Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
16.6.2017
 

Nyt alkaa olla tällä Abu Bakr al-Baghdadilla kaikki pedon kuvaukset

Lehti kirjoittaa:

Kolme vuotta kateissa

Isisin salamyhkäistä johtaja Abu Bakr al-Baghdadia ei ole nähty julkisuudessa sen jälkeen kun hän kesällä 2014 julisti itsensä kalifiksi Mosulissa Irakissa.

Al-Baghdadin terroristijärjestö noudattaa tiukan linjan islamia. Kivitykset, teloitukset ja amputaatiot ovat järjestön käyttämiä rangaistuskeinoja.

Irakilaissyntyisen, maailman etsityimmän miehen on huhuttu haavoittuneen tai kuolleen iskuissa jo lukuisia kertoja aiemmin.

Al-Baghdadin uskotaan viimeksi oleskelleen Syyrian ja Irakin rajalla, mutta hänen olinpaikastaan ei ole mitään varmuutta.

Yhdysvaltain tukemat arabi- ja kurdijoukot tunkeutuivat Isisin pääkaupunkiin Raqqaan viime tiistaina. Joukkojen on tarkoitus ajaa Isis pois Raqqasta.Lausunnossaan Venäjän armeja kertoi iskun tapahtuneen lähellä Raqqan kaupunkia. Kokouksessa olisi ollut mukana myös Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi.

Ennen Isisiä al-Baghdadi toimi Irakin al-Qaidassa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.4.2017
 

Onko tässä lehtiotsikot ensi kesänä?

Huomaa tässä otsikossa kaksi asiaa. Kukaan ei voi aikaansaada tällaista otsikkoa, ellei ole kadonnut ensin ja toinen asia että Osama yhdistäisi erimielisen Islamin. Samoin että Osama ”pudotettiin mereen” ja Joh.ilm. 13 luku sanoo että peto nousee merestä ja sillä on ikkänkuin miekanhaava päässä, joka oli myös kuolinhaava ja kaiken huipuksi hänellä on ollut pieni valta, ei suurta valtaa. Nämä kaikki ovat raamatullisia vaatimuksia pedon tunnusmerkeiksi. Sanokaa ihmeessä kellä voi osua vielä lähemmäs enää nämä tunnusmerkkien täyttymiset? Ei varmasti yhdelläkään muulla!

Kaverini Espoosta mailasi minulle tällaisen tässä eräs päivä:

Kävin pizzalla ja hyvää oli pizza. Mielenkiintoiset keskustelut oli n 35-v afganistanilaisen pizza-yrittäjän kanssa, kaveri oli ollut pakolaisena ensin Pakistanissa, ja sitten tullut Suomeen, vanhemmat asuivat Venäjällä nykyään.

Kertoi sitten muun muassa uskovansa vakaasti, että Osama ei ole kuollut, vaan jonkunlaisessa kähminnässä usalaisten kanssa.

Mutta oli kiva keskustella miehen kanssa. Vähän kiihkeäähän se juttu välillä oli miehellä, eli voin kuvitella, että riidankin saa ko. äijän kanssa aikaiseksi 🙂

Jerusalemia ei ihan saatu jaettua vielä.. 😀

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
22.3.2017
 

Miten kaikki maat ja kansat voivat kumartaa petoa, kuten Raamattu sanoo?

Ilmestyskirjan peto muodostuu siis ainakin Islamista. Se on nyt melkoisen selvää ainakin. Ja yksi sen päistä, jota oli kuoliaaksi haavoitettu, joka on melkoisella varmuudella ISIS joka saa juuri nyt sen kuolinhaavan. Mutta se toipuu ja nousee niin että koko maa seuraa ihmetellen tuon pedon nousua.

Samalla Islamiin ilmestyy tämä laittomuuden ihminen jota ensimmäiseksi pedoksi myös kutsutaan ja sama ilmestyskirjan profetia sopii näihin molempiin, sekä ISIS:n että tähän petoon, joka nousee merestä, elikkä ei Levant alueelta (luvattu maa), vaan jostain kauempaa. Pohdin sitä Astanaa mahdollisena paikkana siellä Kazakstanissa. Menemme nyt sitten siihen raamatunlauseeseen.

Joh.ilm. 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

No niin, lähdetääs hiukan perkaamaan tätä ihan aluksi otsikon mukaan, miten kaikki kansat voivat kumartaa petoa. Selitys löytyy islamilaisesta invaasiosta koko maailmassa. Islam on levinnyt kaikkeen maailmaan, jopa meille Suomeen jossa tällaista ei ole ennen ollut. Kyseessä on siis Islamin uskon levittäytymisestä kaikkiin kieliin ja maihin. Se selittyy sitten helposti, miksi kaikki kumartavat petoa, koska nyt ne kumartavat Mekkaa mutta kun peto ilmestyy ja ilmoittaa olevansa suuri Allah, niin siinä kohtaa Mekka lakkaa olemasta ja ko. toinen peto joka nousee maasta, siis Levanttialueelta, saa kaikki nämä kansat kumartamaan petoa ja sen kuvaa, jonka nämä tekevät.

Tällä tavalla toteutuu tämä ongelmallinen raamatunlause.

Elikkä siis, ensimmäinen peto nousee merestä, joka tarkoittaa että se PÄÄPETO jota vastaan kukaan ei pysty sotimaankaan, nousee jostain maasta joka on ilmeisesti sekä Venäjän että myös Kiinan suojeluksessa, Kazakstan.

Aikoinaanhan 2006 loppukesästä minä näin vahvan uninäyn. Minulle näytettiin kirkon pohja jossa ei vielä ollut seiniä, vaan vasta pohjakivetykset ja kulmaliput mihin seinät tulevat. Sitten minulle sanottiin että tähän ”asettuu Iivana Julma” ja sitten toistettiin vielä voimakkaasti että ”ja vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma”.

Tämä profetia kannattaa pitää mielessä ja miettiä kun aika tulee että mikä merkitys sillä on. Nimittäin Venäjä liittyy ensimmäisen pedon nousuun vahvasti, jo siksikin että ilmestyskirjassa lukee lause että ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Se ei ole vähän sanottu, jos Natokaan ei voi sotia sitä vastaan.

Sitten kun huomaatte että jälleen Raamatussa seisoo muuten tarpeeton lause, ilman morsiamen ylösottoa: ” Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.” Elikkä peto pilkkaa temmattuja, jotka asuvat Taivaassa. Nämä ovat juuri temmattu ja tuoreessa muistissa, kaikkien tiedossa. Tämä peto siis pilkkaa kadonneita Pyhiä jotka asuvat jo siinä kohtaa Taivaassa. Arvata vaan saattaa mitä pilkkasanoja tämä tulee käyttämään.

Sitten pedolle annettiin valta käydä sotaa kaikkia Pyhiä vastaan ja voittaa heidät. Kyseessä on siis tempauksen jälkeen niistä jotka ottivat sanasta vaarin, etsivät öljyn lamppuihinsa ja jäävät odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. heistä tulee Pyhiä, koska toinen tempaus on vielä edessäpäin ja vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa oleville ei toisella kuolemalla ole valtaa, joten heitä kutsutaan Pyhiksi, kuten ilmestyskirja tässä tekeekin. Ensimmäinen ylösnousemushan alkoi jo kauan ennen Nooaa, Hanokin ylösnousemuksella, sitten Elian ja sitten Jeesuksen aikaan nousi jo paljon ihmisiä. Morsiamen tempaus kuuluu Pyhien ylösnousemukseen samoin häävieraiden ylösnousemus on ensimmäinen. Se jälkeen en ole minä ainakaan löytänyt enempää ylösnousemuksia. Sen sijaan olen löytänyt lauseen joka tukee tätä toista, elikkä vain ensimmäisessä ylösnousemuksessa osansa saaneihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, niin tämä katkeaa ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, koska siinä puolestaan sanotaan että kun Jeesus tulee, annetaan jokaiselle ansionsa mukaan. Tarkoittaa että he pelastuvat jotka huutavat vain Herran nimeä mutta heihin toisella kuolemalla on valta, eikä kukaan kykene synnittömyyteen, joten jokaisen palkka tulee olemaan kuolla, nimittäin tuhatvuotiskaudella ei ole vielä kuolemattomuus voimassa. Jesaja 65 sanotaan että nuorin kuolee 200-vuotiaana ja synnin kiroukseen joutuu satavuotiaana. Näihin lopullinen tuomio on vasta se ratkaiseva tuomio. Siellä tosin sanotaan myös että sinä aikana voi Pyhittyä, joka taas tarkoittaa kuolemattomuuden voimaantuloa.

No sitten sille pedolle annettiin maan päällä asuvaisia vastaan ja voittavan heidät. Muslimien invaasio on ollut koko ajan käynnissä ja pian niitä on joka paikassa niin paljon että ne saavat yhä enemmän ja enemmän valtaa. Ne ovat monissa maissa jo aivan lähellä sitä pistettä että saavat siellä täyden vallan.

Mutta sitten jos mennään vielä siihen toiseen petoon, joka nousee maasta, elikkä Levanttialueelta Israelin ympäristömaista ja Syyrian pohjoisosassa on tämä pieni kaupunki jossa on sellainen torni johon Mohammdin tai tämän heidän messiaan on tarkoitus ilmestyä.

No jos ajatellaan asiaa tarkemmin, niin nythän Islamissa on Allah, joka on heidän Jumalansa ja tällä on profeetta, Mohammed… siis peto yksi Allah ja peto kaksi, Mohammed joka on heidän messias.

Katsokaas miten kuvaavasti siellä kerrotaan toisesta pedosta kun otat sanomani ensin vertaukseksi rinnalle:

Joh.ilm 13:11-15 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Jätin kuvauksesta tahallaan pois pedon merkin, jottei se alkaisi hämätä liikaa meitä. Sen merkin kohdalla voimme ottaa hiukan takapakkia, koska se voi olla muutakin kuin ihonalainen siru, koska se voi toimia vain paikallisesti sillä alueella. Mene ja tiedä?

Yhteissummana pidän hyvänä ymmärtää, ettei nämä kaksi petoa ole keskenään kuin paita ja peppu rinnakkain, vaan toinen peto toimii Israelin ympäristömaissa ja ensimmäinen peto siellä kaukana, kunnes se saapuu sitten viiemin Israeliin ja julistaa itsensä Jumalaksi, jonka jälkeen nämä pedot toimivat enemmän yhdessä.

No mutta punnitkaa sanani ja pitäkää mikä hyvää on.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.3.2017
 

ISIS johtajan pedon tunnismerkistö on myös lähes täyttynyt

AbuSekä Osama bin Laden että tämä Abu Bakr al-Baghdad ovat äärimmäisen lähellä pedon todellisten tunnusmerkistöjen täyttäjinä, eikä sellasten ”suuri ja mahtava antikristus, musta tuntuu hyvältä vaihtoehdolta-tyyppi” joita kaikki nämä Obamat, Putinit ja Gorbatsovit ym. Trumpit edustavat.

Näillä kahdella pikkujohtajalla on molemmilla ollut pieni valta, toisella Al Qaida ja toisella ISIS, sekä molempia voidaan kutsua nimellä laiton, molemmat ovat lainsuojattomia ja kansainvälisesti etsintäkuulutettuja ja siis myös kadonneita, jotka voivat ilmestyä. Kukaan ei voi ilmestyä jos on jo julkisesti esillä, joten Raamattu ei ole tässäkään kohtaa mikään sellainen joka ontuu sanoissaan, vaan ihminen on sellainen ontuva joka keksii omiaan.

Tämän Abun ja Osaman suurin ja ainoa ero on kuolettava miekanhaava päässä. Abulla ei tiettävästi ole sellaista, eikä häntä ole tiettävästi julistettu kuolleeksi. Osama bin Ladenia kyllä ammuttiin päähän, ainakin kuvissa ja kuinka ollakaan, myös Raamattu antaa vihjeen tässä samassa asiassa ”ikäänkuin” Joh.ilm. 13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Peto on siis ilmiselvästi Islam ja yksi sen päistä on tämä laittomuuden ihminen, josta niin paljon puhutaan. Olisi myös aika luontevaa että petoa tullaan kumartamaan. Sehän on islamilainen tapa kumartaa Mekkaan mutta kun tämä laittomuuden ihminen julistaakin olevansa jumala ja pakottaa kansan kumartamaan tätä tai sen kuvaa, niin yhtälö onkin yhtäkkiä käsinkosketeltavan valmis.

Mitä tämä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitettu tarkoittaa?

Ja myös herää kysymys mitä nämä kolme edellistä petoa oikein olivat, jos ISIS oli se neljäs hirmuinen, joka selvästi on polkenut kaiken alleen. Olivatko nämä edelliset kolme Al Qaida, Hizbullah ja Hamas? Vai onko parempia ehdotuksia? Miettiköön kukin sitä, minä en ainakaan välitä tämän enempää.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.3.2017
 

Tuossa toissayönä näin unta että profetiat alkavat toteutua

Näin toissayönä sellaista unta että yhtäkkiä profetiat joita oli julkaistu ja monia joita oli haukuttu väärinä, alkoivatkin toteutua kirjaimelleen. Näin kuinka moni tajusi vasta kun profetia täyttyi kuinka tarkasti se profetia oli loppujenlopuksi ilmoitettu. Kaikki olivat ihmeissään tästä seikasta ja pelkäsivät.

Sitten yhtäkkiä taivaanrantaan tuli venäläinen hävittäjälaivue ja kuulin huudon, no nyt ne tulee. Koneet lensivät päältämme yli.

Moni asia on niin liipasimella että pian näiden asioiden on melkeinpä alettava vyöryä. Homoliittoja on alettu tehdä jatkuvasti, Trumpin asemasta puhutaan jo todella vakavaan sävyyn, jonka erottaminen nostaisi koko maan sisällisodan partaalle. Siellä on toinenkin puoli joka ei kyllä sietäisi sen erottamista, vaan alkaisi kauhea mielenosoitusten aalto.

ISIS alueet ovat kohta vallattu ja saadaan piste sodalle, joka saisi aikaan rauhan levant alueelle, joka olisi se mistä puhutaan Daniel 9:27 ja Matteus 24:15-17 jakeissa. Kevät näyttää… ja Omeriin on enää 90 päivää.

Mutta tuosta pedon esilletulemisesta vielä voisin veikkailla että Astana paikkana voisi olla melkoisen hyvä sille. Tuo uni minkä sain on myös merkittvässä asemassa, koska siinä oli jotain sellaista joka antoi uskoa että vanhat profetiat, jotka ovat jo niinkuin unohdettu ja tyrmätty väärinä, tulevatkin yllätykseksi monille täydellisesti toteutuneena esille. Tämä valaa jonkilaista liekkiä vielä jopa Osama bin Ladeninkin perään, jota ei ole varsinaisesti koskaan todistettu kuolleeksi. Siitä on vain pelkkiä valokuvia ja USA:n virallinen lausunto todistajineen, joka on hyvin kyseenalainen. Esimerkiksi miksi tuosta joukosta joka kävi tämän surmatyön suorittamassa, ei ole elossa montaakaan ja kuollieta on mennyt hiukan hämärästi pois. Se herättää yhtä paljon kysymyksiä kuin nämä lukuisat Putinin diplomaattien kuolemat.
Täytyy muistaa vielä että Osamaa ammuttiin päähän. Pedolla on kuolinhaava juuri päässä!

