Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 

Takaisin etusivulle

 
 
22.7.2018
 

Allah vihaa naista koko sydämestään

Tässä sen näkee oikeen kunnolla, kuinka Islam on yhä enemmän ja näkyvämmin saatanan uskonto ja kuinka Allah vihaa naista. Nimittäin Jumala sanoi Eevalle jo paratiisissa että sinun siemenestäsi on tuleva se, joka polkee rikki käärmeen pään ja se käärme on tuo Allahiksi itsensä tituleerannut sielunvihollinen saatana ja perkele, käärme paratiisista.

Samoin me näemme nykyään mikä on portto pedon selässä, jota tämä sama peto vihaa. Miksi on syntynyt suvakkinaiset ja miehet jotka kävelevät kädet lanteilla synnyttäväisten lailla ja myös ihailevat tuota nousevaa petoa, jota koko maa seuraa nyt ihmetellen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.6.2018
 

Pidättäjän (morsian) on ensin poistuttava!

Tämä (linkki) on se paikka missä peto ilmestyy! Pedolla on oma eskatologiansa ja siksi sen on ilmestyttävä juuri siellä mihin se on ennustettu tulevan. Muutenhan Islamin ennistukset eivät olisi uskottavia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Dabiq

Lehti tänään: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005731306.html

Tulitauko murenemassa Syyriassa: Venäjä pommitti kapinallisten alueita etelässä – Isis yrittää paluuta pohjoisessa

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.6.2018
 

Eurooppa (nainen) pedon selkään

Europe oli kreikkalaisessa mytologiassa Foinikian prinsessa ja tunnettiin myös Zeuksen vaimona. Roomalaisessa tarustossa hänet tunnettiin myös latinankielisellä nimellä Europa. Nämä tarut viittaavat vuosiin 1000-800 eKr. elikkä sinne kuningas Daavidin jälkeiseen aikaan ennen suuria profeettoja, Jeremia, Jesaja, Hezekiel, Daniel jne.

Tarun mukaan Zeus sodan jumala (kuvaa hyvin Jihadia, pyhä sota ajattelua) rakastui Europeen ja muutti itsensä kesyksi valkoiseksi häräksi Europen isän Agenorin karjalauman joukkoon, aivan kuten islamistipakolaiset tänään.

Kun Europe seurueineen oli poimimassa kukkia kedolla, hän huomasi härän ja päätti hyväillä sitä ja nousi lopulta sen selkään. Tällöin Zeus juoksi Europe selässään mereen ja ui Kreetansaarelle, jossa hän paljasti oikean hahmonsa. Siis petos!

Huom! Islam vihaa naisia!

Kuulostaako tutulta? Kumminkin tämä tarina oin vanhempi kuin ilmestyskirja.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.6.2018
 

Petoa kumarretaan jo ruotsalaisissa kouluissa pakottamalla siihen

Yhä useammissa ruotsin kouluissa pienet lapset jopa pakotetaan vaikka eivät tiedä uskonnosta juurikaan mitään, polvistumaan ja rukoilemaan Allahia. Pääministeri Löfvenillä on tavoite nähtävästi selvä, että hän ottaa ohjat ja tekee Ruotsista väkisinkin muslimimaan ja kukaan ei ole enää täysin pedolta turvassa. Jeesuksen pitää ottaa pian omansa pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.6.2018
 

Peto haluaa muuttaa ajat ja lain

Mä en nyt jaksa muistaa, missä raamatunkohdassa se juttu oli missä asiasta mainitaan että peto yrittää muuttaa ajan ja lain. Joka tapauksessa muistan kyllä lukeneeni sen ja tiedän että se siellä jossakin on.

No nyt tätä Sharia lakia ollaan tuotu jo moneen maahan rinnalle kristillisiin arvoihin perustuneen lain rinnalle ja petohan on Islma, joka tätä sharia lakia koittaa tuoda ja levittää.

Jää nähtäväksi missä vaiheessa Islam koittaa muuttaa ajanlaskua.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.5.2018
 

Tarvitseeko morsiamen poisotto pedon ilmestymistä? EI TARVITSE! Päin vastoin!

Pedon ilmestymiseksi kaksi ehtoa joissa on hienoinen ristiriita mutta selvitettävissä aivan hyvin, koska meillä on tiedossa että ensin lähtee morsian ennen kuin mitään muuta ehtii tapahtua. Vain luopumus täytyy tapahtua, joka on tapahtunutkin pitkin matkaa koko 2000 luvulla.

2. Tessalonikkalaiskirje 2:1-2 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

Mitä tulee Jeesuksen paluuseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä. Tämä on kokonaisuus, joka pitää sisällään kaikki kolme tempausta ja Jeesuksen näkyvän paluun. Elikkä siis Paavali aloittaa puheensa esittäen viimeisen 7-vuotisen ajanjakson.

Ja jatkuu sanoilla…

2. Tessalonikkalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Se päivä… hän puhuu edelleen Jeesuksen näkyvästä paluusta ja siitä suuresta päivästä kun Jeesus saapuu näkyvästi jota edeltää meidän kokoontumisemme tempausten muodossa Hänen tykönsä kahdessa osassa.

Joka jatkuu sanoin…

2. Tessalonikkalaiskirje 2:5-10 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Tieltä poistetuksi, mikä? …jotta laiton pääsee ilmestymään. MORSIAN! Morsian oli jo silloin ja morsian on ollut kaikkina aikoina sen jälkeen, sekä elossa että kuolleina. Niinpä morsian on se joka pidättää rukouksin ja pelkällä olemassaolollaan. Kristuksen morsian. Se joka otetaan ensin ja toiset jäävät sitten häävieraan rooliin!

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.5.2018
 

Siellä se jossain on ja kohta vissiin ilmestyy…

Kun tätä lukee, niin ei voi olla huomaamatta sitä valtavaa yhdenmukaisuutta, minkä laittomuuden ihmiseksi Raamatun ilmoittaman kuvauksen kanssa tulee selvästi tässä näkyviin. Siinä on kaikki, laittomuuden ihminen, kun kaikki haluavat hänet tuomiolle… sitten pieni sarvi, oli pieni valta, on kadonnut, järjestö saanut miekanhaavan ja tämä on ollut tuon pienen järjestön johtaja.

LEHTI:

Irakilaisviranomaisen mukaan terroristijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on liikkeessä Itä-Syyriassa

Terroristijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi piileskelee Itä-Syyriassa, ja liikkuu paikasta toiseen pienen ryhmän kanssa. Ryhmään kuuluu hänen luottohenkilöitään mukaan lukien hänen poikansa. Tiedot perustuvat Irakin tiedustelun saamiin tietoihin.

Isis on säilyttänyt jalansijaa harvaanasutuilla alueilla Irakin ja Syyrian välisellä rajalla, vaikka sen kalifaatti on kukistettu.

Irakin tiedusteluviranomaisten mukaan al-Baghdadi olisi havaittu Hajinissa, Shaddadissa, Suwarissa ja Markadahissa viiden hengen ryhmässä, johon kuuluvat hänen poikansa ja vävynsä.

– Hänen liikkeensä ovat hienovaraisia eikä hän ikinä matkusta saattueessa, nimettömänä pysyvä viranomainen kertoo.

Yhdysvallat on luvannut 25 miljoonan dollarin palkkion al-Baghdadin kiinniottajalle.

Irakilaistiedustelun mukaan silmukka Isis-johtajan ympärillä on kiristynyt sen jälkeen, kun Irakin joukot pidättivät viisi johtavaa Isisin komentajaa maaliskuussa Syyriassa.

Irakin sisäministeriön mukaan al-Baghdadia hoidettiin helmikuussa kenttäsairaalassa ilmaiskussa tulleiden vammojen vuoksi.

Viime vuoden toukokuussa Venäjä ilmoitti todennäköisesti tappaneensa al-Baghdadin ilmaiskussa Raqqan lähettyvillä Syyriassa. Tietoa ei kuitenkaan pystytty vahvistamaan.

Syyskuussa amerikkalainen sotilasjohtaja sanoi, että al-Baghdadi on yhä elossa ja todennäköisesti piileskelee Itä-Syyriassa.

Lähde: AFP

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.5.2018
 

TERMIT HALTUUN: Jos neljäs peto on Islam ja ISIS on kuolinhaavan saanut sarvi !?

Koko maailma puhuu vain antikristuksesta ja minua on aina ottanut se päähän, koska se on vain maailman luoma kuva lopunajoista, eikä sillä ole raamatullista pohjaa kuin juuri sen ”antikristuksen” nimen verran.

On siis neljä Danielin lopunajan petoa:

  1. Länsiliittouma
  2. Venäjän liittouma
  3. Kiinan liittouma
  4. Islamin liittouma (seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, joista yksi sarvi, ISIS saa kuolinhaavan joka paranee.

PLUS: Portto joka asettuu pedon selkään, on länsivaltojen liberaalinen suvaitsevaisto, joka saa aikaa että peto saa sen paljon puhutun vallan.

Nämä neljä ovat siis petovaltoja, eikä lihaa ja verta.

Sitten tulee lihaa ja verta olevat henkilöt

  1. peto, laittomuuden ihminen (nousee merestä, elikkä Levant alueen ulkopuolelta)
  2. väärä profeetta (nousee maasta, elikkä Levant alueelta)

Sitten tulee vielä lopuanajan lihaa ja verta, profeetat

  1. säkkipukuinen (Inarin mies)
  2. säkkipukuinen (Israeliin nouseva)

Nuo kaikki edellä mainitut raamatulliset termit kohtaavat todellisuuden silmästä silmään. Tarkoitan sillä että ne eivät ole mitään myyttisiä tai spektaakkelimaisia hahmoja tai tapahtumia, vaan ne tapahtuu ja niillä on henkilönsä, joita ei kutsuta näillä raamatullisilla termeillä. Siksi monille kaikki tulee puun takaa yllätyksenä, koska he odottavat jotain valtavan suurta ja kaikki alkaakin pienestä ja nousee nopeasti suureksi. Siksi moni yllättyy kun tajuaa että hei, mä katoin ihan väärään suuntaan.

Tässäpä nämä minun näkemykseni mukaan!

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.4.2018
 

Kuva ja Jumalan sana kertokoon puolestaan!

Tätä ja tästä mä oon paasannu vuodesta 2007 saakka kun pedon jonka miekanhaava parani, toipuu haavastaan ja laittomuuden iihminen ilmestyy ajallaan.

Islam: Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. (Joh.ilm. 13:3)

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |