11.4.2017

Pääsiäinen lähestyy ja pitkäperjantai on sama päivä kuin Titanicin tuhon päivä

Sekin on melkoinen yhteensattuma tälle samalle vuodelle 2017 ---> Katsokaas: 1912+100 (kaks riemuvuotta 50+50) +armonluku 5 = 2017 Abraham pyysi Jumalaa säästämään Sodoman viidesti ja viidesti Jumala Sodoman säästi, muttei enempää:

1. Mooses 18:20-26 Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää." Ja miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen. Ja Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: "Aiotko siis hukuttaa vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa?
Entä jos kaupungissa on viisikymmentä vanhurskasta; aiotko hukuttaa heidät etkä säästä paikkaa siellä olevain viidenkymmenen vanhurskaan tähden?
Pois se, että sinä näin tekisit: surmaisit vanhurskaan yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Pois se sinusta! Eikö kaiken maan tuomari tekisi oikeutta?" Ja Herra sanoi: "Jos löydän Sodoman kaupungista viisikymmentä vanhurskasta, niin minä heidän tähtensä säästän koko paikan".

1. ARMO 2012-13
1. Mooses 18:27-28 Aabraham vastasi ja sanoi: "Katso, olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomu ja tuhka. Entä jos viidestäkymmenestä vanhurskaasta puuttuu viisi; hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?" Hän sanoi: "En hävitä, jos löydän sieltä neljäkymmentä viisi".

2. ARMO 2013-14
1. Mooses 18:29 Ja hän puhui vielä hänelle sanoen: "Entä jos siellä on neljäkymmentä?" Hän vastasi: "Niiden neljänkymmenen tähden jätän sen tekemättä".

3. ARMO 2014-15
1. Mooses 18:30 Aabraham sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on kolmekymmentä?" Hän vastasi: "En tee sitä, jos löydän sieltä kolmekymmentä".

4. ARMO 2015-16
1. Mooses 18:31 Mutta hän sanoi: "Katso, minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on kaksikymmentä?" Hän vastasi: "Niiden kahdenkymmenen tähden jätän hävittämättä".

5. ARMO 2016-17
1. Mooses 18:32 Ja hän sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on kymmenen?" Hän vastasi: "Niiden kymmenen tähden jätän hävittämättä".

Sen jälkeen ei tullut armoa ja 14.4.2017 Titanic ajaa jäävuoreen...
1. Mooses 18:33 Ja Herra lähti pois, sen jälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.10.4.2017 (Omeriin 56 päivää)


Inarin mies, Ari Suomen tuleva profeetta on nyt ilmeisesti 57-vuotias

Suomi24: profetiasivuilla oli seuraava kirjoitus vuodelta 2013

Niilo Yli-Vainio oli 57 VUOTIAS, kun herätys alkoi v.1977 kesällä. Kathryn Kuhlman profetoi, että kun on kulunut 30 vuottaNiilon kuolemasta, niin Suomessa alkaa suuriherätys.
Kaikki uskoivat siihen. Meni 30vuotta Niilon kuolemasta.
Markku Koivisto oli odottanut sitä hetkeä ja uskoi olevansa Suomen herättäjä, mutta hän "kompastui" ollessaan 57 VUOTIAS. Sitten nousi Michael Howard ja ilmoitti olevansa huutavan ääni Suomessa. Perustipa vielä yhdistyksenkin Huutavan ääni ry.
Kun Niilo Yli-Vainion kuolemasta oli kulunut 16.11.2011 30vuotta, täytti Michael Howard samana päivänä 57 VUOTTA.
Vuonna 1956 Yli-Vainio näki näyn Suomessa alkavasta herätyksestä. Tänävuonna näystä tulee kuluneeksi 57 VUOTTA.
Niilo Yli-Vainio tunnusti katkerana v.1981, että tämä ei ole se herätys, josta hän näki näyn vuonna 1956.
Tuleva herätys...
Onko mies, jonka Jumala nostaa, 57 VUOTIAS ?

Inarin profeetta Ari, elkkä siis saamani profetian päähenkilö on nyt mitä ilmeisimmin juuri 57-vuotias ja aika alkaa olla nyt täysi. Olemme odottaneet 10 päivää ahdituksissa ja vuosi 2017 kesällä tulee kuluneeksi 40 vuotta Ylivainion 1977 herästyksen alusta.
Morsiamen temapus on se joka sytyttää herätyksen ja Omerin laskenta osuu aina juuri kesän kynnykselle ja Ari aktivoituu heti. Hän tietää kyllä merkin ja mitä pitää heti tehdä, vaikkei siihen vielä osaakaan uskoa. Hänet on kyllä valmisteltu huolella työhönsä.

Lisäksi meillä on erityisen merkittävä muukin ajankohta saman vuorokauden aikana, nimittäin 5.6.1967 alkoi kuudenpäivän sota, siis 50 vuotta sitten, joka taas on riemuvuosijuhla.

Monta merkittävää asiaa osuu nyt paikoilleen! Eikä siis ole ihme jos nyt on koko maailma suurinpiirtein hyäkännyt suurena joukkona allekirjoittanutta vastaan tuomitsemaan ja haukkumaan vaikka miksi eksyttäjäksi ja juopoksi ym. mitä nyt keksivät...

9.4.2017

Onko synneissämme joitain elämätaakkoja? Luulen että on!

Tässä tuli vaan viime päivien kokemuksesta mieleen että jos meillä on taakka syntilistalla, jota emme ole täysin osanneet puhdistaa Jeesuksessa. Siis me olemme Jeesukselle selittäneet että tuo mies käski minun tehdä abortin, eikä se ollut minun vika. Niin tässä tapauksessa aikaa kulumalla Jumala ottaa pois empatian ja jättää kylmän kolon sydämeen, joka aiheuttaa lukemattomia ongelmia elämään armottomuutena lähimmäistä kohtaan.
Videolla näytetään abortoitu tulitikkuaskin kokoinen lapsi, jolla selvästi on kaikki elämän suojeluvaistoa myöden olemassa. EI HERKILLE!!

https://www.facebook.com/TheConservativeMemeKing/videos/380811408985274/

Elikkä jokainen joka selittelee syitään Jeesukselle, ei koskaan ole anteeksiannon piirissä, koska Jeesus ei ole automaatti, jolle voidaan tosta vaan tuoda kaikki katumatta aidosti. Tätä myötä poistuu kaikki muukin pelastuksen piiri, joka koskee siis morsianta.

TÄSTÄ SYYSTÄ... Matteus puhuu rikkaviljasta joka on sidottava kimppuihin ettei sadonkorjaajat leikkaisi sitä nisun muakana. Niin pieni ero on morsiamen ja häävieraan välillä. Jokainen tänne jäävä tulee tajuamaan syyn mutta se vaatii itkun ja nöyrtymisen.


5.4.2017


Klikkaa avataksesi suurempana.

3.4.2017

Totuus seuraa loogisia askeleita ja valhe seuraa ristiriitaisia askeleita

Morsiamen tempauksessa on kyse ennen kaikkea Jeesuksen odottamisen tarpeesta ja sellainen ei voi koskaan johtaa mihinkään harhaan, koska Raamattu kehottaa valvomaan ja odottamaan. Totuus seuraa loogisuuden askeleissa ja valhe seuraa ristiriitojen askelia.
Joten mihin tempausta tarvitaan jos kerran Jeesus tulee maan päälle? Mutta tempausta tarvitaan, mikäli Jeesus pelastaa sanansa mukaan morsiamensa hädän hetkestä ja tempaus toteutetaan selvän sana mukaisesti siten että toinen otetaan ja toinen jätetään. Näin Raamattu asian selvästi ilmoittaa ja silloin alkaa karitsan häät.
Mutta mitkä häät ne sellaiset on, joissa ei olisi loogisuuden nimissä häävieraita? Täytyy siis tulla suurempi tempaus vielä, koska loogisuuden nimissä, eihän morsiamia ole häissä enemmän kuin vieraita, vaikka millaiset häät olisi.
Luukas 12. luvussa kerrotaan näistä ihan loppuun asti jäävistä, odottakaa kupeet vyötettyinä milloin Herra palajaa häistään. Loogisuuden vuoksi voinen sanoa että miksi Jeesus palaa häistään kaikkine pyhinensä, jos ei ole ensin noutanut morsianta ja häävieraita häihinsä?


1.4.2017

PELASTUSSANOMA 10 VUOTTA!


Paratiisi

Ilotkaamme että olemme saaneet julistaa ahtaina aikoina pelastussanomaa Kristuksessa


27.3.2017 (Omeriin 70 päivää)
 
Seuraavina päivinä ylitetään Jumalan rajapyykki

Juutalaiset vaihtaa vuottaan syksyllä mutta Nooalle Jumala on jo kauan ennen Abrahamia ilmoittanut, miten vuosi lasketaan. Me puhumme siis Israelin vuodesta ja Jumalan vuodesta joka siis alkaa 29.-30. maaliskuuta kun kuun sirppi näkyy Israelissa.
Tämä aloittaa siis uuden ajan Jumalan silmissä, joka on huomattava seikka. Uskon että me näemme pian jo vallan kummia asioita.
Morsian valmistautuu kehotukseen: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.
 Tämä portti ei siis ole lopullinen portti, jolloin Jumalan kansa olisi varsin vähälukuinen. Ei ollenkaan, vaan tästä portista sisälle menevät laukaisee valtaisan herätyksen maassamme, jonka kaltaista ei koskaan ennen ole nähty. Maailma kokee myös myrskyn, jollaista ei ole koskaan ollut ja ihmisiä tulee uskoon ja pelastuu pilvin pimein.
Kolikolla on myös kääntöpuolensa ja se menestys jää hetkelliseksi, sillä saatana saa täyden vallan ja tulee voittamaan Jumalan kansan. Mutta se on vain osavoitto, koska se ei ole sielunvoitto, vaan lihan voitto.
 
Pitäkää kiinni hatustanne, pukekaa Jumalan sotavarustus, pian mennään. Pelastussanomakin alkaa kohta juhlia 10-vuotisjuhlaansa 2.4.2017 joten ei ole ihme kun elämme kaikkialla muutosten aikaa.
 


24.3.2017

TIEDOKSI!!!

KESKUSTELUPALSTA OLI KAATUNUT - SYY ON EPÄSELVÄ - ULKOPUOLINEN HYÖKKÄYS?23.3.2017

Markku-veli teki mulle YouTube videot ja soittolistat äitini levystä "On valoni Herra"17.3.2017 (Omeriin 80 päivää)

Inarin profeetta ja toinen säkkipukuinen todistaja

Puhun tästä aiheesta aina välillä. Pitäisi varmasti puhua enemmän mutta pelkään hiukan aihetta, en siksi ettei se olisi ollut selvääkin selvempi Jumalan ilmoitus, vaan siksi koska minua hiukan huolestuttaa ettei tämän Inarin ukkelin henkilöllisyys paljastuisi. Minä koitan vaan hiukan suojella häntä, koska hän ei ole vielä itse valmis, eikä edes kunnolla alussakaan.
Mutta nyt tuli sanottavaa, koska sain jälleen vahvistusta sille Inarin miehelle. Tapasin nimittäin miehen joka on minua ehkä 5 vuotta nuorempi, eli samaa ikäluokkaa, joka on kuitenkin uskossa ollut jo pidemmän aikaa.
Hän ei ollut aiemmin erityisesti kuullut sanomaani tästä Inarin miehestä ja halusi kuulla siitä enemmän, joten kerroin. Sitten hämmästyksekseni hän alkaa tilittämään asiaa oman hengen kautta kokemana, että hän on aina ajatellut että toinen säkkipukuinen on se paljon puhuttu Tukholman profetian profeetta ja tämä tulee Suomesta. Sitten hän ei kuitenkaan kommentoinut mistä toinen tulisi. Sanoin että se tulee Israelista ja tämä pohjolan mies kohtaa tämän toisen vasta lopussa saavuttuaan sinne Israeliin, jossa heidät sitten tapetaan.
Eikä tässä kaikki, vaan tämä mies jatkoi tarinaansa ja yllätykseksi hänen lähisukulaissuhteensa ovat sieltä Ivalosta. tämä ei voi olla sattumaa ja tämäkin mies ymmärsi sen hyvin.
Sieltä Inarin järven rannoilta se profeetta tulee aikanaan, sen voin sanoa Jumalan sanana, koska minulle se on vahvistettu niin useaan kertaan ettei laskutaitoni enää riitä. Voitte uskoa että minä olin jääräpää myös alkaa uskomaan siihen. Nimittäin tämä henkilö oli minun mielestäni suurin piirtein se toiseksi viimeinen ihminen jonka olettaisin siihen rooliin sopivan. Mutta kun lähemmin asiaa ajattelin, niin hän on Jumalan itsensä valmistama. Hänellä ei ole ainoatakaan sidosta tai erityismyötätuntoa yhteenkään seurakuntaa. Hänellä ei ole myöskään iskostettua opinsuuntaa yhdenkään kirkkokunnan kautta, joten hän on hiomaton timantti, jota Jumala itse hioo parasta aikaa ja tämä timantti on karkaisua vailla valmis.
Kun ylösotto tapahtuu, niin siitä menee noin 40 päivää, niin hän ilmestyy Inarin järvelle kastamaan täynnä Jumalan henkeä. Hän on niin täynnä Jumalan Henkeä, ettei Elia, eikä Mooseskaan ole ollut niin täyttynyt Hengessä.


8.3.2017

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!

Oikeuksiensa puolesta taisteleminen on aina loppupeleissä hävitty peli. Kirkonmiehet aikoinaan vääristelivät ihan tähän päivään saakka naisten alamaisuudella miehen oikeuksia, että nainen on kiistaton miehensä alamainen. Mies on toki perheen pää joka vie silti roskat kun nainen sitä tältä pyytää ja puistelee mukisematta matot jne. elikkä kun luemme Raamattua hieman tätä lausetta tarkemmin, niin sillä tarkoitetaan että luovu oikeuksistasi ja olkaa alamaiset toinen toisellemme. Oikeuksiensa kiinnipitäminen on loputon taistelu jossa ei ole koskaan lopullista voittajaa. Luovu oikeuksistasi aina, tämä on Raamatun sanoma. Siinä on voittajana Jeesus Kristus joka tuli meidän kaikkien alamaiseksi, pesi opetuslastensa jalat, vaikka oli koko maailmankaikkeuden Kuningas ja herrain Herra!


7.3.2017 (Omeriin 90 päivää)

Sain sitten bannit Facebookiin - totuudenpuhujat ajetaan aina ulos... roskapostina ;)

Bannit faceen


28.2.2017

Siperiassa sammakon muotoinen kraateri - Joh.ilm. 16 luvussa kuudes malja

Sammakon muotoinne
Lehti: Siperian ikiroutaan ilmestynyt kraatteri kasvaa huolestuttavaa vauhtia (video)

Videolla näkyy oudosti maahan Siperiassa ilmestynyt pyöreä kraatteri.

Kilometrin mittainen ja noin 100 metriä syvä Batagaikan kraatteri Siperiassa kasvaa tasaisesti. Paikalliset ihmiset välttelevät sitä, paikkaa kutsutaan Alamaailman portiksi.

Tutkijoita kraatteri kuitenkin kiinnostaa. Kraatterin seinämät tarjoavat näkymän tuhansien vuosien takaiseen ilmastoon.

Sammakonmuotoinne
Batagaika alkoi syntyä jo muutama kymmenen vuotta sitten. Syynä on puiden kaataminen. Puut tarjosivat varjoa ja suojaa kuumuudelta kesäkuukausina.

Kun puut oli hakattu, lämpö pääsi tunkeutumaan syvemmälle maahan ja lopulta tuhansia vuosia vanha ikiruota suli. Kun maaperä paljastui, se imi itseensä lisää lämpöä ja prosessi on kiihtynyt koko ajan.

Joh.ilm. 16:12-14 Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja
väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.


25.2.2017

Tässä päivässä on ilon aihetta - 100 päivää laskennalliseen Omeriin

Huomenna on kuun pimein hetki ja viimeinen hetki löytää kevätohra Israelissa, mikäli uusi vuosi vaihtuisi nyt raamatullisen Nooan ajanlaskun mukaan. Kevätpäivän tasauskin on vasta neljän viikon päässä, joten aikataulumme on melkeinpä nyt kiveenhakatussa kunnossa. Omeri on siis 5.6.2017 tänä vuonna ja kevätohra löytyy tässä muutaman viikon sisällä.
Vuosi siis vaihtuu tuossa 29-30.3. paikkeilla ja pääsiäinen siitä kahden viikon päästä.
Siitä sitten pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä lasketaan 7 viikkoa, eli 50 päivää, jolloin päästään vuoden 2017 Omeriin. Se yksi päivä tulee siitä koska maailma on 24h marginaalissa, niin kun määräajan täytyy täyttyä, niin siinä on oltava 24h ohimenoaika ja siksipä tämä yhden päivän ylimenoaika on sinne säädetty. Omer siis päättyy maanantaina 5.6.


Raamatullisesti meille on annettu kaksi ajankohtaa, jotka selvästi molemmat viittaavat ylösottoon. Tämäkin selittää miksi ylösottoja on todellakin kaksi, ensin morsian ja 3,5 vuoden päästä häävieraat.
Nämä kaksi aikaa ovat tämä Omer, jossa on selvät morsiamen ja kevään tunnusmerkit, mm. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule". Sama pätee sitten pasuunasoiton päivään, jossa on selvästi eri merkit ja selkeästi häävieraiden ja suuren sadonkorjuun syksyn tunnusmerkit, jotka tulevat siitä suuresta ahdistuksesta. Joh.ilm. 7 luku23.2.2017

Tämän päivän Facebook kirjoitukseni:

Olemmeko me pelkkiä vannoskelijoita, valehtelijoita ja hylkääjiä toisillemme? Kuinka moni meistä onkaan vannonut etten koskaan sinua jätä tai hylkää mutta kuitenkin tulee se päivä jolloin hylkäämme, emmekä me tahdo muistaa kuinka pyhästi me vannoimme ja lupasimme ettemme koskaan jätä toistamme.
Me vain hylkäämme ja jätämme ystävämme, sisaremme, veljemme, lapsemme, vanhempamme tai puolisomme! Jumala vihaa hylkäämistä Mal. 2:16 Sillä minä vihaan hylkäämistä, sanoo Herra, Israelin Jumala... joten kuinka sinä voit silti noin vain tehdä niin?
Kuinka paljon Jeesus kärsikään sinun puolestasi ristillä, eikä Hän silti hylkää sinua ja sinä silti väität kärsineesi niin paljon että hylkäsit minut tai hänet.20.2.2017

Jälleen kerran - Hedelmistä puut tunnetaan

Sastamalan autosurma
En missään nimessä edes mielen viereenkään yritä nyt puhua tämän miehen edesottamusten puolesta, vaan luoda kokonaiskuvaa, syy- ja seuraus akselista, joka on paljon laajempi kuin tämä piikki, johon kaikki ikävästi lopulta päättyi.
Mehän voimme päivitellä kouluampumisia, kauppakeskussurmia ja kaikkia näitä tragedioita sillä silmällä että näemme suppeasti vain sen mihin kaikki johti, emmekä luo laajempaa katsetta mistä kaikki johtui.
Minun on helppo puhua avioerosta, koska olen kärsinyt sellaisen ja erityisen traumaattisen ja minua kohtaan hyvin häijyn ja kieron sellaisen. Se tunne mikä silloin oli sisimmässä, niin se purkautuisi varmasti tuolla tavalla, mikäli minulla ei olisi Jumalaa, johon voisin luottaa ja jonka puoleen kääntyä.
Avioeron tekeminen ilman yhteissopua ja ymmärrystä on tämänkin surmatyön toinen osapuoli, joka voidaan laskea aivan yhtä syylliseksi tekoon kuin tämä mies joka se
teki. Naisen vastuu siis tässä kohtaa vaan ei näy missään, joka kuitenkin toimi melkein kuin palkkamurhaajan toimeksiantaja, joka sanoi vain asian puolivahingossa että mene ja tapa joku, piittaamatta seuraamuksista.
Hedelmistä puut tunnetaan, joten ei meidän tarvitse ihmetellä avioerojen seurausten pohjalta olivatko ne loppujenlopuksi hyvä asioita vai eivät. Siellä lapset jäävät ilman vanhempia, perheet hajoavat, eivätkä lapsilla ole enää mummoloita, joissa vaari ja mummi voisivat näyttää esimerkillään pitkästä vankasta avioliitosta.
Uusioperheissä ei koskaan lapset kasva suorassa pyyteettömässä isän ja äidin rakastavassa ilmapiirissä, vaan siellä on aina "me ja te" asetelma, jossa rakkaus on suorastaan vitsi, koska siellä kilpaillaan huomiosta.
Valtiovalta ei kiinnitä avioliiton ja biologisen perheen merkitykseen juurikaan huomiota. Se kiinnittää vain siihen, onko lapsilla huoltaja vai ei ja onko niitä ruokittu ja onko heillä vaatteet ja koulunkäynti kunnossa. Siihen se jää, vaikka syy- seuraamusjännite on valtavan suuri rikkoutuneessa perheessä.
Sosiaalivirasto yleensä nielee heti kaiken minkä nainen sanoo, koska olettaa että tämä huolehtii jälkikasvusta ja sitten ohjeistavat miten tehdään avioero, vaikka vasta tuossa kohtaa kun nainen ilmoittaa perheen ongelmista, pitäisi jo kiireen vilkkaa aloittaa aikaa vievä perheterapia pelastamaan avioliittoa kaikin keinoin. Ja vaikka siellä ei saataisikaan aikaan sopua tai ymmärrettäisiin sen olevan mahdotonta, niin siellä terapiassa pitäisi nämä avioeroasiat puhua halki ja poikki nippuun, ettei sitten pakettiauto tulisi vastaan samalla kaistalla teinien päälle.


16.2.2017

Ristiriidasta löytyi jälleen syy miksi ja milloin?

Matteus 16:27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

Tekojen? Eikö veri sitten olekaan pelastus, vaan maksuksi tulevatkin teot?
Vastaus löytyy JÄLLEEN sanasta "SILLOIN"...hän maksaa kullekin tekojensa mukaan.

Nimittäin, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa, häneen ei toisella kuolemalla ole valtaa, koska hän on pessyt vaatteensa karitsan veressä.

Joh.ilm. 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

Elikkä kun ihmisen poika tulee kaikessa kirkkaudessaan, kaikkine pyhinensä, niin ne pyhät olemme me, jotka olimme mukana ensimmäisessä ylösnousemuksessa. (morsian ja häävieraat) Me nautimme kuoleman koskemattomuutta ja tänne jääneet, ns. tyhmät neityet, heille maksetaan tekojensa mukaan.

Näin minä tämän käsitän tämän Matteus 16. jakeiden perusteella!


12.2.2017

SIVUSTOMME SAA UUDEN KOODIN ja sitä siivotaan

Ilmoitan vain että www.pelastussanoma.fi sivustoa koodataan uudelleen. Mitään vanhaa ei kadoteta, eikä mikään muutu muutenkaan kuin positiiviseen suntaan ja mukavammaksi käyttää. Meillä on Pääsiäisenä pelastussanoman 10-vuotisjuhlakin :D joten jos siihen mennessä nämä perussivustot saattaisivat olla suurin piirtein uusittu. Etusivu on jo valmis mutta työtä on aika kauheasti koska 10 vuotta koodia ei ole heti äkkiä korjattu. Pikkuhiljaa!


10.2.2017

Kännykkävaara muutaman vuoden sisällä tapahtuva vitsaus - VAROITUKSEKSI!!!

Kännykän akku räjähti
Kerron tämän pelkästään uskovana turvallisuusvalvojana koska uskon ja profetian kautta näen pahan tilanteen syntyvän koko maailmassa.
Samsungilla ja monella muulla on jatkuvia ongelmia tämän asian kanssa, akut räjähtelee itsestään. Uskon että pohjimmiltaan syynä voisi olla lisääntyneet WiFi verkot joissa on valtavat säteilyarvot. Me emme näe emmekä ymmärrä ihan kaikkea mitä ilmassa tapahtuu. Me vain toimimme insinöörien keksintöjen perässä ja luotamme heihin. Jumala yrittää nytkin varoittaa koko maailmaa näiden räjähtelyiden kautta mitä tuleman pitää. JA... tähän liittyy myös mm.
ihonalaisen sirun vaarat, sekä eräs asia minkä Jumalan pitää poistaa maailmasta ennen Jeesuksen tuloa, nimittäin ATK tiedostot KAIKKI! Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä mutta tuhatvuotiskaudelle ei mennä siten että maailmaan jää kovalevyille ja muille DVD tallenteille pornoa ja muuta väkivaltaa. Siinä toki menee kaikki data mitä ikinä maailman on luotu.

Kaikki tämä yllä mainitsemani asia juontuu ensimmäiseen VOI-huuto vitsausmaljaan. Ne lukevat Raamatussa siten että
viides pasuuna +malja VOI huudolla ovat yksi sama asia:

Ilm.16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa. 


Ilm. 9:1-12 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää. Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä. Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot; ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat. Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun. Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta. Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon. Ensimmäinen "voi!" on mennyt; katso, tulee vielä kaksi "voi!" -huutoa tämän jälkeen. 

  
Koko vitsaus koskee pedonmerkin ottaneita ja kuten huomaat, viides pasuuna tuolla Voi-huuto maljalla on kokonaisuutena ilmoitetun vitsauksen kaltainen.
Tämä koko vitsaus lähtee siitä ymmärryksestä että meille on jo sähkötekniikan alkuvuosina 1800-luvulla näytetty miten suuri aurinkomyrsky tuhoaa kaiken sähkömekaniikan. Silloin tapahtu sellainen Jumalan antaman varoituksen nimissä, mutta siihen aikaan mikään muu ei tuhoutunut kuin lennättimet. Ne jopa syttyivät palamaan.
Tällainen valtava auringon säteilymagneettinen purkaus kun tapahtuu, sitä ei kestä DVD levyjen tallenteet, eikä tietokoneen sirut, ei kovalevyt eikä mitkään mihin on sähkömagneettista vaikutusta.
Olen nähnyt että eräs venäläinen hakkeri kehitti sellaisen sähköshokki USB tikun joka hajottaa koko tietokoneen alle sekunnissa. Se tekniikka on hyvin yksinkertainen, Se kerää virtaa itseensä sen muutaman sekunnin kymmenyksen ajan ja pamauttaa sen läpi koko koneen hajottaien kaikki virtapiirit ja kondensaattorit jne. jne.
Sellainen sähkömagneettinen pulssi käy yli koko maailman ja yksikään sähkölaite ei enää ikinä toimi sen jälkeen. Kaikki kännykät räjähtelee ihmisten taskuihin ja korville, sekä ihon alle ne sinne pisteyt sirut, kun tämä ilmiö tapahtuu.

Tämä on minun näkemykseni tästä asiasta.


7.2.2017

Tää on niin kaunis kuva että truon sen tänään tänne ihan ilman saatteita

Lammas ja leijona

6.2.2017

Olen pahoillani, kun mulla ei ole ollut mitään sanottavaa vähään aikaan

Haluaisin kyllä puhua mutten viitsi puhua mistään keinotekoisesti omassa lihassani, vaan haluaisin aina kertoa mitä henki tuo sanottavakseni. Näin minä olen toiminut kaikki kymmenen vuotta kun olen täällä kertonut erilaisia asioita ja aiheita käsitellyt.
Antakaa enteeksi koska olen vajavainen ihminen, kuten me kaikki ja en saa aikaan juttuja, tai ne tuntuvat jo liian käsitellyiltä, eikä niissä ole enää mitään lisättävää. Maailma on kauheassa kunnossa ja valtion kirkkomme vielä korostaa tätä luopumuksen tilaa. Minäkin vain odotan Herraa Jeesusta tempauksen muodossa tulevaksi ja vie minuut muiden Häntä odottavien mukana pois täältä jossa alkaa pahat ajat. Tule Herra Jeesus!


22.1.2017

Jeesuksen oman uskon tunnetilat päivittäin

Ilo Herrassa
Me näemme ympärillämme kaikenlaisia uskovaisia. Kerron esimerkin jonka olen kertonut joskus ennenkin.
Istuin Helsingissä #82 paikallisbussiin Roihuvuoresta Herttoniemen metroasemalle joskus vuoden 2011 vaiheilla keskellä arkipäivän vilinää.
Bussissa istui etuviistossa somalipariskunta pienen tyttärensä kanssa sillä tavalla että saatoin katsella heitä ilman että he häiriintyvät, koska luonnollinen katselusuunta on heihin päin.
Kiinnitin huomiota tietysti siihen että nainen oli pukeutunut pään yli vievään huntuun, kuten muslimeilla on tapana mutta mies ja lapsi on
normaalivaatetuksessa. Mutta tässä pariskunnassa oli jotain täysin poikkeavaa muslimipariskunnaksi, koska mies kohteli naistaan hellien ja jutellen tälle mukavia ja he nauroivat keskenään. Heillä oli kuitenkin lapsi, joten tässä ei ollut kyseessä mikään seurustelu tai vasta naimisiin mennyt pari, joten siinä mielessä asia oli poikkeuksellinen. Lapsi leikki hiljaa itsekseen välillä vanhemmille jotain iloisesti sanoen ja vaimo hymyili onnellisen näköisenä. Se ei ollut normaalimuslimiperheen kuvaus alkuunkaan. En koskaan ole nähnyt muslimiperhettä jossa nainen olisi miehensä kanssa iloinnut julkisesti tai muutenkaan.
Seurasin ihmettä ja näin heidän kasvoillaan jonkinlaisen tutun rauhan ja onnen. Mietin että miten se on mahdollista muslimiperheessä, kunnes pääsimme Herttoniemeen ja tämä somalimies kyyristyi hieman noustakseen istuimelta ylös ja hänen kaula-aukostaan lipsahti esille pieni kultainen risti.
Minä reagoin siihen että "NIKS" Halleluja Jeesus Kristus! Ei siis enää ollutkaan niin ihmeellistä. He olivat löytäneet ilon ja autuuden.

Näillä sanoilla haluaisin meidän kiinnittävän huomiota omaan elämäämme ja kastomaan sitä sillä silmällä että luotammeko me riittävästi Jeesukseen Kristukseen jotta voimme elää ja olla kuten Hän meitä on kehottanut. Iloitsemmeko me ja tunnemmeko me pelastusvarmuuden sydämessämme ja sitä kautta autuutta, luottamusta kaikkeen eteemme tulevaan, niin koetukseen kuin haasteisiimme?
Jos ajattelemme sitä näin että jos me uskomme että Herramme Jeesus tuli ihmiseksi ja kuoli meidän puolestamme, jotta me saisimme rauhan synneistämme, niin miksi me sitten väännämme suupieliä, tai synkistelemme, etsimme valtavia hengen kokemuksia saavuttaaksemme jotain joka pönkittäisi uskoamme? Miksi me myös etsimme teoillamme takuuta sydämemme vakuudeksi että me kelpaamme? Miksi otamme tämän maallisen elämän niin vakavasti jos kerran sanassa sanotaan päin vastoin "voi turhuuksien turhuus".

Kun katselen videoita netistä, siellä ennen eksyksissä ollut saarnamies kertoo kuinka toinen saarnamies on eksyksissä ja hän on itse niin synkkä ettei mitään ilon häivää näy hänen kasvoillaan. Onko hän todella löytänyt vielä elämälleen oikean suunnan, vai patako nyt vaan kattilaa soimaa?
Jeesuksen seuraajan elämään kuuluu ilo ja laulu, tanssi ja sydämen onni siitä että olemme saaneet löytää kalliin veren joka puhdisti meidät synneistämme. Se on iloinen asia, eikä haudan vakava!

Huumori kuuluu myös Jeesuksen oman ominaisuuksiin. Jumala on luonut meihin huumorin ja käytti sitä Raamatussa läpensä jatkuvasti tietyissä kohdissa, vaikka tämä kuuden päivän maallinen sota onkin varsin ikävä aika ihmisen oppia löytämään takaisin Jumalan luo. Jeesuskin itki ja murehti sitä asiaa monta kertaa kun lukee sieltä niitä apostolien evankeliumeja. Mutta kun Jeesus kuoli ja nousi ylös, niin alkoi ilo... Jeesus itse kysyi Marialta ensin miksi sinä itket ja suret, sillä hauta on tyhjä? Uskomme on niin heikko että vaikka Jeesus sanoi nousevansa kolmantena päivänä ja hauta oli tyhjä kolmantena päivänä, niin ihmisen logiikka pettää meitä ajattelemaan että nyt Jeesuksen ruumis on varastettu, eikä tule mieleenkään ajatella että "no nyt se tapahtui minkä Jeesus lupasi". Meidän luontomme tuppaa olemaan synkistyvää sorttia ja emme osaa uskomme vähyyden vuoksi iloita voitostamme, vaan haemme uskomme pönkittäjää joka paikasta jotta se saisi ruokaa, vaikka kaikki tarvittava ravinto on meillä jo Raamatun lehdillä.
Pitää uskaltaa osata heittäytyä Jeesuksen kämmenelle vaikka me helposti teemme Ananiaan ja Safiran uskon vähyyden synnin varautumalla varmuuden vuoksi johonkin maalliseen. Kuulen monesti juuri näistä puhuttaessa käytettävän lauseita että vaikka uskomme Jumalan johdatukseen, niin me emme voi heittäytyä siihen tekemättä itse mitään, vaan meidän täytyy varautua pahimpaan. Se juuri erottaa uskon ja epäuskon. Meidän ei tarvitse todellakaan varautua pommisuojaan, hernepurkkeihin ja pakastettuihin paristoihin, vaan uskomme kautta Jeesukseen Kristukseen ja ILOITA HERRASSA!

Sinä osoitat minulle elämän tien, sinun lähelläsi on ehtymätön ilo, sinun oikealla puolellasi ikuinen onni." Ps. 16.9, 11

Tule Herra Jeesus!


16.1.2017

Paavalin sanat "tänne jääneet" ja "ette ehdi ennen poisnukkuneita" - mitä nämä tarkoittaa?


Kirjoitan tämän kuunneltuani ja katseltuani Norolammen videon (vasemmalla) jossa hän esittää tämän saman Paavalin sanojen merkitystä erityisen ontuvasti ja valitettavan täynnä tyhjää puhuen. Hän takkuilee puheissan eikä kyennyt tuomaan mitään logiikkaa selostaessa tästä aiheesta. Se on vain sen merkki, ettei hän selitä asiaa niin kuin Paavali sen on tarkoittanut.

Aivan ensimmäiseksi meidän täytyy ymmärtää Jumalan sanan merkitys ja Jumalan kyky sanoa sanottavansa viestinä meille ymmärrettävässä muodossa 
JOLLA ON MERKITYSTÄ ja tässä sanomassa jonka Norolampi esittää, ei ole mitään sanomaa eikä kelvollista viestiä. Ketä kiinnostaa se seikka, ehtiikö kuolleet ensin vai ei? Mitä väliä sillä tiedolla on??? Herää kysymys!
Pitääkö Paavali meitä tyhmänä ja mikä pahinta, pidämmekö me Jumalaa niin tyhmänä ettei Hän kykene antamaan sanomalleen merkitystä sanoessaan näinkin huomattavaa yksityiskohtaista tietoa. Tänne jääneet elossa olevat eivät ehdi ennen kuolleita... ellei siis kyseessä ole jonkin muun asian tarkennus! Ketkä elossa olevat ja ennen kaikkea miksi mainita lause "meidät jotka olemme jääneet tänne". Mistä jääneet? ...herää kysymys!
Ei Jumala ole tyhmä, eikä pidä meitä sentään niin tyhminä ettemme voisi ymmärtää että jokin isompi sanoma tällä on kuin se että ehtiikö kuolleet ensin vai kaksi sekuntia perässä. Mitä väliä sillä siinä kohtaa on? Tyhjää ja tarpeetonta tietoa. Ellei siis asiassa ole jokin isompi ja paljon merkittävämpi taitekohta, johon moni ei ole kiinnittänyt huomiota.

Norolampi
Minun pitäisi tehdä samankaltainen video mutta tyydyn esittämään kuitenkin tämän saman kaltaisen piirroksen kautta kuin Norolampi esitti "ilmapuurossaan" joka on pelkkää tyhjää sanomaa. Mutta nyt esitämme samat Paavalin sanat jotka Norolampi esitti mutta tällä kertaa pelastussanoman sadonkorjuumallin mukaan ja katsomme mitä sanomaa ja viestiä nämä lauseet sitten kertovat meille ja saammeko "ilmapuurosta" mahdollisesti vielä syntymään oikeaa "marjapuuroa" ja voi silmällä oikeen. Asialla täytyy olla sen arvoinen merkitys että Paavali sitä teroitti tessalonikkalaisille ja siis meille.
Norolampi
Kuvaavaa Norolammen selityksessä oli jo heti alussa kun hän piirsi "aikajanan" josta ei missään kohtaa tullut mitään aikajanaa, vaan mitätön alleviivaus, jossa ei aikaa juurikaan ole kuvattu mitenkään. Ja siinä alla 1. Tessalonikkalaiskirjeen 4. luvun raamatunkohta ikäänkuin tukemaan onttoa tarinaa vailla mitään sanomaa.
Norolampi
Sitten hän alkoi selittää elossa olevista jotka ovat jääneet tänne ja piirsi niistä aikajanalle kolme tikku-ukkoa kuvaamaan koko elossa olevaa seurakuntaa, joka kuitenkin on niin kirjava ettei mikään temppu riitä antamaan heille tässä ajassa samaa mahdollisuutta. Tarvitaan siis suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole koskaan ennen ollut. Siihen työhön tämän suuren elossa olevien joukon on jakauduttava selvästi osiin. Nämä kaikki pelastuvat kuvataan naisina, koska nämä kaikki ovat lopuksi yhtä ja Raamattu kuvaa heitä lopuksi yhtenäisenä Jerusalemina.
Norolampi
Ennen tempausasiaa, Norolampi piirsi kuolleet aikajanalla elossa olevien jälkeen. Ei tietenkään loogista sekään aikajanalle piirrettynä Raamatun vastaisesti. Mutta kun ongelmanhan muodostaa ihmisten suppea käsitys Jumalan keinoista. He näkevät kaikki vain yhtenä tapahtumana yhdessä hetkessä ja sillä selvä. Ikään kuin Jumala olisi kahlittu yhteen tapahtumaan, eikä siis muuta voi olla. Tässä videossakin Norolampi toteaa saman minkä loputtomat muutkin että Jeesus tulee vain kerran ja muut ei ole. Niin... noh mutta tuo Herran tulemus on jälkikäteen sitten katsottuna täysin selvä tempausten jälkeen. Jeesus tuli vain kerran, eikä koskenut jalallaankaan maan kamaralle vaikka Hän toteutti useammankin tempauksen.
Norolampi
Norolampi koitti pysyä asiassa muttei asiaa ole, koska ei asiassa ole sisältöä. Minä en ihan varma ole miksi hän tämän videon on tehnyt koska tässä ei ole minkäänlaista "main pointtia". Posttribunatiolismissa ei ole mitään logiikkaa ja he ovat itsekin miettineet miksi temmata ketään Herraa vastaan kun Herra on tulossa itse maan päälle perustamaan tuhatvuotista valtakuntaa. Miksi siis pitää temmata kauhean kokoinen porukka, vain käydäkseen pilvissä ja palatakseen sitten maan päälle. Samoin kysymys kuuluu, mitä sijaa Jeesus lähti valmistamaan jos niitä ei käytetä mihinkään?
Norolampi
Pelastussanoman ilmoituksen mukaan missään ei ole mitään ristiriitoja ja kaikessa on merkityksensä, eikä minun tarvitse kertoa tätä turhaan.
Lisäksi sanon että totuus yhtyy totuuden kanssa ja siksi ei ole sattumaa että 3. Mooses 23:15-17 lukee morsiamesta että ne ovat kaksi kakkua ja että juuri Mooses lähetti kaksitoista vakoojaa luvattua maata tutkimaan ja vain kaksi päätyi tahtomaan sinne ja loput 10 päätyivät menemään erämaahan. Siksi ei ole sattumaa sekään miksi Matteus 25. luvun vertauksessa oli kymmenen neitsyttä, viisi tyhmää ja viisi viisasta. Eikä sekään että ahtaalla portilla ei olisi mitään virkaa jos ne viisi menee siitä ja viisi toisesta. Ja kaiken huipuksi Mooseksen sadonkorjuukin saa aivan saman lopputuloksen. Ensin leikataan näyte uutisvilja ja viedään se Herralle jonka jälkeen vasta leikataan pääsato, muttei sitä saa leikata pellon reunoja myöden, sillä ne on jätettävä köyhälle kulkumiehelle, joka palajaa häistään kaikkine pyhinensä ja on kaikkea muuta kuin köyhä. TÄSSÄ ON SANOMAA!!!

Vielä pitää lisätä se, kuinka paljon minä haluan peräänkuuluttaa ymmärtämään kuinka vaikeassa tilanteessa Jumala on. Maailmassa on ennätysmäärä ihmisiä, elikkä lehes yhtä paljon kuin on ollut koko tällä vuosituhannella yhteensä. Tämä luku on nyt täällä elossa!
Ei Jumalalla ole mahdollisuutta tehdä yhtäkkiä erottelua, eikä 7-vuodessakaan ilman erikoistoimia, jotka ovat imestyskirjan sisältö.
Lue Hesekiel 7. luvusta mitä tapahtuu kun ihmisten tajuntaan pamahtaa että nyt se kaikki alkaa mistä on ennsutettu. Ei se ole yksi ainoa tapahtuma, vaan sarja tapahtumia oikein rytäkässä jotta ihminen tajuaa kääntyä omavoimaisuudestaan ja pelastua. Siksi Jumala on säätänyt hieman piiloon Raamatussa nämä kolme tapahtumaa, morsiamen salainen tempaus. Sitten noin 3-4 vuoden kohdalla häävieraat ja jäännös jää odottamaan kupeet vyötettyinä Herran paluuta kaikkine temmattuine pyhinensä, joihin toisella kuolemalla ei ole enää valtaa.


11.1.2017

Kevään 2017 omerinlaskenta 5.6. saa tänä vuonna ainutlaatuisen suuren merkityksen

Kevätohra löydetään yleensä viimeistään kevätpäiväntasaukseen mennessä (21.3.) ja uusikuu vaihtuu  vasta aivan kuun lopussa, joten kevätohra varmuudella löytyy ajoissa jotta tämä laskelma tulee pitämään sikäli paikkansa.
Pääsiäinen osuu siis täsmällisesti 15.4. ja 3. Mooseksen 23.15-17 mukainen pääsiäissapatin jälkeinen päivä on 16.4. josta 7 viikon laskenta alkaa. Laskenta päättyisi muuten helluntaihin 4.6. mutta Mooseksen kirjassa sanotaan ikäänkuin korjattaisiin lausetta, että 50 päivää. Tämä johtuu melkoisella varmuudella siitä että kun maailma on pyöreä ja osassa maailmaa on aina päivää aikaisempi vuorokausi menossa ja jos Jumalan kellon täytyy saavuttaa joku tietty päivämäärä, niin sen täytyy mennä 24:llä tunnilla ohi tuon kyseisen päivämäärän, jotta koko maapallo olisi ajallaan. Omer siis päättyy 5.6.2017

Omer 2017

Veljemme Samuli eilen löysi peräti ihmeellisen asian joka kytkeytyy sitten vaikka kuinka hienosti tähän Omeriin, nimittäin Jerusalem on morsiamen vertauskuva ja riemuvuosi on 50 vuotta ja suuri juhlavuosi. Omerissa lasketaan 7 viikkoa, 50 päivää ja samoin on riemuvuosikin 7 vuosiviikkoa 50 vuotta. Nämä ovat siis yhtä!
Jerusalemin täytyy siis nousta ylös, tullakseen sieltä alas: Joh.ilm. 21:2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
Samuli hoksasi että kuuden päivän sota, jolloin Jerusalem vapautettiin alkoi tasan 50 vuotta sitten 5.6.1967 elikkä Jerusalemin vapautuksen riemuvuosijuhla alkaa juuri omerin laskennan päättyessä 5.6.2017 joka on erittäin hieno päivä Jerusalemin/morsiamen vapauttamiselle viettämään armoitettua lehtimajanjuhlaa.

Lopuksi haluan huomauttaa niille, joille tämä minun jokavuotinen omerinlaskenta on peikko ja haluatte mielellänne kutsua näitä aiempina vuosina jo ohi menneitä ilmoittamiani päivämääriä vääriksi profetioiksi ja sitä myötä allekirjoittaneen vääräksi profeetaksi. Noh, siis nämä omerin laskennat ovat jokavuotista aitoa Jeesuksen palavaa odottamista, eikä millään tavalla profetoimista. Nimittäin jos kutsut tätä omerin laskentaa väärin profetoimiseksi, niin samalla kutsut Raamattua ja Jeesuksen sanoja vääräksi ilmoitukseksi, nimittäin nämä ovat kaikki Raamatusta poimittuja ja siellä ennalta ilmoitettuja päivämääriä ja kaiken lisäksi Jeesus kehoitti meitä valvomaan ja odottamaan.


10.1.2017

Tosi-uskovan ja semi-uskovan pieniä eroavaisuuksia

Heikko nainen
Aihe on joka päivä havaittavissa kaikkialla uskovien keskuudessa. Luulenpa että tämä sama ilmiö on myös muissa uskonnoissa, kuin kristinuskovaisten keskuudessa. Toiset uskoo todella aidosti ja toisille usko on elämäntapa ja oman mielentasapainon vakauttaja, koska ateistilla tyhjän päällä on se kaikkein toivottomin olo. Ateistiuskovahan miettii todellisuudessa kuolemaa joka ikinen päivä, tosin kiistää sen, mutta miettii silti koska se on sille totaalinen loppu. Ateisteillahan ei ole syytä elämään tai kuolemaan ja se tekee heidän elämästään merkityksetöntä. Tällainenhan joutuu elämään luurankojen kanssa läpi elämänsä.
Mutta johonkin elämää ja kuolemaa suurempaan uskova uskoo tuonpuoleiseen ja kuoleman jälkeiseen elämään.
Kaikissa uskonnoissa on yksi merkillepantava tunnusmerkki, joka on tekojen vaatimus. Sinun täytyy tehdä sitä, tätä ja tuota, ennen kuin pääset kaikkivaltiaan suosioon. Tämä on se merkittävin ero Jeesus-uskovien ja muiden uskontojen välillä ja tämä sama vaatimus tunkeutuu eri uskonlahkojen kautta myös ihmisen ja Jeesuksen väliin myös kristinuskossa kirkkokunnittain.
Itse kun olen syntyperäinen Adventisti, niin minulle opetettiin vaatimuksia jotka pitää täyttää teoissa, jotta olisin kelvollinen. Jeesus vaan ei niin opettanut, vaan pyrkimykseen ja olla tekemättä pahaa.
Tosiuskovaisuus näkyykin helposti juuri tekemisten ja tekemättömyyden välimaastossa uskon kautta.
Elämässä tulee vaikeita ajanjaksoja joissa meitä koetellaan ja niissä koetellaan ennen kaikkea sitä lapsenomaisen uskon lujuutta. Näissä tilanteissa uskossa heikot tukeutuvat vaatimaan itseltään ja ennen kaikkea muilta tekoja mutta uskossaan luja tietää että Jumala tahtoo koetella, eikä Hän koettele yli meidän voimavarojemme. Tässä ero juuri tulee!
Uskossaan heikot korvaavat teoillansa luottamuksen Jumalaan ja alkavat tekemään Jumalan tahtoa vastaan työtä jota Hän ei tarkoittanut meidän tekevän, vaan luottaa Hänen voimaansa. Ihminen ikään kuin kaappaa Jumalan viranomaisuuden ja alkaa tekemään Jumalan puolesta tekoja jota tämä ei ollut tarkoittanut, kun taas todella Jumalan kaikkivoipaisuuteen luottava odottaa mitä Jumala aikoo tehdä ja katsoo sitten. Tämä taas semi-uskova tulkitsee laiskuudeksi tai laiminlyönniksi ja alkaa jakaa omaa oikeutta tuomitsemalla tämän joka tahtoo luottaa Jumalan voimaan, vaikka asiaa on jo verrattu Raamatun sanaankin. Semi-uskova kuittaa helposti sen sillä että kyllä meidän täytyy kantaa velvollisuus ja vastuu myös elämässämme, kun uskova ymmärtää että kyseessä on meidän voimavaramme ylittävä vaatimus. Semi-uskova on siis armoton ja vaatii enemmän kuin voisimme edes suorittaa.

Tämä kaikki oli siis retoriikkaa, ilman konkretiaa mutta voitte soveltaa tätä kaikkeen elämän vaiheisiinne ja varmasti löydätte sille paikan.

Mutta jos menemme konkreettiseen tilanteeseen tässä semi- ja tosi-uskovaisuudessa, niin se näkyy ennen kaikkea Jeesuksen odottamisessa. Tosi-uskova odottaa Jeesusta aivan yhtä konkreettisesti kuin odottaisi postimyynnin pakettia, miettimällä esimerkiksi mikä sitä viivyttää tai mikä sitä mahdollisesti nopeuttaisi. Se tulee ajallaan kun tulee mutta sillä erolla ettei Jeesus katoa, kuten postipaketti saattaisi tehdä, vaan Jeesus todellakin tulee ajallaan ja tämä saattaa jopa ärsyttää semi-uskovaisia. He jälleen vetoavat siihen samaan että meidän pitää tehdä jotain, eikä vain odottaa. Tätä samaa tekevät ne jotka odottavat Jeesusta posttribulationismin kautta, eivätkä usko tempaukseen ennen vaivan aikaa. He haluavat "jonglöörata" Jumalan edessä ja näyttää kykynsä voida olla jotain Hänen silmissään. Siksi he haluavat mennä vaivan aikaan omavoimaisena ja näyttää kuinka vahvoja he ovat. He ovat kuin Israelin kansa Egyptistä päästyään luvatun maan edessä, mutteivät halua mennä sinne koska erämaakin on omavoimaiselle uppiniskaiselle kansalle muka parempi ratkaisu. He pääsevät näyttämään kuinka he voivat, osaavat ja kykenevät. Se on juuri tämä sama ero, koska morsian näyttää kuinka heikko hän on ja kuinka hän kaipaa Jeesuksen luo joka ikinen päivä. Siksi morsian odottaa Jeesusta jatkuvasti ja hyvin konkreettisesti. Morsian ei viihdy tässä maailmassa ja kokee olevansa ulkopuolinen koko maailman menolle. He sanovat: "sinusta ei ole mihinkään ellet pysty".

Tule Herra Jeesus!


9.1.2017

Tulevat päivät joita pidän merkittävinä seurata:

1. päivämäärä on jo ensi viikolla 17.1.2017. Tuo päivä voi olla hyvinkin merkittävä kun ottaa huomioon Matteus 24:15-20 ja Daniel 12:10-12 sekä Daniel 9:27 Raamatun kohdat.
Levant alueella tapahtuva rauhansopimus jos tehdään tuona päivänä!!! Nimittäin siitä jos lasketaan 1290 päivää, joka on noiden Danielin sanomien päivien puolivälissä ja suuri epäonnen päivä Israelin kansalle, joten se päivä ei voi olla muu kuin Tisha be Av kuun 9. päivä. Tuo päivä täytyy myös osua muulle päivälle kuin sapatille, joka selittyy Matteus 24. luvusta. Erikoista tässä päivässä on se, että kahtena edellisvuonna ja samoin kahtena seuraavan se osuisi sapatille, joten se ei voi olla noina vuosina.
Pidetään siis silmät auki viikon päässä!

2. merkittävä päivä on tietenkin heti perään 20.1. jolloin Donald Trump vannoo presidentin virkavalan. Se voi sytyttää aika isoja mellakoita ja ties mitä muuta.

3. päivämäärä on 20.3.2017 kun Suomessa astuu voimaan epäraamatullinen ja miehen ja naisen välistä avioliittoa häpäisevä vapaa-avioliittolaki. Tämä tietenkin suututtaa Jumalaa mutta se ei välttämättä ole heti tuon ensimmäisen päivän rangaistus. Mutta Jumala saattaa osoittaa jotenkin tämän niille, joiden silmät eivät ole sokaistut.

4. päivämäärä on se kun Israelissa ilmoitetaan kevätohran löytyminen ja siitä seuraava uuden kuun sirppi on siellä nähty. Silloin vaihtuu Jumalan Nooalle antama vuoden vaihde ja miksikäs ei olisi oikein verrata siihen, koska Jeesus mainitsi "Nooan päivistä" kun vertasi sitä hänen tulemuksensa päiviin. Tuo Nooan päivien uusi vuosi oletettavimmin osuu jonnekin 29.3.2017 paikkeille.

5. päivämäärä on sitten kun pääsiäisestä aletaan laskea Omeria, joka osuu kevätohran lötymisestä riippuen, todennäköisesti 5.6.2017 päivälle. Tämä on aina jokaisen vuoden kohokohta ylösottoa silmällä pitäen. Ei siis ihme kun sitä niin vihataan, kun sen edes mainitsee.


1.1.2017

Sana vuodelle 2017 niistä pikkuasioista joiden kanssa päivittäin painimme


Kirjoitan lyhyesti seuraavien ongelmiemme ilmenemiset, kuulemani ja näkemäni perusteella sekä niihin suhtautumisen aihealueittain, meille kaikille mietittäviksi ja mahdollisesti opiksemme. Nämä koskee tietysti niin minua kuin sinuakin! Jollekin toinen ongelma on täysin poissuljettua ja toinen ongelmistamme saattaa olla niin piilevä, ettemme edes tajua kun saatana vie meitä narussa ja lankeamme siihen. Ainoa keino näihin kaikkiin on usko, nöyryys ja katse kiinnittyneenä Kristuksessa Jeesuksessa. Se on ainoa, siis AINOA KEINO suojautua saatanaa vastaan!!

1. Itseriittoisuus ja omahyväisyys
Maallisten kilpailukyky tarpeidemme vuoksi meidät on asetettu taistelemaan suosiosta, jonka kautta saamme yleistä hyväksyntää ja maallisia kruunuja, mammonaa ja sen sellaista. Samalla luontaisesti huono itsetuntomme syntisyyden vuoksi haluaa kilvoitella maallisen paremmuutensa kanssa, saaden siten omalle tunnolle pönkitystä. Tähän ongelmaan Jumalalla ei ole mitään muuta keinoa sielun pelastuksen suhteen, kuin ottaa pois se mitä on.

2. Rakkaudettomuus ja hylkääminen
Juuri puhuin lapsuudenystäväni kanssa lastenkasvatuksesta kun ne ovat pieniä ja siitä kuinka nuorena kun lapset ovat pieniä, niin itsellä on aina kiire, eikä jää tarpeeksi aikaa lapsille jakaa rakkautta. Kerroin hänelle että aito Rakkaus ei koskaan ole hylkäämislaji. Ethän sinä koskaan hylkäisi lastasi? Niin vain moni tekee, vaikka se on maallisestikin jo tuomittavaa! Samoin he tosta vaan hylkäävät puolisojaan, sukulaisiaan ja ystäviään ilman pienintäkään sydämen kosketusta. Ei se ole mikään raja, onko joku samaa verta vai ei. Ainoa asia olet sinä itse! Kerroin että minulla on aina ollut sydämessäni joku joka kertoo miten lapset täytyy kasvattaa ja silloin kun lapset olivat pieniä, en koskaan sanonut heille ettei isä nyt ehdi ottaa syliin, vaan molemmat polvet olivat aina avoimet koska aito Rakkaus ei koskaan tunne sanaa hylkääminen, ei ystävien, eikä oman puolison eikä veren perillistenkään suhteen. Meidän pitää seurata Herramme esimerkkiä! Jeesus ei koskaan hylkää ketään, vaan Hän tulee ainoastaan itse hyljätyksi.

3. Tuomitseminen katsomatta peiliin
Saatana käyttää omaa pahaa oloamme katsomaan kuinka paljon huonompi joku meistä on ja sanomaan sen sitten ääneen kaikkien kuullen ja vain satuttaakseen jotakuta. Jollekin toiselle tulee synniksi joku asia joka toiselle ei tule, joten emme voi tuomita toista siitä mikä itselle tulee synniksi. Tällä tavalla vain loukkaamme toinen toistamme, emmekä näe että meillä on täysi työ pitää itsemme edes riittävän nöyränä pysyäksemme armon piirissä. Muiden tuomitseminen ei edesauta millään tavalla suhdettamme Jeesukseen. Murehdutamme Pyhää Henkeä kun käännymme katsomaan kanssapalvelijamme tekemiä virheitä ja sanomaan että katso kuinka huono tuokin on ja Jumala rankaisi tätä nyt kun tämä joutui vastoinkäymisiin. Tällä tavalla siirrämme katseemme pois ristiltä katsomaan käärmeitä ympärillämme.

4. Oman edun tavoittelu
Suuret puheet, pienet teot, ovat tämän maailman motto. Vain aniharvoin osaamme tehdä jotain missä ei ole oman edun tavoittelu jollain tasolla mukana. Jos emme tarvitse rahaa jotain "palvelus" tekoamme vastaan, niin mainetta sitten ainakin teollemme. Maailma on pullollaan ihmisiä jotka auttavat ja valokuvaavat sitten itsensä auttajana, puhuvat auttamisesta mutta ne teot jäävät tekemättä. Missä on se joka sanoo köyhälle tuttavalle kuumalla keskikesällä, kun tämän jääkaappi meni rikki, eikä maitokaan pysy hengissä kuin muutaman tunnin, että "hei mennään yhdessä sinne Giganttiin ja ostan sinulle sen jääkaapin rikkinäisen tilalle mutta kunhan et kerro siitä kenellekään, jottei turhat juorut  asiasta leviäisi". Parempi on olla siis köyhä avunsaaja tai hiljainen avun antaja, kuin rikas, joka joutuu miettimään että mitä seuraavaksi jotta saisin lisää hyvän miehen mainetta, koska se tekee niin hyvää omalle tunnolle.

5. Armon työn korvaaminen jollain toisella
Ihan ensimmäisenä tulee mieleen elävän Jeesuksen kohtaamisen silmästä silmään, sen tapahtuman todellisuuden siirtäminen hamaan jonnekin tulevaan tai kokonaan sen kieltäminen, väittäminen olevan jo tässä ja nyt hengessämme. Sellainen elävän Jeesuksen väistely kielii oman tunnon vammasta ja ristintyön vastaanottamisen vajavuudesta. Armon työn tilalle otetaan omat hyvät teot ja sitten verrataan aina eteen tulevaa syntisyyttämme Jumalan Rakkauden rajoittamattomuuteen armona jonka saamme muka kuitenkin katumatta ja tekemättä parannusta. Valtion kirkko eksyttää tällä tavalla lapsikasteen muodossa jatkuvasti miljoonia ihmisiä luulemaan että Taivas on auki, "jos sellainen on olemassakaan", kunhan sinut on lapsena kastettu ja maksat kirkolle veroa. Armon kattavuus on siis kirkon määrittelemä ja se tulee suoraan armon työn väliin.

6. Laittomuuden hiljainen hyväksyminen
Sammakko keittyy syntikattilaan jos levy pistetään ykköselle. Toisin sanoen tarvitaan aikaa ja paljon aikaa sisään kirjoittaa kansaan synti toisensa jälkeen porttiteorian kautta, tämän tajuamatta mitä tapahtuu. Ensin suvaitaan se ja sitten tuo mutta kavahdetaan sitten sille kolmannelle, kunnes olemme saavuttaneet sen portin jottei kukaan kavahdakaan enää sille kolmannelle kauhistukselle, vaikka se ennen oli aivan mahdotonta hyväksyä. Näin ihmiset keittyvät syntiliedellä keitinveteen ja hiljaa hyväksyvät lopulta kaiken. Lopulta ihmiset tajuavat tämän, kyräilevät mutta tietävät ja hiljaa hyväksyvät tilanteen tosiasiana.

7. Käsistä ryöstäytynyt suvaitsevaisuus
Tämän omantuntomme pönkittämiseen omilla teoillamme, meillä on taipumusta tuhlata siihen tarpeettoman paljon voimavaroja, aivan kuin se edistäisi meidän lähentymistämme Jumalaan. Olemme rikkoneet yltiöpäisellä suvaitsevuudellamme jo Jumalan sietokyvyn rajat ja alkaneet hyväksyä synnin suvaitsevuudellamme. Tämä on kuin hakkeri joka löytää palomuurista porsaanreiän ja nyt sinne terveelle maaperälle voi syöttää sitä kautta ihan mitä tahansa, kun siinä on postimerkkinä sana "suvaitsevuus". Katala valhe!

8. Suoranainen ilkeämielisyys on lisääntynyt
Kuulen jatkuvasti ihmisten itsensä huonon oman tuntonsa vuoksi etsivän toisistaan jotain sellaista, jonka kautta voisi vahingoittaa toisen elämää. Tämä haitanteko ei ole enää minkään eduntavoittelua, vaan silkkaa pahuutta. Jotenkin voisi ymmärtää että ilkeämielisyydelläkin on jokin oman edun tavoittelun tarve haussa mutta kun ei ole, vaan se tuottaa pelkän ilkeän mielen vuoksi toiselle mielipahaa. On kauheaa kuulla kun joku puhuu pelkän pahan hakemisen vuoksi pahaa toisesta, tarkoituksena on vain pelkkä mielipahan tekemine lähimmäiselle. Lisäksi tätä näkee tehtävän usein siitä syystä että joku on selvästi onnellinen Jeesuksen veren suojasta. Sen onnen henkimaailma haluaa murskata ja käyttää siihen ketä ikinä voi.

9. Salakavala epärehellisyys - itselleen valehtelu
Usein valehtelemme itsellemme tehtyämme syntiä. Näin teki Adam ja Eevakin heti langettuaan, he alkoivat syyttää Jumalaa heidän tekemästä synnistään. Tämä itselleen valehtelu on se synnin kuolemanrangaistus, eikä niinkään se varsinainen teko. Adam ja Eeva söivät siitä puusta, josta Jumala oli kieltänyt heitä syömästä. No kysymys kuuluu, miksi sellainen puu sitten oli siellä? Eikös senkin Jumala ollut sinne tehnyt?! Kyllä oli muttei se puu meinannut sitä fyysisesti hedelmää tuottavana puuna olemista, vaan hedelmä tässä kuvastaa niitä valheita, jotka Adam ja Eeva Jumalalle suolsivat siitä puusta syönnin jälkeen. He valehtelivat ensin itselleen ja sitten syyttivät Jumalaa!

10. Jeesuksen paluun kieltäminen ja odottamisen puute
Mitä pahaa löydät sanasta JEESUS TULEE? Löydät itsesi lopullisen tuomarin edestä. Oletko valmis kohtaamaan sen? Tämä Jeesuksen odottajien joukko on äärettömän pieni. Kirjaimellisesti vain pieni murto-osa odottaa aidosti Jeesusta joka päivä ja rukoilee taukoamatta että "tule Herra Jeesus". Ja tätä Jeesuksen odottajien joukkoa kritisoidaan kristikunnassa äärettömän paljon. Sanotaan jopa että tempaus on saatanan keksimä eksytys. Mutta koskaan eikä mikään ole sen aidompaa Jeesuksen odottamista ja valvomista kuin se minkä morsian näyttää esimerkillään kritiikistä huolimatta. Se odottaa Jeesusta tempauksen muodossa joka päivä herkeämättä. Raamattu on yksiselitteinen siltä osin, jos et odota, et odota ja autuas se jonka Herra tapaa valvomasta ja odottamasta.

Kaikkeen edellä mainittuun meillä on siis alkukirjoituksen mukaisesti vain yksi lääke, Jeesus Kristus, mutta se ei voi toimia kuin nöyryydessä. Siksi vanhurskaan vaate on säkkipuku! Se ei voi toimia jos sinulle puetaan juuttikangas päälle ja olet edelleen pöyhkeä, omavoimainen muita tuomitsemassa oleva "suvakki". Se ei myöskään toimi siten että näyttelet nöyrää, kuljet rukouskokouksissa mutta kotiin mentyäsi panet kaiken pois ja elät pöyhkeää omavoimaista elämääsi. Nöyryys on kasvettava sinussa ja kiinnityttävä sinuun siten ettei sinulla ole enää ketään, jonka pidät sinua huonompana ihmisenä. Et enää salaisissakaan ajatuksissasi halua pahaa, vaan kaipaat lakkaamatta Mestarin vierelle. Et enää rukoile itsellesi lottovoittoja, elämääsi uutta sitä ja tätä, vaan rukoilet lakkaamatta lisää nöyryyttä ja läheisempää suhdetta Pyhässä Hengessä. Rukoilet syntiesi sovitusta joka päivä ja luovutat koko elämäsi ja vapaa-aikasikin Jeesukselle Kristukselle ja Hänen viitoittamalle tielleen. Siihen  ei kuulu enää sanat "minä-minä-minä" ja "minulle-minulle-minulle", vaan muut ensin ja minä sitten kun sovin sekaan.

TULE HERRA JEESUS!!! - HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2017


Päivittäistä seurantaa 1.1.2016 - 31.12.2016
Päivittäistä seurantaa 1.1.2015 - 31.12.2015
Päivittäistä seurantaa 16.6.2014 - 31.12.2014
Päivittäistä seurantaa 16.3.2014 - 15.6.2014
Päivittäistä seurantaa 1.1.2014 - 15.3.2014
Päivittäistä seurantaa 1.7.2013 - 31.12.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2013 - 30.6.2013
Päivittäistä seurantaa 1.1.2012 - 31.12.2012
Päivittäistä seurantaa 1.11.2010 - 31.12.2011
Päivittäistä seurantaa 12.3.2010 - 30.10.2010
Päivittäistä seurantaa 1.10.2009 - 11.3.2010
Päivittäistä seurantaa 1.6.2009 - 31.9.2009
Päivittäistä seurantaa 1.1.2009 - 31.5.2009
Päivittäistä seurantaa 1.8.2008 - 31.12.2008
Päivittäistä seurantaa 15.4.2008 - 30.7.2008
Päivittäistä seurantaa 1.1.2008 - 14.4. 2008
Päivittäistä seurantaa 2007 loppuvuosi
Pääsiäinen 2007 alkaen...