Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 

Takaisin etusivulle

 
 
11.2.2019
 

Terrorijärjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin asema laittomuuden ihmisenä lisääntyy entisestään

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005997287.html

Silminnäkijät kertovat The Guardianille, että terrorijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi selvisi viime syksynä vallankaappausyrityksestä Syyriassa. Haastateltujen mukaan osa järjestön ulkomaalaisista taistelijoista taisteli al-Baghdadin henkivartijoita vastaan kaksi päivää ennen kuin heidät saatiin kiinni ja teloitettiin.

Isisin hallitsemalla alueella asunut Jumah Hamdi Hamdan kertoi yhteenoton tapahtuneen al Keshmassa, joka on pieni kylä lähellä Baghouzia.

– Näin hänet omin silmin, mies kertoi.

– Hän oli Keshmassa ja syyskuussa vääräuskoiset yrittivät saada hänet kiinni.

– Taistelut olivat kovia, heillä oli tunneleita talojen välillä. He olivat pääasiassa tunisialaisia ja useita ihmisiä kuoli, Hamdan kertoi taisteluista.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
26.12.2018
 

Miksi niin moni kutsuu petoa antikristukseksi?

Antikristus on nimenä niin houkutteleva, että se sokaisee jokaisen joka alkaa etsiä ko. laittomuuden ihmisen esikuvaa.

Jumala sääti jo vedenpaisumuksen yhteydessä, ettei henkiolennoilla ole enää oikeutta ruumiillistua. Tämä näkyy siinä, että siihen aikaan ennen vedenpaisumusta, saattoivat nuo henget lihallisen muodon ottaessaan lisääntyä haluamiensa naisten kanssa.

Mikäli antikristus olisi henkilö, niin hän olisi elänyt aina, jo ennen vedenpaisumusta ja eläisi vieläkin, eikä Jeesuskaan kykenisi tappamaan sitä tulemuksessaan.

Tällainen antikristus siis olisi kaikkien Jumalan asettamien normien yläpuolella, jossa ei edes saatana itse ole. Niinpä minulla on vakaa halu sanoa kaikille, ettei antikristus tule lihaksi, vaan pysyy henkimaailmana loppuun saakka ja se sidotaan Jeesuksen tullessa siksi tuhanneksi vuodeksi, niin kuin tehdään kaikille muillekin ”ei kuolevaisille”.

Jos siis jotain lopunaikojen pahaa henkilöä pitää väen väkisin seurailla, niin sellainen ei löydy sanan ”antikristus” takaa, vaan se tulee olemaan hyvin maallinen, lihaa ja verta, joka on syntynyt jälkeen 1950 ja saa kaverikseen henkilön, joka tekee ihmeitä ja on vielä näkyvämmässä asemassa kuin tämä ns. peto itse.

Raamatun ilmoituksen mukaan peto nousee luvatun maan ulkopuoliselta alueelta ja asettuu jonnekin Lähi-Idän reunamille. Kun taas väärä profeetta, elikkä toinen peto nousee luvatun maan sisältä ja aloittaa tekemään ensimmäiselle pedolle latua Lähi-Idässä ja Israelissa.

Se miten peto saa kaiken vallan, onkin sitten eri asia, nimittäin mikäli peto saisi absoluuttisen vallan, niin sotiahan ei enää olisi. Mutta koska peto saa islamistien kautta vallan kaikkialla maailmassa, niin kansat saattaa edelleen sotia kyllä verisestikin loppuun saakka, kuten sanassa sanotaan.

Islamistithan ovat levinneet kaikkialle länsimaihin ja saavat siis nopeasti voittaa kristillisen maailman, kuten ilmestyskirja sanoo.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.12.2018
 

Antikristus vs. ilmestyskirjan peto

Suurin ero antikristuksen ja pedon välillä on liha. Jos vaikkapa Gorbatsov olisi antikristus, niin hänen olisi ollut elettävä jo ennen Adamia ja toinen tärkeä seikka on siinä että kun Jeesus tulemuksssaan henkäyksellä tappaa pedon ja väärän profeetan, niin täytyy ottaa huomioon että antikristus on henki, elikkä sitä ei voi tappaa. Se vangitaan ja heitetään syvyyksiin tuhanneksi vuodeksi. Antikristus ja peto, eli laittomuuden ihminen ovat siis kaksi eri asiaa ja mihin ihmeeseen aina ihmisten puheissa jää se väärä profeetta, vaikka sillä selvästi on näkyvämpi rooli lopunaikoina, kuin itse pedolla. Sellainen hämmästyttää ainakin minua, joka koitan ajatella aina loogisuuden kautta näitä asioita.

Mutta jos lähdetään ihan tarkastelemaan Raamatun sanalla antikristusta, vaikkapa väitteestä että Donald Trump olisi antikristus. Mitä siis saamme tulokseksi?

1. Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinenaika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niinonkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, ettänyt on viimeinen aika.

Tämä kirjoitettiin joskus 50-60 jKr. ja kysymys kuuluu, montako Donald Trumpia silloin oli jos niitä oli jo ilmestynyt ja monta?

1. Joh. 2:22 Kuka on valhettelija, ellei se,joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se,joka kieltää Isän ja Pojan.

Käsittääkseni Donald Trump on hyvin harras Jeesus uskova ja Abrahamin Jumalan palvelija, eikä siis kiellä missään olosuhteissa Jumalaa isänä, eikä poikaa, Jeesusta Kristusta vapahtajana.

1. Joh. 4:3 ja yksikään henki, joka eitunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki,jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

Edelleen, Donald Trump ei ole kuolematon henki ja hän tunnustaa Jeesuksen vapahtajana, eikä hän ole elänyt tämän kirjoituksen kirjoittajan, Johanneksen aikana.

2. Joh. 1:7 Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

Monta Donald Trumpia ei ole lähtenyt maailmaan Johannesta ennen, saati ketään villitsemään.

Antikristus on henki, joka näkyi parhaiten ateismissa, joka tuli Darwinin kautta villitsemään maailman kieltämään lihaksi tulleen Jeesuksen. tästä johtuen myöskään Jeesus ei tule tulemuksensa henkäyksellä antikristusta tappamaan, vaan lihallisen pedon ja senväärän profeetan. Antikristuksen henget sen sijaan sodotaan siksi tuhanneksi vuodeksi syvyyden vankiloihin, josta ne vapautetaan aikanaan, sinä päivänä, josta ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika. (Matteus 24:35-36)

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
22.7.2018
 

Allah vihaa naista koko sydämestään

Tässä sen näkee oikeen kunnolla, kuinka Islam on yhä enemmän ja näkyvämmin saatanan uskonto ja kuinka Allah vihaa naista. Nimittäin Jumala sanoi Eevalle jo paratiisissa että sinun siemenestäsi on tuleva se, joka polkee rikki käärmeen pään ja se käärme on tuo Allahiksi itsensä tituleerannut sielunvihollinen saatana ja perkele, käärme paratiisista.

Samoin me näemme nykyään mikä on portto pedon selässä, jota tämä sama peto vihaa. Miksi on syntynyt suvakkinaiset ja miehet jotka kävelevät kädet lanteilla synnyttäväisten lailla ja myös ihailevat tuota nousevaa petoa, jota koko maa seuraa nyt ihmetellen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.6.2018
 

Pidättäjän (morsian) on ensin poistuttava!

Tämä (linkki) on se paikka missä peto ilmestyy! Pedolla on oma eskatologiansa ja siksi sen on ilmestyttävä juuri siellä mihin se on ennustettu tulevan. Muutenhan Islamin ennistukset eivät olisi uskottavia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Dabiq

Lehti tänään: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005731306.html

Tulitauko murenemassa Syyriassa: Venäjä pommitti kapinallisten alueita etelässä – Isis yrittää paluuta pohjoisessa

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.6.2018
 

Eurooppa (nainen) pedon selkään

Europe oli kreikkalaisessa mytologiassa Foinikian prinsessa ja tunnettiin myös Zeuksen vaimona. Roomalaisessa tarustossa hänet tunnettiin myös latinankielisellä nimellä Europa. Nämä tarut viittaavat vuosiin 1000-800 eKr. elikkä sinne kuningas Daavidin jälkeiseen aikaan ennen suuria profeettoja, Jeremia, Jesaja, Hezekiel, Daniel jne.

Tarun mukaan Zeus sodan jumala (kuvaa hyvin Jihadia, pyhä sota ajattelua) rakastui Europeen ja muutti itsensä kesyksi valkoiseksi häräksi Europen isän Agenorin karjalauman joukkoon, aivan kuten islamistipakolaiset tänään.

Kun Europe seurueineen oli poimimassa kukkia kedolla, hän huomasi härän ja päätti hyväillä sitä ja nousi lopulta sen selkään. Tällöin Zeus juoksi Europe selässään mereen ja ui Kreetansaarelle, jossa hän paljasti oikean hahmonsa. Siis petos!

Huom! Islam vihaa naisia!

Kuulostaako tutulta? Kumminkin tämä tarina oin vanhempi kuin ilmestyskirja.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.6.2018
 

Petoa kumarretaan jo ruotsalaisissa kouluissa pakottamalla siihen

Yhä useammissa ruotsin kouluissa pienet lapset jopa pakotetaan vaikka eivät tiedä uskonnosta juurikaan mitään, polvistumaan ja rukoilemaan Allahia. Pääministeri Löfvenillä on tavoite nähtävästi selvä, että hän ottaa ohjat ja tekee Ruotsista väkisinkin muslimimaan ja kukaan ei ole enää täysin pedolta turvassa. Jeesuksen pitää ottaa pian omansa pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |