee punnituksi monen Lootin vaimon usko. Mutta joka kestää ja saavuttaa 1335 päivää, se on autuas kun tapahtuu se suuri sadonkorjuu, jonka jälkeen Jaakob saa viedä evankelioimisen päätökseen.

11.12.2014

Sydämeni päälle tuli nuo vauvasurmat/aborttiasia

Lehti kirjoittaa otsikolla näin:

Oulun vauvamurhajutun esitutkinta-aineisto on tullut julkiseksi.

Sen mukaan viiden vauvan kuolinsyytä ei pystytty ruumiinavauksessa määrittämään, koska ruumiit olivat pahoin hajonneet. Avauksessa lasten alustavaksi iäksi saatiin noin 35-37 raskausviikkoa. Ruumiista lähetettiin reisiluut ja hampaat tarkempiin tutkimuksiin iän ja kuolemansyyn määrittämiseksi.
Syyttäjän mukaan vauvat elivät joidenkin päivien ajan, yksi jopa neljä vuorokautta ilman hoitoa ja lämpöä. Murhista syytetyn äidin mukaan vauvat syntyivät kuolleina.

Jarmo jatkaa: Sydämeeni tuli viesti että kirjoita tästä sen verran tietoa että näiden murhien viesti on ymmärtää, ettei nämä murhat olleet millään tavalla Jumalan silmissä yhtään sen pahempia tekoina kuin yksikään muu abortti. Nämä murhat eivät saa päivänvaloa sen raaempina murhina tai moraalittomampina tekoina kuin mikään muukaan muutamaa viikkoa aiemmin tapettu lapsi. Tämä äiti joutuu poikkeuksellisen rikostutkinnan käsiin ja Jumala tulee puuttumaan tähän ja hän tulee näyttämään kuinka häviävän pieni on murhan ja murhan ero.


8.12.2014

Syntisyyden 100% olomuoto, vesi ja synnittömyyden täysi olomuoto on 100% alkoholi
 
Spiritus Fortis 96% alkoholi HUOM! Tällä vertauskuvalla ei ole alkoholin nauttimisen kanssa mitään tekemistä.

Jeesus muutti vedet viiniksi, joten olemme kaukana 100% alkoholista, jos vesi toimisi vertauksessa syntinä. Viittaan Jeesuksen kävelyllä vetten päällä ja tässä vertauksessani alkoholi toimisi Jumalan olomuotoisena yliluonnollisuutena, joka on kaiken polttava ja ehdoton auktoriteetti.
 
Puhutaan että 100% alkoholia ei voida valmistaa. Kuitenkin tiede tuntee että 100% etanolia valmistetaan mm. lisäämällä atseotrooppiseen seokseen, eli käytännössä mahdolliseen, 96% alkoholiin metallista natriumia joka sitoo veden täydellisesti. Syntynyt natriumhydroksidi voidaan erottaa vaikkapa tislaamalla alkoholi uudelleen.
Spiritus Fortis on 96% etanoli, joka ei poikkea juuri mitenkään 100%:sta mutta siitä huolimatta se ei ole 100%:sta. Jauhemaista viinaa on tehty ilmeisesti vain kapseloimalla pienet alkoholipisarat kuorella, koska ilman kanssa kosketuksiin joutuva neste ottaa aina ilmasta vettä pari kolme prosenttia.
Näin ollen sama teoria toisin päin 100% H2o:n suhteessa hengitettävään ilmaan. Ihminenhän kuolee veden alla, jossa on 100% vettä. Vesi on siis syntisyyttä, josta ei ole enää paluuta.
Mutta ilmankosteus saattaa olla jopa 96%... OHO! ...siis sama luku. Täydellisen synnittömyyden ja toivottoman syntisyyden 
marginaaliluku on siis 4% yksikköä, johon syntisyys voi saavuttaa, onhan 2/3 osaa maapallosta veden peitossa ja synnittömyyttä ei käytännössä maan kamaralla ole mahdollista luonnollisissa olosuhteissa saavuttaa. Adam ja Eeva olivat siis sen 4% syntisiä syötyään hedelmästä ja jokainen vauva syntyessään sen saman 4% syntisiä. Saatana ja maa voi niellä ihmisen kokonaan. Tarvitaan yliluonnollinen voima saavuttaakseen vanhurskauden, 100%:n valkeuden vaatteet ja se on Jeesus Kristus. Hän oli 100% synnitön.
Spiritus Fortis tarkoittaa suomeksi henkistä voimakkuutta. Spiritus Fortis on kuitenkin aina maksimissaan 96% eli hyvin Kuvaavaa!
 
Rakkaat lukijat punnitkaa ja mitatkaa teoriani.


7.12.2014

Anteliaisuudesta

NFL tähti lelukaupassa Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä pelaavalla Andre Johnsonilla on hieno perinne. Vai keino saada lisää? 
 
Andre Johnson on vuodesta 2007 alkaen antanut jonkin lapsijoukon ostaa lelukaupasta mitä tahansa he haluavat.
NBC:n mukaan Houston Texansin joukkueessa numerolla 80 pelaava Johnson antoi lapsille 80 sekuntia aikaa haalia tavaroita lelukaupan hyllystä.
Ja lapset ehtivät tuossa ajassa melko paljon. Johnson julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän piti pitkäksi venynyttä kassakuittia käsissään. Laskun loppusumma oli 16 266 dollaria eli runsaat 13 000 euroa.
 
Jarmo jatkaa: Kieltämättä on mutta nyt täytyy kuminkin ottaa realiteetit esille kaiken hyvän sivusta. Mies ehkä tahtoo tehdä hyvää, ei siinä mitään mutta miksi julkisuuden nälällä? Miksi mies ei elätä puutteessa olevia ilman julkisuutta? Ehkä tekeekin niin, enhän minä voi sitä tietää ja siksi sanon tämän kuitenkaan tuomitsematta tätä henkilöä. Mutta tämä näin yleisesti ottaen kun näemme Teemu Selänteen antavan Lasten Klinikalle tms.
Tämän miehen vuositulot pyörinevät ainakin reilusti yli kymmenessä miljoonissa ellei jopa muutamissa kymmenissä. NFL palkkakuningas ansaitsee yli 20 miljoonaa pelkästä pelaajasopimuksesta ja kun tähän lisätään sponsori ym. media- mainos- ja muut promootiosopimukset, niin saattaa tulla 10 miljoonaa lisää. Mitä suurempi tähti, sitä enemmän mainosarvoa ja positiivinen julkisuus, sympatia tuovat sitä. Tämä tähti
nimenomaan hakee itselleen mainosarvoa koska hyväntekijä saa positiivisen julkikuvan kautta helpommin lisää mainosrahoja vuosituloihinsa. Pelkästään tämän lelukaupan arvo muutettuna siihen julkisuusarvoon, minkä hän saa, tuo monin verroin lisää mainosarvoa ja jopa satoja tuhansia dollareita. Urheilijan yksinkertaisesti kannattaa tehdä hyväntekeväisyyttä kameroiden edessä.
Lisäksi huomautan että jos muunnamme meidän 30th euron vuosipalkan mukaan vaikkapa tuon 30milj. ansainneen anteliaisuuden omalle kohdallemme, niin keskivertosuomalaisen kukkarolle tuo anteliaisuus on, kun otetaan vain se kolme nollaa pois, eli anteliaisuus on kokonaista 30,- € tai ehkä korkeintaan 50,- € lelukauppalasku. Siinä oli tuon miehen anteliaisuuden todellinen hinta.
 
Luukas 21:1-4 Ja hän katsahti ja näki rikkaiden panevan lahjoja uhriarkkuun. Niin hän näki myös köyhän lesken panevan siihen kaksi ropoa. Silloin hän sanoi: "Totisesti minä sanon teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin kaikki muut. Sillä kaikki nuo panivat lahjansa liiastaan, mutta tämä pani puutteestaan, koko elämisensä, mikä hänellä oli."

Sitten uskovan tekemänä tämä sama asia. Mikäli haluat antaessasi kiitosta teoistasi, tai lainaat rahaa soivitulla maksuajalla tai teet siitä numeron juuri julkisuuden haun takia "katsokaa kuinka hyvä olen", niin koko antaminen muuttuu sinun tilillesi vain synniksi.
Mutta kun annat kaikessa hiljaisuudessa jollekin hädänalaiselle, kenenkään näkemättä ja siitä kuulematta, lsiäksi vielä vannotat tätä ettei tämä kertoisi asiasta kenellekään, niin silloin teet sen Jumalan kaikkivoipan silmien edessä itsellesi hyväksi ja Hänen kunniakseen oikein.
Meistä uskovista jokainen käy sen verran kirkossa että pudotamme vuositasolla ainakin satasen kolehtiin, joka menee todennäköisesti ihan hyvään tarkoitukseen. Tämä uhrilahja menee salaa, kenekään huomaamatta ja nostamatta siitä numeroa. Olemme siis jokainen ainakin puolet anteliaampia kuin tämä NFL tähti ja teemme sen Jumalan silmien alla, emmekä ihmisten ja kameroiden loisteessa.


6.12.2014

Näin raiskatun itsenäisyyspäivämme kunniaksi haluan esitellä Kari Mäkisen saaman mitalin


Kari Mäkisen kunniamerkki Huom! En millään tavalla tahdo häpäistä tämän kunniamerkin alkuperäistä arvoa mutta nyt se on annettu Mäkiselle ko. teeman perusteella, sillä Mäkinen ei ole saanut mitään muuta aikaan kuin Irja Askolan kanssa yhdessä avioliittomme peruspilarit sekaisin.
Avioliittommehan on perustunut parisuhteeseen, jossa pari muodostuu miehestä ja naisesta, jolle on tehty kirkon antama sakramentti, vihkiminen avioliittoon seurakunnan ja Jumalan edessä. Kuvassa näkyy miespari, vai mitä?
Eikä siinä vielä mitään, saanko huomauttaa, kuinka laskutaitoista väkeä nuo "suvaitsevaiset" ovat pariliittoasioissa, verraten Tom of Finland tuotannosta yleensä. Tässähän alemmassa kuvassahan on ehdottomasti luonnolliseen pariavioliittoon
Tom of Finland homoryhmäseksiä ja miehen raiskaus
pyrkiviä ja toisiaan rakastavia miespareja. Ei siis mitään irstailua tai muuten yliseksuaalisesti kaiken moraalin yli virittynyttä, puhumattakaan kohtapäätä  aloitettavasta väkivallan teosta seksuaalisessa tarkoituksessa.
Minä kuitenkin uskallan väittää, että kuvassa on tavallista ihmistä peräti kauhistuttavaa materiaalia, puhumattakaan avioliittoa mitenkään halventavasta seksuaalisesta lähestymistavasta.
Vai ovatko nämä vain tavallisia ihania homoseksuaaleja ja heillä pitäisi olla samat ihmisoikeudet kuin meillä kaikilla. Kuvassahan selvästi muistuu mieleen yllättävällä tavalla Sodoman tapahtumat, 

"he aikoivat ryhtyä heihin" eli aikoivat siis raiskata ne Lootin luo tulleet enkelivieraat. Ja kaiken lisäksi, Tom of Finland tämä kuva kertoo vielä sen mitä he todellisuudessa aikovat, aivan kuin Sodomassa. Veljeni Markku nimittäin huomasi että vankisellissä vangin, jonka nämä homoseksuaalit aikovat raiskata on hetero, koska tämän sellin seinällä on naisen kuva. Tässä kuvassa täyttyy koko homoseksuaalisen maailman totuudellisuus, Sodoma.

Eikö tämä kaikki jo riitä ainakin uskovien silmien avaamiseen siitä mistä asiasta on kysymys? Kyse on vain avioliiton perusteellisesta halventamisesta kuin vertauskuvallisesti ruuan suhteen MacDonalds
in roskaruoka tasolle. Lihanhimossa ehkä hyvää mutta terveydelle äärimmäisen haitallista. Eli suomeksi perverssioille ehkä tyydyttävää (huoom. loputon kaivo) mutta sielulle äärimmäisen haitallista.

Seksuaaliasioissa vihreävasemmisto haluaa, siis ehdottaa seuraavaksi vapauttaa pariliitto ryhmiksi, johon voi liittää ja liitosta voidaan poistaa henkilöitä. Sitten siihen liitetään eläimet jne. Näin ollen ja valitettavasti, toivotan nyt vain huonoa itsenäisyyspäivää mutta Jumalan siunausta kaikille niille, joita asia kosketta sekä toisaalta myös inhottaa.

Siteeraan vielä ystävääni ja uskonveljeä Jaria, sanomalla:

"Tulee aika, jolloin ihmiset tulevat hulluiksi. Mutta kun he näkevät jonkun, joka ei olekaan hullu, he hyökkäävät hänen kimppuunsa ja sanovat: Sinä olet hullu, sinä et ole meidän kaltaisemme."


3.12.2014

1.12.2014

Veli-Pekka Kortelaisen profeetallinen kirjoitus 105 kunnian päivää vs. 105 Sodoman ääntä Talvisodan syttymisestä tulee näinä aikoina kuluneeksi seitsemänkymmentäviisi vuotta. Talvisota kesti 105 päivää ja oli kansakuntamme kiivas olemassaolotaistelu idästä tullutta vihollista vastaan. Se oli tuhosta huolimatta siunauksellinen maallemme, sillä sen luoman yhteenkuuluvuuden ja yhteishengen avulla selvittiin pitkälle sotien jälkeiseen aikaan.

Nyt Eduskunta on alustavasti päättänyt 105 äänellä antautua lännestä tulleelle viholliselle, kulttuurimarxilaiselle mädännäisyydelle ja rappiolle. Asia jakaa syvästi kansakuntaamme ja tuhoaa sitä arvopohjaa, jolle maamme on rakennettu. Ja pahinta on, että näin lainsäätäjämme vetävät Jumalan tuomion kansamme ylle.

Viikolla tuli kuluneeksi 75 vuotta Mainilan laukauksista. Ne olivat tykistöisku ja provokaatio, jonka varjolla NL aloitti sodan Suomea vastaan.
Jännästi nyt viime viikolla alkoi medioissa SeTa:n vetämä massiivinen kampanja homolakialoitteen läpimenon varmistamiseksi. Medioiden homotykitys yhteiskuntamme perusinstituutiota eli luomisjärjestyksen mukaista avioliittoa vastaan jatkui joka tuutista kansakuntamme päättäjiä vastaan aina viime perjantaiseen äänestykseen saakka. Tuolloin vihollisen mediarumputuli mursi  puolustuksen Eduskunnassa.

Koen hengessäni vahvasti, että tässä ei ole kyseessä sattumat, vaan Jumalan varoittavaa puhetta Suomen kansalle. Olen ollut yhteydessä moniin muihin uskoviin, heillä on ollut samansuuntaiset tuntemukset hengessään. Katsotaanpa asiaa seuraavasti:

Talvisota kesti 105 päivää. Se alkoi marraskuun viimeinen päivä 1939 ja loppui 13. maaliskuuta 1940. Tuolloin Suomi säästyi sinnikkään puolustuksen ja ennen kaikkea kansakuntamme rukousten ansiosta. Nyt marraskuun viimeinen päivä oli sunnuntai, jolloin Eduskunta ei ole koolla, joten isku rajan yli tuli jo perjantaina 28.11.2014. 105 päivää tästä eteenpäin tullaan maaliskuun 11. päivään. Luku 11 on raamatullinen symbolinen Jumalan tuomion, kaaoksen ja rangaistuksen luku. 

Koen, että kansakuntamme on vakavan, koko sen olemassaoloa uhkaavan hengellisen vaaran alla. On syttynyt Hengellinen Talvisota. Jos tämä pimeyden voimien aloittama hengellinen ja henkinen "anti-talvisota" onnistuu, edessä on 105 kunnian päivän sijasta 105 Sodoman päivää. Tulos riippuu siitä, herääkö tarpeeksi moni rukoilemaan ja paastoamaan ja tekemään parannusta.

13. maaliskuuta 1940 astui voimaan aseleposopimus NL:n kanssa. Koen, että ellei ratkaisevaa käännettä kansakuntamme hengellisessä tilassa tapahdu, 11. maaliskuuta 2015 tulee olemaan Suomelle tulevan tuomion ja rangaistuksen päättämispäivämäärä.
 
Kehotan kaikkia vakavasti: herätkää, rukoilkaa ja paastotkaa.

 1.12.2014 ja HYVÄÄ PIKKUJOULUA

Pedofilia, negrofilia ja zoofilia on vapautettava

Kyse ei ole rakkaudesta, vaan sen globaalista puutteesta...

Jeremia 30:6  Kysykää ja katsokaa: synnyttääkö miehenpuoli? Miksi näen kaikkien miesten

pitelevän käsin lanteitansa synnyttäväisten tavalla, ja miksi ovat kaikki kasvot käyneet valjuiksi?


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1417415053479.html

Kehoitan kaikkia lähtemään pois siitä synnin pesästä. Älkää siunatko syntiä!!


29.11.2014

Ei ihme, maailmalla ihmetellään Suomen päätöstä >linkki<


28.11.2014


Laki sukupuolivapaasta avioliitosta astuu voimaan maaliskuussa 2015

Tänään etsin asiaa luopumuksesta ja mitä se vielä voisi olla... Sitten menin Harri Veijosen sivuille ja BANG... siinähän se taas luki:

LUOPUMUKSEN HUIPPU LAUKAISEE ANTIKRISTUKSEN TULON
Suomessa on rukoiltu suurin joukoin, ettei tasa-arvoinen avioliittolaki toteutuisi. Jotkut ovat pohtineet myös seurauksia, mitä sellaisen lain hyväksyminen merkitsisi. En tarkoita yleisiä haittoja esimerkiksi lapsille vaan sitä miten Jumala vastaa väärään synnilliseen valintaan. Tai vastaa joka tapauksessa tuomiolla, koska kirkko on käynyt homojen puolelle!
Jossakin vaiheessa Jumalan mitta täyttyy...

Laki meni siis sitten läpi ja menee vielä suureen valiokuntaan päätettäväksi, jossa on riittävästi sen puolestapuhujia ja kaikenlisäksi eduskunta äänesti melko selvästi lopulta 105 - 92 eli ei enää epäselvyyttä. Laki tulee hauskasti juuri siihen kohtaan jossa alkaa profetoiotu uusi ja viimeinen vuosiviikko (7-vuotiskausi) 20.3.2015
Tämän jälkeen Jumalan pinna katkeaa ja maapallo saa tuta kaiken pahuutensa tulikuuman ja liekehtivän saastaisen hedelmän.


Sain tämän maililla tänään - ei tarvitse ihmetellä miksi se tapahtui mikä tapahtui?


Emmi Helle
...tiedot siis puolitoista vuotta ennen lastensa surmia hänen omilta kotisivuiltaan.


22.11.2014

Puolustuskyvytön vähemmistökö?

Homoliitto monsteri Hallituksemme vie tämän homoliittoasian läpi vaikka väkisin. Tällä intensiviteetillä millä tätä asiaa on nyt viety, niin en muista Suomessa mitään muuta asiaa ajetun. Aina kun eduskunta on asian tyrmännyt, niin kohta se on jossain valiokunnassa ja kun se siellä on tyrmätty, niin asiaa piti siirtää koska paikalla ei olleet kaikki asiaa puoltaneet. Kun sekin menee äänin 9-8 nurin, niin kysytään kansalta, joka antaa puoltonsa äänin 66% puolesta ja 34% vastaan, eikä kukaan tietenkään ihmettele mikä luku 66 on vaikkapa raamatullisesti. Se on synnin ja sen sijoituskohteen, eli helvetin luku. Ei sitä turhaan puhuta legendaarisesta Route 66:sta kaikkine pääkalloineen.
Seuraava hallituksen kova koitos on saada eduskunta äänestämään homoliittojen puolesta. Katsotaan vieläkö Jumala haluaa varjella Suomea sen paskan hallituksen pyrkimyksiltä vai ei. Luovutetaanko Suomi hetkeksi saatanalle ja annetaan Venäjän tulla, kuten on profetoitu? Kohta se nähdään.
Homolakiäänestys
Jos hieman vaivaudut katsomaan esimerkiksi hakusanalla "gay pride" ja valitset Googlen näyttämään vain kuvahaun tuloksen, voit väkisinkin havaita että kyseessä on perverssien ja seksuaalistesti häiriintyneiden ihmisten saastainen ja sekopäinen 
ääritapahtuma, jollaista kaduilla ei missään nimessä saisi kenenkään joutua näkemään, varsinkaan lasten. Onko silmät ja aivot niin täynnä saatanan eksytyssekasotkua ettei kansa jo ala tajuamaan mistä on kysymys? Ei siis ole kyse seksuaalisesta järkisuunnasta vaan seksuaalisesta vallankumouksesta ja irtiotosta normaalista. Tämän me annamme tapahtua.
Katso tämä linkki ja VAROITAN, se ei välttämättä ole kiva näky: >linkki<
Mutta tähän seksuaalivähemmistö ja tasa-arvo pyrkii, eikä se pysähdy pelkästään mihinkään avioliittokysymykseen. Seksuaalisessa tasa-arvossa menee tasa-arvo täysin päälaelleen ja syntyy viidakon lait. Mikä tahansa voi olla seksuaalinen objekti, sanoi vuonna 2006 sen aikainen Seta:n puheenjohtaja, kunnes radiohaastattelussa huomasi mitä sanoi ja korjasi hieman sanojaan selittämällä että "kunhan... jne."

Harri Veijonen oli näköjään käsittänyt jotain väärin. Hyvä kun tuli käytyä lukemassa Harrin sivustolla, jotta saa korjata väärinkäsitystä.

Harri kirjoittaa näin:

 
Viimeinen vuosiviikko voi olla jo alkanut, sillä se ei alkane rauhansopimuksella vaan sopimus tehdään hieman ennen puoltaväliä. Kun hävityksen kauhistus asetetaan tarkoittaa sitä, että Antikristus hyökkää Jerusalemiin ja asettaa kuvansa temppeliin. 1335 päivää lienee Karitsan häiden pituus jolloin 45 päivää ennen hävityksen kauhistuksen asettamista seurakunta temmataan yläilmoihin ja sopimus vahvistetaan juuri sitä ennen. Nyt odotamme Antikristuksen tuloa. Messiaan näkyvä paluu osunee syksyyn, lehtimajanjuhlan vaiheisiin. Siitä 1335 päivää aikaisemmin (seurakunnan ylösotto) taas osuu tammi-helmikuuhun.
Jarmon selitysten lukeminen voi olla eksyttävää. En suosittele ottamaan Jarmon tekstiä kovin vakavasti. Aivan väärää opetusta lopussa, että hävityksen kauhistus asetettaisiin vihan ajan lopussa kun se asetetaan seitsenvuotiskauden puolivälissä.


Lomakkeen alareuna
 
Jarmo jatkaa:
Harri siis käsitti kirjoituksestani että "hävityksen kauhistus" joka mainitaan sekä Matteus 24 että Daniel 12 luvuissa olisi 45 päivää ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, jonka hän ilmeisesti olettaa olevan sanoin "aivan lopussa".
Näin ei kuitenkaan ole, vaan nimenomaan Danielin 12 luvussa sanotaan että kun te näette hävityksen kauhistuksen pyhällä paikalla, siitä on oleva 1335 päivää mutta kysymys kuuluu mihin? No tuhatvuotiskauden alkuun. Sakarja 14 luvussa kerrotaan Jeesuksen tuleminen ja Hesekiel 47 kertoo myös mitä heti sen jälkeen tapahtuu. Jeesus ei perusta heti samana päivänä tuhatvuotista valtakuntaansa, vaan sotii ensin, ajaa piirittäjät, sitoo saatanan ja sen joukot sekä elvyttää maan Jerusalemin alta lähtevillä vesillä. Nämä hän siis laittaa alulle tuon 45 päivän aikana ja sitten vasta sanotaan "autuas on se joka odottaa ja kestää 1335 päivää". Tämä laskenta 1335 päiväähän alkaa nimenomaan siitä päivästä, joka on vaivanaikojen puolessa välissä kun Israelin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus asetetaan.
Ylösotto ei sen sijaan ole sidoksissa siihen päivään, vaan Israelin rauhan sopiminen ja Palestiinan perustaminen.
Ylösotto tapahtuu aivan varmasti jo hyvän aikaa ennen kun Palestiina perustetaan.

21.11.2014

Ihmiskunnan synnit julistetaan katolta - abortti on harkittu murha joka ei laissa vanhene

Abortti 9 viikkoa
9 viikkoinen vauva murhattuna - vauvalla oli jo suolistokin
Jyväskyläläinen Tuula Karttunen ei koskaan unohda hoitohenkilökunnan kipeitä sanoja, jotka sai kuulla odottavana äitinä.
 
Lyhytkasvuinen Tuula Karttunen kertoo lyhytkasvuisten yhä kohtaavan ennakkoluuloja Suomessa. Erityisesti häntä kummastuttaa terveydenhoitoalalla työskentelevien negatiiviset asenteet, joihin hän on joutunut toisinaan törmäämään.
– Kun odotimme ensimmäistä lyhytkasvuista lasta, hoitohenkilökunta saattoi sanoa, että raskaus pitäisi keskeyttää, Tuula kertoo.
Ultraäänikuvissa näkyvä lyhytkasvuinen vauva nähtiin henkilökunnan silmissä 
ongelmana, Tuula muistaa. Sekä Tuula että hänen miehensä ovat lyhytkasvuisia, joten he tiesivät että ongelma on enemmänkin asenteessa. Onneksi asenteissa on tapahtunut edistystä. Lyhytkasvuisuus ei tarkoita, että päässä olisi vikaa, Tuula huomauttaa.
 
Päivi Räsäsen haastattelusta muutama viikko sitten:
 
Suomen aborttilaki on vuodelta 1970. Vuonna 1986 lakiin lisättiin pykälä, jolla mahdollistettiin myöhäiset raskausviikoilla 20-24 tehtävät raskaudenkeskeytykset. Niitä tehdään, jos sikiö todetaan vammaiseksi tai sairaaksi. Esimerkiksi Downin syndrooma-raskauksista yli puolet abortoidaan.
- Tämä on vammaisia syrjivä tilanne. Esimerkiksi Turnerin syndrooma, joka on tyttöjen lyhytkasvuisuutta, ei edes tarkoita älyllistä kehitysvammaisuutta. Läheskään kaikki vammat eivät johda kuolemaan, Räsänen huomauttaa
Räsänen on tehnyt lakialoitteen myös siitä, että vuoden 86 lakipykälä poistettaisiin.
- Sikiö katsotaan elinkelpoiseksi raskausviikon 22 kieppeillä. Meillä on keskoshoidossa saman ikäisiä kuin mitä abortoidaan. Siinä on kyse lapsen oikeuksista. Abortoinnin myöhäisraja on meillä aivan liian korkea ja lakia tulisi muuttaa.
Räsänen tietää itsekin useita tapauksia, joissa abortoitu sikiö on hengittänyt jopa muutaman tunnin.
- Ne ovat äärimmäisen traumaattisia tilanteita henkilökunnalle.
- Itse lähden siitä, että abortti olisi sallittu vain, kun äidin henki on vaarassa. Minä näen, että ihmisalkion lopettaminen loukkaa elämänarvoa aivan alusta lähtien.
Räsäsen mukaan abortista pitäisi keskustella paljon nykyistä avoimemmin.
- Suomessa tehdään joka päivä 30 aborttia. Se koskettaa laajoja kansalaisjoukkoja. Siihen nähden se on tosi vaiettu aihe. Heti ajatellaan, että se on syyllistämistä. Mutta tietävätkö vanhemmat todella, millainen lapsi siellä kohdussa kehittyy? Heille täytyy tarjota riittävästi tietoa päätöstä tehtäessä.

Jarmo jatkaa:

Samaan aikaan ollaan suvaitsevia ja vaikka mitä mutta pikkuvauvoja tapetaan joka päivä 30 kpl. Tästä tulee kohta ongelma, sillä Raamattu sanoo että yhteiskunnan synnit luetaan ja kuulutetaan katoilta maailmalle. Eli yhteiskuntamme joutuu toteamaan olleensa kymmeniä vuosia lapsenmurhaaja, eikä ongelma edes pääty siihen, vaan Suomessa on rikoslaki, joka määrittelee henkirikokselle vanhenemattomuuden. Näin ollen Suomessa olisi jopa satoja tuhansia henkirikoksiin syyllistyneitä naisia että lääkäreitä ja kätilöitä.
Tämä on kynnyskysymys, joka on TUNNUSTETTAVA. Yhteiskunnan on pakko jossain kohtaa tunnustaa että nuo ovat olleet murhia. Ainoa lieventävä seikka on asiasta tietämättömyys, joka sekään ei saisi lieventää asiaa, koska jokainen abortin tekijä joutuu omantunnon kriisiin tekonsa seurauksena, se on Jumalan määräämä prosessi. Siitä jokainen voi ihan itse tajuta oliko teko rikos vai ei ja onko murha tapahtunut, koska tekohan on ÄÄRIMMÄISEN HARKITTU ja punnittu peilin edessä ja tuskailtu että mitä tehdä ja kuitenkin lopulta päädytty täysin itsekkääseen ratkaisuun, tapetaan vauva.


20.11.2014

Kaksinaismoralistista mainontaa (vie hiiri kuvan päälle)

Alkomainos Pikku Ville 8 v. saa nukkua ihanissa Tom of Finland lakanoissa, joissa erittäin pornahtavaan sävyyn saman sukupuolen edustavat epäluonnollisesti sukupuolielimet koskettavat toisiaan ja vihjailevasti toisen hahmon selän takana ovat käsiraudat. Pikku-Ville saa vapaasti, kuin pornokaupassa konsanaan katsella niitä äidin kanssa Citymarketissa mutta tuollainne ruma ja kauhea Karpalo Lonkero mainos on kyllä aivan liikaa lapsen ymmärrykselle.
Tänään onneksi ainakin lakivaliokunta päätti avioliittolain ennallaan pysymisen puolesta ja saamme edelleen jatkaa normaali-ihmisten avioliittokäsitystä.
Maallisesti en voisi ymmärtää miksi homot haluavat avioliittoon, koska se on raamatullisella pohjalla, joka taas sellaisenaan ei hyväksy homoliittoja. Joten on perin merkillistä että homot ylipäätään haluavat avioliiton. Sitten taas kun ajattelen hengellisestä näkökulmasta, niin saastaisen henkimaailman tarkoitus on nimenomaan
tuhota Raamatun peruspilarit ja tämä homoliittohan on ihan keskeisimpiä asioita siinä.
Tiedätkö esimerkiksi sen, miksi Danielin jälkeen haluttiin katkoa aina kaula? Se johtuu siitä että Danielin patsaassa henkimaailma näki vertauksen Jeesuksesta Kristuksesta ja saatana on sen jälkeen himoinnut katkaista Kristuruumiilta pää, eli Kristus pois ruumiista. Tästä johtuu se että henkimaailma himoaa turmella avioliiton, koska se on ikuinen liittosymboli Jeesuksessa Kristuksessa. Ei siis mikään ihme, jos henkimaailma haluaa avioliiton turmella.
Sateenkaarihan on armonliiton merkki. Henkimaailman oli vaikeaa keksiä miten sen voisi turmella mutta nythän sillekin on keksitty hyvä keino, joka perustuu samoille arvoille.

12.11.2014

Pelastussanoman profetian laskentamalli (http://keskustelu.suomi24.fi/node/12918426)

Kaikille tiedoksi ensinnäkin se etten minä ota näitä lukuja hatustani, eikä ne ole minkään ilmestyksen tai unen tuotetta, vaan suoraa raamatun tulkintaa ja vieläpä sellaista, johon ei tunnu löytyvän edes sen laskukaavan murtajaa. 
Siihen kuuluu sekä ylösoton, että Israelin rauhan laskenta joka vuosi. Ainoa ongelma on lähinnä se, ettemme koskaan tiedä mikä vuosi. Tämä on nyt yhdeksäs kerta kun sen olen laskenut. (Matteus 27:45-46)

Omerin laskennalla saadaan jokavuotinen mahdollinen ylösoton päivä selville ja se lasketaan (3. Moos. 23:15-17) mukaan 50 päivää pääsiässapatin jälkeisestä päivästä. Se osuu aina kesän kynnykselle, helluntain jälkeiselle maanantaille. Tätä tukee mm. Laulujen laulu 2:10-13 jossa kuningas Daavid kutsuu morsiantaan sanomalla selvästikin kesän kynnyksellä, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule".

Vielä varmempi päivä voidaan laskea Israelin rauhan rikkoutumisen perusteella Tisha be Av, eli joka vuotisesta temppelinhävityksen muistopäivästä, josta taas saadaan (Matteus 24:15-20) mukaan joka vuosi laskettua Danielin 1290 päivän ja 1335 päivän luvut. Näistä voidaan laskea Jeesuksen näkyvän paluun ajankohta joka vuosi, sekä Israelin rauhan julistaminen.

Minä pidän näitä molempia laskentamalleja lähes tulkoon aukottomina.

Kaava on seuraava ensi vuodesta laskettuna:

Viimeinen vuosiviikko alkaa 20.3.2015 auringonpimennyksellä, jota seuraa 4.4.2015 pääsiäisen verikuu ennen tempausta, joka on sen 50 päivää pääsisäisestä 25.5.2015 Omer. Viiden sinetti, jota seuraa heti kuudes sinetti: 

Ilm. 7:1-3 Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. 

...ja ensimmäinen pasuuna, johon kaikki ikäänkuin jäätyy paikoilleen.

Tähän puolivuotiseen väliin sopii erinomaisesti seitsemäs sinetti ilm. 8:1-6 jossa mainitaan puolen hetken hiljaisuudesta Taivaassa.

Sitten syksyllä Tetrad viimeinen verikuu 28.9.2015 joka näkyy Jerusalemissa, ennen Israelin rauhan julistusta, joka puolestaan julistettaisiin laskukaavan mukaan 29.1.2016 

Siitä lasketaan 3 ja puoli vuotta, eli 1290 pv on Tish'a B'Av Su 11.08.2019 jolloin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus asetetaan. 

Siitä vielä 1290 pv jonka Jumala joutuu lyhentämään maapallon kiertokulun kasvattamisen kautta, koska muutenhan päiviä ei voisi lyhentää. Sen jälkeen tullaan Jeesuksen näkyvän paluun ajankohtaan, joka olisi 21.2.2023

Tästä menee vielä 45 päivää, eli laskukaava Daniel 12 luvun lopussa 1335 päivää siitä kun hävityksen kauhistus asetetaan, vasta alkaa tuhatvuotiskausi.


11.11.2014

Kerron erään uunituoreen, joskin kauhean tarinan, miten vaikeaa on elävä usko saada
 
Eräs mies joka oli muuten nöyrä ja hyväntahtoinen, kutakuinkin hyvätapainenkin ja hän oli aina hoitanut maailmalliset velvoitteensa äärimmäisen hyvin. Hän kävi kirkossa kun joku meni naimissin, luki "isämeidän" kun pappi niin pyysi ja risti kätensä kun muutkin ne risti. Hänen lapsensa kastettiin ja ristittiin sekä ripitettiin.
Hän oli sikäli "seuramieskin", ettei kukaan voinut koskaan sanoa tästä juurikaan mitään pahaa. Tosin hän oli kyllä monella tavalla sosiaalinen ja erittäin kohtelias sekä huomaavainen jne. muttei sillä molemminpuoleista luottamusta herättävällä tavalla, vaan pidättyväisellä tavalla, eikä hänellä siksi oikeastaan ollut erityisiä ystäviä.
Hän oli erittäin sulkeutunut siksi että hän koki aina vaivautuneisuutta kun joku yritti tehdä palveluksen tai hyvää hänelle, lähestyä häntä tai muuten. Hän pelkäsi vain sitä ettei hän saa jäädä yhtään palvelusta velkaa koskaan kenellekään, eikä osannut ottaa pyyteetöntä rakkautta vastaan. Hän siis piti tiukan huolen siitä, ettei joudu koskaan kiitollisuudenvelkaan, vaan tulee täsmällisesti toimeen omillaan.
Mies oli metsuri ammatiltaan ja äärettömän kova tekemään töitä, aina sinne päälle viiskymppiseksi saakka, jonka jälkeen hän joutui todella karuun Jumalan kouluun. Herran mitta oli tullut täyteen ja hän oli valinnut tuon miehen ja oli määräaika kulunut umpeen omavoimaista elämää. Enää oli kyse siitä mitä mies itse valitsisi.
Jumala antoi äärettömän harvinaista mutta äärimmäisen myrkyllistä tautia kantavan mehiläisen purra tuota miestä. En tiedä tuon viruksen nimeä mutta se aiheuttaa elimistössä pienimmästäkin haavasta tai hiertymästä paranemattomia tulehduksia, jotka johtavat hyvin usein amputaatioon.
Ensin mieheltä lähti sormi, sitten toinen sormi, sitten varpaiden vuoro. Tätä jatkui vuosikausia, kunnes hänestä ei kymmenien amputaatioleikkausten jälkeen jäänyt kuin torso ja tynkäkädet.
Vasta kun hän joutui taloudellisesti ja fyysisesti siihen tilanteeseen että hän joutui antautumaan auttajien käsiin, oli Jumala saanut ensimmäisen erävoiton. Se maksoi miehen molemmat jalat, aina lonkkiin saakka.
Sitten kun miehestä ei ollut kymmenien amputaatio-operaatioiden jälkeen enää jäljellä kuin tuo sähköisellä pyörätuolilla liikkuva ihmisraunio, jota joudutaan jopa syöttämään, hän on viimein tullut uskoon. Tämä tapahtui vasta viime päivinä ja siinäkin pelossa että joudutaanko käden tynkää taas lyhentämään.
Tuo mies on saanut maksaa ylpeydestään kalliin hinnan ja tiedän että tämä mies ei ole ainoa laatuaan. On paljon ihmisiä, jotka Jumala näkee ettei niillä voi olla toivoa vaikka ne hakkaisi kappaleiksi.
 
Jesaja 1:4-6 Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois. Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas. Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty.
 
Ethän ole kuin tässä kerroin. Älä kanna ylpeytesi taakkoja mukanasi, äläkä anteeksiantamattomia omia tai muiden syntejä. Nöyrry hyvä ihminen, ennen kuin on liian myöhäistä. Sano Jeesukselle, "tässä olen, paranna minut synneistäni".


7.11.2014

Ravimiehen evankeliumi

Ravimiehen evankeliumi Johannes niminen mies päätti Patmoksen saarella järjestää laukkakilpailun, johon osallistui vain neljä hevosta. Jokainen sai lyödä vetoa siitä kuka voittaa. Johannes julkaisi myös veikkausvihjeitä antavan kirjasen, joka kulki nimellä Raamattu. Siinä on 66 sisäkkäistä vihjekirjasta nidottuna yhdeksi suuremmaksi teokseksi. Vasta lopussa annetaan selvä vihje, jossa sanotaan että kannattaisi kiinnittää koko omaisuutensa henkeä ja sieluansa myöden valkoiseen hevoseen. Vihje oli varsin selvä, se lähti voittajana ja selvänä ennakkosuosikkina voittamaan tuota laukkakilpailua.
Juuri ennen lähtöä, kilpailun johtaja sanoo noille neljälle hevoselle vuorotellen että "tule!" ja niin ne lähti.
Kun lähtö sitten tapahtui, niin tosiaan, ensimmäiseksi kiisi valkoinen hevonen, jonka selässä oleva ratsastaja jo valmiiksi puettiin laakeriseppeleeseen, eli voittajaksi. Hänelle annettiin vielä jousi käteen vanhan kuninkaan pojan merkiksi. Tuo valkoinen hevonen voidaan tuntea toisella nimellä armo. 
Sitten lähti heti perään punainen hevonen kannoille, jonka ratsastajalle annettiin miekka, tuo kaksiteräinen sanan ase ja tälle annettiin valta ottaa rauha pois maasta. Tämä koski kolmasosaa maasta ja kolmasosa maata on kristittyjä, joihin sanan säilä sivalsi. Eräs rauhanmies sanoi ettei tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan ja riitauttamaan kaikki toistensa kanssa. Kumma rauhanmies, vai mitä? Siinä olikin taas Johanneksen tippikirjan vihje, mikä tuo punainen hevonen oikein olisi. Ei se niin paha ollutkaan, kuin alkuunsa kuvitteli, olihan se rauhanmieskin loppujen lopuksi hyvä mies. Totuushan satuttaa ja miekka on totuutta väkevimmillään ja kun sillä sivaltaa, niin veri lentää ja rauha rikkoutuu. Valehtelijathan kyräilee selän takana mutta se joka ottaa totuuden miekan, se ei rauhanpäivää näe. Tuo punainen ratsastaja on siis oikeastaan totuudentorvi, jos sitä paremmin osaa kutsua, koska kaikkialle minne se menee valheet paljastetaan ja rauha rikkoutuu.
Sitten lähti musta hevonen, jonka ratsastajalle annettiin käteen punnitusvaaka, jolla voidaan mitata kunkin paino ja kevyeksi se havaita. Rauhanmieshän sanoi ettei lakia oteta pois, eikä yhtään lainpiirtoakaan katoa. Laki mittaa aina punaisen hevosen perässä jokaisen meistä ja havaitsee kuinka denaarin palkkaa ei kukaan sillä ansaitse. Denaarihan oli miehen päivän työn palkan arvoinen rahayksikkö, jota käytettiin eräässä vertauksessa, jossa palvelijat olivat jopa koko päivän aamusta olleet töissä ja saivat sen saman palkan, joka tuli illalla. Miksikö? No kun se on päivätyön palkka, ei ole puolia denaareita, eikä neljäsosan denaareita, jos palkka "denaari" on kerran ikuinen elämä.
Musta hevonen on siis punaisen sodan jäljessä mittaava ja kaikki havaitseva laki ja sen perässä tulee palkanmaksaja, eli lähti se hallava hevonen, kuolema, jolle annettiin viikate. Se ei ketään säästä, vaan kaikki hautausmaat ovat vain punaisen, mustan ja hallavan hevosen kavioiden jälkiä. Yksikään ei läpäissyt punaisen hevosen miekan raatelevaa sanaa, eikä täyttänyt mittaa laissa, joten heidät vain kaikki korjaa kuolema.
Mutta siksi lähti edeltä kulkemaan valkoinen hevonen. Siihen neuvoin sinun koko omaisuutesi sijoittaa. Tuo hevonen pitää, koska se armahtaa sinut punaisen, mustan ja hallavan hevosen mentyä ohi. Valkoinen hevonen palaa, hän seisoo siinä kaikkien pyhien keskellä kun Taivas on avoin ja lunastaa ne jotka hänen värinsä valitsivat.
 
Tällainen on ravimiehen evankeliumi, alá -jarmo-

6.11.2014

Ei ole paljon ajatuksia... tai siis on mutta ei osaa jakaa taaskaan. No  tässä eräs:

Tästäkö olen onnellinen?
Voiko joku ymmärtää mitä tarkoittaa varoituksen sanat Raamatussa "orjuus" ja "epäjumala" ??

-Jeesus vapauttaa orjuudesta, Hän yksin voi antaa riittävästi elämään sisältöä vajavaiseen elämään-


29.10.2014

Joku piirtäjä on osannut tietämättään kiteyttää koko 2. Timoteus 5 sanoman kuvin

Timoteuksen kirje

En kyl tiedä tiedä tajusko piirtäjä puoliksikaan kuinka paljon tässä on lopunaikoja koskevaa sanomaa. Tämä kuitenkin kiteytti koko Timoteuksen toisen kirjeen viidennen luvun paketin "nollalla sanalla".

 

2. kirje Timoteukselle 3:1-5 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.


Juuri viime päivinä on tapahtunut nuorten ihmisten tekemiä hirmutekoja ja ne vain kiihtyy. Päättäjät ja media kyselee toisiltaan että missä vika piilee ja etsii sitä nurkista ja maan ääristä, vaikka vika on koko ajan, joka päivä ollut silmiemme edessä. Kasvatamme ihan itse lapsemme tähän, joten etsikää syy sieltä missä peili on. Avatkaa silmänne ja tajutkaa että vanhat arvot ovat olleet kullan kalliita. Kunnioitus Jumalaan ja paluu takaisin eriarvoisuuteen, jossa lapset kunnioittavat vanhempiaan, nuoremmat 
iältään vanhempiaan, pienemmät suurempiaan, ellei joku muuta sitä arvojärjestystä. Heikoimmat kunnioittakoon vahvempiaan, tyhmemmät viisaampiaan ja naiset miehiään. Alamaiset kunnioittakoon esivaltaa ja orjat isäntiään. Se on luonnon järjestys, joka on Jumalan suoma, eikä luoma tarkoituksenmukainen järjestys. Me olemme kaikki synnistä vastuussa ja saamme kantaa sitä. Siksi Jumala on määrännyt järjestyksen menemään näin kuin se menee.
Muutenhan me olisimme samanlaisia kopioita kaikki ja syntyisimmekin aikuisena, samanlaisena sukupuolettomana kopiona kuin kaikki muutkin vanhat ja nuoret.

Kaikenlainen vapaa kasvatus, tasa-arvoiset sukupuoliratkaisut ja avioeroja suorastaan helpottavat lainsäädännöt ja käytännöt sekä uusaperheajattelu. Nämä kaikki yhdessä päiväkotimallien mukaan sovellettavat asiat, kuten äidit mahdollisimman nopeasti työelämään synnytyksen jälkeen ja lapsi satojen muiden lasten kanssa opettelemaan taistelemaan paikasta auringon alla, niin huomiota saadakseen, tahtonsa läpi, kuin ruokaakin saadakseen. Päiväkodissa oppii olemaan äärettömän itsekäs, vaikka siitä sanotaan että siellä lapsi oppii sosiaaliseksi. EIKÄ OPI, jos kyseessä on 2-5 vuotta vanha, joka tarvitsee AINOASTAAN omien vanhemiensa turvallista huomiota, rakkautta ja mahdollisten sisarustensa kanssa käytävää kanssakäymistä, jossa puolensa pitäminen ja sosiaaliset taidot harjaantuvat luonnollisella tavalla. Kun lapsi on 0-5 vuotta vanha, tämä tarvitsee erityisen paljon biologisia vanhempiaan, eikä mitään kasvattajiaan. Hän tarvitsee ennen kaikkea isän JA äidin, eikä vain toisen, vaan molemmat, selviytyäkseen. Vasta muurosiän ylittänyt lapsi selviää avioerosta.
Tätä kaikkea yhteiskuntamme on tehnyt väärin aina -70 luvulta saakka asteittain ja pahemmaksi koko ajan sitä vieden ymmärtämättä että tuo suunta mihin koko ajan ollaan menty, johtaa täystuhoon. Pahinta tässä kaikessa on se, että tämä olisi pitänyt pysäyttää viisaasti jo -90 luvulla mutta sehän vain paheni ja tässä tulos. Lapsemme tappaa toisiaan ja ois
lottovoitto päästä pois.


28.10.2014

Vanhan liiton (sodan jälk.) yrittäjät VS. uuden liiton (kasinotaloudenjälk.) yrittäjät

Työpaikkoja ennen ja nyt Hillary Clintonilta "lipsahti".. Yritysten tarkoituksena ei olekaan luoda työtä.

Tästä lauseesta räjähti spekulaatiot käyntiin yhdysvalloissa. Kirjoittamaton tabu oli avattu.
Hillary Clinton on arvostellut tarjontavetoista talousteoriaa tai tarkemmin valumaefektiä Yhdysvalloissa. Valumaefektillä tarkoitetaan rahan valumista rikkailta köyhille esimerkiksi varakkaan tilatessa pienituloisen ajaman taksin tai rikkaan käyttäessä taloudenhoitajaa apuna kotiaskareissaan.
Valumaefekti on poliittisesti latautunut käsite, jolla on perusteltu rikkaiden oikeutta rikastua, jota Clinton kritisoi kohtalokkaasti. USA:ssa tällaisen totuuden lausuminen on äärimmäisen vaarallista.
Itse olen ollut jo neljännen polven yrittäjä ja muistan kun isoisäni polvella joskus -70 luvulla opettelin kirjoittamaan laskuja. Muistan kun isoisä osoitti sormellaan, että tuo tuossa on liikevaihtovero, 14% ja se on valtion rahaa ja tämä on se minkä firma saa. Sitten hän kertoi mitä kaikkea piti tuosta summasta vielä maksaa ennen kuin loppu osa jää yrittäjälle. Silti isoisä sanoi aina minulle, että muista että äijille pitää olla töitä. Hän kantoi siis huolta ihmisistä yhtä paljon kuin firmastaan. Silloin yritysten tarkoituksena oli luoda hyvinvointiyhteiskuntaa.
 
Tänä päivänä sekä valtion että yritysten tavoitteena on luoda pahoinvointiyhteiskuntaa ja se kaikki lähtee liikkeelle sijoittajien ahneudesta. Ennen vanhaa ei ollut mitään sijoittajia ja osakkeenomistajia, jotka katselivat ruudulta tai paperilta omistuksiensa kehitystä. Silloin oli kaikki miehet töissä ja jopa osakkeenomistajat tekivät lattialla tai toimistoissaan firman eteen tuottavaa työtä. Ja ennen kaikkea, silloin ei ollut globaaleja ylikansainvälisiä suuryrityksiä ja monialakonserneja. Eikä silloin ollut käsitystä "tehdään rahaa", vaan tehdään työpaikkoja ihmisille, jotta voidaan paremmin. Eikös se ole niin että jos itse olet enemmän kuin vauras ja kaikki ympärillä olevat ihmiset ovat köyhiä, niin sinun on ikävä mennä ulos tapaamaan ihmisiä? Mutta jos sinulla on riittävästi itsellesi ja ympärillä olevilla myös, niin on kiva mennä ulos tapaamaan ihmisiä?
 
Jari Sarasvuo toi Suomeen sen pahimman mallin ahneudesta, eli käsitteen että osakkeenomistajille maksimaaliset voitot. Tämä sotii kaikkea Raamatun ilmoitusta vastaan, vaikka onkin vain ahneuden perikuva. Ennen vaan kun ei ollut varsinaisia firmoja, oli vain yksityisiä ihmisiä, joilla oli omistuksia ja maata, kauppoja tms. profittia.
 
Nyt kun vielä raha valjastetaan, eli siltä viedään sen ulkoinen olemus pois, eli toisin sanoen raha viedään kokonaan biteiksi tietoverkkoon ja siru otetaan tilalle, tämä koko nykyahneus saa ihan uudet mittapuut. Tällä tavalla loppuu ihmisiltä se viimeinenkin mahdollisuus pysyä yhteiskunnasta ulkona, kun ei ole enää maksuvälinettä, jonka voisi saada ostamalla ja myymällä ilman että valtiovalta voisi puuttua kaupankäyntiin. Kaikki maksaminen olisi tehtävä pankkitilien kautta, joten lähellä on ajat, josta Matteus 24 ja Johanneksen ilmestyksen 13 luvut kirjoittavat.


27.10.2014

Jatkoa edelliseen - Ääripäät samaa mieltä - erotkaa kirkosta

Eroa kirkosta 26.10.2014 piikki
Luulisi että äärimmäiset kirkonvihaaja-ateistit olisivat yhtä paljon eri mieltä uudestisyntyneiden kristittyjen kanssa kuin yö ja päivä mutta se onkin yllättävän lähellä. Ilmeisesti se on niinkin että kun olet tarpeeksi kaukana Jeesuksesta, oletkin silloin todella lähellä tämän pyrkimyksiä.
Ateisti vapaa-ajattelijat nimittäin kehotavat eromaan kirkosta ja jopa Raamattu kehottaa lopunajassa samaan.
 
Joh.ilm. 18:4-5 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.

Vapaa-ajattelijoiden sivustolla selviää että he ovat nähneet saman minkä kristittykin, joka eroaa kirkosta.

 

Tänään kello 16 mennessä eronnut kirkosta jo 284 jäsentä

 
Kirkosta eroaminen on ollut tänään erittäin vilkasta. Normaalina lokakuisena sunnuntaina kirkosta eroaa noin 100 henkilöä. Ennusteen mukaan tänään tulee eroamaan kirkosta yli 500 kirkon jäsentä.
Varmaa syytä näin voimakkaaseen kirkosta eroamisen kasvuun ei ole tiedossa. Eroakirkosta.fi-palveluun tulleiden eroamispalautteiden perusteella syitä voivat olla kirkon merkittävä aktiivisuus kirkollisvaalien markkinoinnissa, Päivi Räsäsen uhkaus erota hallituksesta tasa-arvoisen avioliiton hyväksymisen takia tai Vantaan seurakuntayhtymän osallistuminen Helsingin Sexhibition-messuille.

Avioliittolain muutos ajaisi Räsäsen hallituksesta
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/692777/Avioliittolain+muutos+ajaisi+Rasasen+hallituksesta

Seurakunta menee seksimessuille: "Kokeillaan, tuntuuko luontevalta"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102518780407_uu.shtml


25.10.2014

Lähtekää nyt äkkiä jo ulos siitä porttokirkosta ettette joutuisi osalliseksi sen synneistä

Seurakunta menee seksimessuille: "Kokeillaan, tuntuuko luontevalta"
 
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102518780407_uu.shtml
 
Perjantaina 31. lokakuuta Kaapelitehtaalta voi löytää lukuisten aikuisviihdetähtien ja seksilelukauppiaiden lomasta myös Vantaan seurakuntien perheneuvoja, psyko- ja seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalaisen sekä Tikkurilan seurakunnan seurakuntapastori ja psykoterapiaopiskelija Toni Fagerholmin.
Tikkurilan kirkkoherra Janne Silvast kertoo, ettei hän voi varmasti sanoa, onko kyseessä täysin uusi kirkollinen aluevaltaus. Mikään vakiintunut tapa seurakunnan seksimessuedustus ei joka tapauksessa ole.
- Ylipäätään kirkossa on mietitty paljon ihmisten pariin jalkautumista. Puhutaan ihan strategiastakin. Lisäksi seksuaali- ja perheneuvonta on meille arkipäiväistä auttamistyötä ja mietimme, että siellä meidän asiantuntijuudellemme ja keskusteluavullemme voisi olla paikka.
 
"Kauniita asioita"
Kauas on tultu niistä ajoista, kun kirkko katsoi seksin suvaittavaksi ainoastaan lisääntymistarkoituksessa lähetyssaarnaaja-asennossa.
Tämän vuoden Sexhibition-lavalla nähdään muun muassa "vampyyrien, zombien ja pakkohoitopotilaiden" tähdittämä Halloween-show, Mr. Lotharin johdolla ruoskintaa, nakutwisteriä, räsypokeria ja suuseksin SM-kilpailut, "konevoimin panemista", "Lumikki ja yksi kääpiö", eroottisia fantasioita toteuttava homopari sekä Valtiatar Villi-Ira.
 
Tämän sekalaisen sakin ja heidän faniensa seuraan hakeutumalla seurakunta tuskin ainakaan paheksuu moisia harrastuksia?
 
Joh.ilm. 18:4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
Zombiet, vampyyrit ja pakkohoitopotilaat 25.10. Teemalauantai: Zombit tulevat!
 
"Tämä ei ole mikään pyhäkoulun eväsretki!" Uusi dokumentti George A. Romeron kauhuklassikon synnystä sekä restauroitu versio itse elokuvasta johdattelevat meidät jäykin zombiaskelin Halloweenin tunnelmiin.

Näin siis Yle:n Teema tänään.
Juuri ennen tuota yllä olevaa seksimessujuttua bongasin tämän aiheen, josta olen muutaman kerran aiemminkin tehnyt jutun Zombeista. Elävät kuolleethan ovat viime vuosina vallanneet niin pelimaailmaa kuin leffamaailmaa ja viimeaikoina ne ovat saaneet jo teemapäiviä ja kaikenlaisia muita juhlia aiheesta.
Jos huomasit niin ylemmässä seksimessuja käsittäneessä artikkelissa oli tismalleen samat teemat, kauhu ja zombit.
Ei siis ihme että jutussa ilmeni ihmisen normaali reaktio aiheesta zombi seuraavaa:
 
Vuonna 1968 ensi-iltaan tullut Elävien kuolleiden yö toi zombit päivänvaloon. Sitä pidettiin aluksi vain roskana ja moraalisesti mätänä elokuvana. Karun realistinen ja lohduttomasti päättyvä Elävien kuolleiden yö oli jotain ihan muuta kuin mihin kauhuelokuvayleisö oli tottunut. Se ei ollut mitään koko perheen säikyttelyviihdettä vaan jotain outoa ja häiritsevää. Kuten elokuvan päähenkilö toteaa: "Tämä ei ole mikään pyhäkoulun eväsretki!"
 
Ihminen kun tottuu johonkin, niin se ei enää kaihda sitä. Sama pätee kaikessa, kuten raha, seksi, päihteet ja vaikkapa jännitys. Ihminen kun näkee elämänsä ensimmäisen kerran televisiossa murhan, hän todennäköisesti järkyttyy näkemästään, kunnes joku kertoo ettei se ollut oikea murha. Kun ihminen näkee oikeaa tappamista videolla, menee hetken kauemmin kun ihminen ei enää järkyty siitäkään. Kun ihminen uskaltaa hypätä kahden metrin korkeudelta veteen, kohta hän haluaa hypätä kolmen metrin korkeudelta ja sitten viidestä metristä. Mikäli joku ei pysäytä tätä kierrettä, tuo ihminen saattaa jonain päivänä hypätä niin korkealta ettei enää säily hengissä siitä. Tällainen ihminen vaan on, se keittyisi kattilassa hitaasti lämpöä nostavaan keittoveteen hyppäämättä siitä pois.
Tämä on suomeksi sydämen paatumusta tarkoittavaa toimintaa, joka johtaa sielun kadottamiseen jossain vaiheessa. Sitten tuo mielihalu, jota joku haluaa pakkomielteisesti tehdä on epäjumala, jota tämä ihmispolo palvoo, joka lopulta orjuuttaa ihmisen ja vie lopulta tämän sielun.
Tämmöinen ihminen on zombi, eli elävä kuollut, jonka voi hyvin kääntää raamatulliseksi vertaukseksi Jeesuksen sanoista, "anna kuolleiden haudata kuolleensa mutta seuraa sinä minua".
 
Panin merkille että tuossa seksimessujen saastaisten himojen "Halloween show" piti sisällään kolme saastaista olentoa: Zombi, Vampyyri ja pakkohoitopotilas. Mielestäni tuossa kuvattiin kolme saastaista henkeä, riivaajahenki on kuin pakkohoitopotilas, sitten vampyyri on kuin verenhimoinen tappaja ja väkivallan henki, sekä kolmas on tuo elävien kuolleiden henkiolento, joka on mielestäni saastainen vartijahenki, joka on mm. monissa ateisteissa.
 
Sen sanon, että rukouksessa on tämän maailman ainoa toivo. Ajatelkaas kun seurakunta otetaan pois, eikä yhtään rukousta enää tule. Alkaa suuret ahdistuksen ajat, jollaista ei koskaan ennen ole ollut, eikä sellaista koskaan enää tule. Siinä kohtaa maailma tulee tarvitsemaan uusia rukoilijoita, herätystä tyhjästä. Silloin Jumala tekee ihmeen ja koko maa alkaa profetoida. Alkaa suuri loppunäytös! Rukoilkaamme herätystä, minä en halua enää yhtään rukousta antaa minkään kirkkokunnan puolesta, päin vastoin, tule Herra ja tuhoa nuo porttokirkot ja ota morsian pois.

22.10.2014

USA ilmoittaa julkisesti mitä tapahtuu kohta

Markku veli mailas just tämän:

Usa:n hallituksen sivu paljastaa, että loppu häämöttää.
http://www.deagel.com sivulta näkee eri maiden väestömäärät, bruttokansan tuotannon ym asiat. Sivulla myös näytetään ennuste vuodelle 2025. Usa:n väestö on nyt 316 miljoonaa, mutta ennuste vuodelle 2025 on 69 miljoonaa!! Mikä pudottaa väkiluvun?!
Norjan kohdalla väestö nyt 5,1 miljoonaa ja vuonna 2025 1,9 miljoonaa, hurja pudotus!!!
Suomen kohdalla väestö nyt 5,3 miljoonaa ja vuonna 2025 4 miljoonaa.
 
https://www.youtube.com/watch?v=MnhTt8O3arg
 
http://www.deagel.com/country/
 
http://www.deagel.com/country/Finland_c0071.aspx
 
http://www.allnewspipeline.com/Gov_Website_Proves_End_Is_Near.php
 
-Markku


20.10.2014

Eskatologian törmäyskursseja

Ajatellaanpa aluksi niin että meillä on erityisen lämpimät välit yläkerran naapurin kanssa ja hän antaisi vaikka patansa päältään naapurisopunsa takia. Sitten meillä alakerrassa syntyisi vesivahinko ja yläkerran kaveri tarjoaa apuaan, sanomalla että voitte tulla asumaan heille siksi aikaa kun tulvan jäljet on korjattu. No lapset tietenkin lähtisi oitis, varsinkin kun yläkerrassa on telkkari ja pleikkari kun taas meillä ei ole. Noh, nuoremmat muuttivat yläkertaan ja olosuhteet alhaalla olivat mitä olivat ja paheni vaan päivä päivältä kun remontti eteni. Lopulta katkesivat sähköt ja vesi, koska huomattiin että vesi oli vahingoittanut sähköjärjestelmän ja putket piti uusia. Asuntoon asennettiin kuivauslaite moneksi viikoksi poistamaan kosteutta ja kaikki lattiatkin revittiin auki. Siinä kohtaa perheen vaimo sanoi että nyt riittää ja lähti yläkertaan rempan loppuajaksi mutta perheen isä oli ensinnäkin tyhmän ylpeä ja lisäksi sinnikäs joka aikoi katsoa pelin loppuun vaikka henki menisi. Perheen isä asui kylmässä ja koleassa kämpässä, jossa ei ollut enää kuin betonilattia ja kuivaa näkkileipää.
Sitten yhtenä kauniina päivänä lattiat olivat kuivat ja niiden päälle saatettiin alkaa asentaa laminaatti ja seiniin tapettia. Sähköt saatiin myös ja juokseva lämmin vesi. Perhe tuli iloisena takaisin kotiin yhdessä naapurin isännän saattelemana.
Tämä oli vain vertauskuva miten asiat käytännössä menee esimerkkinä tuttavallisesti maallinen vahinko kotona ja siitä kuinka joku antoi sijaa ylhäällä.

Hans Memling 1474 Ensimmäinen tutkittava termi on "SIJA TAIVAASSA", mikä se on? Eihän Jeesuskaan lähtenyt valmistamaan sijaa taivaaseen, mikäli sitä ei mihinkään tarvita. Posttribulationismi ei tarvitse sijaa Taivaassa yhtään mihinkään.
 
Johannes 14:1-3 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.
 
HUOM!
Vapaissa suunnissa kulkevassa Posttribulationismissa Taivaassa olevaa turvataloa ei tarvita, joka tekee teoriasta raamatunvastaisen!
1. Kaikki ihmiset ovat maan päällä loppuun saakka
2. Jeesus tulee kaikkine pyhinensä, jotka tämä teoria tulkitsee enkeleiksi
3. Miksi ketään ylipäätään temmataan pilvissä vastaan, jos...
4. Tuhatvuotinen valtakunta perustetaan lopuksi maan päälle
 
Toinen raamatunvastainen on Adventistien uskoma posttribulationismi, jossa turvataloa tarvitaan koko tuhatvuotisen ajanjakson ja sen ajan maailmaan jää paholainen joukkoineen vangiksi ja loput elossa olevat ihmiset kuolevat sinne.
1. Kaikki ihmiset ovat myös maan päällä loppuun saakka
2. Jeesus tulee kaikkine pyhinensä, jotka tämäkin teoria tulkitsee enkeleiksi
3. Ihmiset temmataan Jeesusta vastaan
4. Tuhatvuotinen kausi vietetään tuossa turvatalossa
 
Adventistien posttribunatiolismi on siis huomattavasti loogisempi kuin vapaiden suuntien yleisesti julistettu vastaava, paitsi että kun luemme Raamattua, havaitsemme että Raamatun mukaan tuhatvuotiskausi vietetään maapallolla ja sillä piste, asia on aukoton. Tämä tekee tästä jälkimmäisestä teoriasta vielä vaikeamman.

Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa! KUMPIKAAN TEORIA EI VOI OLLA OIKEIN. Siksipä haluan että kiinnitämme huomiota Jeesuksen paluuseen ja haemme tukea Raamatusta, mitkä tunnusmerkit täyttyy Jeesuksen paluussa.

Ensimmäinen avainsana, keitä Raamattu kutsuu sanalla "PYHÄT" ??
 
"1. Kor. 6:2 Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?"

Ketkä Pyhät?

Juudaksen kirje 1:14-15 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".

Mistä tulee?

Joh.ilm. 19:11-16 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse, ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra".

 
Alustuksessa kertomani vesivahingossa tapahtunutta remonttia ei voi tietenkään verrata apokalyptisiin aikoihin mutta käytännön periaate on varsin selvä. Päälinja TÄYTYY olla Raamatunmukainen ja jos se ei ole, se koko teoria on hylättävä ja mikäli toria ei ole johdonmukainen, niin teoriaa on syytä tarkastella paremmin, koska Jumala on looginen Jumala. Jeesus ei mennyt turhaan valmistamaan meille sijaa Taivaassa.


14.10.2014

Päivän Fingerpori taas :D

Fingerpori antikristus

12.10.2014

Selvennös kymmenysten maksamisesta jutussa >>> "10.10. Uskonto vai Jeesus Kristus"

Ystäväni laittoi maililla kysymyksen mitä tarkoitan kymmenysten ja sapatin ym. olevan jonkinlaista eksytystä. Vastasin että asia oli tietsyti väärinymmärrys ja siksi haluan korjata juttua. Huomautan vielä ettei juttu ollut minun alunperin, vaikkei sillä olekaan merkitystä mutta sillä oli miten väittämä pitäisi muotoilla. On siis muutenkin parasta etti kijoita enää toisten kirjoituksen pohjalta mitään. Eli tässä on ystäväni mail aluksi:

Shalom. Terve ja rauhaa ahi Jarmo.
 
Käsitykseni
 
Kymmenyksiin liittyy siunaus. Musta tuntuu, ettei siunaus kiinnosta kaikkia. He kaivavat Raamatusta kaiken mahdollisen, joka tukisi heidän pyrkimystään olla maksamatta kymmenyksiä. Minusta sellainen on yksisilmäistä. Mikseivät he voisi olla tasapuolisia ja katsoa mitä hyvää liittyy kymmenysten maksamiseen? Sen jälkeen he voisivat punnita plussat ja miinukset ja fundeerata lopputulemaa:) Vai?
 
Miksi aloin kirjoittaa? Koska Pelastussanoma kirjoittaa hieman yleistäen suorituksista. Ymmärrän kyllä, että yleistetään. Tarkemmat selostukset kun tuppaavat viemään tilaa. Itsekin kirjoitan lyhyesti ja tavallaan jään odottamaan, että mahdolliset lukijani esittävät tarkennuspyyntöjä:)
 
http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html
 
> Uskonnollinen ihminen ei halua tutustua itse Jumalaan. Rituaaleilla, sakramenteilla, messuilla, kymmenyksillä, ripityksillään ja kasteillaan hän luo tarvittavan välimatkan oikeaan Jumalaan, Jeesuksessa. <
 
-jii

 
Jarmo vastaa:
Vastaan aina perusteellisesti, jos näen että tarvitset sellaista. ...ja kyllä minä sinut tunnen, ettet sinä siitä ole taivaspaikkaa tehnyt. Olisin sen sanonut sinulle jo kauan sitten, ettei siihen pysty. Olisithan pitänyt Jeesuksen verta halpana siinä tapauksessa. Mutta kun otat taakaksesi velvollisuutena ja siunaat sen Jumalan siunauksella, niin teet siitä itsellesi MITTATIKUN. Sillä sinulle mitataan millä sinä mittaat itseäsi ja sillä sinua mitataan millä mittaat muita. Sama pätee siunaukseen ja siksi melkein kaikki adventistit luulee että ne kymmenykset ja sapatinvietto on koko uskon peruskivi ja suuri Jumalan merkki. Eikä ole! He laittavat sapatin ja muut asiat Jeesuksenkin yli tajuamattaan sitä. Sinä taas et laita kymmenyksiä... onneksi.

 
-jarmo-


Jarmo jatkaa:
Kymmenyksiin liittyy samat siunaukset ja siitä muodostuu sama taakka kuin sapatin vieton itselleen asettamisesta. Voit uskoa minuna kun sanon. Olen kasvanut adventistiseen sukuun, joka on viettänyt ja noudattanut molempia kuin juutalaiset, joiden oli pakko uhrata tai...

Muistan tarinoita kun joku oli jättänyt kymmenykset maksamatta jne... ja kun tämä maksoi, niin siunaukset tulivat ja taas päin vastoin. Samoin muistan kymmenittäin tarinoita kun jonkun työpaikka painosti tätä sapatinvietosta ja uhkaili jne. hyvin kävi ja Jumala siunasi. Toiset taas kertoi kun vaihtoi sapatin takia työpaikan, niin saikin paremman työn. Jumala taas siunasi. Tottakai näin tapahtuu, kun siunaat tekosi tällä.
Se on niin että minkä Jumalan nimissä itsellesi uhriksi otat, saat kantaa niitä siunauksia ja samalla myös niihin liittyviä taakkoja kuin juutalaiset tekee.
Jos haluat vapautua kymmenyksistä tai sapatista, niin neuvottele siitä Herran kanssa ja pyydä vapautusta. Lepopäivää joudut viettämään takuulla ja jos rikot sitä käskyä, niin saat maksaa siitä rikkomuksesta. Sekä samoin jos aiot olla edelleen Herran palvelija, niin tulet maksamaan ne kymmenykset tavalla tai toisella. Nyt joku miettii että mitä ihmettä...
Minäkin maksan kymmenyksiä palvellen Herraani niin paljon kuin elämässäni ehdin ja on tilaisuus. Viikko taas on luotu ihmiselle ja seitsemäs päivä on lepopäivä ja sapatti. Kyllä minä sapatin aina muistan mutten tee siitä taakkaa itselleni. En minä rajoita itseäni sapatin takia, koska se päivä on minua varten, enkä minä sitä varten.

Saan aina paskaa niskaan jos jätän palvelemasta Herraani ja/tai jos teen työtä tauotta 24/7, niin huomaan kyllä sairastavani pian. Mutta sekin on lopulta vain siunausta, koska silloin syntini opetti taas itseäni ja tajusin tehneeni virheen ja korjaan taas elämäntapojani.

Herra Jeesus Kristus on niin paljon suurempi kuin sapatti tai kymmenykset, etten minä ota niistä taakkaa. On paljon arvokkaampaa olla Herran oma, eikä siihen Hänellä itsellään ole mitään muuta vaatimusta kuin uskomme Hänen olevan vapahtajamme. Älä sinäkään tee itsellesi mistään asiasta liian korkeaa uhrialttaria, koska se korkein viimeinen uhri on jo annettu. Meidän vaan enää kuuluu tehdä Hänen tekojaan, olla hyvä toisillemme.


Armo on lahja ja vain Taivas tuntee sanan "ilmainen lounas" mutta sekään ei ole aivan täysin, koska sinun täytyy uskoa siihen lounaaseen, eli armoon. Älkäämme siis asettako mitään armon rinnalle, ei sapattia, eikä kymmenyksiä, ei kastetta, (hätäkaste vielä, kamoon hei!!) eikä muitakaan sakramentteja, puhumattakaan nyt kirkonsiunauksesta tai jumalanäideistä.


Joku tietenkin viisaana sanoo, että Raamatussa Jeesus vaatii ettei Taivasten valtakuntaan pääse ellei kasteta. Vastaan kysymyksellä: Kastettiinko ryöväri? Jeesus puhui meille näin: Minä en puhu teille MITÄÄN ilman vertausta. Kaikki Jeesuksen puhe/opetus oli siis lähinnä vertausta. Mutta koska vertausta ei ole ilman käytäntöä, niin käytäntökään ei saa olla valhetta, jos Jumalan sana on totuus. Joten kastakaa, antakaa kymmenyksiä, pitäkää sapattia ja ottakaa sakramentteja mutta älkää nostako niitä Jeesuksen Kristuksen tarjoaman armon rinnalle. Se on eksytystä eroon elävästä Jumalasta.


11.10.2014

Tämmöstä pyöriny koko päivä mielessä ja tein kuvan oikeen selvyydeksi

Kaanaan häät
Johannes 2:1-11 Ja kolmantena päivänä oli häät Galilean Kaanassa, ja Jeesuksen äiti oli siellä. Ja myös Jeesus ja hänen opetuslapsensa olivat kutsutut häihin.
Ja kun viini loppui, sanoi Jeesuksen äiti hänelle: "Heillä ei ole viiniä".
Jeesus sanoi hänelle: "Mitä sinä tahdot minusta, vaimo? Minun aikani ei ole vielä tullut."
Hänen äitinsä sanoi palvelijoille: "Mitä hän teille sanoo, se tehkää".
Niin oli siinä juutalaisten puhdistamistavan mukaan kuusi kivistä vesiastiaa, kukin kahden tai kolmen mitan vetoinen. Jeesus sanoi heille: "Täyttäkää astiat vedellä". Ja he täyttivät ne reunoja myöten. Ja hän sanoi heille: "Ammentakaa nyt ja viekää edeskäyvälle". Ja he veivät. Mutta kun edeskäypä maistoi vettä, joka oli muuttunut viiniksi, eikä tiennyt, mistä se oli tullut-mutta palvelijat, jotka veden olivat ammentaneet, tiesivät sen-kutsui edeskäypä yljän ja sanoi hänelle: "Jokainen panee ensin esille hyvän viinin ja sitten, kun juopuvat, huonomman. Sinä olet säästänyt hyvän viinin tähän asti."
Tämän ensimmäisen tunnustekonsa Jeesus teki Galilean Kaanassa ja ilmoitti kirkkautensa; ja hänen opetuslapsensa uskoivat häneen.
 
Minua mietitytti lähinnä miksi Jeesus sanoi ensin ettei hänen aikansa ollut vielä, vaikka kumminkin oli. Jeesushan sanoi melko töykeästikin äidilleen, "Mitä sinä tahdot minusta, vaimo? Minun aikani ei ole vielä tullut." Vaikka hänen aikansa oli selvästi tullut. Eihän Jeesus olisi syntynyt ellei niin olisi.
Tämä koko ihme siis kannattaa laittaa uusiin mittapuihin viinileili vertauksen kautta.
 
Katsotaan ensin meidän ruumis, mitä materiaalia se on, verrattuna hyvän viiniin säilytykseen.
 
1. Mooses 3:7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot. 21 Ja Herra Jumala teki Aadamille ja hänen vaimollensa puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä.
 
Millainen on taivasruumis:
 
Joh.ilm. 19:14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
 
Joh.ilm. 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
 
Joh.ilm. 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?" Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.
 
Taivasruumis on siis pitkä valkea pellavavaate ja maaruumis kuolleen eläimen nahkasta valmistettu, toki Jumalan tekemä kuoleman vaate.
 
Markus 2:19-22 Jeesus sanoi heille: "Eiväthän häävieraat voi paastota silloin, kun ylkä on heidän kanssaan? Niin kauan kuin heillä on ylkä seurassaan, eivät he voi paastota. Mutta päivät tulevat, jolloin ylkä otetaan heiltä pois, ja silloin, sinä päivänä, he paastoavat. Ei kukaan ompele vanuttamattomasta kankaasta paikkaa vanhaan vaippaan; muutoin uusi täytetilkku repii palasen vanhasta vaipasta, ja reikä tulee pahemmaksi. Eikä kukaan laske nuorta viiniä vanhoihin nahkaleileihin; muutoin viini pakahuttaa leilit, ja viini menee hukkaan, ja leilit turmeltuvat; vaan nuori viini on laskettava uusiin leileihin."
 
Jeesus siis sanoi viini-ihmeensä takia, ettei hänen aikansa ollut vielä, koska silloin oli vasta hänen lain täyttämisensä aika, jolloin voitetaan synti. Kenekään viinileiliä, maaruumista ei oltu vielä muutettu. Katsos seuraavaa...
 
1. Korintolaiskirje 13:10 Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
 
Jeesus tarkoitti oman aikansa tulemista hänen toisella tulemuksellaan, jolloin viinileilimme tehdään täydelliseksi.
 
1. Korintolaiskirje 15:50-58 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu".
"Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun omasi?" Mutta kuoleman oma on synti, ja synnin voima on laki. Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!
Sen tähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.
 
Näissäkin jakeissa olivat ne kaikki neljä apokalyptista hevosta, armo, viha, laki ja kuolema. Kaikki ovat pelastuksen elementtejä, niissä täyttyy pelastuksen toivo. Jeesus on täyttänyt lain ja lunastanut avaimet sekä kuolemalta että lailta.
On enää siitä kiinni, mitä haluat seurata. Lopullinen lunastus tulee vasta kun Jeesus tulee toisen kerran ja silloin on viinileilien ihmeen aika.


10.10.2014

Uskonto vai Jeesus Kristus ? (toisen kirjoituksen inspiroima aihe)

Tämän kirjoituksen taustalla on joku mikkeliläinen SS nimimerkin omaava henkilö. Tämän kirjoituksen pohjalta intouduin erään Ninni sisaren julkaisemana, jonka copy/pastetin tossa joku päivä sitte ja kirjoittamaan vanhan kirjoituksen pohjaan omalla tavallani asian uudelleen. Käytin siis vanhaa kirjoitusta pohjana. Alkuperäinen kirjoitus löytyy Suomi24 palstoilta mutten jaksa enää etsiä linkkiä sinne.

USKONTO VAI JEESUS KRISTUS?
 
"Maailma on täynnä erilaisia uskonnollisia rituaaleja. Vainajahenkien palvontaa, suurta Babylonia islamia, uusnoituutta eli wiccaa, buddhismia, zeniä, satanismia, maan- meren- ja taivaankappaleiden palvontaa, pyhimysten sekä enkelien palvontaa, New Age uskoja ja muita eksoottisia muotoja siitä ja jopa kristillisyyttä sen erilaisissa ristiltä pois eksyneissä muodoissaan jne. Uskonnoissa riittää jokaiselle jotakin. Ne ovat naamioitu harrastuksiin, yhdistystoimintaan, eliitin kabinetti- sauna- business- tiede- ja herraseuroihin, sitten taas aivan alas linna- ja jengielämän syövereihin ja sisäpiirien salaseuroiksi.
Uskonto piiloutuu, naamioituu, muuttaa muotoaan ja vain muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta eksyttää hyvin kauniilla puheillaan. Puheet jopa kuulostaa aivan raamatullisilta ja hyveitä täynnä tavoittelevilta, positiivisilta sekä empaattisilta ja kuitenkin aina vain lihallista hyvää tarkoittaen. Lihallinen sanan merkitys on myös hyvä tietää, joka on henkistä ja ruumiillista hyvää mutta aina ilman Jeesusta Kristusta.
 
Parilla sanalla sanottuna, uskontoa on uskomattoman kattavasti kaikille ja kaikilla yksi ja sama herra, saatana, eksyttäjä ja valheen ruhtinas.
 
Uskonto antaa viimeisiä neuvoja hukkuvalle ihmisen vetäessä viimeisiä uintiliikkeitään ennen kuolemaa. "Syö näitä lyijypainoja niin pysyt pinnalla". Uskonnot painavat hukkuvan päätä upoksiin kuten satanismi ja saatanan palvonta, jonka ajatus "anna saatanan pelastaa sinut elämältä, Jumalan diktatuurissa" joka on suomeksi "tapa itsesi". Tämä on KAIKKIEN USKONTOJEN lopullinen päämäärä, kuolema ilman Kristusta ja armoa.

Uskonto on ihmisen henkisiä ja fyysisiä suoritteita jumalille, tosin vain epäjumalille, joilla tämä poloinen yrittää ostaa paikan tuonpuoleisessa. Uskonto on usein jopa julminta ihmisarvon polkemista henkisesti, mutta joissain tapauksissa jopa fyysisesti. Uskonnot tunnistaa siitä että ne aina edellyttää, vaatii, tarkkailee, valvoo, pitää kirjaa, on hierarkkinen, tutkii, syyttää, ehdollistaa, on armoton tai rankaisee suoraan Jumalan sijasta ollen huomaamattasi itse jumala. Uskonnon yksi perustunnusmerkki on ainainen suoritteiden riittämättömyys ja sen seuraama armottomuus. Mitä suuremmassa hierarkkisessa arvossa uskonnossa ollaan, sitä vähemmässä tilivelvollisuudessa olet kenellekään.
 
Minä olen yrittänyt karttaa kaikkea uskontoa koko elämäni ja luulenpa, että Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala suorastaan vihaa sitä.

Uskonnollinen ihminen ei halua tutustua itse Jumalaan. Rituaaleilla, sakramenteilla, messuilla, kymmenyksillä, ripityksillään ja kasteillaan hän luo tarvittavan välimatkan oikeaan Jumalaan, Jeesuksessa. Monissa pahimmissa eksytysuskonnoissa törmäät heti sanaan tai lauseeseen "SE ON SALAISUUS ja vain ylin johto sen tietää mutta kun saavutat sen, sinäkin saat sen tietää". Kun kuulet tuon sanan, kavahda, sillä se on paha ja ovela eksytys, sillä Amos 3:7 kirjoittaa ettei Jumala tee mitään, ellei kerro ensin siitä palvelijoilleen profeetoille. Jumalalla ei siis ole salaisuuksia tätä maailmanaikaa varten. Hänellä on se yksi ainoa, jonka hän kertoo Raamatussa viimeisenä päivänä ja siitä päivästä ei tiedä kukaan, ei taivaan enkelit, eikä edes poika. Salaisuus ei ole papiston eikä uskontojen hallussa, se ei ole edes Jeesuksen hallussa ja mitään muuta salaisuutta ei ole. Ei ole väärin tutkia, päin vastoin, kaikki jotka tutkivat ovat autuaita sitä tehdessään. Kaikkea mitä pyydät saada rukouksessa tietää, sen sinä saat. Mikään ei ole Jumalalla salatiedettä, josta voisi tehdä salaseuroja, vaan kaikki on jo sanassa, etsi ja löydä se.
 
Eksynyttä usein valheellinen omantunnon ääni kolkuttaa ja ajaa häntä vääjäämättä tekemään jotakin, jonka hän toivoo kelpaavan sovituksekseen, kuitenkin niin ettei tarvitse "tulla uskoon". Eksynyt pakoilee loppuun asti totuutta, joka lopulta polttaisi tämän valheen vaatteet kokonaan, niin että hän olisi alasti ja kaikki näkisivät hänen häpeänsä. Totuus pelottaa siis ja siksi eksytys kertoo että "älä pelkää, meillä on kyllä totuus, se on salaisuus, mutta saat tietää sen vielä joskus, jatka vain samalla tavalla elämääsi" ja näin valhe jatkuu ja luulet olevasi turvassa mutta omatuntosi jatkaa huutoaan, kunnes vaimenee ja kolkutus lakkaa. Silloin sielu on saanut vahingon.

Kaikkialla maailmassa uskonnon nimessä tehdään rikoksia ihmisarvoa vastaan. Hindut polttavat naisia elävältä, muslimit tappavat jopa oman lapsensa. Minne islam tulee, tulee myös väkivalta ja terrori. Buddhalaisessa Thaimaassa esimerkiksi äiti tai isä myy tyttärensä lapsiprostituoiduksi, kristityt taistelevat Irlannissa ja tappavat toisiaan jne. ja ateistit syyttävät kristittyjä ja heidän väkivaltaista Jumalaansa tästä kaikesta. Kaikki vain siksi koska heille on valehdeltu ja he ovat mieltyneet valheeseen. (2. Tess. 2:11-12)

Mitkään kauniit seremoniat tai liturgiat eivät pyyhi pois näitä tosiasioita. Ns. tieteelliset ajattelijat ovat sokeita humaanin darvinistisen ihmisjärjen ajattelun "riemuvoitolle" mm. Auschwritzsissa.
Ateistinen Marxismi ja darvinismi ovat siis myös uskonto kuin mikä tahansa muukin, jonka messias on ihmisjärki, akatemiat ovat sen kirkot ja tiede on heille jumala. Vapaa-ajattelijat antavat ateismille sellaisen nimen, että olisivat ns. uskonnottomia, koska he haluavat erottautua pois uskonnoista, kuin se olisi uskonnon vastakohta. Kuitenkaan sellaista ei ole, vaan kaikki mitä näet on uskoa siihen mitä näet ja koet. Todellisuudessa vapaa-ajattelu, sehän se vasta uskoa vaatiikin ja jopa uhkarohkeaa sellaista. Sarkastisesti on pakko ilmaista että tieteellisemmin, kuten tiedeyhteisökin mieltää lauseen merkityksen, ateismi on peräti tyhmänrohkeaa uskontoa. Ateismi on kaikenlisäksi äänekäs ja innokas ryhmä evankelioimaan ateismin ilosanomaa, joka kuuluu "elät vain kerran". Tätä uhkarohkeaa väestöä maailmasta onkin vain 2% ja silti he innokkaasti haluavat "pelastaa" siihen erityisesti Jeesukseen uskovia? Eipä noita ateisteja ole näkynyt muiden uskontojen kimpussa, kuin kristillisten.

Jumala siis ei halua uskontoa, vaan ihmisen itsensä yksilönä lähelleen. Jumalan syvin tarkoitus on pelastaa kokonaisia perheitä ja sukuja. Jumala etsii jokaisen ihmisen sydäntä ja todistaa jokaiselle henkilökohtaisesti sanat "Minä Olen, Minä olen A ja Minä olen O" Alku ja Loppu! Tulkaa sisälle minun poikani kautta. Jeesus huusi "tulkaa Minun tyköni, niin Minä annan teille levon". 

Uskonnon ovet aukeavat pimeyteen ja turhaan suorittamiseen. Jumala huutaa vielä tänäänkin, "se on täytetty". Esi-isienne ja tulevien sukupolvien päälle.

Ovi on auki, maailma on lunastettu ja synti on jo voitettu, viimeinen vihollinen on kuolema.

 
Halleluja, Jeesus Kristus, TULE HERRAN NIMEEN!


8.10.2014

Verikuu ja 7pv lehtimajanjuhla - symboloi taivaassa vietettävää aikaa Jumalan vihan aikana


Pääsiäisenä oli verikuu, nyt lehtimajanjuhlilla on verikuu ja raamatullinen vuosi 20.3.2015 alkaa auringonpimennyksellä sama ensi vuonna. Nooan ajan uusi vuosi alkaa 20.3. auringonpimennyksellä ja jatkuu heti 4.4. pääsiäisenä verikuulla ja sama syksyllä lehtimajanjuhlilla 28.9.2015. joka näkyy vielä Jerusalemissa "superkuuna".
Eikö tämä pakanaakin jo pikkusen luulis jo koskettavan, et mitä jos kumminkin?
Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on oleva myös Ihmisen Pojan tullessa. (
Matt. 24:37)

Verikuu 8. lokakuuta 2014

7.10.2014

Koulukiusaaminen, siihen oikea suhtautuminen ja todellisuus eivät kohtaa totuudessa

Koulukiusaamis ilta TV2:lla TV2:lla tänään tullut koulukiusaamista käsitellyt ilta tuo kaikenlaisia ongelmia esille, lievittää kaikkea sitä tilannetta, muttei saa aikaan niihin konkreettisia ratkaisuja. Tämä johtuu siitä ettei nähdä perimmäisiä syitä esim. koulukiusaamiselle tai minkä tahansa muun kiusaamiselle. Nämä etsivät syitä aina vältellen syy-yhteyden ydintä.
 
Lehdestä poimittua:
Kirkkonummelainen Roni Alho kertoi Ylen koulukiusaamisillassa, miten julmaa kiusaaminen pahimmillaan on.
- On rikottu kolme mopoa, yksi mopo varastettu, koti häpäisty ja on potkaistu päähän, Alho kertoi.
- Kerran takapihalle oli heitetty koiran virtsaa ja ulostetta. Koko piha ja seinät olivat täynnä sitä.
Pahin tilanne oli, kun kiusaajat ahdistivat Ronin suljettuun tilaan.
- Ne alkoivat lämiä minua sählypalloilla. He tiesivät, että minulla on mustelmaherkkyys. Se oli kaikista pahin. Pelkään vieläkin sählypalloja.
Roni kertoo, kuinka kiusaaminen alkoi nälvimisellä ala-asteella ja eskaloitui vähitellen pahemmaksi.
Alhoa kiusattiin, koska hän oli erilainen, aina positiivinen ja kaikkien kaveri. Ronia haukuttiin muun muassa lihavaksi ja homoksi.
- Nyt on paljon ahdistusta, sosiaalisen tilan pelkoja, masennusta. On epämukavaa syödä ruokapöydässä, kun luulee olevansa lihava. Kyllä se jättää tosi isot arvet.
Nyt parikymppistä Alhoa auttoi, että osa kiusaajista on tullut jälkeenpäin pyytämään tekojaan anteeksi.

Jarmo jatkaa samaa synkkää tarinaa, kun kuskinpaikalla istuvan bussikuskin päälle tyhjennettiin linja-autossa täysinäinen, jostain julkisesta tilasta varastettu jauhesammutinpullo. Kuljettaja kärsi tapauksesta suuria hengityselin vaikeuksia joutui sairaalaan ensiapuun. Tapaus oli nuorten hauskanpidon vuoksi keksimä päähänpisto, luultavasti jostain vanhasta "duuson ohjelman" kopiosta.
Samaa synkää tarinaa voidaan jatkaa nuorison tekeminä ja malli on aina sama. Ne ovat kopioita "Jackass" ja "duuson" ohjelmista. Kaikki vain kiusaa, siis KIUSAA, vai mitä?
Nämä ohjelmat ovat toki jekkuja, muttei kukaan näytä nuorisolle esmerkkiä kenelle ne pitää tehdä, ja saako jekkua tehdä kysymättä? No mikä jekku sellainen on, johon lupaa kysytään... niinpä!! Siis kaikki jekut ovat pohjimmiltaan vain pelkkää kiusaa.
Kyse on lähinnä siitä, tajuavatko nämä ihmiset että vaikka he lopettaisivat duusonit tänään tähän, se kiusaaminen vain jatkuu. He vain opettivat kiusaajille näinä vuosina kiusaamisen huippuammattilaisuuden, jossa MTV ja muut kanavat ylistivät kiusaajia ja kiinnittivät mitalit ja Emmapatsaat näille kiusaajille.
Silti tuossa TV illassa koulukiusaajaksi itsensä nimittänyt Duuson ryhmän jäsen ei itse ymmärtänyt kaiketi ollenkaan, että heidän opettamia ja virallisen tahon hyväksymiä kiusaajien ammattilaisiahan Suomi on nyt nykyään aivan pullollaan.

Perustavaa laatua olevina ongelmina kuitenkin on meidän perheet, jotka ovat opettaneet lapsensa pois nöyryydestä ja Jumalan pelosta. He eivät enää kunnioita edes vanhempiaan, niin miksi ne kunnioittaisivat toisiaan, kun kotona opetetaan että teidän täytyy taistella yhteiskunnassa ja pitää puolianne, älkääkä vaan koskaan erehtykö luottamaan keneenkään. Tällä kaavalla saadaan pakka pahasti sekaisin.
Tähän kun kerron vielä saman seksuaalikasvatuksen puolelta, niin huomaat yhtäläisyyden. Yhteiskunta kun opettaa lapsiaan seksuaaliseen suvaitsevuuteen jo hyvin nuorena ja antaa kouluissa jo mallit miten toimia ja suhtautua asiaan kun lapsi on aikuinen, se toteuttaa niitä fantasioitaan, jotka olisivat jääneet toteuttamatta ilman seksuaalikasvatusta ja seksuaalisuus olisi saanut mahdollisuuden löytää oikealle uralle.
Tätä kaikkea ei yhteiskunta tajua, koska se etsii syitä ihan väärästä paikasta ja keskittyy ongelmien lievittämiseen ja rikosten selvittämiseen, eikä lähtökohtaisen syy-yhteyden löytymiseen.
Tämä yhteiskunnan uuden seksuaalisen vääristymisilmiö on vasta syntymässä, eikä se ole vielä kypsä, vaan kypsymässä. Tilanne johtaa räjähdysmäiseen seksuaalirikosten kasvuun ja seksuaalimurhiin. Saattepa nähdä ja hallitus on täysin epätietoinen mistä se johtuu.
Mallit tulevat yhteiskunnasta, mediasta ja malleista, kuten vaikka kammottavuudestaan kuuluisaksi tulleesta USA:sta levinneestä nuorison harrastamasta "pelistä", jossa tavoitteena on yhdellä lyönnillä lyödä joku tajuttomaksi. He kai saavat siitä keskinäistä "rispektiä" ja leikki on hengenvaarallista ja sen uhriksi voi kadulla joutua nyt kuka tahansa. Tällainen on kaikki sitä samaa mitä Suomalaiset Duusonit levittävät joka päivä ohjelmissaan. "Tehdään jotain niin tyhmää, ettei kukaan ole sellaista tehnyt". Lyödään tuntematon vastaantulija tajuttomaksi ja seksuaalisen petonsa löytäneenä alkavat nuorison tekemät lapsenraiskaukset. Se on vain ajan kysymys. Nykyään kouluissa harrastetaan jo alistamista esim. tyttöjen kesken, jossa alaluokkalaiset pakotetaan pussaamaan toisiaan sukupuolesta riippumatta. Me olemme tulossa vasta tähän "horror meinikiin", sen vain varoitan... tunnen kumminkin jonkin verran ex. vartijana ja portsarina ja ennen kaikkea uskovana sivustakatsojana tätä maailmanmenoa että uskallan ennustaa tämän kaiken kertomani olevan vain ajan kysymys. Osa tästähän on jo nyt täyttä totta.

Miksi ette vanhemmat käänny, tee parannusta ja ota Jumalaa vakavasti, alkaa opettaa lapset uudelleen nöyryyteen ja Herran pelkoon, joka piti heidät pois pahoilta teiltä? KÄÄNTYKÄÄ!!


1.10.2014

Sitten odotamme Lehtimajanjuhlaa, joka symboloi 7 vuoden lepoa Taivaassa vihan aikana

Syksyisin, seitsemännen kuun eli Tishri-kuun 15. päivänä alkaa 7-päiväinen lehtimajanjuhla. Sitä vietetään israelilaisten Egyptin orjuudesta vapautumisen muistolle. Yksi osa kristillistä väestöä pitää lehtimajanjuhlan alkua myös Jeesuksen syntymäjuhlana. Samalla se on myös sadonkorjuujuhla ja ilojuhla, jolloin iloitaan kevään ja kesän aikana saadusta maan sadosta, jonka Herra hyvyydessään on suonut. Mutta lehtimajanjuhlassa on muutakin symboliikkaa, joka liittyy seitsemään vuoteen ja lehtimajassa viettämiseen. Lehtimajahan on ns. "väliaikaisasumus" mutta hyvin mukavissa oloissa. Taivas kuvastaa lehtimajaa, koska Jeesus lähti tekemään meille sinne sijaa. Taivaskoti ei siis ole meille varsinainen koti, vaan tämä planeetta, joka sekin luodaan vielä uudelleen aikanaan. Taivas on siis varsinainen monitoimikeskus, koska se toimii ensin meillä hääpaikkana, joka on puutarhassa isän takapihalla ja sittenhän juutalaisen hääseremonian mukaan häitä vietetään 7 päivää, samoin lehtimajanjuhlaa vietetään sen seitsemän päivää. Lehtimajanjuhla on siis hyvinkin otollinen ylösoton, morsiamen hääjuhlien esikuva.
 
Kaiken lisäksi nyt tulevassa lehtimajanjuhlassa nähdään verikuu, joka tosin nähdään myös vuoden päästä ja se on jopa samalla ns. superkuu ja näkyy Jerusalemissa. Nämä edelliset sen sijaan eivät näy, joten tämä pistää miettimään monia vaihtoehtoja vielä.
Tetrad verikuut 2014-2015 Katsotaas sitten, eli Tetrad vuosina 2014 ja 2015 - Kolme ensimmäistä täydenkuunpimennystä ei näy Israelissa, mutta näkyvät silti muualla. Sen sijaan viimeisin kuunpimennys 28.9.2015 lehtimajajuhlan aikana tulee näkymään Israelissa. Tämä ei ole ainoastaan verikuu, vaan myös superkuu. Silloin kuu kulkee kiertoradallaan hyvin lähellä maata ja se näkyy 14% suurempana ja 30% kirkkaampana kuin normaalisti. Israelilaiset viettävät silloin yönsä lehtimajoissa ja näkevät omin silmin superkuun.
 
Tetradit historiassa ovat olleet vuosina 1493, 1949 ja 1967 Ne olivat olleet kaikki vaikeita vuosia juutalaisille mutta kääntyivät sitten siunauksiksi.
Vuosina 1493 ja 1494 oli inkvisition aika ja juutalaiset ajettiin, kidutettiin ja vainottiin 
pois Espanjasta. Sitten Kolumbus purjehti Amerikkaan ja hänen laivansa rahoittivat juutalaiset liikemiehet ja hänen miehistössään oli juutalaisia. Amerikasta tuli monille juutalaisille uusi kotimaa, jossa he saivat elää vapaasti aivan tähän päivään saakka. Tuosta tarinasta tulee aina mieleen se ilmestyskirjan 12. luvun profetia, jossa vaimo piilotettiin pedon silmistä pois 1260 päiväksi erämaahan jonka Jumala oli tälle valmistanut. Jos joku haluaa lukea siitä, niin tässä pikku tutkielma aiheesta: >linkki<
Vuosina 1948 Israelin valtio syntyi keskellä ahtaita aikoja, joka kuvastaa sitä että pian arabivaltiot hyökkäsivät Israelin kimppuun.
Vuosina 1967 oli Kuudenpäivän sota, jolloin seitsemän arabivaltiota hyökkäsi kaikkialta Israelin kimppuun tavoitteenaan työntää juutalaiset mereen. Sota päättyi ihmeellisesti juutalaisten voittoon, joita oli lukumäärällisesti paljon vihollisia vähemmän. Israelilaiset saivat Jerusalemin takaisin 2000 vuoden jälkeen. Se tapahtui Tetrad-kuun aikaan.

Jää enää nyt nähtäväksi mitä nämä kuut tuovat tullessaan? Ensimmäinen kuu nähtiin pääsiäisenä ja tässä välissä on vieläpä 20.3.2015 auringonpimennyskin, joka vain täydentää apokalyptista profetiaa.

Mikäli mitään ei tapahdu näiden päivien aikana, menee ainakin oma laskentani taas Omeriin.


25.9.2014

Kirjoitan tätä illalla 24.9. koska tänään klo 18:00 alkoi Rosh Hashana - Uusi vuosi 5775

Onko uskovien tempaus lähempänä kuin osaamme kuvitellakaan, eli tunneista kiinni enää. Israelin Uusi vuosi 5775 alkaa 7-vuoden välein toistuvalla Shmita vuodella, joten ensi vuonna ei saa leikata viljaa, pitää tehdä tilit selviksi jolloin kaikki velat ja saatavat nollataan.

Rosh Hashana ja pasuunansoitto alkaa kun sirppi näkyy Jerusalemissa! (to-pe)

Markku veli mailasi seuraavan:
 
The Rapture and The 7th Shmittah of 2014/2015!
https://www.youtube.com/watch?v=cAR2dFBYUTA
http://fi.wikipedia.org/wiki/Shmita

Alanilla mielenkiintoista juttua, Rosh hashanasta alkaa Shmita sapattivuosi. Shmita on juutalaisuuden Tooran määräämä seitsemän vuoden välein toistuva sapattivuosi, joka Alanin mukaan nyt on vieläpä seitsemäs Shmita. Juutalaisen lain mukaan kaikkien juutalaisten omistamalla maalla kasvatettujen vihannesten syöminen on kielletty shmita-vuoden aikana, joka alkaa roš hašana -päivästä
 
Matt. 12:8 Sillä Ihmisen Poika on sapatin herra."
Hepr. 4:9 Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.
 
Gavriel Eskel puolestaan kirjoittaa keskiviikkona 24.09.2014
 
TÄNÄÄN on juutalaisen kalenterin mukaisen vuoden 5774 viimeinen päivä. Uusi vuosi 5775 alkaa auringon laskiessa tänä iltana. Tänään alkaa myös shmita-vuosi, 7 vuoden jaksoissa kulkeva aikajakso, jonka aikana pellot tuli jättää kesannolle eikä satoa saanut korjata. Toiseksi kaikki velat tuli mitätöidä ja tilit tasata uuden yrittäjäjakson aloittamiseksi uudelta pohjalta. Israelissa edellistä sääntöä maan jättämiseksi kesannolle vuoden ajaksi pyritään noudattamaan, jotta maa saisi levätä, ja joissakin piireissä noudatetaan myös jälkimmäistä sääntöä, joskaan se ei ole yleistä.
 
Jarmo jatkaa: Uusi 7-vuotinen ajanjakso, satoa ei saa korjata alkavana vuonna, ensi syksynä, joten se olisi korjattava nyt. Kuvaavaa myös, velat oli sovitettava ja tilit tasattava. Elämä oli aloitettava uudelta pohjalta. Eikös tämä jo kuvaa aika hurjalla tavalla sitä että pitäkää nyt hatusta kiinni, kohta mennään.
 
Sitten vielä Mikko Ainasoja on saanut sanan:
 
http://keskustelu.suomi24.fi/node/12592400
 
... Hyvää tehkää ja toisianne rakastakaa, rakastakaa kaikkia.
Henki sanoi minulle viime yönä tämän kaltaset sanat ”Perjantai näyttää tavalliselta päivältä, mutta se on tuomion päivä”
Teitä kehoittaen, Mikko Ainasoja

-----------------------

Markku vielä lisää maililla klo 23:45
Uusi kuu mahdollista näkyä vasta huomenna klo 18:32, Jerusalemin aikaa. Rosh Hashana alkaa siis vasta huomenna! Tuossa hieno kuva kuun näkymisestä:
 
http://www.torahcalendar.com/MOON.asp?JDN=2456926&TDAY=1

16.9.2014

Jälleen osoitus siitä mistä ihmiset nykyään nauttii - "armotonta piikittelyä ja kiusaamista"

Armotonta piikittelyä Yhteiskuntamme toisella kädellä puhuu koulukiusaamista vastaan, edistää tasa-arvoa ja suvaitsevuutta mutta sitten nauttii ja samalla opettaa kiusaamisen ja toisen loukkaamisen äärimmäisen roisia saloja viihteen muodossa miljoonille katsojille. Eikös tämä ole jo hieman sairasta touhua? Koko hommahan laitetaan standup tyylisuunnan, ns. roastin piikkiin. Tämä yllättävästi USA:sta rantautunut komiikan suuntaus on alkujaan komedianttarin tekemää pilkkahuumoria paikalle tulleista kuulijoista, joita muu yleisö sai sitten nauraa. Lähtökohta oli siis aivan klassinen kiussamis suuntaus pilkkaamalla jotain henkilöä. Katsotaanpa esimerkki:
Antti Holma sai esiteltäväkseen Kari Ketosen, ja innostui vitsailemaan muun muassa tämän pituudesta.
– Nää pituusjutut on ehkä kuultu, mutta tiedän, että Karin kohdalla pienuus ei jää vain fyysisiin ominaisuuksiin vaan hän on myös henkisesti, taiteilijana ja ihmisenä täysin alimittainen, Holma latasi.
Onko tämä sinun mielestäsi enää huumoria? Minusta tuossa ei ollut enää mitään hauskaa, vaikka yrittäisi millä huumorimitta-asteikolla sellaista hakea.
On siis täysin selvää mistä tässä on kyse, kun tämän on katsonut muutama satatuhatta teiniä ja muuta nuorta. He soveltavat näitä juttuja lähimpiinsä kouluissa!!!

Ei voi samaan aikaan luulla voivansa olla ja tehdä esimerkillisesti jotain muuta ja sitten opettaa toista. Nämä roastaamiset pitäisi ehdottomasti kieltää. Samoin kaikenlainen kiroilu televisiossa ja kaikki mahdollinen alistaminen muussa kuin opetuksellisessa dokumentissa tai fiktiivisessä elokuvassa, jonka jokainen tajuaa
fiktioksi.
Aikoinaan Spedellä oli tosi hieno moraali kun hän tuotti viihdettä. Siinä oli otettu juuri sellaiset seikat huomioon, joissa lasten ja nuorten kasvatus voisi tehdä karhunpalveluksen. Vaikka Spedellä oli tapana tehdä hieman sovinistista pilaa, niin sekin oli terveellä pohjalla. Koskaan en kuullut että Speden elokuvassa olisi kiroiltu, eikä niissä käytetty alapäähuumoria eikä niissä käytetty henkistä väkivaltaa korostamaan tilanteita.

14.9.2014

Onko alppimaisema vihje Schumacher profetian tulemiselle, koska kyseessä on samat
elementit?
Ylilääkäri kuoli 20 minuutiksi: "Siirryin satumaiseen alppimaisemaan"

Juttu kannattaa ehdottomasti lukea, sillä Kiviluoto ei uskaltanut kertoa asiasta monellekaan, eikä ainakaan julkisuuteen, ennen kuin ei enää tarvinnut pelätä virkansa menettämistä. Nyt hän tietää varsin hyvin mitä uskovat kokevat ja jopa omiltaan.
Usko on monimutkainen juttu, kun se yhtäkkiä ilmentyykin järjen puolittain todistamana. Siinä kohtaa uskosta tulee käsin kosketeltavaa mutta samalla ajoittain epäilyttävä pelko hiipii totuuden taakse. >Linkki< Otteita jutusta:
Kuolleena 20 minuuttia "Katsoin katon rajasta"
Kymmenen sekunnin aikana Kiviluoto tajuaa sydämensä pysähtyneen ja ehtii kantaa huolta omaisistaan, potilaistaan ja työstään. Yhtäkkiä olo muuttuu hyvin omituiseksi, kun koko keho pettää - molempia käsiä ja jalkoja sekä päätä myöten.
Sitten Kiviluoto putoaa lämpimään tyhjyyteen, missä ensin ei ole yhtään mitään. Mutta pian hän katselee itseään ambulanssin katon rajasta - makaamassa paareilla ja matkaamassa Helsinkiin Meilahden sairaalaan. Kasvoilla on happinaamari, ja hoitavat antavat koko matkan tekohengitystä.
Kohta Kiviluoto löytää itsensä paksun pilvimuodostelman päältä. Sieltä hän näkee runsaasti erivärisiä palloja, joiden seassa leijuu ikään kuin sivustakatsojana.
 
Satumainen alppimaisema
Pilvien päältä Kiviluoto siirtyy paratiisimaisen kauniiseen alppimaisemaan. Näky on kuin sadusta: syvänsinisiä järviä ja vihreitä metsiä, erivärisiä lintuja ja perhosia. Kauniin kylän läpi kulkiessaan hän näkee paljon ihmisiä: tuttuja ja tuntemattomia, kuolleita ja eläviä.
Kylässä vallitsee erityinen rauha ja lämmin rakkauden tunne koko elämään. Kulkua säestää erikoinen "taivaallinen" musiikki.
Matkan päätteeksi hän näkee tunnelin ja sen päässä 
valoa, jota kohti lähtee leijumaan. Valoon saavuttuaan hän löytää itsensä Helsingin Itäkeskuksesta ja Transit-pakettiauton kyydistä. Auto kuljettaa hänet huoneeseen, jossa sieraimiin tulvahtaa lääkärille tuttu röntgenkehitysaineen haju.

Vaikea kertoa muille
Vasta puoli vuotta heräämisensä jälkeen Kiviluoto uskalsi puhua asiasta muille, ja silloinkin vain yhdelle ihmiselle.
- Onneksi neuropsykologi otti minut vakavasti, hän oli lämmin ihminen, jolle oli helppo puhua. Häntä nämä kertomukseni eivät naurattaneet yhtään. Myöhemmin, kun puhuin kokemastani muillekin, he menivät omituisen näköisiksi. Ja tiedän itsekin puhuneeni aluksi paljon puutaheinää. Tajuttomuuden aikana sain hallusinaatioita, joita ei missään nimessä ole voinut tapahtua.
Kiviluoto ei edelleenkään lähde sataprosenttisella varmuudella arvioimaan, ovatko rajakokemukset todiste kuolemanjälkeisestä elämästä vai ainoastaan aivojen tuottamaa harhaa.
- Ne ovat varmaan molempia. Esimerkiksi tietyt lääkkeet voivat saada aikaan näkö- ja kuuloilmiöitä. Mutta oma kokemukseni ei ollut lääkkeiden aiheuttama, koska en saanut etukäteen lääkkeitä. Uskon, että kokemani oli hyvin lähellä omaa taivaskuvaani.
 
Minä näin kaksi unta joskus kevättalvella Schumacherista, joka joutui Alpeilla lasketteluonnettomuuteen ja sitten vaivutettiin koomaan.
Ensimmäinen uneni oli että istuin Michaelin vierellä ja koitin herättää häntä. Sitten hän heräsi yllätyksekseni.
Toinen uni oli parin kolmen viikon sisällä ensimmäisestä ja istuin taas Michaelin sängyn vierellä. Nyt hän oli hereillä ja kykeni kommunikoimaan puoli-istuvassa asennossa maaten. Hän aloitti sanomalla että häntä on koko ajan mietityttänyt mitä hän näki siellä koomassa ollessaan.
 
Myöhemmin tämä Schumacherin tilan positiivinen kuva on saanut paljon kritiikkiä ja aivan kuin lääketiede haluaisi tuomita hänet. Sitten kaikkien ihmeeksi tämä heräsi. Heti tämän jälkeen alkoi uusi lääketieteen arvostelukritiikki, jossa tyrmättiin Michaelin aivotoiminta siinä määrin ettei tämä koskaan pystyisi kommunikoimaan eikä edes elä tässä maailmassa.
Se on vielä näkemättä... mutta kummastuttaa kaikki, koska kun saadaan profetia, niin heti ollaan tyrmäämässä se vaikka nämä julkisuuteen arvioitaan tuovat lääkärit eivät edes tiedä näistä profetioista. Henkimaailma nimittäin tietää ja käyttää kaikkea tietoisuutta hyväkseen, jottei sana etenisi.
Jumalan suunnitelmat ovat kuitenkin niin ylivoimaisia että henkimaailman taistelu kääntyy sitä itseään vastaan.


12.9.2014

Fingerporilla välähti taas :)

Musta messu

7.9.2014

Toisen uskovan satuttaminen ei ole sama kuin jumalattoman (pilkka ei satuta, vaan joku muu)

Meidän uskovien on syytä pitää mielessä että kun puhumme toisillemme, puhumme sävyisästi ja loukkaamatta toistamme. Tämä on kristillinen yhteistapa, jonka Paavali on meille varsin selvästi kertonut ja kirjeissään opettanut.
Tämä sääntö saa merkityksensä vasta siinä vaiheessa, kun vertaat loukkaantumista uskosta osattoman kanssa saamiisi suusanallisiin tölväisyihin. Tämä johtuu täysin siitä että uskovilla on samat pelisäännöt ja sama herra. Näin ollen et voi olettaa että kanssauskova pelaa peliä jumalattomien säänöillä saaden tehdä mitä tahtoo ja sanoa mitä tahtoo.
Asia muuttuu päälaelleen kun uskosta osaton sinua loukkaa. Itse kokeneena vartijana ja portsarina voin sanoa saaneeni varsinaisen immuniteettisuojan loukkauksista, jotka sanoo sellainen ihminen, jonka sanoista ei kannata todellakaan ottaa mitään itseensä. Nämä huutelut ja epäkohteliaat tölvimiset eivät satuta minua ollenkaan, koska tiedän tämän ongelman. Hän on uskosta osaton ja hieman jäävi puheistaan.
Tällainen sama säännönmukaisuus koskee lainasäädännössä koulutustasoon. Sitä suuremmalla suurennuslasilla toimiasi katsotaan, mitä enemmän sinulla on aiheesta pätevyyttä ja tietoa koulutuksen kautta. Tämä tosin pätee vain subjektiivisesti ja valtion omat työntekijät nauttii edelleen koskemattomuutta.
Mutta Jumalan lapsena toinen uskovaksi itsensä kutsuva on pakko olettaa elävän siten että tämän käytös ja sosiaalinen kanssakäyminen ei johda kanssakulkijan tahalliseen loukkaamiseen ja vilpillisiin puheisiin.
 
Sanalla sanoen, Hyvä Uskova Kristitty! Varo kieltäsi, koska saatat satuttaa kanssauskovaa saman ristin kantajaa paljon pahemmin kuin yksikään uskosta osaton edes kykenee.
 
Itsestänihän on tehty "ateistitrollin" puolesta oikein oma pilkkaketju Suomi24 palstalle ja minua lähinnä säälittää ja naurattaa, vaikka moni muu suuttuu siitä minun uskoni puolesta. Älä sinä suutu turhaan, vaan käy toki nauramassa sinäkin niille.
Kyllähän minäkin kiivailen Jeesuksen takia, en itseni, vaikka uskova silti satuttaa sanoillaan.

Siis muista uskova ihminen osata käyttäytyä kanssauskovan myötävaikutuksessa sopuisasti ja kohteliaasti, jottet loukkaa toista sanoillasi, koska uskovan kanssa yhdessä eläminen ei ole sama kuin uskosta osattomien.

6.9.2014

Olen nyt melko vakuuttunut jo siitä että Danielin neljäs peto on ISIS (aika näyttää vielä)

Danielin neljäs peto Tänään MTV3 jutussaan kutsui osuvasti pedoksi joka on kasvanut niin isoksi ettei sitä voi enää hallita. Näinhän se neljännen pedon kanssa kävisi. Haluan korostaa koko ajan että kyse on Lähi-Idässä olevasta pedosta. Maailmassa ei syntyisi sotia jos mentäsiin klassisen salaliittoteoria kannattajien mallien mukaan, jolloin tulisi antikristus ja yksi maailmanhallinto. En usko sellaiseen, vaan suurvallat jäävät ja sotivat toisiaan vastaan, köyhdyttäen itsensä. Sitten ISIS saa täyden vallan mutta idässä oleva suuri peto on vielä nousematta, joka tulee lopulta Harmageddonille muiden kanssa.
Joka tapauksessa mielestäni aiemmat pedot ovat olleet alueella muita petojärjestöjä, kuten Al Qaida, Hamas, Fatah/PLO ja/tai Hizbollah, joista Daniel 7 kertoo kyllä.
UUTISOTSIKKO: Isis ei syntynyt tyhjästä – "peto on kasvanut liian suureksi hallita"

Daniel 7:7-8. Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Daniel 7:19-26 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa; sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut; se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät, siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan. 
Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti. 


3.9.2014

Nokialais Olli löysi eriskummallisen yhtälön ja mailaili asiasta (Ollin vieraskirja)

Kirjoitin äsken vieraskirjaani seuraavaa:

Nimi : Olli
3. syyskuuta 2014 18:36:39 
Viesti : Muuten, ISIS -sana voi itsessään viestittää päivämäärää 9/11 kun tiedetään että länsimaisessa aakkostossa "S" on 19. kirjain ja kirjain "I" on sama kuin numero 1. Eli saadaan: ISIS=119119!!! (kaksi kertaa 11.9.) Ja jos terroristijärjestöstä käytetään nimitystä ISIL, niin saadaan: ISIL=119112 (112 on yleinen hätänumero, "L" on 12. kirjain)

Kertokaapa mielipiteenne numerologisesta löydöstä.

Luulen että poislähtömme tästä maailmasta on lähellä!! Tule pian Herra Jeesus ja tuomitse suuri Babylon synneistään (Ilm. 18)!!

https://www.youtube.com/watch?v=3aSyGx0OLp4

-Olli

Jatkoa seuraa klo 20:30 kun Markku tuo asiaa vahvistavan uutisen:

11. lentokonetta on kadonnut tai varastettu Libyassa, nyt pelätään, että niitä voidaan käyttää "wtc-tyyliseen" iskuun
 
https://www.youtube.com/watch?v=cfw3Ey_qJUc
http://www.wnd.com/2014/09/11-jetliners-missing-after-islamist-takeover-of-airport/

Suomeksi: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/lentokoneet_tripoli-25132
 
-Markku


30.8.2014

Synkät pilvet saapuu

Synkät pilvet saapuu vilajpellon ylle Niilo Yli-Vainion näky v.1956 Alajärvellä
Tuli ilmoitus, "pääni näky", ei ilmestys eikä uni, vaan näky, yöllä! 

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. 
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. 
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. 
Mutta tämäkin kuva katosi. 
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. 
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. 
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. 
Siihen päättyi näky.

Niilo Ylivainion näyssä käy hyvin ilmi kaikki epäonnistuneet profetiat, jotka olivat kaikki täysin vilpittömiä ja todellisia. Siellä on vain toteutunut Joonaan merkki. Tuomioita on siirretty ja profetiasta tuli hylsy.

Toinen uni joskus 2000 luvulta:
"Nuori ja urheilullinen pääministerimme on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, kun Venäjä tulee voimalla rajojemme yli miehittäen rakkaan Suomen maamme. Nuori pääministerimme on ymmällään siksi koska hän ei tunne kaikkivaltiasta Jumalaamme".

Eräs ystävä tänään mailasi kuvaillen hallitustamme sanoin:
 
"ainakin mulla alkaa tulla tässä ulkopoliittisessa tilanteessa ikävä sellaisia kavereita kuin Kanervan Ike ja Väyrysen Paavo. Jotenkin tuntuu, ettei näillä fillaristipojilla ole ihan oikeesti nyt tajua, millä leikitään. Jollakin, mistä on maksettu kova hinta".

Vakavaa puhetta ja ymmärrystä siitä ettei kaikki ole kiveen hakattua, kun maamme ajautuu nuorille hupakoille, eikä oteta tosissaan. Kaikkihan pohjautuu kuitenkin vain siihen mihin vähiten kukaan kiinnittää huomiota, eli hallituksemme on jättänyt Jumalansa kunnioituksen.

Jesaja 3:1-4
Sillä katso, Herra, Herra Sebaot ottaa pois Jerusalemilta ja Juudalta varan ja turvan, kaiken leivänvaran ja kaiken vedenvaran, sankarin ja soturin, tuomarin ja profeetan, tietäjän ja vanhimman, viidenkymmenenpäämiehen ja arvomiehen, neuvonantajan, taitoniekan ja taikurin. Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä.

Nyt Joonaan merkki on vahva. Markku mailasi tässä päivällä näin:

Joona antoi katumukseen aikaa 40 päivää. Isis räjäytti Joonan haudan 24.7. ja kun siihen lisätään 40 päivää tulos on 2.9.2014
 
http://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?d1=24&m1=7&y1=2014&type=add&ay=&am=&aw=&ad=40
 
http://edition.cnn.com/2014/07/24/world/iraq-violence/


29.8.2014

Mitä sitten kun Putin huomaa ettei USA:lla yksinkertaisesti ole enää varaa sotia?

Lehti: Yhdysvaltojen Presidentin Barack Obaman mukaan se ei aio ryhtyä sotilaallisiin toimiin Ukrainan tilanteen ratkaisemiseksi, vaan aikoo lisätä talouspakotteita. Obama kuitenkin vannoi puolustavansa Nato-maita.
Obama syytti Venäjää Itä-Ukrainan väkivaltaisuuksista torstaina pitämässään puheessa. Hän sanoi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten pyrkivän nyt sitten laajentamaan talouspakotteita Venäjää vastaan.
Tämä on se minkä Putin halusikin tietää ja on täysin selvää että se kokeilee mihin asti se voi mennä ja laajeta kunnes tulee joku toppi vastaan.
Seuraava kokeilu on ilman muuta Suomi, joka on sille Ukrainan, Puolan ja Georgian ohella tärkeimmät strategiset kohteet ja koska Puola on jo Natomaa, sille jää testattavaksi vain Suomi. Se on enää siis vain ajan kysymys!

24.8.2014

Cheeckin konsertti profetoitiin jo 1987 mutta jotain profetaalista myös tapahtui illalla

Cheekin konsertti ja Aku Ankka 1987 Aku Ankan Facebook-sivulla julkaistiin tiistaina kuva Rokkikuningas-sarjasta, jossa paikallinen artisti Poski vetää stadionkeikan Ankkalinnan kaupunkilaisille. Kuva on peräisin Aku Ankan taskukirjasta vuodelta 1987. Posken stadionkeikalla on jättiyleisö, ja sinne haluavat myös Akun veljenpojat. Posken musiikki aiheuttaa kuitenkin Akulle päänvaivaa. Keikkapaikan naapurissa asuvalle Akulle musiikki on pitkälti melua.
Oikeasti poski eli Cheek esiintyy Helsingin Olympiastadionilla tänä perjantaina ja lauantaina. Konsertit ovat historiallisia, sillä kukaan muu kotimainen sooloartisti ei ole esiintynyt Olympiastadionilla aiemmin. Konsertit päättävät Cheekin Kuka muu muka -kiertueen.Niiden kokonaiskustannukset ovat satoja tuhansia euroja, ja konsertteihin odotetaan 80 000 osallistujaa.

Keikan jälkeen:
- Tähän päättyi yksi aikakausi elämästäni, Cheek sanoi haikeana mutta onnellisena konserttinsa päätteeksi.
Cheek teki sen, mitä yksikään suomalainen artisti ei ole koskaan aiemmin tehnyt. Hän täytti stadionin kahtena iltana peräkkäin, yleisöä oli yhteensä 80 000 henkeä.
Kiihkeätempoinen konsertti tarjosi yleisölle hittejä toisensa jälkeen.
Eiliseen tapaan valkoisiin sonnustautunut tähti saapui asteli lavalla soihtu kädessään.
Acheekin konsertti ja Agricolan kirkon salama VIIMEINEN VAROITUS!

Salama iski kirkkoon – kellot alkoivat soida

 
Ukkoskuuro iski rajulla voimalla Helsinkiin juuri raptähti Cheekin stadionkonsertin loppuhetkillä. Salamoinnista seurasi oma konserttinsa Helsingin eteläosissa. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri kertoi Twitterissä, että salama iski Punavuoressa Agricolan kirkon torniin, ja kirkon kellot alkoivat soida pimeyden ja kaatosateen keskellä.

Cheekin viimeinen kappale ennen taukoa – "Aikakauden päätös"

Osmo Pöysti: "Paha aikamme päättyy."
http://www.opsti.net/israel/tuleva.htm

Kirkon asiakkaille kerrotaan Jeesuksesta, joka kuoli ristillä ja nousi ylös haudasta. Kohta sen jälkeen alkaa pelottelu lahkolaisilla, jotka muka puhuvat maailman lopusta. Mutta koska minä olen juuri sitä lahkoa, jota juutalaiset kutsuvat nasarealaisten lahkoksi, niin katson asiakseni kertoa itse, mitä me "lahkolaiset" itse ajattelemme. Ensinnäkin, me näemme tämän maailman olevan menossa päin helvettiä, mutta se ei ole niin kauheaa, koska Jeesus pelastaa, ja siksi, ettei nyt näköpiirissä jo oleva "maailman loppu" ole muuta kuin vihollisen valtakauden loppu. Kreikkalaisen Uuden Testamentin käsikirjoituksessa puhutaankin vain (pahan) aikakauden lopusta.
Tästä tulee vielä mieleen Mestarit ja Kirka... Hetki lyö jonka seurausta oli myös aikoinaan profetaalinen veljensä tekemä biisi, joka ironisesti seurasi myös tämän kuolemaan.

Tämä kaikki on siis uuden aikakauden alkusoittoa, joka alkaa morsiamen ylösotolla. Kukaan ei toistaiseksi voi sanoa varmuutta koska se tapahtuu mutta uskomme sen tapahtuvan syyskuun aikana ja ehkä paremminkin vielä 25.9. joka on Israelin uuden vuoden päivä ja samalla pasuunansoiton juhla.
Maailma makaa yhä syvemmällä siinä määrin otollisessa asemassa että uskova maailma näkee sen eron esim. kahdeksan vuoden takaiseen odotukseen tai vaikkapa vuoden 2012 odotukseen, joka senkin piti olla varmaakin varmempi vuosi. Odottajat odottavat, tekevät silti päivän askarensa ja hoitavat velvoitteensa mutta kun se päivä tulee, niin sitä päivää varten odottaja on öljyään lampussaan pitänyt, eikä mennyt maailman vietäväksi.

Olemme siis äärimmäisen lähellä, sen kynnyksellä, jossa avataan viimeiset sinetit ja puhalletaan ensimmäiseen pasunaan. Silloin suurimmatkin kuninkaat ja sotapäälliköt vapisevat pelosta, koska he tietävätä että aika on tullut.


22.8.2014

Alla oleva hepreankielen aakkoset kirjasarja löytyy osoitteesta www.lampaille.com

Tekijällä on käännöstyö kesken ja kirjoja on nyt yhdeksän:
ALEF 
BET 
GIMEL
DALET
HEY
VAV 
ZAYIN
CHET
TET
Härkä, Jeesus
Talo, luomakunnan kaksijakoisuus
Kameli, kerskaaminen
Ovi
Henkäys
Naula, liitto
Ase, sirppi
Aita, pyhitys
Käärme, ympäröidä, kietoa, objektiivinen hyvä
numero 1
numero 2
numero 3
numero 4
numero 5
numero 6
numero 7
numero 8
numero 9

21.8.2014

Tein jutun luomisesta Mooseksen 1. luvun jakeista ympäristöosioon >>>linkki>>>

Ystäväni Jari antoi lainaksi kahdeksanosaisen kirjasarjan, jonka aion saattaa tänne luettavaksi
Hebrealaiset aakkoset Alef
OSA 1. ALEF
Heprean aakkoset ovat upeimmat koko maailman aakkosista; kaksikymmentäkaksi Jumalan käyttämää symbolia tai kirjasinta, joista kaikki kielet ovat lähtöisin. Eikä pelkästään kaikki kielet, vaan myös koko luomakunta sai niistä alkunsa kun Jumalan sanoi "Tulkoon valkeus--" (1. Moos 1:3)
Alef edustaa kauniilla tavalla Jeesusta, johtajaa, joka antoi henkensä meidän kaikkien edestämme. Kirjasimessa voimme nähdä Kristuksen ristillä.

9.8.2014

Vuonna 2012 Markku evästi minua Av 15. Talmud päivän merkitystä

Poimintoja aikaisemmista viesteistä (v.2012) ja hieman lisäystä loppuun...
 
(Talmud kertoo meille jo kauan aikaa että "Jerusalemin tyttäret menevät tanssimaan viinitarhoihin Av kuukauden 15. päivä ja kenellä ei ollut vaimoa saattoi mennä sinne ja löytää itselleen morsiamen.)
 
(Tämä on päivä mitä Talmud pitää suurimpana juhlana vuodessa Yom Kippurin kanssa.)
 
38 vuoden erämaavaelluksen jälkeen kuoleminen vihdoin päättyi ja uusi juutalaisten sukupolvi seisoi valmiina astumaan Pyhään maahan. Tämä tapahtui 15.av vuonna 2487 jälkeen luomisen (1274 ennen Kristusta)
 
Katsos tässä alla sanotaan EMME KAIKKI KUOLEMAAN NUKU....aika sama ilmaisu kuin 15.av päivän kohdalla (kuoleminen vihdoin päättyi )
 
1. Kor. 15:51-53 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
 
-Markku

Profetia
alkaa Su 10.8. klo 18 --- päättyy Ma 11.8 klo 18.

Alla vuoden 2012 kirjoitus aiheesta:


Tupsahtipa paljon viitteitä siitä, että morsian otetaan Av 15 = 3.8.2012 ?? (nyt siis 10.8.)

tyhjä puku

Av 9. meni ja oli... uutta matoa koukkuun ja ihan vaan kiusaksi pilkkaajille. Luulevat että tämä Jeesuksen odottaminen on jotenkin sellainen laji, jossa luovuttaminen on osa odottamista. Avioliitto on saman kaavan mukaan, eli jos minä lupaan, niin sen teen. Jos minä rakastan odotan, niin en minä kesken kaiken lakkaa odottamasta yhtään sen enempää kuin rakastamastakaan. Tätä jatkuu elämäni loppuun asti, tai sitten hän tulee hakemaan ennen sitä, joten minulla ei toisin sanoen ole edes vastustajaa tässä pelissä, koska olen sen jo pelkästään aloittamalla jo voittanut, koska kuolemakin on minulle vain pelkkä voitto.

Lähes kaiken esitiedon keräsi ystäväni Markku...
Siis! Markku aloitti kuvaamalla Pääsiäistä, jolloin Jeesus ilmoitti temppelin hajoamisesta ja tekevänsä sen kolmessa päivässä uudelleen. Tuostahan alkaa ns. Omerin laskenta, Helluntai ja se 50 päivää joka sekin oli ja meni... Aikamoista koettelemusta kristityn elämässä joka asettaa uskolleen koettelemuksia luottamalla luotettavaan lähteeseen jolla ei ole heilläkään aikomusta pettää, vaan hekin antavat saamansa vilpittömin mielin. Silti kaikki menee pieleen ja usko joutuu todella koetukselle. Sitten tuli tieto 3. päivälle siirtyneestä Av. 9:stä ja sekin oli ja meni juuri.
Tiesimme että tuo päivä on juutalaisille perinteen mukaan surullisin koko vuonna ja sitten tuli ilmi että 15. päivä on iloisin koko vuonna. Noiden kahden päivämäärien välissä ei saa kukaan mennä naimisiin, eikä kihlautua. Näin ollen on melko varmaa, ettei tuona aikana tapahdu mitään. Väitetään että Jeesus on syntynyt juuri Av 9. päivänä, josta heille tuli raskas kompastuskivi.
Markku omin sanoin:
 
Raamattukoodista tänään: The Fifteen of Av 5772
Tosi huonoa englantia tuolla Rabbilla, sen verran sain selvää että Messias sana löytyy myös tuosta koodista. Pyysin erästä amerikkalaista kertomaan tarkemmin mitä tuossa sanotaan, toivottavasti vastaa.
 
http://youtu.be/a_Z6rp9wVK0
http://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/53680/jewish/15th-of-Av.htm
 
The 15th of Av: Love and Rebirth
The Jewish Mini-Holiday of Tu B’Av
 
=(15.Av: Rakkaus ja Uudelleen syntyminen Juutalainen mini juhlapäivä Tu B'Av)
 
And the Talmud tells us that many years ago the “daughters of Jerusalem would go dance in the vineyards” on the 15th of Av, and “whoever did not have a wife would go there” to find himself a bride.
 
=(Talmud kertoo meille jo kauan aikaa että "Jerusalemin tyttäret menevät tanssimaan viinitarhoihin Av kuukauden 15. päivä ja kenellä ei ollut vaimoa saattoi mennä sinne ja löytää itselleen morsiamen.)
 
And this is the day which the Talmud considers the greatest festival of the year, with Yom Kippur
 
=(Tämä on päivä mitä Talmud pitää suurimpana juhlana vuodessa Yom Kippurin kanssa.)
 
After 38 years of wandering through the wilderness the dying finally ended, and a new generation of Jews stood ready to enter the Holy Land. It was the 15th of Av of the year 2487 from creation (1274 BCE)
 
38 vuoden erämaavaelluksen jälkeen kuoleminen vihdoin päättyi ja uusi juutalaisten sukupolvi seisoi valmiina astumaan Pyhään maahan. Tämä tapahtui 15.av vuonna 2487 jälkeen luomisen (1274 ennen Kristusta)
 
http://www.chabad.org/calendar/view/day_cdo/aid/150019/jewish/Av-15.htm
15.av (=Tu B'Av)
http://bje.org.au/learning/judaism/calendar/15av.html
 
Tu B'Av tarkoittaa 15. päivä kuukauden Av on heprean kuukalenterin. Tet ja VAV (jotka muodostavat sanan "TU") edustavat 9 + 6, eli: 15. Tu B'Av on vähemmän tunnettu, pieni loma ja juutalaisen kalenterin merkitsee loppua juhlallisen ajan kolmen viikon aikana.
 
Osa Talmudin (Suullinen laki) todetaan: "Ei ole päivän juhla Israelille kuin Yom Kippur ja viidestoista Av. Israelin tyttäret käytettävä pukeutua valkoisiin ja mennä ulos kentät tanssia ja nuoret miehet seuraisivat heidän peräänsä. "(Ta'anit 4:8)
 
Israelissa Tu B'Av käsitellään juutalainen versio Ystävänpäivä. Ihmisillä on piknikkejä ja siirry vaelluksille uudelleen tutustua luonnon ja onnea, kun kolmen viikon surua. Se on erittäin suosittu päivämäärä sinkkuja tapahtumia ja myös häitä.
 
Tuosta tuli mieleen:
 
Joh. 15:13-15 Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensäystäväinsä edestä. Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä. En minä enää sano teitä palvelijoiksi, sillä palvelija ei tiedä, mitä hänen herransa tekee; vaan ystäviksi minä sanon teitä, sillä minä olen ilmoittanut teille kaikki, mitä minä olen kuullut Isältäni.
 
http://www.jewishroots.net/library/holiday-articles/no_happier_day.html
 
Midrash kertoo, että tuomittu sukupolvi ei kuollut vähitellen, mutta joka vuosi, 9. Av kaikki aikuiset miehet kaivoivat oman hautansa, ja makasivat niissä. Seuraavana aamuna vain ne, joiden selvinneet yön astuisi ulos haudoistaan. Joten se kesti kolmekymmentä kahdeksan vuotta. Mutta kolmaskymmenesyhdeksäs ja viimeinen vuosi autiomaassa, kaikki jotka olivat maanneet haudoissaan 9av päivänä nousi ja astui ulos niistä 10. päivänä. Asetus oli ohi. Mutta sen sijaan että tunsivat helpotusta tai vapautusta, ihmiset tunsivat epävarmuutta. Ehkä ajoitus oli pois päältä? Ehkä päivä oli väärä? Niin miehet edelleen kaivoivat hautoja joka yö seuraavan seitsemän yötä, kunnes on yö Tu B'Av, 15., he näkivät, että oli täysikuu että he eivät voi olla väärässä: asetus kuolleisuus oli ohi!

5.8.2014 eli Av kuun 9. (Tisha be Av)

Tänään on Israelin kansan epäonnen päivä, temppelinhävityksen vuosipäivä

RATKAISEVA KÄSKY ON ANNETTU!

Putin vastatoimiin 5.8.2014
Emme tarkkaan tiedä mistä vastatoimista on kyse, mutta tänä päivänä oli tarkoituskin tulla jotain konkreettista uutismaailmasta, koska tänään on Israelin kansan onnettomuuksien päivä. Tämä päivä on monen mielestä vain Israeliin kohdistuva päivä mutta me uudestisyntyneet kristityt tiedämme että ME olemme Israelin kansaa siinä missä Israel itsekin. Me olemme oksastetut Israelin kansalle luvattuun perintöosuuteen ja meistä on tullut Israelin kansaa, Jumalan omaisuuskansaa.
Suomi etunenässä, sinivalkoisen ristilippunsa kanssa on kuin pienois-Israel, joten tämä päivä on erityisesti Suomelle merkityksellinen mutta myös koko maailmalle.
Putin on tehnyt tänään päätöksen, taipua tai vastustaa katkeraan loppuun saakka ja hän valitsi vastustustien, joka alkoi hänen käskystään tänään, Tisha be Av kuun yhdeksäs päivä, eli tänä vuonna elokuun 5. päivä 2014. Tämä Tisha be Av on sellainen
päivä, josta harva tietää mikä se on ja jos tietävätkin, niin vielä harvempi osaa yhdistää sen päivän voivan merkitä tulevaisuudessa ratkaisevalla tavalla tapahtumien ennalta tietämistä laskemalla tuosta päivästä joka vuosi muiden päivämäärien sijainti, jotka ovat Raamatussa numeraalisesti sijoitettuna tähän kyseiseen onnettomuuden päivään. Esimerkiksi Israelin rauhan rikkoutuminen ei voi yksinkertaisesti olla muu kuin Tisha be Av, joka on koko seitsenvuotisen rauhan puolessa välissä. Loppu onkin tavallista päivämäärämatematiikkaa. Jopa Jeesuksen näkyvä paluu voidaan siis laskea ennalta. Tosin Raamattu sanoo että "niitä päiviä on lyhennettävä, jotta mikään liha voisi pelastua". Näin ollen millä tavalla päivi' lyhennetään? Siinäpä kysymys! Toinen seikka on Danielin 12 luvun loppuosa, jossa puhutaan 1335 päivän odottamisesta ja sen saavuttamisesta. "autuas on se joka odottaa ja saavuttaa 1335 päivää". Eli tuosta Tisha be Av kuun 9. päivästä 1335 päivää ja kun 45 päivää sitä ennen Jeesus tulee näkyvällä tavalla (Sakarja 14). Eli kyllä päivät sinänsä saavutetaan lukumääräisesti oikein, mutta jollain tavalla niitä on lyhennettävä, kuten Raamattu sen ilmoittaa ja lyhennyshän tapahtuu siksi ettei ihminen enää selviäisi maan päällä elävänä siinä ajassa, joten niitä päiviä on lyhennettävä. Tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa, eli maan pyörimisliikkeen nopeutumista, joka kaiketi vaikuttaa gravitaatioonkin ja varmasti moneen muuhunkin.


27.7.2014

Tuonelan portit avautuu 27.7. profetian tulkintaa:

Viimeinen matka no tänään viimein ohi ja pahoin vaurioitunut EU-laiva, Costa Concordia hinattiin tuhottavaksi - Kaikki sen kannet ovat nimetty EU maiden mukaan
 
Alus ajoi karille maan rannikolla yli kaksi vuotta sitten. Turmassa kuoli 32 ihmistä. Hylky makasi onnettomuuspaikalla Giglion saaren rannassa, kunnes se aiemmin tässä kuussa saatiin nostettua kellumaan hinausta varten. Hylky on siis tänään, 27.7.2014 viimein saatu hinattua Genovan satamaan, jossa on tarkoituksena aloittaa hetimiten romuttaa se.
Costa Concordia lähtee Costa Concordia hinauksessa salamoi
Costa Concordia Genovan satamassa
Kun profetia annettiin Nooalle ja annettu päivämäärä, seitsemäs päivä siitä kun Nooa meni arkkiin, tuli täyteen, niin tuonelan portit alkoivat avautua. Mitä silloin tapahtui käytännössä? Ensimmäinen sadepisara tipahti alas taivaalta, sitten toinen, kolmas ja kohta paljon. Sitten maasta alkoi tulvia vettä mutta kukaan ei ollut vielä kuollut, vaan se oli vasta lopun alkua.
Siksi minä uskon että profetian päivämäärä täyttyi, koska seuraava tuho mikä maailmaa alkaa syömään tuonelan porttien takaa, tappaa miljardeja. Nooan ajan tuho oli vain kourallinen ihmisiä siihen verrattuna. Tänä päivänä elää varmaan 10% kaikista koskaan eläneistä ihmisistä ja se määrä on valtava.

26.7.2014

David Herzog sanoo että hänen parantamistyönsä perustuu uskoon.

Markus 6. luvussa puhutaan siitä kun Jeesus palasi kotiseudulleen opetuslasten kanssa ja alkoi puhua siellä. Kaikki ihmiset tunsivat että tämä on se puusepän poika ja loukkaantuivat Jeesuksen viisaista sanoista. Silloin Jeesus sanoi, ettei kukaan ole profeetta omalla maallaan. Tämä siis tarkoittaa että jos maailma on niin pieni paikka, kuin se nykyään on, niin yksikään ihminen ei nauti täällä sellaista kunnioitusta jota profeetan kuuluisi saada. Tästä syystä Paavali kirjoitti Timoteukselle että lopunaikana ihmiset ovat pahoja, itsekkäitä, ylpeitä, ahneita, kerskaajia jne. jne. ja heissä on jumalisuuden ulkokuori mutta he kiistävät sen voiman.
Tänä päivänä kaikki ihmiset ovat tieteen hapatuksen takia eksyksissä epäuskonsa kanssa, jota heihin on länsimaissa jo peruskoulusta saakka opetettu, että kyseenalaistakaa Jumala ja uskokaa Darwinin opit. Tällä tavalla usko on kadonnut ja tilalle on tullut ns. uuspakanuus, josta Lehtinen puhui saarnassaan jossain kohtaa. Heissä on kristillisyyden leima, joten yli 80% suomalaisistakin on ns. kristittyjä, vaikka heistä vain pieni määrä on tosiuskovia ja loput ovat ns. uuspakanoita. Heissä näkyy se siinä etteivät he usko ihmeisiin, vaan kieltävät Jumalan Hengen voiman.
Iltasanomissa on selkeä kysely, johon tosin oli vain 1600 ihmistä vastannut, kuinka moni uskoo ihmeisiin. Meitä on systemaattisesti manipuloitu uskomaan evoluution valheisiin ja siksi harva enää oikeasti uskoo Jumalaan.
David Herzog Suomessa Otteita lehdistöltä:
 
Suomessa vieraileva kohusaarnaaja David Herzog: "Rukouksen voima on todistettu tieteellisesti"
 
David Herzogin tarina hänen ensimmäisestä ihmeteostaan on kaikin puolin mykistävä. Herzog oli tapahtuman aikaan kymmenvuotias.
Eräänä päivänä pyhäkoulua käynyt Herzog jäi tuijottamaan oudosti kävelevää tyttöä. Tytön toinen jalka oli toista lyhyempi ja selkäranka oudosti mutkalla.
Herzog sulki silmänsä ja risti kätensä: Jeesus, paranna tuon tytön jalka, hän 
pyysi. Herzog kuuli, kuinka muut lapset ympärillä alkoivat hurrata. Silmät aukaistuaan hän huomasi tytön jalan kasvaneen ja selän oienneen.
En siis nähnyt ensimmäistä ihmettäni, koska silmäni olivat kiinni! Herzog, 44, hihkuu helsinkiläisen radiokanavan odotustilassa.
Ensimmäistä ihmetekoa seurasi toinen ja sitä kolmas. Kuusitoistavuotiaana Herzog oli jo varma uravalinnastaan: hänestä tulisi evankelista.

"Huijarisaarnaajan arkityyppi"
Taukoamatta puhuvan Herzogin jutut vain hurjenevat hänen kertoessaan järjestämistään yleisötilaisuuksista. Niiden aikana syöpäkasvaimet katoavat, kultahampaita ilmestyy suuhun, liikakilot putoavat ja kuolleiksi julistetut heräävät henkiin. Kuulostaa melko uskomattomalta.
Mutta eivät kaikki hänen tarinoihinsa uskokaan. Herzog, kuten monet muut ihmeillä ratsastavat uuskarismaattiset saarnaajat ovat saaneet kritiikkiä niin tiedeyhteisöltä kuin myös kirkon edustajilta. Keskiviikkona Hengellinen väkivalta -kirjan kirjoittaja, terapeutti Janne Villa nimitti Herzogia Helsingin Sanomien haastattelussa "huijarisaarnaajan arkkityypiksi".
 
Tapahtumissa mukana NASAn tutkijoita
Monille Herzogin taikomat ihmeet ovat todellisuutta. Viime joulukuussa yli tuhat ihmistä oli paikalla todistamassa Herzogin filmille taltioitua esitystä Helsingin Messukeskuksessa.
Lavalle marssitettiin näkövammoista, hermokivuista, masennuksesta ja selkäkivuista kärsineitä ihmisiä. Jokainen kävi vuorollaan kertomassa mikkiin lavan keskellä viuhtovan Herzogin parantajan lahjoista.
Kaikki ihmeet ovat totta. Tapahtumissani on ollut mukana esimerkiksi NASAn tutkijoita, jotka ovat olleet vakuuttuneita tapahtuneista ihmeistä. Rukouksen voima on todistettu siis myös tieteellisesti.
 
Yleisöltä kerätään kolehti
Herzogin järjestämissä massatapahtumissa ei kerätä lainkaan sisäänpääsymaksua, mutta yleisöltä kerätään vapaaehtoinen kolehti. London Evening Stantardin jutun mukaan Herzog kuitenkin kehottaa maksamaan mahdollisimman paljon, sillä mitä enemmän rahaa annetaan, sitä enemmän Jumala suo ihmeitä. Mihin Jumala tarvitsee rahaa?
- Ei hän tarvitsekaan, mutta tapahtumasta koituvat menot on pakko maksaa jollakin. Lisäksi antaminen kuuluu kristillisyyteen.
Paljonko tuloista tulee sinulle itsellesi?
- En ole asettanut itselleni mitään tiettyä summaa. Yli jäävät rahat käytämme tuleviin tapahtumiin, mutta voihan olla, että jäämme tappiolle.
Voitko kertoa, minkä suuruinen palkka sinulla on vuodessa?
- Elän uskolla, eli satsaan kaiken uusiin tapahtumiin. Elän nykyään vuokralla, koska halusin elämäni olevan yksinkertaisempaa. Se mikä tulee, myös menee.
Entä voisitko parantaa hampaassani olevan reiän?
- En minä, Jeesus on se joka parantaa.
 
Jarmo jatkaa: Mihin parantamista siis tarvitaan? Ajatteles jos olet uskossa, niin mihin sinun mielestäsi parantamista tarvitaan, koska Paavalikin eli elämänsä piikkinsä lihassa muistuttamassa että me olemme haavoittuvaisia ja lihallisia, vailla täydellisyyttä. Parantamiset tapahtuivat aina uskon vakuuttamiseksi todellisina, koska se liittyy kaikki siihen mitä Jeesus opetti. Hän paransi aina samoja asioita, sokeat sai näön, kuurot kuulon ja rammat kävelivät, riivaajat lähtivät ja spitaalisuus katosi jne. Näillä kaikilla on oma symbolinen merkitys, joka liittyy myös siihen, että sinulle täytyy syntyä Sakkeuksen halu nähdä Jeesus, mennä siis paikalle, kun Jeesus tulee ohittamaan ja toivoa että hän huomaisi. Sakkeus kiipesi viikunapuuhun, jotta Jeesus huomaisi. Vuorisaarnaa tuli kuuntelemaan tuhannet ihmiset perhekunnittain. Eli he janosivat saada kuulla, nähdä kokea ja tulla parannetuksi, eli uskoon ja täyttyä Pyhällä Hengellä.
Jeesuksen luo tulleet eivät ennen nähneet mutta kun he tulivat Jeesuksen luo, he näkivät maailman uudella tavalla. Heidät tuotiin ja raahattiin rampoina Jeesuksen luo ja tämä heidätkin paransi ja he kävelivät pois, tehden Hengessä Jumalan tekoja, joihin he eivät ennen kyenneet. He olivat kuuroja, joka ei ennen halunnut ymmärtää, vaikka kuuli. Nyt he kuulevat kaiken, kun hyvä paimen kutsuu lampaitaan. Heissä oli riivaajia, jotka Jeesus ajoi pois, jotta tilalle saattoi tulla Pyhä Henki asumaan ja he olivat saastaisia kuin spitaalinen mutta Jeesus koski heidän päähänsä ja kaikki saastaisuus otettiin heistä pois.
Tämä on siis kaikki symboliikkaa, mutta samalla tiettyjen ihmisten onni saada parantua noissa tilaisuuksissa. Hedelmistä te tunnette!
Lopussa Herzog kuitenkin sanoo ne avainsanat, se on Jeesus joka parantaa ja tahtoisi parantaa kaikki ihmiset mutta usko estää, siis pikemminkin epäusko.
Johtopäätökseni kuitenkin on, etten tiedä muuta kuin että yleensä nämä evankelistat tuomitaan mutta en itse uskalla sanoa mitään tuomionsanaa, vaan iloita jos joku löytää Jeesuksen luo ja saa näkönsä, kuulonsa, liikuntakykynsä tai puhtautensa takaisin. Siunaan Herzogia jokaisesta sielusta joka löytää sen jyvän tänään ja huomenna kuunneltuaan tuota kohusaarnaajaa. Ei minun sinne stadikalle tarvitse mennä, koska olen tyytyväinen tähän minkä Jumala terveydentilaani on sallinut antaa, vaikka olenkin vaivainen ja rikki vähän joka puolelta jo, vanhojen voimaurheiluharrastusten jäljiltä. Jos joku rukoilisi minun olkapääni terveiksi tai jalkani terveiksi, niin en minä siinä ketään saisi yhtään sen enempää uskomaan. Yksikään sielu ei pelastuisi ja parannus olisi oma itsekäs iloni. Mutta jos Jumala sallii minut parantaa, niin olen siitä kyllä erittäin kiitollinen.24.7.2014

Muistutan edelleen näiden kahden profetian täyttymistä juuri nyt.. Daniel 11 ja Hesekiel 38

Tämä kannattaa käydä lukemassa ISRAELIN RAUHANKEHITYS Nokialaisen tulkinta Daniel 11. luvun tulkintaa pohjoisen ja etelän kuninkaasta vuosilta 1948-2014
Hesekiel 38:10-11 Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. (Goog vedetään sotaan väkisin ja Suomi miehitetään.)

21.7.2014

Tilanne jatkuu...

Cameron yritti soittaa Suurimpien uutistoimijoiden taloustietojen mukaan Sanktiot kiristävät Venäjän talouden umpikujaan. Tämä ja MH-17 onnettomuus yhdessä tuovat järjettömän paineen presidentti Putinin päälle. Se asettaa koukut sen leukoihin, eikä sillä ole enää varaa tai mahdollisuutta paeta. Venäjällä on suuri konkurssiaalto käynnissä ja se ei tuo maalle todellakaan mitään lisähyvää.

20.7.2014

Hesekiel 38 jatkaa toteutumistaan konkreettisella tavalla

Lähteet: Separatistit saivat Buk-ohjukset Venäjältä – lähettivät järjestelmän takaisin peittääkseen todisteet. USA:n tiedustelulähteiden mukaan on todennäköistä, että Venäjä on toimittanut Itä-Ukrainan separatisteille kehittyneitä ilmatorjuntajärjestelmiä vain joitakin päiviä sitten. Asiasta kertoo Wall Street Journal. http://www.youtube.com/watch?v=PsbC8yDeGUw
Itä-Ukrainan BUK ilmatorjuntaohjus Lehden mukaan USA:n viranomaiset uskovat, että Venäjä on toimittanut separatisteille useita BUK-ohjusjärjes-
telmiä. Viranomaiset uskovat myös, että ohjusjärjestelmät salakuljetettiin takaisin Venäjän puolelle sen jälkeen, kun Malaysia Airlinesin matkustajakone ammuttiin alas. Wall Street Journalin mukaan viranomaisten tiedot herättävät kuitenkin kysymyksen, miksi kaupallisia lentoyhtiöitä ei varoitettu asiasta, jos tiedettiin, että kapinalliset olivat saaneet käsiinsä ohjuksia.  
Venäjä on toistuvasti kieltänyt toimittaneensa separatisteille raskaita aseita.
Hesekiel 38 kertoo kuinka Venäjä yrittää väistää joutumasta sotaan mutta Herra on itse laittava koukut hänen leukoihinsa ja vetää tämän mukaan siihen vaikka väkisin.

Hesekiel 38:1-4 Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki.


17.7.2017

Päiväkotitrendi huolestuttaa - "Lapsilla tehdään bisnestä"

Yksityisten päiväkotien valvonta huolestuttaa Lastentarhaopettajaliittoa.

Lapsilla bisnestä
Yksityiset päiväkodit yleistyvät nopeaa tahtia. Kauppalehden mukaan taustalla on muun muassa kuntien kiristyvä talous. Lisäksi päivähoidon kysyntä on kasvukeskuksissa kovempi kuin tarjonta.
Kehitys huolestuttaa Lastentarhaopettajaliittoa. Liiton puheenjohtajan Anitta Pakasen mukaan yksityisiä päiväkoteja on perustettu varsinkin suuriin kuntiin. Niiden valvontaan ei ole kuitenkaan panostettu.
- Suunta on huolestuttava, koska laatua, toimintaa ja henkilöstön osaamista ei valvota riittävästi, sanoo Pakanen.
Osaaminen ei aina riitä esimerkiksi erityislapsien hoitamiseen. Pakasen mukaan taustalla on se, että yksityiset päiväkodit ovat liiketoimintaa.
- Tuntuu hurjalta sanoa, että lapsilla tehdään bisnestä, mutta suunta on selvä.
Tämä aihepiiri ei ole erityisen kristillinen mutta arvot sitä vieläkin kristillisemmällä pohjalla, sillä kyseessähän on ennen kaikkea lastenkasvatus ja lähimmäisestä huolehtiminen pääasiassa. Toisessa vaakakupissa on taas raaka bisnesmaailma, jossa ei puhu mikään muu kuin katteet ja tulos.
Puhun tästä aiheesta siksi koska olen itse jo viidennen polven yrittäjä, joista jokainen polvi on ollut Kristitty. Olen siis samalla saanut yritykseen liittyvän kristillisen kasvatuksen, jossa taloudellisuus ja yrittäminen on nivottuna yhteen. Se tekee jutusta monille ehkä uutta ja mielenkiintoista.
 
Muistan lapsena isoisän polvella istuen kun hän kirjoitti laskuja ja opetti minulle liiketaloutta. Hän näytti kirjoituskoneella, jonne pantiin kalkkeripaperi kahden paperin väliin ja se työnnettiin kirjoituskoneeseen, että toinen lähtee asiakkaalle laskuna ja toinen jää kirjanpitoon jne. Sitten isoisä näytti että tämä tässä on liikevaihtovero ja olikohan se peräti 12-14% eli joka tapauksessa kymmenkunta prosenttia pienempi kuin nykyään.
Sitten mikä tärkeintä, isoisä ei koskaan puhunut katteista tai liikevoitoista mitään, vaan sanoi toistellen aina että "äijille pitää saada töitä". Tässä on "vähän hiivatin" iso ero nykyajan yritysjohdon fokukseen, jonka kasinotalouden aiheuttaman laman ja roskapankkien jälkeen Sarasvuo toi meillekin, eli osakkeenomistajalle maksimituotto. Se lause on suuri eksytys, jota kaikki suuret firmat koko ajan käyttää. Eli ei ole enää yrityksessä omistajan kasvoja, eikä henkilöitä, jotka olisivat moraalisessa kanssakäymisvastuussa työntekijän kanssa. Aina on esimies, jolla on esimies joka sanoo että ylhäältä tuli käsky. Lopun kaiken, kuka se siellä ylhäällä sitten onkaan? ..no se osakkeenomistaja, jolle yhtiön pitää tuottaa maksimituottoa koko ajan. USA:ssahan asia on jo kauhealla tolalla, kun keskiluokkaa on huijattu vuosikymmeniä luulemaan että hän on varakas ja siitä on tulossa nyt köyhälistöä. Joku teki filminkin siitä, joka kertoo hienosti kaiken oleellisen:

http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU
 
Mutta nyt kun Suomessa ollaan jo terveyspalveluita yksityistetty, niin se on tähän mennessä tuottanut pelkästään pienyrittäjille töitä ja niin kauan kun tämä koko homma pysyy ns. pienyrittäjien käsissä, niin laatu pysyy inhimillisellä tasolla. Kaikki johtuu siitä, että yrittäjällä on kasvot ja kasvot vastaa tunteisiin. Jos yrittäjällä ei ole kasvoja, eikä sen tarvitse käsitellä mitään asiaa, kuin numeroina, homma karkaa lapasesta.
Mikäli Suomeen muodostuu Vanhustenhoito Mehiläinen, ISS-Päiväkoti Service, tai SOK-24 Palvelutalo, niin olemme lievästi sanottuna lirissä, sillä silloin kasvottomat johtajat ja kylmät tunteet tulevat kaikkeen siihen työhön, minkä nämä toimijat tulevat tekemään. Siellä sanelee yksinomaan raha ja maksimaalinen liikevoitto pörssiyhtiölle, joka jakaa ruhtinaallisia osinkoja sen osakkeenomistajille.
Olen itse niin syvälle juurtunut vanhan liiton yrittäjä, että olisin ilman uskoani Jumalan pojassa tekemään pelastukseeni, valmis sotaan noita suuryrityksiä vastaan. Ne ovat se ensimmäinen joka varustaa itsensä pedon merkillä ja siksi kysynkin, minne kannat rahasi tänään? Vahvistatko näitä suuryrityksiä entisestään, vai vietkö rahasi pienelle toimijalle? Vastauskaan ei ole helppo, koska jos viet rahasi pienyrittäjälle, tämä vie ne kuitenkin sille isolle. Olemme loukussa ja vain rukouksemme pitävät meidät näissä asemissa, jossa odotamme Herraamme Jeesusta Kristusta. Lohduttautukaamme siis kuitenkin sillä, että meillä on puolustaja Taivaassa, jolle syyttäjä ei enää voi mitään. Oikeudenkäynti on käyty ja puolustajamme voitti. Meidän tehtävämme on enää kuunnella loppupuheenvuorot ja istua aloillamme syytetyn penkillä.


16.7.2014

Lisää mielenkiintoista Markulta

i-phone puhelimissa on jokin Siri sovellus, tietääkö kukaan siitä mitään? Tuo sovellus on ilmeisesti jonkinlainen tietosanakirja sovellus, jolta voi puhumalla kysyä mitä vain?! Nyt on huomattu, että kun kysyy "mitä tapahtuu 27.7.2014?" Puhelin vastaa "tuonelan portit aukeaa"
 
http://youtu.be/kk9ptvpKQAY
 
Toinen video, missä joku oli tulkinnut Nostradamuksen piirustusta ja löytänyt saman päivän 27.7.2014 tapahtuu jotain!
 
Videon lopussa myös kerrotaan samasta Siri sovelluksesta mistä löytyi sama päivä. Lopussa havaittiin myös, että kun Siriltä kysyy "mitä 3.9.2014 tapahtuu" ohjelma vastaa "tuonelan portit sulkeutuu".
Tuossa välissä 27.7-3.9 on kolme kuun sirppiä jotka löytyy myös Nostradamuksen piirustuksesta.
 
27th July 2014, Gates of Hades
 
http://youtu.be/2Gl0hTnRhfs

15.7.2014

Ystäväni Markku mailasi juuri huomattuaan että Sarajevon laukaukset ammuttiin kesäkuussa 28.6.1914 mutta varsinainen sota käynnistyi vasta 28.7.1914 Itävalta-Unkarin julistettua sodan Serbialle, eli sama päivä kuin Omer-2 ja viininjuhla. Sen jälkeen mietin että sotahan kesti 11.11.2018 asti ja sen seurauksena syntyi Neuvostoliitto, kommunismi, demokratia ja Suomen tasavalta. Alulle pantiin jo toisen maailmansodan siemen ja USA:n suuri lama.
Tuntui siltä, kuin vuonna 1918 avattiin luku Matteus 24... oletko samaa mieltä mun kanssa!?


Jättiyllätys Hollywoodista: "Tribulation rapture" elokuvassa Nicolas Cage pääosissa !!!

Tänä aamuna sain mailin Pipsa sisarelta, joka kertoi syksyllä tulossa olevasta Hollywood leffasta, joka kertoo uskovien tempauksesta. Nyt jää kyllä taas arvelujen varaan mietityttämään, onko elokuva teologisesti yhtä limbo kuin oli Nooa keväällä. Mutta nämä kaksi isolla rahalla tuotettua Hollywood elokuvaa kertovat omaa kieltään missä ajassa elämme. Nooa tosin tehtiin jopa 10x suuremmalla budjetilla kuin tämä Left Behind 2014. Mutta ei näitä leffoja ihan sattumalta tehdä juuri nyt. Tetra-verikuut taivaalla ja morsiamen tempauksesta tehdään kovan rahan elokuvaa. Se ei voi olla ihan tuulesta temmattua huhupuhetta, vaan jos Hollywood ottaa tämän tuotantoonsa, niin aihe on merkittävän kokoinen USA:ssa. Ei sen ole väliä enää oikeastaan millä tavalla se leffa on toteutettu, mutta pääasia on kuten oli Nooassakin, että nämä olivat todisteena niille, jotka sitten ovat epäilijöiden ryhmässä ja joutuvat häpeään sen vuoksi.
Otan esimerkkejä vain suurleffoista, joissa on iso budjetti ja jätetään muut pienemmillä budjeteilla tehdyt leffat vielä mainitsematta. Nämä ovat: Nooa, 2012 ja Day after tomorrow
vaikka aluksi, koska veteenhän on vaikeaa raja vetää.
Ei näitä vaikuttavia maailmanlopun leffoja tehty -70 luvulla eikä -80 luvullakaan, ei niitä tehty liioin -90 luvulla. Kaikki maailamnlopun uhat tehtiin scifi-tyylillä, ydinsodalla tai muiden olioiden tai vampyyrien kautta muttei realistisessa, tai raamatullisessa mielessä. Silloin
tehtiin kyllä kaikkia muita Raamattuaiheisia leffoja, kuten Jeesus moneen kertaan mutta ei viitettäkään tuomiopäivästä ja lopunajoista vaan vasta 2000 luvun WTC järkytyksen jälkeen herättiin siihen todellisuuteen USA:ssa että ei tämä maailma ole ikuinen. Silti merkillepantavaa oli että silloin WTC:n jälkeen herättiin tekemään oikein realistisia luonnonkatastrofien aikaansaaman maailmanlopun elokuvia muttei yhtään varsinaista apokalyptista leffaa. Miksi vasta nyt?
Ensin elokuva Day After tomorrow, oliko peräti heti WTC:n jälkeen perustui maailmanloppuun ilmastonmuutoksen takia jota seurasi Epämiellyttävä totuus elokuva ja samoin teki elokuva 2012 jossa olikin jo profetaalista taikaa Inkakulttuurin maailmanlopun kalenterista. Mutta nyt vasta kun ilmastonmuutos on hiipumassa, eikä kukaan usko ydinsotiinkaan, tulevat elokuviin oikean Jumalan voimat ja Raamatun profetiat. Nooa elokuva oli nimenomaan viimeisten päivien profetiaa (
Luukas 17:26 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä) ja sen tulkintaa elokuavallisesti.
Jumala voi käyttää kaikkea maailman mediaa, musiikkia, leffatuotantoa ja ihan mitä tahansa ilmoittaakseen ajasta ja aikomuksestaan. Left Behind leffan trailerin voit katsoa täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=ydC_0h3hB18
Leffan ensi-ilta 3.10.2014 tulee sellaiseen aikaan, että silloin on Jom Kippur juhla Israelissa ja toinen Tetra-verikuu 8.10. heti sen jälkeen.
Left Behind 2014
Directed by Vic Armstrong
Produced by Michael Walker
Paul LaLonde
Written by Paul LaLonde
John Patus
Based on Left Behind 
by Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins
Starring Nicolas Cage, Cassi Thomson, Chad Michael Murray, Nicky Whelan, Jordin Sparks, Lance E. Nichols, Martin Klebba, William Ragsdale, Lea Thompson
Music by Jack Lenz
Cinematography Jack N. Green
Production
Stoney Lake Entertainment
Distributed by Samuel Goldwyn Films
Release date(s) ·         October 3, 2014 (United States)
Country United States
Language English
Budget $16 million[1]
Left Behind is an upcoming American apocalyptic thriller film directed byVic Armstrong and written by Paul LaLonde and John Patus.[2] It is based on the series of novels of same name, written by Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins, and is a reboot of Left Behind: The Movie, which is based on the idea of a pre-tribulation Rapture. The film is set for an October 3, 2014 release.

14.7.2014

Tämä kannattaa käydä lukemassa (ISRAELIN RAUHANKEHITYS Nokialaisen tulkinta Daniel 11)

Ja sitten toinen tapa selittää Omerin laskentaa on (7 viikkoa +50 päivää) = viinin juhla!

3. Mooses 23:15-20 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri.
Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. Ja tuokaa leipänne ohella seitsemän virheetöntä, vuoden vanhaa karitsaa ja mullikka sekä kaksi oinasta; ruoka-ja juomauhreineen ne olkoot polttouhri Herralle, suloisesti tuoksuva uhri Herralle. Ja uhratkaa kauris syntiuhriksi sekä kaksi vuoden vanhaa karitsaa yhteysuhriksi. Ja pappi toimittakoon niiden ja uutisleivän ynnä kahden karitsan heilutuksen Herran edessä. Ne olkoot Herralle pyhät ja papin omat.
Omer laskenta 7 viikkoa +50 päivää
Pohdintojamme samasta aiheesta vuodelta 2011

Nuo 50 päivän lisäykset Helluntaihin on löytynyt kuolleen meren kääröistä. Tuossa vähän konekäännöstä:
 
Festivaalit uuden viinin ja uutta öljyä
Hämmästyttävästä Jumala on paljastaa asioita näinä viimeisinä päivinä, jotka pidettiin piilossa, kunnes sen jälkeen kun Israel tuli kansakunta vuonna 1948. Kuolleenmeren kääröt alun perin löydettiin vuonna 1947, ja esiintyminen jatkui vuoteen 1956 asti. Niiden sisältö julkaistiin pikkuhiljaa koko seuraavina vuosikymmeninä. YHWH asetti Hänen juhlat kuin harjoituksissa asioita täytyttävä, Messias (Moos. 23:2 ja eversti 2:16-17). Mielestäni juhliin New Wine ja uutta öljyä on nimenomaan Kristuksen morsian näinä myöhempinä aikoina, jotta ymmärtäisimme mitä Ylkä on tekemässä.
 
Tiedämme laskenta Omer seitsemän viikkoa pääsiäiseen ja juhlii juhla viikon tai helluntai, 50. päivä (Moos. 16:8-11). Mutta mukaan Temple Selaa joukossa Kuolleenmeren kääröt, oli kaksi muuta 50 päivää festivaaleilla Helluntain jälkeen, ensimmäinen on New Wine viinisadon, ja 50 päivää myöhemmin, uutta öljyä oliivipuun sato.
 
    "... Sinä count-seitsemän täydellistä sapatin päivästä, jona toit nippu [aalto-tarjontaa. Sinä C] ount huomiseen seitsemännen sapatin. You on laskea [viisikymmentä] päivää. Sinulla on saatettava uuden viljaa tarjoaa .... Se on juhla viikon ja juhlaa ensihedelmät, ETERNA [l] muistomerkki.
    .... Te [on count] Seitsemän hakee siitä päivästä kun tuo uusi viljaa tarjoaa ... seitsemää täyttä sapattini [on kulunut un] til olet lasketa viisikymmentä päivä on huomenna seitsemännen sapatin. [You] on [tuo] uutta viiniä juoda, joka tarjoaa ...
    .... [Voit sha] ll laskea siitä päivästä lähtien seitsemän viikkoa, seitsemän kertaa (seitsemän päivää), neljäkymmentäyhdeksän päivä, siellä on seitsemän täyttä sapattini; huomiseen seitsemännen sapatin sinulla on laskea viisikymmentä päivää. Sinulla on sitten tarjota uusia öljy ... "
    (Temple Scroll - 11QT = 11Q19, 20, 4Q365a - XVIII-XXI.)
 

Alkuperäinen sivu:
http://awakebride.blogspot.com/2011/06/festivals-of-new-wine-and-new-oil.html

11.7.2014

Jälleen seksuaalisuutemme ja päihteet puhuttavat

Tässä se suora vitsaus ruumiinsa saastuttavan syntiin on:
 
Maailman terveysjärjestö WHO suosittaa, että miesten kanssa seksiä harrastavat miehet alkavat käyttää hiv-estolääkitystä tartunnan leviämisen estämiseksi. Varotoimella voitaisiin välttää arviolta miljoona tartuntaa kymmenen vuoden aikana.
WHO varoitti perjantaina hiv-tartunnan leviävän nopeasti riskiryhmissä. Järjestön mukaan riskiryhmät edustavat jopa noin puolta kaikista uusista hiv-tartunnoista. WHO nimeää riskiryhmiksi miesten kanssa seksiä harrastavat miehet, seksityöntekijät, transsukupuoliset naiset, suonensisäisten huumeiden käyttäjät ja vangit.
Maailmassa on nyt noin 35 miljoonaa hiv-tartunnan saanutta. Aidsiin kuolee yhä harvempi, koska taudin hoito on tehokkaampaa. Pahin vuosi oli 2005, jolloin aidsiin kuoli 2,3 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2012 kuolleita oli 1,6 miljoonaa.

Kysymyshän kuuluukin miksi tästä puuttuvat kaikki heterosuhteissa elävät ja vain maksimis- saan alkoholia käyttävät henkilöt. Vitsaus kohdistuu samaan yhteenkuuluvaan kohderyhmään.
Riippuvuus Kirjoitin jo aiemmin jutun seksuaalisuudesta ja päihteistä, kuinka samankaltaisia ne oikein loppupeleissä ovatkaan.
Rauno Helppi on entinen päihderiippuvainen ja hän kertoi mielenkiintoisen yksityiskohdan päihteistä. Kun hän oli vielä nuori, eivätkä huumeet olleet vielä häntä saaneet orjakseen, vaan alkoholi oli se päihde jonka perässä hän kulki aamusta iltaan, niin hänellä oli koko ajan krooninen rahapula. Heh, varmaan krooninen krapulakin. Mutta kun huumausaineet astuivat alkoholin tilalle ja lisäksi, hän sanoi siitä että silloin saastainen henki valtasi hänet ja teki hänestä erityisen viisaan rahan suhteen. Kaikki rahahuolet häipyivät ja hän saattoi jopa ansaita liikaakin rahaa, taskut täyteen välittämällä ja varastelemalla. Henki kuulemma neuvoi miten asiat pitää hoitaa, jotta rahahanat pysyvät auki.
Taustalla on siis henkimaailma paljon suuremmassa mittapuussa kuin kukaan voi kunnolla aavistaa. Sitten kun me näemme vain itsemme ja omavoimaisuutemme suhteessa näihin aineisiin ja suhtautumiseen seksielämään yleensä, sekä kaikenlisäksi emme osaa erottaa mikä kuuluu joukkoon ja mikä ei.
Kyllä esimerkiksi tiedekin on suoraan myöntänyt että seksiaddikti on ihan samalla tavalla koukuttavaa, kuin peliriippuvuus tai syömishäiriö, eikä mikään näitä erota tupakkariippuvaisuudesta tai alkoholi- tai huumeriippuvuudesta. Kaikki ovat loppujenlopuksi sitä samaa nautintona taakaksi tullutta orjuutta, jota on pakko saada lisää ja lisää.

Jos lähdemme ajattelemaan ihan BASIC pohjalta asiaa, niin Jumalan lähtökohdista asia oli niin, että ihminen lisääntyi parisuhteen kautta ja täyttäisi maan. Lisääntymään Jumala sai ihmisen luomalla tälle seksuaaliset himot. Tämän hän teki välttämättömyytenä ja Rakkaudesta ihmiseen, joka ei kuulu taas millään tavalla seksuaalisuuteemme, joka on pelkästään nautintoa tuottavaa hetkellistä lihan himoa. EI MITÄÄN MUUTA! Vai kuinka monesti olet vaimollesi sanonut että mennään makkariin tekemään lasta? Tai voithan sinä sen huumorilla ilmaista noinkin ja joskus on sellainen tilanne että lasta niin tosissaan yritetäänkin mutta et sinä sitä koskaan siksi tee... eihän se onnistuisi sillä motivaatiolla, kuin laittaisi siemenen maahan ja peittäisi sen mullalla.
Kyllä miehen ja naisen välillä on se tietty yhteys, joka liittyy lasten kautta myös sidonnaisuuteen, loppuiän kestävään parisuhteeseen, jossa molemmilla on mielikuva keinustuolista, jossa he ehtoolla istuvat katselemassa kun lastenlapset edessä leikkivät. Tämähän on terve näkökulma.
 
Maallinen ajattelu taas näkee lapsen tekemisen teknisenä suorituksena, joka saadaan aikaan tarvittaessa keinosiemennyksenä tai vaikka kohdunvuokrauksella tai ihan mitä vaan ja parisuhteen se näkee jostain syystä aina rakkaussuhteena, vaikkei sillä sitten olekaan tekemistä sen kanssa. Rakastakaa kaikki toinen toistanne, niin kuin itseänne, on se Rakkaus joka meissä pitäisi olla, eikä sillä ole mitään tekemistä seksuaalisuutemme kanssa.
Maallinen yhteiskunta mieltää vanhemmuuden, eikä isä ja äiti rooleja. Lapsi myös on enää vain lapsi, eikä enää tyttö tai poika. Tässä sekoitetaan lakia vanhemmista, jos huomaat.. kunnioitus isää tai äitiä kohtaan koitetaan lailla saada poistettua ja tilalle tulee kasvatusmenetelmät, joita voi kuka tahansa myöhemmin omaan lapseesi soveltaa.
Seksuaalisuus ja sen himot ovat kumonneet maallisessa mitassa Rakkauden käsitteenä ja instituutiona. Lihan himo, joka nyt vie meidät yhteiskunnan hyväksynnän myötävaikutuksen kautta suoraan seksuaalisuuden orjuuteen välittämättä perinteisestä luonnollisuudesta, johtaa ihmisen rappiotilaan.
 
Tämä kaikki on vain pelkästään saatanan kauheita konnankoukkuja, joista jo tuossa aiemmin ehdinkin jo puhua. On peräti yllättävää, kuinka helposti saatanan onnistui viime vuosikymmeninä niin totaalisesti saastuttaa kirkot ja yhteiskunnat suvaitsevuudella. Tuo termi oli aluksi kukkahattutätien ja ihmisoikeusaktivistien viljelyssä, kunnes sorretut saivat sanomansa läpi demokratian turvin, joka on saatanan alkuperäissuunnitelma saada kansantahto läpi pois kirjanoppineilta ja kirkolta. Kirkkohan piti tiukasti kiinni siveyslaista ja ohjasi hallituksia kovalla kädellä. Tämän kaiken demokratia purki pois ja kansa sai tahtonsa läpi ohi Raamatun sanan, joka suojeli ihmiskuntaa sen tyhmyydeltä.


9.7.2014

Päivämäärän odotuspelkoon - snobbailijoille loin uuden termin "dayexpectofobia"

Päivämäärän pelko Raamatussa on mainittu yli tuhat tarkkaa päivämäärettä joissa on kerrottu päivämäärä, päivien määrä tai profetoitu käsite hetkestä on annettuna päivälleen. Miksi siis joku aina vaan haluaa vääristää Raamattua sanomalla että siellä ei ole päivämäärälleen profetointeja ja niiden maininta on raamatullisesti kiellettyjä spekuloida.
Eikä ole ensimmäinen kerta kun joku on minulle sanonut että minulla on itsemurhavietti koska en halua olla tässä maailmassa ja haluan heti pois täältä koska tutkin päivämääriä. Kerran sain jopa mailin, jossa sanottiin että jos tuo sinun odottamasi päivä ei tulekaan, niin ethän tee itsellesi mitään tyhmää. Siihenkö minun luottamiseni ja uskoni Jumalan voipaisuuteen kilpistyy?
Arvaan kyllä mistä tämä johtuu, koska erään tietyn tapahtuman päivämäärän todellinen vastaan tuleminen pelottaa kovin monia uskovia ihmisiä ja osa heistä ovat jopa rakastuneet tähän maailmaan. He ovat ostaneet juuri talon, saamassa lapsia, taloudellisesti menee hyvin ja töissä ylennys.
He vetoavat pelossaan ja ahneuksissaan vain siihen yhteen raamatunpaikkaan, koska siellä on yksi Jeesuksen sana opetuslapsille, joka kieltäisi heiltä päivämäärän odottamisen.
Juuri ennen Jeesuksen poistumista pilvissä ylös Taivaaseen, hän sanoi, ei ole teidän asianne tietää päivistä eikä hetkistä, vaan levittäkää sanaa yli koko maan ääriin.
Niin oli Nooan päivinä, niin on nytkin, sanoi Luukas evankeliumissaan, eli ei Nooallekaan Jumalan tarvinnut ennalta sanoa että sinulla on nyt 120 vuotta aikaa tehdä arkki, vaan riitti että Jumala käski aloittaa tekemään arkkia ja kun arkki oli viimein valmis, niin Jumala sanoi Nooalle: (1. Moos. 7:4) Sillä SEITSEMÄN PÄIVÄN kuluttua minä annan sataa maan päälle neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä ja hävitän maan päältä kaikki olennot, jotka olen tehnyt."
Jos huomaat niin tässä täyttyi 1:1 sama kuin Jeesus sanoi opetuslapsilleen, ettei teidän ole tarve tietää päivistä eikä aikamääristä, vaan levittäkää tämä sana maailman ääriin ja sitten tulee loppu. Vasta lopussa Jumala antaa päivämäärän, koska sade alkaa. (Aamos 3:7) Ja menkää arkkiin.
Luukas 17:26-27 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina SIIHEN PÄIVÄÄN asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
Vain Nooa meni arkkiin Jumalan käskystä tasan 7 päivää ennen ja muille Jumala ei puhunut mitään. He vain söivät ja joivat jne. elostelivat. Jumala jopa omin käsin sulki arkin oven ja vesimassat peittivät maan.
Maa puhdistetaan ensin vedellä ja lopuksi tulella... Onneksi sinne tuleen on matkaa vielä tuhatvuotiskausi. Älkää nuolaisko vielä, että tämä ahdistuksen aika olisi se loppu, sillä siitä päivästä ei tiedä kuin isä, ei edes poika (Matteus 24:35-36) Herran päivä ei ole vielä käsillä.

Miksi sitten kaikki päivämäärät, profetiat Wilkersonista Melleriin ja Pihon kautta aina profeetoista kaikkein vähäisimpään, allekirjoittaneeseen saakka ovat menneet pieleen?
 
Hesekiel 12:21-28 Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, miksi teillä on tämä pilkkalause Israelin maasta, kun sanotte: 'Aika venyy pitkälle, ja tyhjään raukeavat kaikki näyt?' 
Sentähden sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Minä teen lopun tästä pilkkalauseesta, niin ettei sitä enää lausuta Israelissa. Sano heille päinvastoin: Lähellä on aika ja kaikkien näkyjen täyttymys. Sillä ei ole oleva enää petollista näkyä, ei liukasta ennustelua Israelin heimon keskuudessa. Sillä minä, Herra, minä puhun; ja minkä sanan minä puhun, se tapahtuu eikä enää viivy. Sillä teidän aikananne, uppiniskainen suku, minä sanan puhun ja sen myös täytän, sanoo Herra, Herra." 
Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, katso, Israelin heimo sanoo: 'Niihin näkyihin, joita tämä näkee, on päiviä paljon, ja hän ennustaa kaukaisista ajoista'. Sentähden sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Ei viivy enää yksikään minun sanani: Minkä sanan minä puhun, se tapahtuu, sanoo Herra, Herra."

Ja vielä todisteeksi nämä:

Matteus 16:2-4 Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki." Ja hän jätti heidät ja meni pois.

1. Kor. 13:910 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.

...ja silti kuitenkin:

Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

8.7.2014

Kaikenkarvaisia eksytyksiä - tekojen eksytyksen kautta uskon eksytykseen ja takaisin

Eilen tuli maililla keskusteltua pitkät pätkät kaikenlaista viestiketjuni kanssa lähinnä alkaen Pihon Suomea koskevasta puheesta sivustollaan. Siinä pisti pahasti silmään hänen lauseensa "Pyhän Venäjän uusi Jumalaa kunnioittava hallitus". Tämä lause kyllä sai karvat pystyyn ja kun se jatkui vielä että "tällöin suuri Suomi vihdoinkin toteutuu ja ikiaikaiset viholliset, Suomi ja Venäjä, ovat nyt ystäviä ja tasavertaisia liittolaisia".
Minä en millään sulata Venäjää minkäänlaisena hyvänä missään olosuhteissa ja kaikki ei ollut samaa mieltä kanssani. Lähinnä eksyttävää on se mitä sokeasti etsii, ellei fokuksena Nro1. pysy koko ajan Jeesus Kristus.
Mikäli etsit saatanan polkuja, etsit hyvää tästä maailmasta ja etsit tästä maailmasta jotain mitä kannattaa seurata, silloin valitettavasti eksyt AINA. Maailman seuraaminen ei johda koskaan muuhun kuin eksytykseen ja vielä suurempaan eksytykseen ja/tai vieläkin viekkaampaan eksytykseen.
Kerran vierailin Nokialais Ollin vieraskirjassa ja kommentoin jonkun Pekan uhoa, kuinka tämä on itseään saatanaa katsonut silmästä silmään ja kuinka hän voisi pärjätä sille, eikä pelkää. HUI! Kyllä minä pelkään ja tosissani. Mitä siitä saatanan joukkiosta itselleen numeroa tekee? Minä olen katsonut Rakasta Jeesusta silmästä silmään ja mikään ei lämmitä ja turvaa sydäntäni niin paljon, kuin hänen loputon Rakkaus.
Ehkäpä tuo Pekka on hengessä vielä hieman nuori, koska uhosi sellaisella mistä ei vielä tiedä. Äitini sanoi minulle kun olin nuori ja omavoimainen kuin tämä Pekka oli, kun uhosin myös silloin tuntevani saatanan metkut ja ketkut. Leveilin että tiedän ja tunnen sen kaikki temput, eikä se voisi enää minulle mitään... Äiti sanoi että kuulehan poika, älä sinä seuraa saatanan kieroja mutkaisia teitä, jotka johtavat kadotukseen, vaan seuraa Jeesuksen Kristuksen suoraan yhdellä tienviitalla viitoittamaa tietä, joka johtaa ikuiseen elämään.
Eksytys
Tässä oli pitkähkö alustukseni jutulle, joka kertoo eksytyksestä jonkinlaisen läpileikkauksen. Katsos aikoinaan kun saatanan eksytykset olivat lapsen kengissä, Jumala antoi sydämen puhua, kunnes maa tuli väkivaltaa täyteen ja Jumala tahtoi hävittää maailman hukuttamalla se veteen. Tämä kaikki alkoi käärmeen lauseesta "sanoiko Jumala todella niin?" Jota seurasi hedelmän syöminen ja veljen murha. Kyse oli siis väkivallan teoista Jumalan kirjoittamatonta sanaa vastaan. Eksytys oli suora Jumalan sanan kyseenalaistaminen. Tämän takia maailma oli niin paha ja sitten tehtiin armonliitto ja perään ympärileikkauksenliitto Abrahamin jälkeläisten kanssa, jotka lupasivat pitää kirjoitetut käskyt.
Sinä päivänä kun kirjoitetut käskyt oli ensimmäisen kerran rikottu, se johti kirjoitetun sanan vääristelyyn ja edelleen 
suorien kirjoitettujen käskyjen rikkomiseen, vaikka että joku löi toista ja vetosi ettei sellaisen kieltäminen lue missään, josta seurasi taas uusia tarkennuksia kiviseen lakiin. Näin syntyi varmaan ensimmäinen juristin ammatti, kiertää lakia. Näitä rikkomuksia sitten saatiin Jumalalta anteeksi uhraamalla joku eläin mutta silloinkaan ei ollut kukaan vakuuttunut katumuksesta, eikä parannuksen teosta.
Mutta sitten tuli Jeesus joka piti käskyt ja lunasti avaimet sekä tuonelaan että Taivaaseen. Hänen kauttaan saattoi kuka tahansa katuva päästä osaksi armosta. Nyt meni saatanan eksytys hankalaksi, se ei enää kyennytkään suoraa tekoihin eksyttämällä saamaan ketään noin vain, koska Jeesus oli tullut välimieheksi syyttäjän itsensä tilalle. Tämä vaati jo pientä pähkäilyä ja kolmesataa vuottahan saatanalta meni pelkästään seurakunnan kukistusmielessä mutta usko vaan lisääntyi ja tarvittiin päästä noihin kirkonisiin käsiksi ja sitten alkoi hengellinen eksytys. Annettiin kirkolle rikkautta ja valtaa, joka turmeli. Yllättävän helppo homma mutta johti taas siihen että seurakunta painui maan alle. Mutta samalla syntyi ahne ja väkivaltainen paavinkirkko ja katolisuus, joka sitoi paavin messiaan asemaan. Tällä tavalla syntyi ensimmäinen hengellinen eksytys.
Sitten tuli uskonpuhdistus joka vaikeutti saatanan puuhia entisestään, koska nyt ei enää auttanut eksytys tekojen kautta eikä toisaalta enää turmeluksenkaan kautta, koska sen protestanttinen liike oli sen jo karvaasti oppinut paavin kautta ja Jeesus se vaan kummitteli koko ajan uskovien ja hänen välissä.
Sitten syntyi lyhyen tähtäimen suunnitelman kautta ateismi, jonka siivet eivät ole kovin kummoiset. Tiede on tosin hyvä turmeluttaja omavoimaisuuteen mutta se ei johda pitkälle, vaikka toki toimii muiden rinnalla yhtenä eksytysmuotona.
Itä ja länsi oli varmaan saatanalle eräänlainen vahingonlaukaus, koska siitä olikin tullut hyvä eksytyskeino. Lännessä saatana on antanut protestanttisuuden kukoistaa ja on käyttänyt oivaa keinoa, ovelampaa kuin koskaan ennen. Hän on nimittäin uskotellut ihmisille että Jumala tosiaan on Rakkaus ja niin hyvä että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään hukkuisi jne. mutta pistää rakkauden överiksi, ilman katumusta. Kaikki synnit saadaan anteeksi ja mitään ei tarvita, kuin usko Jumalaan ja armo tulee itsellään. Tämä turmellus on tehokkain vuosisatoihin ja on saattanut koko läntisen maailman valtavaan ekumeeniseen ilmapiiriin Jumalan hyvyyden takia. Koko läntinen maailma uskoo Jumalaan ja luopuu vaivihkaa Jeesuksesta sallimalla synnin. Tällä tavalla saatana pääsee takaisin juurilleen ja kykenee eksyttämään ihmisiä suoraan synnintekoihin, kertomalla että Jumala antaa kaiken anteeksi, olkaa tekin sen kaltaisia ja sallikaa toisenne sellaisena kuin ikinä olettekin.
Samaan aikaan itäisessä kulttuurissa alkaa tapahtua päinvastaista, jotka ovat olleet jo valmiiksi epäjumalanpalveluksessa, eikä heillä ole Jeesusta, vaan neitsyt Maria, jonka jalkoja he käyvät suutelemassa. Heillä ei yksinkertaisesti ole Poikaa ja Isää, vaan epäjumalan kuva, jonka eteen he elämänsä laskevat. Näiltä on siis pelastustie poikki ja siksi saatana alkaa korostamaan heissä juuri näitä Mooseksen lain täyttämistä vanhaan konservatiiviseen tyyliin, jotta nekin, jotka ovat lännessä, alkavat pitää idän uskontoja parempana kuin vanhoja protestanttisia, jotka olivat jo luopuneet. Näin nämä lännen konservatiivit alkavat ihastella idän katolisuutta, koska siellä pidetään laista ja sen arvomaailmasta kiinni, kuitenkaan sen auttavan heitä yhtään.
Tällä tavalla saatana on kietonut koko maailman eksytyksen pauloihin ja kaikki johtuu vain siitä, että maailmassa halutaan seurata jotain muuta kuin Jeesusta Kristusta. He haluavat etsiä konkreettisempaa turvaa elämälleen ja näin Jeesus unohtuu.
Ilmestyskirjassa on seitsemän seurakuntaa, eikä yksikään saa hyviä arvosanoja, joten emme ole niin hyviä että meidän pitäisi katsoa aidan toiselle puolelle. Eroa mieluummin kirkosta, kuin liity niihin. Seuraa Jeesusta ja liity Kristusruumiin jäseneksi, äläkä etsi eksytystä, koska koko maailma on sitä nyt ja siihen asti, kunnes Jeesus palaa ja alkaa tätä hallita.


7.7.2014

(7+7=14 ja 2x7 =14) joku merkillinen yhtälö tälle päivälle - Omer 2. pakanakansoille

Sain tästä sanan. Luin aluksi palstoilta Hesekielin ajasta ja muistin talvella saamani unen, jossa Hesekiel piteli kädessään Johanneksen ilmestyksen kirjakääröä. Käärön sinettejä oli auki jokunen mutta Hesekiel ei avannut, eikä lukenut sitä, vain piti kädessään. Sanoma kuului että nyt alkaa Hesekielin aika, profetiat alkavat toteutua. Lopuksi kuten arvata saattoi, veljeni Markku laittoi mailin ja muistutti että pakanakansojen joukossa eläville voitiin järjestää toinen pääsiäinen kuukausi oikean pääsiäisen jälkeen. Eli nyt tulee Omer 2.

2. pääsiäinen oli 18.5.2014 plus 50 päivää on 7.7.2014
 
http://www.timeanddate.com/date/dateadded.html?d1=18&m1=5&y1=2014&type=add&ay=&am=&aw=&ad=50
 
Reino Savola mainitsi termin "toinen pääsiäinen". Olen kirjoittanut tuosta jo vuosia sitten. Eli on harvoin esille otettu juhla Pesach Sheni, eli toinen pääsiäinen, jota voi viettää kuukausi pääsiäisen jälkeen. Kun Temppeli oli vielä olemassa, ne jotka eivät olleet rituaalisesti puhtaita uhratakseen tai liian kaukana Jerusalemista, saivat toisen mahdollisuuden Pesachin viettoon.

Eli, jos sinulla ei ollut tilaisuutta pakkosiirtolaisuuden tai muun evakkomuuton takia osallistua Seder-aterialle Pesachina, niin tämä on toinen mahdollisuus: Ijar 14. Ja se käy meille nyt oikein hyvin, sillä olemmehan 'matkoilla' kaukana Jerusalemista. Olemme Israelin kansaa ja pakkosiirtolaisuudessa omasta maastamme ja tunnustaneet suumme sanalla olevamme Israelin kanssa erottautumalla pois tuosta uppiniskaisista ja vapaaehtoisesti lähteneet tänne missä olemme.

http://www.reinosav.net/count-omer.html

Hesekiel 12:1-15
Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, sinä asut uppiniskaisen suvun keskellä, niiden, joilla on silmät nähdä, mutta eivät näe, ja korvat kuulla, mutta eivät kuule; sillä he ovat uppiniskainen suku.
Sinä, ihmislapsi, tee itsellesi matkavarusteet ja mene päiväiseen aikaan heidän silmäinsä edessä pakkosiirtolaisuuteen; sinun on mentävä pakkosiirtolaisuuteen omalta paikkakunnaltasi toiseen paikkakuntaan heidän silmäinsä edessä. Ehkäpä he näkevät sen, sillä he ovat uppiniskainen suku. Ja vie ulos varusteesi, niinkuin pakkosiirtolaiset varusteensa, päiväiseen aikaan heidän silmäinsä edessä; mutta lähde itse illalla heidän silmäinsä edessä, niinkuin pakkosiirtolaiset lähtevät. Murtaudu läpi seinän heidän silmäinsä edessä ja vie ne siitä ulos. Nosta ne hartioillesi heidän silmäinsä edessä ja vie ulos pilkkopimeässä; peitä kasvosi, niin ettet näe maata. Sillä ennusmerkiksi minä olen sinut pannut Israelin heimolle."
Ja minä tein, niinkuin minua oli käsketty: minä vein ulos päiväiseen aikaan varusteeni, niinkuin pakkosiirtolaiset varusteensa, mutta illalla minä murtauduin käsin läpi seinän; pilkkopimeässä minä ne vein ulos, minä nostin ne hartioilleni heidän silmäinsä edessä.
Mutta aamulla minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, eikö ole Israelin heimo, uppiniskainen suku, sinulle sanonut: 'Mitä sinä teet?'
Sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Ruhtinasta, joka on Jerusalemissa, koskee tämä ennustus ja kaikkea Israelin heimoa, mikä on heidän keskuudessaan. Sano: Minä olen teille ennusmerkki: niinkuin minä tein, niin heille tehdään, pakkosiirtolaisuuteen, vankeuteen he menevät. Ruhtinas, joka on heidän keskellänsä, nostaa nostettavansa hartioilleen ja lähtee ulos pilkkopimeässä; seinästä he murtautuvat läpi, viedäkseen siitä ulos vietävänsä. Kasvonsa hän peittää, koska hän ei ole silmillänsä näkevä maata. Minä levitän verkkoni hänen ylitsensä, ja hän takertuu minun pyydykseeni; minä vien hänet Baabeliin, kaldealaisten maahan, mutta sitä hän ei saa nähdä, ja sinne hän kuolee. Ja kaikki, keitä hänellä on ympärillään apunansa, ja kaikki hänen sotajoukkonsa minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, kun minä hajotan heidät pakanain sekaan ja sirotan heidät muihin maihin.
 
Sitten luin eteenpäin ja löysin toteutumattomille näyillekin sanaa ja selitys (lopussa huomaa kun Hesekiel sanoo puhuvansa kaukaisista ajoista)

Hesekiel 12:21-28
Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, miksi teillä on tämä pilkkalause Israelin maasta, kun sanotte: 'Aika venyy pitkälle, ja tyhjään raukeavat kaikki näyt?'
Sentähden sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Minä teen lopun tästä pilkkalauseesta, niin ettei sitä enää lausuta Israelissa. Sano heille päinvastoin: Lähellä on aika ja kaikkien näkyjen täyttymys. Sillä ei ole oleva enää petollista näkyä, ei liukasta ennustelua Israelin heimon keskuudessa. Sillä minä, Herra, minä puhun; ja minkä sanan minä puhun, se tapahtuu eikä enää viivy. Sillä teidän aikananne, uppiniskainen suku, minä sanan puhun ja sen myös täytän, sanoo Herra, Herra."
Ja minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, katso, Israelin heimo sanoo: 'Niihin näkyihin, joita tämä näkee, on päiviä paljon, ja hän ennustaa kaukaisista ajoista'. Sentähden sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Ei viivy enää yksikään minun sanani: Minkä sanan minä puhun, se tapahtuu, sanoo Herra, Herra."

5.7.2014

Hesekiel 38 mukaan Saksan on liittouduttava Venäjän kanssa (4. peto) lopunaikana

USA narahti jälleen vakoilusta Saksassa

Saksa vaatii Yhdysvaltojen suurlähettiläältä selitystä maiden välejä ravistelevasta tuoreimmasta vakoilukohusta. Tällä viikolla saksalainen Spiedel-lehti kertoi Saksan tiedustelupalvelun pidättäneen miehen, joka välitti salaista tietoa Saksasta Yhdysvaltoihin.
Vakoojan paljastuminen on jo toinen Yhdysvaltojen narahdus Saksan asioiden urkinnasta. Aiemmin julkisuuteen vuotaneet USA:n verkkotiedustelua koskeneet dokumentit paljastivat, että Yhdysvallat seurasi myös liittokansleri Angela Merkelin älypuhelimen liikkeitä ja toimintaa.
Saksa on pyytänyt suurlähettilään kuultavaksi asiasta virallisesti. Maiden välit ovat nyt ehkä kireämmät kuin aikoihin. Toistaiseksi diplomaattisuhteet ovat pysyneet yllä ainakin kulissina.

28.6.2014

Melkoisia paineita laittaa tämä päivä nykyisyyden- historian- ja Israelin osalta

Kesäkuun 28. päivä 2014 1. Ensimmäinen maailmansota alkoi sata vuotta sitten, jolloin 28.6.1914 bosnialainen Gavrilo Princip murhasi Itävalta-Unkarin arkkiherttuan Franz Ferdinandin. Sarajevon laukaukset aloittivat ensimmäisen maailmansodan.
2. Israelin tankit ja joukot vyöryivät aamuyöllä 28.6.2006 eteläiseen Gazaan. Israelin pääministeri on vakuuttanut, että operaation tarkoituksena on ainoastaan saada vangittu israelilaissotilas vapaaksi eikä Israel aio miehittää Gazaa
3. Raskasmetallimusiikin Tuskafestivaalit järjestetään Helsingin Suvilahdessa tänä viikonloppuna 27-29.6.2014 Metallimusiikki tunnetaan saatananpalvojien mieltymysmusiikkina ja koko sen visuaalinen ilme perustuu tuon ympärille.
4. Helsinki Pride viikkoa on vietetty myös, joka huipentuu tänään 28.6.2014 kulkueeseen joka on seksuaalisen haureuden puolestapuhujien tasa-arvoisen suhtautumisen välikappale.
Sanayhdistelmä paljastaa koko aatteen tavoitteet: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta edistävä aate, seksuaalinen tasa-arvo. Ilman rajoja.
 
Tälle päivälle on siis asetettu melkoisia esikuvia ja päällä on tilanne, johon sallisi kyllä Jumalan lyövän kiilaa väliin, osoituksena siitä että Jumala on ja Hän ei Pyhyydessään salli ihmisten tekevän näin.

27.6.2014

Edelleen minua suuresti naurattaa, kun korkeammat voimat tulivat tähän näin vahvasti

Kadonnut perussuomalainen tuli esiin - näin hän selittää (lue IL)

- Lakivaliokuntaan viedään puolueen linja ja kanta. Perussuomalaisen puolueen kanta tasa-arvoiseen avioliittoon on kielteinen. Koska kanta on erilainen kuin omani, en kyennyt viemään sitä lakivaliokuntaan, Juvonen kirjoittaa.
Moni oli arvellut Juvosen jääneen pois juuri poliittisista syistä. Muun muassa Muutos 2011 -puolueen James Hirvisaari sanoi eilen Iltalehdelle, että "perussuomalaiset äänestävät Timo Soinin omantunnon mukaan".
Vihreiden Oras Tynkkynen puolestaan arvioi, että mikäli Juvonen ja kaksi poissaollutta SDP:n edustajaa olisivat olleet paikalla, lakialoitteen kannattajat olisivat voittaneet äänin 9-8.

On suunnattoman hauska katsoa kun hölmöt liberaalipoliitikot eivät mitenkään tajua ettei tämä ollut sattumaa tai jotenkin huonoa tuuria. Tämä oli itsensä korkeimman johdattelua. Nämä saavat selvitellä vielä monta viikkoa omituista poissaoloaan.

26.6.2014

Hyvä että nämä aiheet tulevat näin Pride-viikolla - mihin seksuaalinen tasa-arvo johtaa?

Seksuaalinen tasa-arvo johtaa Sodomaan Satoja lapsia ja aikuisia vuosia hyväksikäyttänyt BBC-juontaja saattoi sekaantua myös kuolleisiin, kertovat Britannian terveysviranomaiset.
 
Tästä minä olen varoittanut! Tämä on seksuaalisen tasa-arvon päämäärä ja tasa-arvoinen avioliittolaki on vain lain ensiaskel. Tai oikeammin sellainen on jo tehty, poistamalla homoseksualismi rikoslaista. Porttiteorian ensimmäinen vahvempi huume on otettu ja tämä on vain sen rappion lopputulos ennen paloittelusurmia, rituaalimurhia, kannibalismia ja muita seksuaalimurhia.
Tässä toteutuu saatanan tarkoitusperät, kun puhutaan ihmisen itsensä häpäisystä Jumalan kuvana.
Olen ollut sellaisessa ammatissa, jossa näkee, kuulee ja saa tietää yhtä sun toista hirveää. Tiedän jo nyt sanoa ja jopa osoittaa entisen bodarin/voimailijan, joka on niin pahasti seksiaddiktoitunut ja seonnut siinä määrin, ettei enää mikään tavallinen riitä. Hän oli tavallinen perheen isä, pienen poikalapsen isä ja kauniin vaimon puoliso. Kumminkin hän on vihjaissut minulle käyneensä Thaimaassa paikassa, jossa voi ostaa jopa pikkupoikia. Hän on jopa näyttänyt minulle valokuvia kännykästään, jossa hän on sellaisessa paikassa missä sellainen sekopäinen seksi onnistuu. Hän ei suoraan sanonut ostaneensa ja käyttäneensä niitä mutta rivien välistä...?!? Joku kysyy minulta että miksi en ole tehnyt ilmoitusta asiasta poliisille. No, millä todisteilla? Jonkun puolitutun asiakkaan kännissä kuullut puhuvan portsarille? Tuollaisia juttuja kuulee portsarina lähes päivittäin, mutta joskus voi kyllä erottaa sen mikä on totta.
Olen kuullut monesti siitä että vanhat homomiehet tekevät juuri sitä. He ovat entisiä heteroja, sitten homoja, lopulta biseksuaaleja, jotka tykkäävät käydä Thaimaassa ja Filippiineillä pikkupoikien haussa. He tekevät sitä maassa missä ko. asiaa ei juuri valvota ja tämä kaikki alkaa tasa-arvon nimissä, voida edustaa seksuaalista vähemmistöä. Tämä vielä -50 luvulla ymmärrettiin olevan luonnon vastaista ja rikollista Jumalan alkuperäistä suunnitelmaa vastaan. Tämä on Sodoma ja Gomorra. MIKÄÄN EI RIITÄ!

25.6.2014

Jumala varjeli Suomen väkisin junaillulta homoliitto parisuhdelailta

Homoliittolaki Me olemme tänään nähneet tukun kummallisia poisjäämisiä monille tärkeästä "kyllä" äänestystilaisuudesta. Ja kuten Jungerin kommenteista voi päätellä niin siinä on sekavaa ihmettelyä, miten siinä näin kävi. Kolme "kyllä" äänestävää poliitikkoa oli äänestyksestä yllättäen poissa.
Lakivaliokuntaanhan esitys meni pienen äänekkään porukan toimesta ja lakialoite yritettiin runnoa väkisin läpi.
Tämän tyyppinen lakialoite on Suomen kansalle yhtä tärkeä kuin Natokysymyskin. Minä pidän sitä itse jopa paljon vielä tärkeämpänä kuin Natoa, johon ei riitä edes eduskunnan äänestys. Tällaisella asialla kun leikitään, joka vaikuttaa lapsiimme sukupolvesta toiseen, nämä ovat ehdottomasti ja vain ja ainoastaan kansanäänestyksen vaativia paikkoja.
Kansahan toki on äänestänyt Iltasanomien otannan mukaan yli 70 tuhatta ääntä antaneena selvästi alle 20% lain puolesta kannatuksella, joten koskaan tämä laki ei 
saisi Suomen kansaa taakseen. Sukupolven on vaihduttava ja se ei enää ole mahdollista.
Olen onnellinen siitä ja kiitollinen Jumalalle, että Hän armossaan on varjellut Suomea tänään häpäisemästä itseään. Lukema 10-6 on kuitenkin jo huomattava lain vastaanpanon merkki.

23.6.2014

Seksuaalisilla himoilla ja päihderiippuvuudella paljon raamatullistakin yhteistä ?

Seksi ja viina Ajatellaas asiaa näin, että kummassakin on kiehtovuus, hyvänolon tunne ja tunteiden jonkinlainen kliimaksi, joka kaikki päättyy olotilojen välimaastoon ja karuun todellisuuteen. Molemmissa käytiin pois tästä hetkestä ja palattiin karusti takaisin hetkeen, jossa olimme. Mikäli kumppani tai päihdyttävä aine oli oikea, se ei aiheuttanut ikävää paluuta, vaan vain paluun takaisin todellisuuteen. Mutta mikäli kumppani oli väärä, tai aine oli totutusta poikkeava, paluu arkeen on sen mukainen.
Miehelle nainen, oma aviopuoliso on se ainoa turvallinen, kun taas mieto alkoholi on ainoa turvallinen päihdyttävä aine, jonka Raamattukin sallii.
Näissä normeissa kun pysymme, niin emme lipsu pois Jumalan tahdon mukaisuudesta. Näin minä ymmärrän Raamatun tältä osin.
Raamattu sanoo myös että älkää pariutuko ja tehkö lapsia tähän kauheaan maailmaan, sanomalla "voi teitä, jotka teette niin". Samalla tavalla Raamattu varoittaa alkoholista päihteenä. Samalla tavalla Raamattu varoittaa lihan himoista, jotka ovat molempia ja paljon muutakin.. mutta pysytään näissä kahdessa hetken.
Päihteet ja seksin himo. Niissä on paljon yhteistä, eikä kummallakaan ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Rakkaus on aivan eri asia.
Mennäänpä sitten noiden kahden päihdyttävän asian porttiteorioihin. Molemmat asiathan aiheuttavat riippuvuutta ja sekoittavat pään. Ne huumaavat ja saavat ihmisen pois raiteiltaan, loogisesta ajattelusta ja kontrollista.
Huumaavat aineethan ovat raamatunmukaisella tavalla viini ja olut, jotka se pitkin hampain sallii, varoittaen koko ajan viinin varoista, joskin taas viini kuuluukin yhtäkkiä elämään osana sitä. Aivan samalla tavalla seksuaalisuutemme on Raamatun sanan hampaissa alusta loppuun syntiin koukuttavana ja päihdyttävänä. Mutta se yksi seksi, miehen ja naisen välissä kuuluu osana elämää, kuin viini ja leipä. Katso kuinka samansisältöinen tämä ajatelma onkaan. Jopa niin paljon samansisältöinen että siitä on nuo asiat yhteen johtava raamatunpaikkain. "älä juo viiniä aamusta iltaan, sillä siitä tulee vain irstas meno". Kuinka ollakaan, sama aine sama synti.
Nykyään kun on vallalla seksuaalisuuden irtiotto, seksuaalisuuden tasa-arvon kautta ja vihreät arvot. On peräti merkillistä että tuo sama taho haluaa vapauttaa samaan aikaan muut päihteet, jotka ovat porttiteorian kautta viemässä kovempiin päihteisiin, heroiiniin ja muihin aineisiin. Tuo sama ryhmä ajaa homouden kautta porttia kovempiin lihallisiin himoihin, kuten eläimiin ja sitä kautta alaikäisiin lapsiin ym. jota en halua edes tässä yhteydessä mainita.
Molemmissa myyntipuhe on hyvät aikomukset, toisessa lääkevaikutukset ja toisessa tasa-arvotekijä. Molemmissa on kuitenkin tarkoituksena vain lähtölava kauheuksiin, josta Raamattu on kumpaankin asiaan varoittanut. Kummassakin tapauksessa toisessa ääripäässä nämä ihmiset häpäisevät itsensä Jumalan kuvana saatanan tarkoituksenmukaisesti yllyttäminä.
Miedot päihteet siis ovat osa elämää, kuten seksuaaliset tarpeemme, ne ovat lihamme himoissa ja haluissa Jumalan sallimat, kunhan ne ovat niissä rajoissa jotka Jumala on sanassaan säätäen määrännyt.
Eivät liberaalit hae homoille tai lesboille tasa-arvoa, vaan he hakevat lainvoimaa kaikelle, HUOM. KAIKELLE seksuaaliselle himoilleen lain oikeuden, joka ei pääty mihinkään raja-aitaan, vaan sen kohde voi olla mikä tahansa.


22.6.2014

Kolmenlainen vertasukuvallinen ylösnousemuskuvaus

Varas yöllä 1. Tess. 4:15-18 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.

Herra on tuleva alas taivaasta (1.) käskyhuudon, (2.) ylienkelin äänen ja (3.) Jumalan pasunan kuuluessa... Alas taivaalta kolmella eri tavalla!!

Voitaiskohan me ihan aluksi hyväksyä se tosiasia, ettei Jumala ole tyhmä, vaan looginen ja valikoivalla tavalla ajatteleva Jumala. Looginen ajatteleva Jumala ei heittele mitä sattuu vertauksia Raamatun lehdille, joilla ei ole mitään logiikkaa ja varsinkaan epäsuhteellisuutta tosielämän kanssa. Vertauksissa siis täytyy näkyä myös todellisuus ja toimivuus koko vertauksen mitan alusta loppuun, joka suhteessa.
Vertauksissa kannattaa huomioida se, että Jumala on käyttänyt samoja vertauksia laajalti, kuten häät ja esim. viljapelto.
Vielä huomautan että jos Jumala tarkoittaa kuvata jotain vertauksen kuvauksessa jollain tietyllä tyypillä, hän tarkoittaa sitä todella kokonaisvaltaisesti, kuten vaikka varas tai vaikkapa paimen. Jumala tietää hyvin tarkkaan minkälainen henkilö on kyseessä vertauskuvassa. Muutenhan Jumala ei olisi käyttänyt kyseistä vertausta, mikäli se ei vastaa merkitystä.
 
Erotellaanpa ensin kaksi ääripäätä, määrittelemällä varkaan tuleminen taloon keskiyöllä. Millainen on varas, joka tulee yöllä varastamaan? Se ei tule huutaen ja karjuen, vaan hiljaa murtaen lukon tai hiipien ikkunasta. Eikö?
 
Tässä varas käy hiljaa ja poistuu:
Ilm. 16:15 Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!
Luuk. 17:34 Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. 
 
Tässä varas tulee hirvittävällä metelillä niin että kaikki herää:
Matteus 24:27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
Matteus 24:30-31 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
 
Nämä eivät siis voi olla yksi ja sama tapahtuma. Varas on varas, joka tulee hiljaa ja ryöstäjä tulee suurella metelillä ja voimalla. Molempia termejä on Raamattu osannut jo hyödyntää, joten siitä ei ole kyse.
 
Paljon vaikeampi on sitten erottaa morsiamen ylösottoa noista häävieraiden ylösotosta. Noh, meillähän on 3. Mooses 23 luvun viljankorjuun opetus tiedossa, jossa kuvainnollisesti opetetaan miten vilja kootaan. Ensin uutisviljasta näyte Herralle, sitten korjataan pääsato, jota ei saa leikata pellon reunoja myöden, vaan pitää jättää köyhälle kulkumiehelle pellon reunoille syötävää, kun hän saapuu. Tämä tarkoittaa Jeesusta itseään, kun hän palaa ja siitäkin on sana, "mahtaneeko Herra löytää uskoa maan päältä, kun hän palaa". Hyvä kysymys, koska vastaus on jo annettu Raamatussa. Eli löytää kyllä.
 
Luukas 18:8 Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?" 
Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle. 
 
Kolmas tapaus, eli järjestyksessään keskimmäinen ylösnousemus on taas siltä väliltä, eli se ei tule enää varkain, vaan on odotettavissa. Mutta samalla siinä on sellainen juttu, että kaikki eivät usko ja erottelee nämä kaksi toisistaan. Lisäksi varkain tapahtuva ero on siinä että maailma ympärillä ei ole enää mikään yllätysmomentin ylläpitävässä tilanteessa, vaan sodan kynnyksellä ja peräti kauhean vainon keskellä. Nämä elementit heijastuvat piinalliseen odotukseen, joka päättyy huutoon "ylkä tulee".
Esikuva näille ovat Elia ja Elisa, joista toinen lähti ja toinen jää. Aivan kuin viisi viisasta ja viisi tyhmää, eli yksi plus yksi. Sama pätee varkain lähtemisenkin suhteen, jossa kaksi miestä pellolla, toinen otetaan ja toinen jätetään. Sillä erotuksella että tämä ylösotto vaan ei tule enää varkain, koska tässä on Matteus 25 mukainen vertaus mukana.
 
Matteus 25:5-10 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
 
Vertauksessa ei siis voida käyttää varasta enää, koska varas olisi tullut hiljaa ja lähtenyt. Jos joku olisi herännyt varkaan tuloon, varas ei olisi saanut haluamaansa, vaan lähtenyt karkuun. Näinpä varasvertausta ei ole voitu käyttää tähän tilanteeseen, joten tämä toinen ylösotto täytyy olla eri, kuin se ensimmäinen, joka tapahtui varkain. Siksi tässä vertauksessa käytettiin ylkää ja morsian haettiin varkain. Tästä on olemassa vielä vihjekin Raamatussa.

Matteus 12:43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
 
...ja näin ollen, kukaan ei ole varkaan tuloon huutamassa "ylkä tulee" tai "varas tulee", vaan varas tulee, murtautuu, ottaa morsiamen ja lähtee. Ääneti ja huomaamatta. Näinpä varas vertausta Raamattu on käyttänyt vain morsiamen kohdalla.
 

Asiaa vielä selkeyttää se, että hääpaikalla kaikilla ei ollut vaatteita, jonka kuningas havaitsi. Näin ollen nämä heitettiin pimeyteen, jossa oli itku ja hammasten kiristys, eli maan päälle vihan aikaan.
Lisäksi kun tyhmät neitsyet olivat lähteneet hakemaan öljyä, he palasivat lampuissaan öljyä. Se tarkoittaa että he olivat löytäneet pelastuksensa ja heissä oli Pyhä Henki. Heistä tuli vertauksen "älkää leikatko pellon reunoja myöden, vaan jättäkää köyhälle kulkumiehelle syötävää pellon reunoille". He ovat köyhän kulkumiehen vilja, jota hän saa koota kun saapuu, joten mahtaneeko Herra löytää enää uskoa maan päältä, kun hän palajaa häistään? Löytää kyllä ja pelastaa heidät. He huutavat Herran nimeä ja he pelastetaan ja heidät kootaan maan neljältä kulmalta. Herra kokoaa heidät kuin kanaemo siipiensä suojaan Sakarja 14 luku.


20.6.2014

Ensimmäinen ylösnousemus

Ensimmäinen ylösnousemus Näyttää olevan joillekin epäselvää, mikä on ensimmäinen ylösnousemus:
Matteus 22:31-32 Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen: 'Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala'? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien."
Room. 8:10 Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden.
 
Ihmisiä on ollut totta kai Raamatun luomisesta asti Adam ensimmäisenä ja me täällä viimeisinä ja uusia syntyy. Jokaisen ensimmäinen elämä perustuu noiden yllä mainitsemien jakeiden sisälle, oletko sinä elossa, vaikka olisit kuollut vai et? Mikäli olet Jeesuksessa kuollut, olet elossa, vaikka 
ruumiisi olisi kuollut. Olet siis osallisena ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Mikäli taas et ole ottanut Jeesusta Kristusta Herraksesi, olet kuollut.
Luukas 9:59-60 Toiselle hän sanoi: "Seuraa minua". Mutta tämä sanoi: "Herra, salli minun ensin käydä hautaamassa isäni". Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleitten haudata kuolleensa, mutta mene sinä ja julista Jumalan valtakuntaa"

Jokaiselle luodulle on oma elämänsä aika, hänen oman ruumiinsa kuoleman hetki ja sitten se mahdollinen ylösnousemuksensa, joka on kullekin on se ensimmäinen järjestyksessään tietysti ensimmäinen ja jos on ensimmäisessä mukana, toista ei tule. Pakko oli sanoa tämä kuin rautalangasta vääntämällä.
 
Sitten menemme varmuudella Raamatun tuntemiin ensimmäisiin ylösnousemuksiin. Mehän emme voi tietää vaikka näitä olisi enemmänkin, mutta nämä ovat järjestykseltään ensimmäiset jokaiselle henkilökohtaisesti.
 
1. Mooses 5:22-24 Ja Hanok vaelsi Metusalahin syntymän jälkeen Jumalan yhteydessä kolmesataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä. Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois.
 
2. Kuninkaiden kirja 2:11 Kun he niin kulkivat ja puhelivat, niin katso, äkkiä ilmestyivät tuliset vaunut ja tuliset hevoset, ja ne erottivat heidät toisistansa, ja Elia nousi tuulispäässä taivaaseen.
 
Matteus 27:50-53 Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä. Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat, ja haudat aukenivat, ja monta nukkuneiden pyhien ruumista nousi ylös. Ja he lähtivät haudoistaan ja tulivat hänen ylösnousemisensa jälkeen pyhään kaupunkiin ja ilmestyivät monelle.
 
Apostolien teot 1:9-11 Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."
 
Siinä oli jo neljä ensimmäisen ylösnousemuksen historiassa jo toteutunutta esimerkkiä Raamatusta. Tämän jälkeen vielä tapahtumattomia ylösnousemuksia ovat ainakin seuraavat Raamatun profetiat ja esimerkit, joista epäilemättä osa tarkoittaa yhtä ja samaa tapahtumaa, mutta yhtäkaikki, siitä voi hyvin erottaa sen, ettei kaikki merkitse samaa tapahtumaa:
 
1. Tess. 4:15-18 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
 
Yllätykselliset ylösnousemukset:
Ilm. 16:15 Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!
Matt. 24:40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
Matt. 24:41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
Luuk. 17:34 Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
Luuk. 17:35 Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään."
 
Odotetut ja todistetut ylösnousemukset:
1. Tess. 5:3-7 Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat.

Matteus 25:5-10 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.' Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.

 
Lopuksi Herran näkyvä paluu, jonka jälkeen ei enää ensimmäisiä ylösnousemuksia tule, vaan tämä on viimeinen, ensimmäinen.
Tieto katoaa tarpeettomana, profetoiminen ja kielillä puhuminen lakkaa.
 
Joh.ilm. 20:1-6 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa. Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.
 
Tähän päättyi ensimmäinen ylösnousemus, jossa mukana oleville on suuri ilo ja autuus olla ja elää ikuisesti, koska toinen kuolema ei heihin koske.


18.6.2014

Päivä jolloin piti sanoa voimasana, "voihan Matteus 7 sentään mikä päivä" !!!

Tuon Schumacherin heräämisen myötä olen tuntunut saavan kaikkien vihat, arvostelut ja kaltoin kohtelut niskaani. Näitä tuli sitten aamusta ihan iltaan saakka ja tuomioita väärästä profeetasta tietysti mielenterveyspotilaaseen ja valehtelijasta vainoharhaiseksi itsensä korottajaksi, jonka pakkomielle on etsiä kaikista muista syyllinen jne. jne. tätä koko päivä, tasaisin välein. melkoinen saatanan vallan hyökkäys. Ajattelin näin että saatana tunnistaa että profetiat alkavat täyttyä ja sille tulee hoppu.
 
Ajatelmia oli koko päivän, koska informaatiota tuli koko ajan jostain suunnasta koskien tempausteorian ajattelua ja vaihtoehtoisesti sitten vain yhden Jeesuksen tulemuksen vaihtoehtona. Lisäksi kiistakapulana oli tuleva herätys, onko sitä ylipäätään, koska toinen väittämä oli että tulee sekä saatanan organisoima valetempaus, että antikristuksen eksyttämä väärä herätys. Näissä kaikissa on lähtökohtaisesti perustavaa laatua oleva ajatusrakennelma virhe. Vain harva näköjään ymmärtää todellisen Jumalan Armon ja Rakkauden halun päälle yhtään mitään, se nyt oli vaan pakko todeta.
Olen alusta asti sanonut että uskovatkin ihmiset osaavat monesti olla käsittämättömän julmia, koska he eivät halua ymmärtää että Jumala on armollinen.
Muut saavat joutua helvetin tulille, kunhan he itse ovat armon saaneet kovalla vaivalla osakseen.
Olen saanut pelastussanoman juuri niitä varten, jotka jäävät tänne ja he heti aluksi sydän syrjällään luulevat elämänsä olevan loppunut ja jopa sielunsa olevan nyt kadotuksessa. Silloin hyppää sydän niin kurkkuun, ettei mikään sydärikään pysäytä ketään niin paljon kuin sinä päivänä kun morsian lähtee, se on paha päivä heille.


Lähdetään purkamaan vyyhtiä vaikka sillä että voiko Jeesusta odottaa tempauksen muodossa turvallisin mielin ja voiko sen tilalle, sitä odottaessa tosiaankin tulla saatanan toteuttama valetempaus? Sekä voiko suuren herätyksen tilalle sinua varten tulla eksyttävä antikristuksen aikaansaama valeherätys, joka johtaa etsivän kadotukseen vaikka vilpittömästi etsit Jeesusta kristusta sen jälkeen kun olet kerran erehtynyt ja jäänyt tänne?

Raamatun mukaan, se joka etsii se löytää ja jos kolkutetaan ja avataan, sekä hän aterioitsee kanssamme ja jatkaa vielä vahvistuksin, että jos poika pyytää isältä kalaa ja tämä antaa käärmeen ja jos poika pyytää isältä munan, isä antaakin tälle skorpionin. Ei voi, vaan isä antaa pojalleen vähintäänkin sen pyydetyn leivän tai kaksikin ja voitakin vielä sen leivän päälle ja muutakin särvintä, tietysti juoman kera.

No entäpä ahdistuksen ja vihan aika? Ajattele asiaa näin että Jumalan teoille on aina syy ja seuraus, eikä Jumala suinkaan ole kostonhimoinen. Se ei ole Jumalan kuvan mukaista olla kostajana, se oli saatanan keino ja Jumalan keinohan oli anteeksianto.

Jumalan tekemälle suurelle ahdistukselle on syynsä, se on armo ja vihalle on taas oma lisäsyynsä ja sekin on vain lisä armo. Ei nämä ole Jumalan kostotoimenpiteitä, vaikka ne toimivat kostonkin välikappaleena, jota marttyyrien sielut huusivat. Jumalan vihan maljat ovat viljankorjuun takia välttämättömiä toimenpiteitä, jossa Jumalan viha täyttyy. Ahdistustakaan ei tarvittaisi, ellei syy ahdistukseen ole penseiden herätyksessä ja niiden pelastussuunnitelmassa. Vihaakaan ei tarvittaisi, ellei olisi viittä tyhmää neitsyttä jotka tarvitsevat vielä raippaa, vaikka selkänahka on jo puhki hakattu.
 
Kerron vielä minkälainen on vanha Jeesuksen aikainen juutalainen hääjuhlapäivä:

Morsian menee kammioonsa, piiloutuen sinne viikkoa ennen hääpäiväänsä, eikä saa nähdä sulhastaan ennen sitä.
Sulhanen tulee määrähetkellä hakemaan morsiamensa tämän luota, jolloin morsian on hyvin tietoisena valmistautunut ja laittautunut sulhastaan varten.
Sulhanen noutaa morsiamensa tämän kotoa ja vie hänet sitten suoraan isänsä luo tämän puutarhaan, joka sijaitsee isän talon takapihalla.  Vihkiminen tapahtuu Chupan alla, joka on pystytetty sinne hääseremoniaa varten, jossa ikuinen avioliitto solmitaan. Puutarhassa kokoontuu vain molempien lähisukulaiset, isät ja äidit, siskot ja veljet.
Hääseremonian päätyttyä sulhanen ja morsian lähtevät lähisuvun seuraamana pienenä kulkueena kaupunkiin kutsumaan häävieraat ja ottamaan vastaan onnitteluja. Häävieraat kutsutaan yksinkertaisesti vain viittomalla kulkueen jatkoksi perään. Kulkue mutkitteli pitkin kaupunkia ja saattoi kestää tunteja, ennen kuin kulkue pääsi varsinaiselle hääpaikalle, jossa vietettiin hääjuhlaa. Ilta saattoi usein tulla täydeksi pimeydeksi ennen kuin kulkue pääsi kohdalle.
Nuorilla naisilla oli tapana tulla tien varteen lamppuineen iltapimeällä odottamaan hääkulkueen saapumista siinä toivossa että kautsu kävisi. Olihan siihen aikaan hääjuhlissa hyvät ruuat ja kaikki halusivat varmasti päästä mukaan ja tulla kutsutuksi. Neitokaiset ottivat lamppunsa mukaan jotta sulhanen näkisi heidät tien varresta ja sytyttivät ne sitten palamaan kun kuulivat kulkueen lähestyvän.
Kulkue päätyy lopulta häätaloon, jossa vietetään suuret hääjuhla-ateriat, jonne on kutsuttu kaupungista kaikenlaista väkeä. Joskus jotkut on jouduttu heittämään hääjuhlasta yön pimeyteen, jos heillä ei ollut soveliaita vaatteita.
 
Tämän kertoi minulle eräs luterilaispappi Leo Paldanius vaikka kirjoitinkin tämän nyt vapaasti omin sanoin uudelleen, uuteen muotoon.
 
Tänään eräs taho ei millään voinut hyväksyä että morsian ei ole sama asia kuin häävieraat, eikä tyhmät neitsyet. Kykenet sen hyvin hahmottamaan luettuasi hääseremioniajutun.
Heille ei millään mennyt jakeluun, että Jumala voi ottaa morsiamen, oli se sitten se 144000 ihmistä tai 144 miljoonaa ihmistä, sen muuttamatta millään tavalla heidän käsityksiä vihan ajan yli jaksavien ihmisten toivottomasta taistelusta. Vaikka koko pääsato korjataan, eli ne 2-3 miljardia ihmistä, niin ihmisiä vain riittää taapertamaan loppuun saakka vaikka millä mitalla. Lopussa kun sanotaan, että Jumalan on lyhennettävä niitä päivä, että jokin liha pelastuisi ja silti siellä riittää sekä uskovia että pakanoita loppuun saakka, jossa Jeesus tulee näkyvästi.

 
Mikään raamatunpaikka ei siis muutu, eikä muuta kummankaan osapuolen käsitystä lopunajoista pääosin, eli tärkeimmiltä osiltaan lopullisen pelastumisen suhteen! Seurakuntaakin on maan päällä aina tempauksesta ja/tai tempauksistakin huolimatta koko ajan loppuun saakka, joten kaikki "post tributalismin" äänen kannattajien tuomat raamatunpaikat ovat sen suhteen vain turhaa "jakeilla" muita päähän hakkaamista. Kaikki raamatunjakeet pitävät paikkansa, kaikki mitä sanotte niiden suhteen, nekin pitävät paikkansa, te ette suinkaan ole väärässä, emme me "tempoilijat" sitä kiistä.... kaikki menee niin kuin sanotte, ainoa ero on siinä, että morsian lähtee silti kaikesta huolimatta ahdistuksen ajan kynnykseltä!
 
Moni sanoo Hanokista että se oli Jumalan yksittäinen päätös, eli "päähänpisto". Jumala ei ole sellainen, kaikki me sen tiedämme. No, entäpä jos väitämme että nyt voisi joku onnekas lähteä? Olisiko se raamatunvastaista? Mikä raamatunpaikka kieltää sellaisen salaisen yhden henkilön poisottamisen, kuten Hanok? Ei mikään!
Entäpä kymmenen henkilöä, sata mahdollisesti tai tuhat... eihän se tässä maailmassa ole luku eikä mikään, tuhat on sama kuin yksi, jopa Jumalalle. Entäpä kieltääkö kymmenentuhannen ihmisen poistaminen nyt, tänään heti tässä paikassa? Entäpä pari miljoonaa? Mikään ei sitä siis raamatunmukaisesti kieltäsi ehdottomana EI VOI lausekkeella.
 
Morsian siis voidaan ottaa! ...siitä lähdetään, kun puhumme raamatullisesta ilmoituksesta ja Hanok oli loistoesimerkki siitä salaisesta. Elia taas oli loistoesimerkki viidestä viisaasta, jossa Elisa oli sen tyhmän osassa todistamassa kun Elia lähti. Lopuksi lähti 40 päivää kuolemansa jälkeen itse Jeesus ja mikä parhaiten sopikin lähteä, oli että silloin kierto on päätöksessään ja Jeesus itse tulee näkyvällä tavalla maan päälle. Eli esikuvia ovat Hanok, Elia ja Jeesus!
 
Sitten lopuksi siitä haukkumisesta, kuinka törkeällä tavalla minut tänään rienattiin valehtelijasta eksyttäjään ja hullusta huikentelijaksi. Huomaatteko mitä tarkoitan "hedelmistä te tunnette" mitä odottaa, mitä tahtoo...

Minä sanon:
Jeesus tulee ja tempaa morsiamensa, meidät 7 vuodeksi pois suuresta ahdistuksesta
Sen jälkeen tulee suuri herätys ja Jumalan sinetti painetaan miljardien ihmisten otsaan
Ahdistuksessakaan ei joudu kohtaamaan kuolemaa, vaan toinen tempaus tulee vielä
Senkään jälkeen toivo ei ole mennyt, jos jaksat 1335 päivää ja jaksat odottaa ja valvoa

He sanovat:
Jeesus ei tule... vaan antikristus
Tempausta ei tule... vaan valhetempaus
Jeesus ei tule pelastamaan... vaan viha ja veri vuotaa
Herätystä ei tule... vaan väärä herätys
 
Hyvin loogista! hedelmistä te sen tunnette.


16.6.2014

Profetiat selvästi alkavat viimein toteutua - Michael Schumacher herännyt koomasta
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201406160124623_ul.shtml

Shumacher herää koomasta Bildin mukaan Schumacherin manageri Sabine Kehm on lähettänyt tiedotteen, jossa kerrotaan, että Schumacher on siirretty pois grenoblelaisesta sairaalasta kuntoutusklinikalle.
Seitsemänkertainen F1-mestari ei ole enää koomassa. Schumacher kuulee ääniä ja reagoi kosketukseen.
- Michael on lähtenyt Grenoblen keskussairaalasta jatkaakseen hänen pitkää kuntoutusjaksoaan. Hän ei ole enää koomassa, Bild siteeraa tiedotetta.
Tiedotteessa kiitetään lämpimästi Grenoblen sairaalan henkilökuntaa sekä ihmisiä, jotka ovat muistaneet Michaelia. Lisäksi 
tiedotteessa toivotaan, että lasketteluonnettomuudesta toipuva saksalainen saisi rauhan julkisuudelta.
Bildin mukaan Schumacher pystyy kommunikoimaan ympäristönsä kanssa, etenkin hänen vaimonsa Corinnan ja lastensa kanssa.
Schumacher loukkaantui vakavasti 29. joulukuuta 2013 lasketellessaan Ranskan alpeilla Méribelissä. Päävamma piti ex-formulakuskin kuukausia koomassa.

4.4.2014 päivittäispalstalla kerroin kahdesta unestani, jotka koskivat Schumecheria:
Saattaa kuulostaa tyhmältä mutta yhtä kaikki, en ole tarkoittanutkaan että tätä maailman viisaat lukisivat. 
Kun Michael vaipui koomaan, Ariel Sharon vaipui heti perään koomasta kuolemaan. Uskon että Shumacherin mahdollinen herääminen on merkki uskon eloonheräämisestä, eli merkkinä "Joonan merkistä" kun Niinive heräsi Jumalan pelkoon.
Lisäksi olen täysin normaalista poikkeuksellisesti nähnyt unta Michael Schumacherista ja tämän heräämisestä, jopa kahteen eri kertaan. Ekalla kerralla koetin herättää häntä ja hän heräsi, ollen yllättävän pirteä. Toisella kerralla näin että hän oli virkistynyt ja oli puoli-istuvassa asennossa sängyssä ja mietti koomassa ollessaan jotain asioita jotka kaivelivat häntä. Hän selvästi halusi kertoa jotain sieltä syvästä unestaan.
Uskon siis vahvasti että Michael Schumacherin herääminen on sekä ajan merkki, että myös hänellä on sanoma rajan takaa, jossa hän on ollut nyt 90 päivää. Jäädään siis odottelemaan...

 
...näin siis kerroin asiasta huhtikuussa, miten asian koin ja nyt tilanne on siinä pisteessä että profetiat ovat selvästi alkaneet vihdoin ja viimein toteutua. Profeetat saavat kohta palkkansa loputtomasta määrästä pilkkaa ja kiusaamista. Se palkka ei ole revanssi, vaan ylösotto.
 
Alexander Stubb valittiin pääministeriksi, aivan kuten on profetoitu jo vuosia sitten "Suomessa on nuori ja urheilullinen pääministeri, kun Venäjä miehittää Suomen ja tämä on asiasta ymmällään, koska ei tunne Jumalaa". Silloin jo vuosia sitten tämän nuoren pääministerin arvelin olevan Stubb, kukaan muu ei olisi sitä viittaa niin osuvasti kantanut, vaikka ikää onkin tullut jo lisää tämän nuoruuteen nähden. Asetelmat ovat kuitenkin nyt poikkeuksellisen otolliset kaiken alkavan mennä raiteilleen ja morsiamen pääsy pois on vihdoin avoin. Runsaan puolen vuoden päästä on vaalit ja sitten tulee uusi hallitus, joten profetian mukaan kaikki alkaa kesällä ja Suomen kesä ei ole vielä edes kunnolla alkanut, joten nyt ollaan tosiaan kalkkiviivoilla.
 
Seuraavaksi varmaan kuulemme mitä Schumacherilla on asiaa ja kun sieltä kerrotaan näitä uutisia, jotka unessani näin, niin tiedämme varmasti että loputkin on sitten totta. Ariel Sharonin kuolemalla ja Shumacherin koomaan vajoamisella on ajallisesti merkittävä yhtälö, eli kun Michael herää, herää formulakansamme Suomi samalla. Stubb on valittu pääministeriksi juhannuksesta alkaen ja kaikki voi alkaa.
 
Sain mailin Nokialais Ollilta ja luin hänen sivustoa, jossa hän kritisoi näkemyksiäni mm. Niinistöstä ja Stubbista. Olli ei nyt ihan ymmärrä mistä oli kyse, koska hän on niin paneutunut noihin NWO ja muihin salaliittoasioihin ja mm. kiinnittää liikaa huomiota Illuminateihin ja muihin Bildenbergeihin. Itse en kyllä haaskaisi aikaa vapaamuurareihin, enkä muihin järjestöihin, sen enempää Helvetin Enkeleihin kuin Bandiittosseihinkaan. Ne ovat kaikki saatanan pelinappuloita, kuten Alexander Stubbkin, mutta ne ovat kaikki yhtä samalla Jumalan pelinappuloita. Jumala käyttää näitä omiin tarpeisiinsa, katsokaas "ilman syntiä ei tarvittaisi Jeesusta Kristusta", eikä Jumalan suunnitelmaa pelastaa niin monta kuin vain suinkin kykenee... Siksi Jumala käyttää noita ihmisiä, olivatpa he sitten mitä tahansa. Ei hyvän ja pahan välinen taisto ole sitä että nuo ovat jo tuomittuja saatanan sotavoimat ja nämä Jumalan, joita kunkin oma herra ohjaa miten tahtoo. Sota on paljon enemmän kulissien takana, kuin arvaammekaan.
Mitä tulee Sauli Niinistöön, niin hän on kovan koulun käynyt ja siksi varmuudella voin tietää, että Jumala on häntä ohjannut ja muovannut suurta ja tärkeää roolia varten tulossa olevaa aikaa varten. Saulissa saattaa olla Suomelle äärimmäisen merkittävä rooli tulevaisuudessa, kun Suomi herää uskoon ja takaisin polvilleen Jumalan eteen.

Nyt mielenkiinto on kääntynyt Alexander Stubbista Venäjään ja kuulostellaan mitä Schumacher puhuu, kun tämän ensimmäiset sanat tuodaan lehdistöön. Hän tuskin ensimmäiseksi puhuu niistä muistoistaan koomassa, kuten unenkikin kertoo. Uneni oli kaksiosainen, kahdessa eri yössä nähtynä, enkä sen jälkeen ole Michaelista nähnyt yhtään mitään, joten "ollaan silminä ja korvina", sillä profetiat ovat alkaneet jo puoliksi toteutua vain kahden päivän sisälle toisistaan. Joonaan merkki on kansan herääminen, niin se oli silloin ja niin on nytkin!


Päivittäistä seurantaa 16.3.2014 - 15.6.2014
Päivittäistä seurantaa 1.1.2014 - 15.3.2014
Päivittäistä seurantaa 1.7.2013 - 31.12.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2013 - 30.6.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...