Lisäksi kolmen tärkeimmän merkin joukossa on tämä sekka että sillä oli pieni valta. KYLLÄ! Ja sitten se että hän on ollut kadonnut. Kukaan ei voi ilmestyä, ellei ensin katoa jonnekin.

Osamassa on kaikki pedon tunnusmerkit kirjaimellisesti ja täydellisinä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.1.2017
 

Olli ”Nokialainen” puhuu että Trump olisi antikristus

Minä olen tunnetusti hyvin analyyttinen, enkä halua antaa Raamatussa mitään mennä ohi korvien ja käytännön analyysin, vaan haluan ymmärtää ettei Raamattua ole ensinnäkään tehty pelkän ihmisen toimesta, vaan korkeamman voiman, Jumalan ohjaamana, joka ei sinne anna mennä mitä tahansa turhaa. Siksi minä tarkastelen Raamattua erittäin suurin suurennuslasein.

Antikristuksen tunnusmerkit tosiaan täytyy täyttyä! Ei kuka tahansa voi olla se mistä puhutaan Joh.ilm. 13. luvussa ja pitää muistaa että näitä ei ole vain yksi, vaan kaksikko, väärä profeetta ja peto, jota antikristukseksi kutsutaan. (vaikka minusta antikristus on väärä termi edellenkin käyttää ko. henkilöstä).

Olli siis puhuu että Donald Trump olisi antikristus. Okei, no ensinnäkään antiksistuksella pitää olla kuolinhaava ja pieni valta historiassa ja koko maa seuraa tämän kuolinhaavan paranemista. Tässähän riittää sitten Trumpille skenaariota.

Amerikan presidentti, eikä yhdenkään maan korkeinta johtoa voida kutsua hyvällä mielelläkään pieneksi vallaksi, joten aina jos joku nimitetään ministeriksi tai miksikä tahansa tässä kategoriassa, hän ei todellakaan ole antikristus, eikä sellaiseksi muutu. Sama koskee maailman suurimpien yrittysten ja vaikutusvaltaisimpien henkilöiden luetteloa, jossa Putin oli viimeksi ykkönen ja Trump valitettavasti kakkonen, joten vaikeaa on Trumpista enää tehdä ns. ”pienen vallan omannutta henkilöä”.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.8.2016
 

Pedon nousussa ja ilmestymisessä on nyt ilmennyt merkittävä yhtälö

Moni profetia alkaa saada uusia ulottuvuuksia ja täyttymyksensä. Nimittäin tämä Turkin tapahtuma muuttaa tilanteen perin erilaiseksi, mikä se oli vuosikymmenet.

Venäjäähän normaalisti kutsutaan Googiksi mutta kun alun perin juuri Turkki on ollut se varsinainen Goog, jonka kautta venäläiset ovat saaneet juurensa. Kielen ja uskontonsa he ovat perineet kreikkalaisilta.

Hesekiel 38 saa nyt täyttymyksensä, koska perusrunko joka yhdessä hyökkää aikanaan Israeliin, koostuu (Roos ja Toogarma) Venäjästä, Turkista, Iranista, (Kuus ja Puut) Etiopiasta, Sudanista ja Syyriasta. Nämä yhdessä!

Vielä muutama kuukausi sitten ajattelin että Venäjän on jotenkin vallotettava Turkki, mikäli se mielii sen kanssa liittoutua. Mutta yhtäkkiä kaikki kävi muutamassa tunnissa päälaelleen. Nyt Turkki on selvästi työntämässä natoa ja USA:aa ulos maasta ja ottamassa avosylin Venäjän vastaan.

Profetia kuuluu että Jeesus saapuu pilviin, kun venäläiset saapuvat Konstantinopoliin, elikkä siis Istanbuliin. Tämä voisi tapahtua varmaankin nyt ihan milloin tahansa, jos Turkki niin haluaa.

Vilna Gaonin sanoma 1700-luvulla

Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on
syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä.

Sitten se toinen merkillepantava seikka, Syyrian tilanne, jossa Venäjällä on vahva rooli jo nyt, kuten olla pitää. Siellä ei enää Assadia haluta, mikäli mielitään rauha tehdä, joten Venäjä kääntää kelkan heti kun Assadille löytyy sellainen johtaja tilalle, joka miellyttäisi kaikkia osapuolia. TÄMÄ ON SE PEDON PAIKKA, nimittäin Islamin Mahdin ennustetaan ilmestyvän juuri siellä pohjoisessa Syyriassa pikkukaupungissa Dabiqssa. Tarkemmin sen kaupungin tornissa, josta huudetaan rukouksia.

Pieni sarvi työntää edestään kolme kuningasta, joista yksi on ainakin sitten tämä Assad. Ovatko muut Arabikevään jo syrjäyttämiä hallitsijoita, kuten Gaddafi ja Mubarag? Ken tietää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.6.2016
 

Uusi Osama bin Laden

Uusi Osama bin LadenTässä miehessä täyttyi juuri nyt lähes 1:1 samat merkit kuin Osama bin Ladenissa, joka on ainakin minun mielestäni ollut vahvin ennakkosuosikki pedoksi Pyhälle paikalle. Nyt tässä häntä ei enää tarvitse edes kaivaa haudan takaa esille, mutta yksi mikä tältä puuttuu, on päässä oleva kuolettava haava. Se on pedon merkittävin merkki ja se on Osamalla edelleen ja tällä se sitten jää nähtäväksi. Mutta nämä olemassa olevat merkit ja esitutkinta on kyllä jo melko mittava pedoksi ehdolle…. tai miksi tämä kiiltokuvamaailma sitä nyt haluaa ”mediaseksikkäästi” kutsua, antikristus. En vaan tiedä koska tämä maailma tajuaa lukea Raamatusta, mitä tuo suussa sulava sana antikristus merkitsee. Se Raamatun antikristus, eli antikristuksen henki ei kuitenkaan ole sama henkilö, jota Paavali kutsuu laittomuuden ihmiseksi, jossa toki on mm. antikristuksen henki vaikuttamassa. Ilmestyskirjan lopussahan sanotaan että ”peto ja väärä profeetta” eikä antikristus ja väärä profeetta.

Antikristuksestahan nimenomaan Johannes puhui ja sama henkilö kirjoitti ilmestyskirjan, joten ei hän sekoile näiden termien kanssa tuossa asiassa. Antikristuksen henki on Kristus vastainen henki, saatanan henki ja peto on laittomuuden IHMINEN.

Antikristus ei tule lihaksi, vaan on edelleen henkiolento, joita on paljon. Tämä toki tulee näyttäytymään selkeästi laittomuuden ihmisessä, jota sitten ilmestyskirjassa pedoksi myös kutsutaan. Hänessä vaikuttaa myös antikristillisyyden henki, joka vastustaa Jeesusta, kuten toisaalta tietenkin kaikki saatanan valtojen henget.

Mutta tässä miehessä saattaa olla vielä ilmestyessään nuo kaikki merkit. Olkaa tarkkana!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.4.2016
 

Voiko järjestö ISIS kadota, jotta se voisi sitten ”ilmestyä”?

Olen aina ollut loogisen ajattelun puolestapuhuja. Minulle ei kelpaa koskaan puolivillaiset selitykset, joita moni suoltaa Raamatun tulkinnassa ja vetoamalla sitten kun joutuu selittelemään, aina Jumalan viisauteen. Raamattu on ihmistä varten kirjoitettu, eikä Jumalaa varten, joten ihmisten siis ehdottomasti pitää Raamattuun kirjoitettu asia myös loogisesti ymmärtää.

Tästä lähtökuopasta minä haluan katsoa näitä kaikkia ennustettuja tapahtumia ja symbolisestikin kirjoitettuja profetioita. Nämä jakeet ja sanat eivät saa muodostaa mitään ylitsepääsemätöntä tiedettä, vaan ne on oltava avattavissa ainakin rukouksessa.
Eli jos Raamattu antaa selviä vihjeitä pedon ulkoisesta habituksesta ja ennen kaikkea siitä, mikä erottaa minkäkin elementin. Monikaan ei näe asioita siten että kun Raamatusta on koottuna erilaisa viittauksia jostain, niin se ei välttämättä olekaan sama kuin jossain joka on yleisetsi luultu sen tarkoittavan samaa asiaa. Eli ei välttämättä osata kohdistaa kuvauksia oikeisiin elementteihin.
Esimerkiksi henkilö, ryhmä tai tunnistettava joukko ja kansa, ovat kaikki erilaisia elemettejä. Sitten tulee vielä henkimaailma, enkelimaailma ja se ”the thing” maailma jota kutsutaan ufoilmiöksi. Nämä saattavat tuoda lisää mausteita tunnistaa mistä on milloinkin kyse.
Nyt on jo sen verran paljon eroteltavaa, että tämä meneekin hankalaksi, koska on Danielin pedot, ja ilmestyskirjan pedot, seitsenpäiset pedot ja sen selässä vielä se kuuluisa päihtynyt portto. Sitten on yksittäisiä asioita, kuten ainakin peto, lohikäärme ja väärä profeetta. Nämä yksittäiset asiat voi nähdä siitä että niille on kuvattu olevan selvästi lihallinen ruumis, koska ne heitettiin lopussa tuliseen järveen.

Asiaan siis jo!

Nyt kun puhutaan pedosta, jolla oli kymmenen sarvea ,joista kolme reväistiin se yhden edestä, niin kyse on melkoisella varmuudella Islamista, jolla on monia päitä ja sarvia, eli johtajia. Nämä sarvet voivat olla myös haaraorganisaatioita, kuten ISIS.
Elikkä siis, voisiko ISIS olla nyt se katoava peto? Mielestäni ei voi, koska se kadonnut täytyy olla kadonnut ihmislihassa… ilmestyäkseen.

Jos ISIS tuhotaan ja oletetaan että se saa miekanhaavan päähänsä, niin pään vielä ymmärtää, että se pää oli Syyriassa ja se tuhotaan mutta sitten sen täytyy ilmestyä ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua. Tämän sanoman täytyy täyttyä loogisesti, eikä sillä tavoin puolivillaisesti sinnepäin. Ihmisten täytyy huomata että OHHOH, tuossahan kävi juuri niin kuin Ilmestyskirjassa se sanottiin.

Elikkä sanan täytyy toteutua, ollakseen Jumalan antama näkysanoma Johannekselle tai Danielille.

Osama bin Laden on edelleen mysteerimies ja täyttäisi täydellisesti jo päähän ammutun kuolinhaavankin osalta laukauksen muodossa, joka ammuttiin toukokuun 5. päivä vuonna 2011 Afganistanissa ja ruumis vain pudotettiin ilman todisteita valtamereen. Mies siis kadotettiin totaalisesti, eikä siitä kukaan osaa sanoa varmaa miten asia oikein on mennyt.

Elikkä jos Osama vaikka olisi tämä lihassa tuleva Islamistien suuri johtaja, joka korottaa itsensä Allahiksi saakka, niin kyllä se tekisi ISIS:llekin vielä tilaa nousta uudelleen ja pedon nousua varmasti seuraisi koko maailma.

Tähän tuskin saamme varmuutta, ennekuin nämä asiat alkavat tapahtua!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |