Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
1.10.2017
 

Antikristus on ihmisten luoma hahmo Paavalin sanoista Johannekselle

Ei tule olemaan antikristusta, jollaiseksi tuota Paavalin kuvailemaa henkimaailmaa puetaan lihaksi ja vereksi ja olemassa olevaksi henkilöksi. Antikristus on henkiolento ja niitä on monta = henkimaailma joka on antikristillinen, joka kavahtaa ja vihaa Kristuksen veren työtä. Ei ole, eikä tule olemaan henkilöä jota maailma alkaa kutsua antikristukseksi, vaan monillekin tuon henkilön tekemiset vasta alkaa hahmottaa kenestä on loppujenlopuksi kysymys. Vasta sitten kun hän julistautuu jumalaksi jumaluuteen saakka, niin viimeiset ymmärtävät kenestä on kyse. Siihen saakka useimmat etsivät antikristustaan aivan turhaan, koska kyse on ilmestyskirjan pedosta ja väärästä profeetasta.

Moni itse asiassa luulee aluksi väärän profeetan olevan ko. antikristus, kunnes tämä tekee kuvan pedosta, joka on ihan eri henkilö. Lihaa ja verta olevat henkilöt siis ovat nuo kaksi ilmestyskirjan lopunajan pahuuden lihallistumaa, peto ja väärä profeetta, joilla on ihan oikeat nimet ja heitä niillä myös kutsutaan. Ei siis ole helppoa heitä tunnistaa tänään, eikä vielä huomennakaan. Maailma kun tahtoo niin mielellään löytää antikristuksensa maailman suurimmista johtohahmoista, joka yksin jo sotii koko muuta raamatunilmoitusta vastaan.

Ainoa asia maailmassa jolla on mahdollisuus johtajansa myötävaikutuksessa ”valloittaa” koko maailma on Islam. Se on levittäytynyt ainakin koko EU:n ja USA:n alueille ja se saa voimansa ”suvakkiudesta”, jotka puolestaan ovat jo hengellisesti pilaantunutta kansaa. He ovat niin poliittisia kuin uskonnollisia tahoja ja ovat jo myötävaikuttaneet mm. homojen pääsyn alttareille siunattavaksi.

Antikristus puolestaan on vanha henkimaalima, joka pysyy sellaisena ja vaikuttaa kaikkeen tähän siellä hengessä. Toki antikristuksen henki vaikuttaa täydellisesti petoon ja tähän väärään profeettaan muttei se itsessään ole lihaa ja verta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2017
 

Pedon ilmestyminen on hetken kysymys!

Yhdysvaltalaiskenraali: Isisin johtaja Abu Bakr al-Bagdadi todennäköisesti elossa – Venäjä sanoi kesäkuussa ehkä tappaneensa hänet. Maailman etsityin mies saattaa silti piileskellä Irakin ja Syyrian raja-alueella.

Oikealta nimeltään Isisin johtaja on Ibrahim Awad Ibrahim al-Badri al-Samarrai. Hänen uskotaan olevan noin 45-vuotias.
Hän julisti kesäkuussa 2014 Pohjois-Irakissa Mosulin kaupungin suurmoskeijalla islamilaisen valtion, kalifaatin, perustetuksi ja itsensä sen johtajaksi. (pieni valta)

Tuli uutisesta heti mileen ensimmäiseksi jälleen torni Syyrian pohjoisosassa sijaitsevassa Dabiqin kylässä, joka oli kesällä 2014 kiivaiden taistelujen kohde. Sen valtaamiseen ISIS laittoi kaikkensa. Vain 3 000 asukkaan syrjäinen kylä on kuitenkin sotilaallisesti aivan merkityksetön.

Tapahtumien syynä on Dabiqin asema islamin ennustuksissa: tuomiopäivä tulee, kun muslimit voittavat Rooman al-Amaqissa tai Dabiqissa. Dabiq on islamille samaa kuin Armageddon kristinuskossa. ISIS on nimennyt myös lehtensä Dabiqiksi. (linkki GoogleMap)

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.8.2017
 

Puhuuko Trump tässä Danielin neljästä pedosta?

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti historiallisen koko islamilaiselle maailmalle suunnatun puheen Saudi-Arabiassa. Kyseessä oli Trumpin ensimmäinen ulkomailla presidenttinä pitämä puhe.

Trump moitti Iran hallintoa sanoen, että sen kansalaiset ovat Iranin politiikan uhreja ja että terroristiryhmät ISIS, Al-Qaida, Hisbollah ja Hamas ovat vastuussa kokonaisten sukupolvien tuhotuista unelmista.

Nimenomaan siten että Danielin pedot 7. luvussa kuvattuna näin:

Daniel 7:3-8 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa”.

Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Viimeinenhän on tämä ISIS joka on erilainen kuin muut ja jolla on 10 sarvea. Se murskaa alleen kaiken mutta saa kuolinhaavan joka paranee. Sillä on 10 sarvea, elikkä päällikköä joiden välistä nousee ”joku”, jolla on ollut pieni valta ja jolla on ”miekan” kuolinhaava päässä ja sillä on oikea silmä sokeutunut ja käsi kuivettunut. Esiin tultuaan se työntää kolme sarvea edestään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.7.2017
 

Lopunaikojen kaksi pahuuden henkilöä, lihaa ja verta

Tuli tässä ihan hassu ajatus kun pedon ilmestymisestä tehdään niin suuri juttu ja rakennetaan sitä kuin iisakin kirkkoa vailla pienintäkään raamatullista pohjaa, suuren vallan ympärille ja yhden ainoan henkilön ympärille, jolle annetaan sitten nimeksi antikristus, vaikka tämä Raamatussa SELVÄLLÄ SUOMELLA kerrotaan joksikin ihan muuksi olennoksi kuin siksi lihalliseksi henkilöksi jota Paavali kutsuu nimellä ”laittomuuden ihminen” joka ilmestyy ajallaan.

No lähtökohtahan on että näitä hahmoja on kaksi, joissa muodostuu toki antikristuksen hengessä lopunajan peto ja väärä profeetta. He ovat kaksi eri ihmistä, lihaa ja verta.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin ensimmäinen peto ei ole välttämättä edes ihminen, vaan järjestö, ISIS nimeltään. Mutta hänellä täytyy olla myös henkilöitymä, jota Paavali kutsui nimellä laittomuuden ihminen. Elikkä se/hän ilmestyy MAASTA! ISIS ilmestyi maasta!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Isis_(j%C3%A4rjest%C3%B6)

Joh.ilm. 13:1-9

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Maa tarkoittaa Levantti aluetta joka on Jumalan Israelin kansalle lupaama maa-alue. Se ei ole mikään pieni, vaan se kattaa koko Lähi-Idän käytännössä ja kaikki maat siellä ylhäällä pitkälle Turkin maata ja alhaalla syvälle Egyptiin saakka ja idässä aina puoliväliä Irakiin saakka.

Sitten tuossa puhutaan että ensimmäinen peto nousi maasta, siis juuri tuosta Levanttialueelta ja jäi seisomaan meren hiekalle ja merihän tarkoittaa tuon alueen ulkopuolisia maita. Rantahitikko on siis vertauskuvallisesti Levanttialueen reunaviivaa jossain sen alueen laidoilla.

Sen sijaan toinen peto, joka tekee ne kaikki ihmeetkin ja laittaa kaikki kumartamaan petoa. Tämä syntyy merestä, elikkä selkeästi kaukana Levanttialueesta.

No jos ISIS olisi pedon ns. epähenkilö ja sen identiteettinen luonnollinen henkilö joka nousee maalta onkin edelleen tämä kadonnut Abu Bakr al-Baghdadi, joka juuri oli julistautunut Kalifaatin hengelliseksi johtajaksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi

Mutta Osama Bin Laden ilmestyessään merestä, eli jostain kaukaa Kazakstanista, olisikin väärä profeetta, joka tekee ne ihmeet.

Viittaan tässä erääseen vahvaan uneen vuonna 2006 jonka sain, joka sopisi tähän hyvin: Minulle näytettiin kirkon pohja, rakennusvaiheessa. Se ei siis ollut vielä valmis. Sitten minulle sanottiin että tuohon asettuu Iivana Julma… sitten sanottiin sama oikein kovaa ja voimalla ”VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ, NIIN SE ON IIVANA JULMA”. Tämä viittaa selkeästi Venäjän asemaan ja väärä profeetta on se näkyvämpi lopuanajan hahmo, joka tekee ne ihmeet ja pedosta tehdään kuva, jota juuri tämä väärä profeetta saa kaikki kumartamaan.

Osama bin Ladenilla on poika joka pyrkii tai on jo päässyt nyt AlQaidan johtoon. Iivana Julma tappoi oman poikansa. Pedon on esiin tullessaan syrjäyttävä kolme sarvea edestään. Keitä nämä kolme siis ovat, tätäkin olen spekuloinut jonkin verran.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Iivana_Julma

Näitä asioita on syytä tarkkailla ihan uusin silmin ja unohtaa kaiken maailman Trumpit ja Putinit, jostain kalkkeutuneesta Gorbasta puhumattakaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2017
 

Tämä uutinenko kertoo juuri nyt laittomuuden ihmisestä?

Nyt jää nähtäväksi jos tämä kaveri nousee esille vielä ja hänellä on päässä ”kuolinhaava”, oikea silmä sokeutunut ja toinen käsi on kuoleentunut, siis kärsinyt jonkinlaisia hermo- tms. vaurioita. Aika näyttää!

Äärijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on kuollut, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva The Syrian Observatory for Human Rights -järjestö. Järjestö kertoo Isisin korkea-arvoisten johtajien vahvistaneen tiedon.

Järjestö kertoo saaneensa tiedon asiasta tänään. Järjestön tiedossa ei ole, milloin al-Baghdadi on kuollut. Venäjän armeija epäili tappaneensa al-Baghdadin ilmaiskussa toukokuun lopulla. Tuolloin tietoa ei saatu vahvistettua.

Merkittävää tässä on ilmestyminen ja laittomuus, jotka ovat ne raamatullisesti tärkeät kuvaukset, kuten pieni valta, joksi tätä voisi myös kuvata. Laittomuus on tietenkin koko maailman etsityin terroristijohtaja ja toinen asia on se että hän on kadonnut julkisuudesta. Kukaan ei tiedä missä tämä kaveri on ja kun hän sitten ilmestyy haava päässään ja kaikki muut kuvaukset jotka Raamattu on tästä kertonut, niin valveutuneet tajuavat heti kenestä on kyse.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.7.2017
 

Tässäkö on nyt se hetki kun peto sai kuoliniskun?

 

Lehti:

Irakin pääministeri Haider al-Abadi julisti virallisesti voiton Isisistä maanantaina. Tappio on Isisin suurin sen jälkeen, kun kalifaatti julistettiin kolme vuotta sitten.

– Ilmoitan täältä valheiden terroristivaltion lopun, epäonnistumisen ja sortumisen, hän sanoi puheessaan Irakin kansallisella televisiokanavalla.

Mosulin kaatuminen symbolisoi Irakin alueilla Isisin kalifaatin päättymistä. Järjestöllä on kuitenkin yhä alueita hallussa Irakissa ja Syyriassa.

Jarmo jatkaa:

Raamattu ilmoittaa pedon olevan kahta lajia, petomaa tai ryhmä, kuten AlQaida tai ISIS ja sitten on vielä se lihallinen ihmisolento, laittomuuden ihminen.

”Ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua”

Pedosta tuli yhtäkkiä niin suuri että se saa vallan koko maailmassa. Tämä tapahtuu muslimien yhtenäistymisellä kaikkialla maailmassa, koska he tulevat saamaan johtajansa, Mahdinsa, joka julistautuu lopulta Jumalaksi. Mahdia he tulevat seuraamaan ja pitävät tätä muslimit yhdistävänä tekijänä, jonka kautta he tulevat hallitsemaan koko maailmaa.

Se syy miksi peto saa vallan kaikkialla maailmassa, on siinä että portto on kiivennyt pedon selkään. Portolla tarkoitetaan jokaisen länsiamaisen maan ja valtion kirkkoa ja sen jäsenistöä, jotka saavat aikaan sen, että he suorastaan antavat pedolle vallan ja ihannoivat petoa, kunnes se paljastaa todellisen luonteensa. Tämä ilmiö on nähtävillä kaikkialla maailmassa jo nyt.

Mutta peto tulee lopulta repimään porton kappaleiksi ja tallaamaan sen jalkoihinsa ja sen annetaan voittaa jopa valitut. Marttyyrien luku tulee täyttymään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.6.2017
 

Nyt alkaa olla tällä Abu Bakr al-Baghdadilla kaikki pedon kuvaukset

Lehti kirjoittaa:

Kolme vuotta kateissa

Isisin salamyhkäistä johtaja Abu Bakr al-Baghdadia ei ole nähty julkisuudessa sen jälkeen kun hän kesällä 2014 julisti itsensä kalifiksi Mosulissa Irakissa.

Al-Baghdadin terroristijärjestö noudattaa tiukan linjan islamia. Kivitykset, teloitukset ja amputaatiot ovat järjestön käyttämiä rangaistuskeinoja.

Irakilaissyntyisen, maailman etsityimmän miehen on huhuttu haavoittuneen tai kuolleen iskuissa jo lukuisia kertoja aiemmin.

Al-Baghdadin uskotaan viimeksi oleskelleen Syyrian ja Irakin rajalla, mutta hänen olinpaikastaan ei ole mitään varmuutta.

Yhdysvaltain tukemat arabi- ja kurdijoukot tunkeutuivat Isisin pääkaupunkiin Raqqaan viime tiistaina. Joukkojen on tarkoitus ajaa Isis pois Raqqasta.Lausunnossaan Venäjän armeja kertoi iskun tapahtuneen lähellä Raqqan kaupunkia. Kokouksessa olisi ollut mukana myös Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi.

Ennen Isisiä al-Baghdadi toimi Irakin al-Qaidassa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.4.2017
 

Onko tässä lehtiotsikot ensi kesänä?

Huomaa tässä otsikossa kaksi asiaa. Kukaan ei voi aikaansaada tällaista otsikkoa, ellei ole kadonnut ensin ja toinen asia että Osama yhdistäisi erimielisen Islamin. Samoin että Osama ”pudotettiin mereen” ja Joh.ilm. 13 luku sanoo että peto nousee merestä ja sillä on ikkänkuin miekanhaava päässä, joka oli myös kuolinhaava ja kaiken huipuksi hänellä on ollut pieni valta, ei suurta valtaa. Nämä kaikki ovat raamatullisia vaatimuksia pedon tunnusmerkeiksi. Sanokaa ihmeessä kellä voi osua vielä lähemmäs enää nämä tunnusmerkkien täyttymiset? Ei varmasti yhdelläkään muulla!

Kaverini Espoosta mailasi minulle tällaisen tässä eräs päivä:

Kävin pizzalla ja hyvää oli pizza. Mielenkiintoiset keskustelut oli n 35-v afganistanilaisen pizza-yrittäjän kanssa, kaveri oli ollut pakolaisena ensin Pakistanissa, ja sitten tullut Suomeen, vanhemmat asuivat Venäjällä nykyään.

Kertoi sitten muun muassa uskovansa vakaasti, että Osama ei ole kuollut, vaan jonkunlaisessa kähminnässä usalaisten kanssa.

Mutta oli kiva keskustella miehen kanssa. Vähän kiihkeäähän se juttu välillä oli miehellä, eli voin kuvitella, että riidankin saa ko. äijän kanssa aikaiseksi 🙂

Jerusalemia ei ihan saatu jaettua vielä.. 😀

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
22.3.2017
 

Miten kaikki maat ja kansat voivat kumartaa petoa, kuten Raamattu sanoo?

Ilmestyskirjan peto muodostuu siis ainakin Islamista. Se on nyt melkoisen selvää ainakin. Ja yksi sen päistä, jota oli kuoliaaksi haavoitettu, joka on melkoisella varmuudella ISIS joka saa juuri nyt sen kuolinhaavan. Mutta se toipuu ja nousee niin että koko maa seuraa ihmetellen tuon pedon nousua.

Samalla Islamiin ilmestyy tämä laittomuuden ihminen jota ensimmäiseksi pedoksi myös kutsutaan ja sama ilmestyskirjan profetia sopii näihin molempiin, sekä ISIS:n että tähän petoon, joka nousee merestä, elikkä ei Levant alueelta (luvattu maa), vaan jostain kauempaa. Pohdin sitä Astanaa mahdollisena paikkana siellä Kazakstanissa. Menemme nyt sitten siihen raamatunlauseeseen.

Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

No niin, lähdetääs hiukan perkaamaan tätä ihan aluksi otsikon mukaan, miten kaikki kansat voivat kumartaa petoa. Selitys löytyy islamilaisesta invaasiosta koko maailmassa. Islam on levinnyt kaikkeen maailmaan, jopa meille Suomeen jossa tällaista ei ole ennen ollut. Kyseessä on siis Islamin uskon levittäytymisestä kaikkiin kieliin ja maihin. Se selittyy sitten helposti, miksi kaikki kumartavat petoa, koska nyt ne kumartavat Mekkaa mutta kun peto ilmestyy ja ilmoittaa olevansa suuri Allah, niin siinä kohtaa Mekka lakkaa olemasta ja ko. toinen peto joka nousee maasta, siis Levanttialueelta, saa kaikki nämä kansat kumartamaan petoa ja sen kuvaa, jonka nämä tekevät.

Tällä tavalla toteutuu tämä ongelmallinen raamatunlause.

Elikkä siis, ensimmäinen peto nousee merestä, joka tarkoittaa että se PÄÄPETO jota vastaan kukaan ei pysty sotimaankaan, nousee jostain maasta joka on ilmeisesti sekä Venäjän että myös Kiinan suojeluksessa, Kazakstan.

Aikoinaanhan 2006 loppukesästä minä näin vahvan uninäyn. Minulle näytettiin kirkon pohja jossa ei vielä ollut seiniä, vaan vasta pohjakivetykset ja kulmaliput mihin seinät tulevat. Sitten minulle sanottiin että tähän ”asettuu Iivana Julma” ja sitten toistettiin vielä voimakkaasti että ”ja vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma”.

Tämä profetia kannattaa pitää mielessä ja miettiä kun aika tulee että mikä merkitys sillä on. Nimittäin Venäjä liittyy ensimmäisen pedon nousuun vahvasti, jo siksikin että ilmestyskirjassa lukee lause että ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Se ei ole vähän sanottu, jos Natokaan ei voi sotia sitä vastaan.

Sitten kun huomaatte että jälleen Raamatussa seisoo muuten tarpeeton lause, ilman morsiamen ylösottoa: ” Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.” Elikkä peto pilkkaa temmattuja, jotka asuvat Taivaassa. Nämä ovat juuri temmattu ja tuoreessa muistissa, kaikkien tiedossa. Tämä peto siis pilkkaa kadonneita Pyhiä jotka asuvat jo siinä kohtaa Taivaassa. Arvata vaan saattaa mitä pilkkasanoja tämä tulee käyttämään.

Sitten pedolle annettiin valta käydä sotaa kaikkia Pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Kyseessä on siis tempauksen jälkeen niistä jotka ottivat sanasta vaarin, etsivät öljyn lamppuihinsa ja jäävät odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. heistä tulee Pyhiä, koska toinen tempaus on vielä edessäpäin ja vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa oleville ei toisella kuolemalla ole valtaa, joten heitä kutsutaan Pyhiksi, kuten ilmestyskirja tässä tekeekin. Ensimmäinen ylösnousemushan alkoi jo kauan ennen Nooaa, Hanokin ylösnousemuksella, sitten Elian ja sitten Jeesuksen aikaan nousi jo paljon ihmisiä. Morsiamen tempaus kuuluu Pyhien ylösnousemukseen samoin häävieraiden ylösnousemus on ensimmäinen. Se jälkeen en ole minä ainakaan löytänyt enempää ylösnousemuksia. Sen sijaan olen löytänyt lauseen joka tukee tätä toista, elikkä vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa osansa saaneihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, niin tämä katkeaa ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, koska siinä puolestaan sanotaan että kun Jeesus tulee, annetaan jokaiselle ansionsa mukaan. Tarkoittaa että he pelastuvat jotka huutavat vain Herran nimeä mutta heihin toisella kuolemalla on valta, eikä kukaan kykene synnittömyyteen, joten jokaisen palkka tulee olemaan kuolla, nimittäin tuhatvuotiskaudella ei ole vielä kuolemattomuus voimassa. Jesaja 65 sanotaan että nuorin kuolee 200-vuotiaana ja synnin kiroukseen joutuu satavuotiaana. Näihin lopullinen tuomio on vasta se ratkaiseva tuomio. Siellä tosin sanotaan myös että sinä aikana voi Pyhittyä, joka taas tarkoittaa kuolemattomuuden voimaantuloa.

No sitten sille pedolle annettiin maan päällä asuvaisia vastaan ja voittavan heidät. Muslimien invaasio on ollut koko ajan käynnissä ja pian niitä on joka paikassa niin paljon että ne saavat yhä enemmän ja enemmän valtaa. Ne ovat monissa maissa jo aivan lähellä sitä pistettä että saavat siellä täyden vallan.

Mutta sitten jos mennään vielä siihen toiseen petoon, joka nousee maasta, elikkä Levanttialueelta Israelin ympäristömaista ja Syyrian pohjoisosassa on tämä pieni kaupunki jossa on sellainen torni johon Mohammdin tai tämän heidän messiaan on tarkoitus ilmestyä.

No jos ajatellaan asiaa tarkemmin, niin nythän Islamissa on Allah, joka on heidän Jumalansa ja tällä on profeetta, Mohammed… siis peto yksi Allah ja peto kaksi, Mohammed joka on heidän messias.

Katsokaas miten kuvaavasti siellä kerrotaan toisesta pedosta kun otat sanomani ensin vertaukseksi rinnalle:

Joh.ilm 13:11-15 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Jätin kuvauksesta tahallaan pois pedon merkin, jottei se alkaisi hämätä liikaa meitä. Sen merkin kohdalla voimme ottaa hiukan takapakkia, koska se voi olla muutakin kuin ihonalainen siru, koska se voi toimia vain paikallisesti sillä alueella. Mene ja tiedä?

Yhteissummana pidän hyvänä ymmärtää, ettei nämä kaksi petoa ole keskenään kuin paita ja peppu rinnakkain, vaan toinen peto toimii Israelin ympäristömaissa ja ensimmäinen peto siellä kaukana, kunnes se saapuu sitten viiemin Israeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi, jonka jälkeen nämä pedot toimivat enemmän yhdessä.

No mutta punnitkaa sanani ja pitäkää mikä hyvää on.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |