Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
20.4.2018
 

Kuva ja Jumalan sana kertokoon puolestaan!

Tätä ja tästä mä oon paasannu vuodesta 2007 saakka kun pedon jonka miekanhaava parani, toipuu haavastaan ja laittomuuden iihminen ilmestyy ajallaan.

Islam: Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. (Joh.ilm. 13:3)

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.4.2018
 

Islam ja yksi sen päistä, ISIS – Sen kuolinhaava parantui

Jos tässä on ne pdot alla, joista sekä Daniel että myös ilmestyskirja puhuvat, niin tuo Islam on se peto joka on ollut ja jota ei ilmestyskirjan kirjoittamsen saikaan ollut mutta joka on tuleva ja on itse se kahdeksas, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka. Noniin siis tästä lähdetään:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja sitten mennään tähän, ISIS jonka kuolinhaavan odottaisin kohta parantuvan kun länsimaat ja Venäjä aloittavat keskinäisen välienselvittelyn. Se antaa ISIS:n rippeille tilaa nousta niin että tosiaan koko maa ihmtellen saa seurata pedon nousua.

Laittomuuden ihminen nousee siitä samasta ja ilmestyy aluksi Islamin messiaana ja uutena Mohamedina tai mikä nyt sitten lienee. MUTTA… täytyy muistaa heti perään, ettei peto nouse yksin, vaan sitä seuraa toinen peto joka on paljon näkyvämmässä roolissa kuin itse peto, josta tehdään se kuva. Nimittäin väärä profeetta tulee tekemään ne kaikki ihmieet ja tulee villitsemään kansat.

On siis turha puhua mistään maailmaa jostain pilvenpiirtäjästä johtavasta antikristuksesta, vaan hyvin karismaattisesta henkilöstä Lähi-Idässä. Kyllä koko muu maailma sotii ymärillä ja pitää huolen ettei huvipuistot avaudu enää, eikä MCDonaldsit, vaan koko maailama on yhtä surupuistoa ja McNälkäpäivää. Aivan kuin Hesekiel 7 sanotaan, silloin painuu ihmisen pää alas painuksiin ja se nöyrtyy, sillä ei kulta ja hopea kelpaa syötäväksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
31.12.2017
 

Iranin uhkaava kansannousu

Tässä uudenvuoden aattona panin merkille että jo muutaman päivän on Iranissa ollut suurenevia levottomuuksia aivan samalla tavalla kuin Libyassa, Jemenissä ja Egyptissä.

Raamatussa puhutaan että tehdään tietä idästä tuleville kuninkaille ja että ne kolme sarvea kaatuu pedon nousun edestä. No nuo sarvet vois hyvin olla kuninkaita ja kaksihan heistä on Egyptin arabikevään jälkeen kaatunut ja kaiken huipuksi tämä tien valmistus idästä tuleville kunikaille on sujunut Irania lukuunottamatta kokonaan vuoden 2001 WTC tornien jälkeen. Ensin USA pisti Afganistanin hallinnon matalaksi, sitten vuorossa oli Irak ja sitten Syyria. Tähteelle jäi enää Iran ja koko täyskäsi olisi siinä idästä aina Jesrusalemin vuorille asti.

Elämme poikkeuksellista maailmantilannetta jossa etenkin Jeesuksen odottajien kannattaa olla silmät ja korvat höröllään. Viikon päässä on ennakoitu rauhansopimukselle ennakoitu ajankohtakin. Tosin sen ei tarvitse olla päivälleen juuri tuolloin, koska tuota profetoiva lause perustuu kahteen pääpointtiin. Loppuosa on päivälleen tarkka Daniel 12 luvussa, joka on 3,5 vuotinen ja keskellä rauhaa on taas Danielin 9 luvussa, jotka Matteus 24 yhdistää kokonaisuudeksi josta saa käsityksen 7-vuotisesta rauhansopimuksesta alueella. Tähän kristikunta on kymmeniä vuosia viitannut kun puhutaan Israelin rauhasta. Ennen vuotta 1948 tästä ei voitu puhuakaan, koska Israelia ei ollut, eikä Raamatussa oikeen ollut tukea tälle Israelin rauha kysymykselle. Mutta kun Israel alkoi kokoontua ja sinne lennätettiin väkeä aivan kuten sen Jesaja on ennustanut, ilmojen halki he sinne kokoontuvat ja nousevat torit ja muurit, aivan kuin Jesaja olisi tiennyt että Länsirannan muurikin rakennettaisiin.

Katellaan siis edelleen tarkkaavaisena nimenomaan Israelin ja Lähi-Idän tapahtumiin. Siellä profetiat täyttyvät.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.12.2017
 

Petosarvi työntää kolme sarvea edestään

Nämä ovat aina mielenkiintoisia asioita, koska puhutaan Raamatun keskeisistä lopunajan profetioista:

https://yle.fi/uutiset/3-9961527

Veriset taistelut Jemenin pääkaupungissa kiihtyvät entisestään – ex-presidentti Saleh ehkä kuollut

Huthi-kapinalliset räjäyttivät ex-presidentti Salehin talon. On epäselvää, onko Saleh kuollut.

Olen paljon puhunut että 2014 arabikevään Libyan Gaddafi ja sitä ennen Egyptin Mubarak olivat ne ensimmäiset kaksi sarvea ja kolmas olis ollu Assad, mutta koska tuo Syyrian presidentti vaan näyttää killuvan vallassaan, niin voihan se kolmas este olla toki tämä Jemenin Salehkin. Silloin niitä olisi kolme sarvea nyt nurin ja pedon aika voisi sikäli alkaa. Tosin odotan ehdottomasti ylösottoa ensin.

Toisaalta kun ISIS jota kaavailen neljänneksi Danielin ja ilmestyskirjan pedoksi, se saa miekanhaavan ja noustessaan se raivaa edestään kolme. No se kuolettava miekanhaavahan on jo julistettu tapahtuneen ja ISIS on kerrottu nujerretuksi ja Raamattu sanoo että koko maa ihmetteli pedon nousua. No tuon miekanhaavan ja nousun aikana nämä kolme sarvea pitää kaataa, joten onko Saleh sitten se ensimmäinen este? Uskon hyvin että voisi olla. Se on todella looginen väittämä Raamatun ilmoittamaan nähden.

Seurataan tilannetta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.10.2017
 

Antikristus on ihmisten luoma hahmo Paavalin sanoista Johannekselle

Ei tule olemaan antikristusta, jollaiseksi tuota Paavalin kuvailemaa henkimaailmaa puetaan lihaksi ja vereksi ja olemassa olevaksi henkilöksi. Antikristus on henkiolento ja niitä on monta = henkimaailma joka on antikristillinen, joka kavahtaa ja vihaa Kristuksen veren työtä. Ei ole, eikä tule olemaan henkilöä jota maailma alkaa kutsua antikristukseksi, vaan monillekin tuon henkilön tekemiset vasta alkaa hahmottaa kenestä on loppujenlopuksi kysymys. Vasta sitten kun hän julistautuu jumalaksi jumaluuteen saakka, niin viimeiset ymmärtävät kenestä on kyse. Siihen saakka useimmat etsivät antikristustaan aivan turhaan, koska kyse on ilmestyskirjan pedosta ja väärästä profeetasta.

Moni itse asiassa luulee aluksi väärän profeetan olevan ko. antikristus, kunnes tämä tekee kuvan pedosta, joka on ihan eri henkilö. Lihaa ja verta olevat henkilöt siis ovat nuo kaksi ilmestyskirjan lopunajan pahuuden lihallistumaa, peto ja väärä profeetta, joilla on ihan oikeat nimet ja heitä niillä myös kutsutaan. Ei siis ole helppoa heitä tunnistaa tänään, eikä vielä huomennakaan. Maailma kun tahtoo niin mielellään löytää antikristuksensa maailman suurimmista johtohahmoista, joka yksin jo sotii koko muuta raamatunilmoitusta vastaan.

Ainoa asia maailmassa jolla on mahdollisuus johtajansa myötävaikutuksessa ”valloittaa” koko maailma on Islam. Se on levittäytynyt ainakin koko EU:n ja USA:n alueille ja se saa voimansa ”suvakkiudesta”, jotka puolestaan ovat jo hengellisesti pilaantunutta kansaa. He ovat niin poliittisia kuin uskonnollisia tahoja ja ovat jo myötävaikuttaneet mm. homojen pääsyn alttareille siunattavaksi.

Antikristus puolestaan on vanha henkimaalima, joka pysyy sellaisena ja vaikuttaa kaikkeen tähän siellä hengessä. Toki antikristuksen henki vaikuttaa täydellisesti petoon ja tähän väärään profeettaan muttei se itsessään ole lihaa ja verta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.9.2017
 

Pedon ilmestyminen on hetken kysymys!

Yhdysvaltalaiskenraali: Isisin johtaja Abu Bakr al-Bagdadi todennäköisesti elossa – Venäjä sanoi kesäkuussa ehkä tappaneensa hänet. Maailman etsityin mies saattaa silti piileskellä Irakin ja Syyrian raja-alueella.

Oikealta nimeltään Isisin johtaja on Ibrahim Awad Ibrahim al-Badri al-Samarrai. Hänen uskotaan olevan noin 45-vuotias.
Hän julisti kesäkuussa 2014 Pohjois-Irakissa Mosulin kaupungin suurmoskeijalla islamilaisen valtion, kalifaatin, perustetuksi ja itsensä sen johtajaksi. (pieni valta)

Tuli uutisesta heti mileen ensimmäiseksi jälleen torni Syyrian pohjoisosassa sijaitsevassa Dabiqin kylässä, joka oli kesällä 2014 kiivaiden taistelujen kohde. Sen valtaamiseen ISIS laittoi kaikkensa. Vain 3 000 asukkaan syrjäinen kylä on kuitenkin sotilaallisesti aivan merkityksetön.

Tapahtumien syynä on Dabiqin asema islamin ennustuksissa: tuomiopäivä tulee, kun muslimit voittavat Rooman al-Amaqissa tai Dabiqissa. Dabiq on islamille samaa kuin Armageddon kristinuskossa. ISIS on nimennyt myös lehtensä Dabiqiksi. (linkki GoogleMap)

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.8.2017
 

Puhuuko Trump tässä Danielin neljästä pedosta?

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti historiallisen koko islamilaiselle maailmalle suunnatun puheen Saudi-Arabiassa. Kyseessä oli Trumpin ensimmäinen ulkomailla presidenttinä pitämä puhe.

Trump moitti Iran hallintoa sanoen, että sen kansalaiset ovat Iranin politiikan uhreja ja että terroristiryhmät ISIS, Al-Qaida, Hisbollah ja Hamas ovat vastuussa kokonaisten sukupolvien tuhotuista unelmista.

Nimenomaan siten että Danielin pedot 7. luvussa kuvattuna näin:

Daniel 7:3-8 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa”.

Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Viimeinenhän on tämä ISIS joka on erilainen kuin muut ja jolla on 10 sarvea. Se murskaa alleen kaiken mutta saa kuolinhaavan joka paranee. Sillä on 10 sarvea, elikkä päällikköä joiden välistä nousee ”joku”, jolla on ollut pieni valta ja jolla on ”miekan” kuolinhaava päässä ja sillä on oikea silmä sokeutunut ja käsi kuivettunut. Esiin tultuaan se työntää kolme sarvea edestään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.7.2017
 

Lopunaikojen kaksi pahuuden henkilöä, lihaa ja verta

Tuli tässä ihan hassu ajatus kun pedon ilmestymisestä tehdään niin suuri juttu ja rakennetaan sitä kuin iisakin kirkkoa vailla pienintäkään raamatullista pohjaa, suuren vallan ympärille ja yhden ainoan henkilön ympärille, jolle annetaan sitten nimeksi antikristus, vaikka tämä Raamatussa SELVÄLLÄ SUOMELLA kerrotaan joksikin ihan muuksi olennoksi kuin siksi lihalliseksi henkilöksi jota Paavali kutsuu nimellä ”laittomuuden ihminen” joka ilmestyy ajallaan.

No lähtökohtahan on että näitä hahmoja on kaksi, joissa muodostuu toki antikristuksen hengessä lopunajan peto ja väärä profeetta. He ovat kaksi eri ihmistä, lihaa ja verta.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin ensimmäinen peto ei ole välttämättä edes ihminen, vaan järjestö, ISIS nimeltään. Mutta hänellä täytyy olla myös henkilöitymä, jota Paavali kutsui nimellä laittomuuden ihminen. Elikkä se/hän ilmestyy MAASTA! ISIS ilmestyi maasta!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Isis_(j%C3%A4rjest%C3%B6)

Joh.ilm. 13:1-9

Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?”

Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

Maa tarkoittaa Levantti aluetta joka on Jumalan Israelin kansalle lupaama maa-alue. Se ei ole mikään pieni, vaan se kattaa koko Lähi-Idän käytännössä ja kaikki maat siellä ylhäällä pitkälle Turkin maata ja alhaalla syvälle Egyptiin saakka ja idässä aina puoliväliä Irakiin saakka.

Sitten tuossa puhutaan että ensimmäinen peto nousi maasta, siis juuri tuosta Levanttialueelta ja jäi seisomaan meren hiekalle ja merihän tarkoittaa tuon alueen ulkopuolisia maita. Rantahitikko on siis vertauskuvallisesti Levanttialueen reunaviivaa jossain sen alueen laidoilla.

Sen sijaan toinen peto, joka tekee ne kaikki ihmeetkin ja laittaa kaikki kumartamaan petoa. Tämä syntyy merestä, elikkä selkeästi kaukana Levanttialueesta.

No jos ISIS olisi pedon ns. epähenkilö ja sen identiteettinen luonnollinen henkilö joka nousee maalta onkin edelleen tämä kadonnut Abu Bakr al-Baghdadi, joka juuri oli julistautunut Kalifaatin hengelliseksi johtajaksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi

Mutta Osama Bin Laden ilmestyessään merestä, eli jostain kaukaa Kazakstanista, olisikin väärä profeetta, joka tekee ne ihmeet.

Viittaan tässä erääseen vahvaan uneen vuonna 2006 jonka sain, joka sopisi tähän hyvin: Minulle näytettiin kirkon pohja, rakennusvaiheessa. Se ei siis ollut vielä valmis. Sitten minulle sanottiin että tuohon asettuu Iivana Julma… sitten sanottiin sama oikein kovaa ja voimalla ”VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ, NIIN SE ON IIVANA JULMA”. Tämä viittaa selkeästi Venäjän asemaan ja väärä profeetta on se näkyvämpi lopuanajan hahmo, joka tekee ne ihmeet ja pedosta tehdään kuva, jota juuri tämä väärä profeetta saa kaikki kumartamaan.

Osama bin Ladenilla on poika joka pyrkii tai on jo päässyt nyt AlQaidan johtoon. Iivana Julma tappoi oman poikansa. Pedon on esiin tullessaan syrjäyttävä kolme sarvea edestään. Keitä nämä kolme siis ovat, tätäkin olen spekuloinut jonkin verran.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Iivana_Julma

Näitä asioita on syytä tarkkailla ihan uusin silmin ja unohtaa kaiken maailman Trumpit ja Putinit, jostain kalkkeutuneesta Gorbasta puhumattakaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.7.2017
 

Tämä uutinenko kertoo juuri nyt laittomuuden ihmisestä?

Nyt jää nähtäväksi jos tämä kaveri nousee esille vielä ja hänellä on päässä ”kuolinhaava”, oikea silmä sokeutunut ja toinen käsi on kuoleentunut, siis kärsinyt jonkinlaisia hermo- tms. vaurioita. Aika näyttää!

Äärijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on kuollut, kertoo Syyrian sotaa tarkkaileva The Syrian Observatory for Human Rights -järjestö. Järjestö kertoo Isisin korkea-arvoisten johtajien vahvistaneen tiedon.

Järjestö kertoo saaneensa tiedon asiasta tänään. Järjestön tiedossa ei ole, milloin al-Baghdadi on kuollut. Venäjän armeija epäili tappaneensa al-Baghdadin ilmaiskussa toukokuun lopulla. Tuolloin tietoa ei saatu vahvistettua.

Merkittävää tässä on ilmestyminen ja laittomuus, jotka ovat ne raamatullisesti tärkeät kuvaukset, kuten pieni valta, joksi tätä voisi myös kuvata. Laittomuus on tietenkin koko maailman etsityin terroristijohtaja ja toinen asia on se että hän on kadonnut julkisuudesta. Kukaan ei tiedä missä tämä kaveri on ja kun hän sitten ilmestyy haava päässään ja kaikki muut kuvaukset jotka Raamattu on tästä kertonut, niin valveutuneet tajuavat heti kenestä on kyse.

 

Takaisin etusivulle

 
 
10.7.2017
 

Tässäkö on nyt se hetki kun peto sai kuoliniskun?

 

Lehti:

Irakin pääministeri Haider al-Abadi julisti virallisesti voiton Isisistä maanantaina. Tappio on Isisin suurin sen jälkeen, kun kalifaatti julistettiin kolme vuotta sitten.

– Ilmoitan täältä valheiden terroristivaltion lopun, epäonnistumisen ja sortumisen, hän sanoi puheessaan Irakin kansallisella televisiokanavalla.

Mosulin kaatuminen symbolisoi Irakin alueilla Isisin kalifaatin päättymistä. Järjestöllä on kuitenkin yhä alueita hallussa Irakissa ja Syyriassa.

Jarmo jatkaa:

Raamattu ilmoittaa pedon olevan kahta lajia, petomaa tai ryhmä, kuten AlQaida tai ISIS ja sitten on vielä se lihallinen ihmisolento, laittomuuden ihminen.

”Ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua”

Pedosta tuli yhtäkkiä niin suuri että se saa vallan koko maailmassa. Tämä tapahtuu muslimien yhtenäistymisellä kaikkialla maailmassa, koska he tulevat saamaan johtajansa, Mahdinsa, joka julistautuu lopulta Jumalaksi. Mahdia he tulevat seuraamaan ja pitävät tätä muslimit yhdistävänä tekijänä, jonka kautta he tulevat hallitsemaan koko maailmaa.

Se syy miksi peto saa vallan kaikkialla maailmassa, on siinä että portto on kiivennyt pedon selkään. Portolla tarkoitetaan jokaisen länsiamaisen maan ja valtion kirkkoa ja sen jäsenistöä, jotka saavat aikaan sen, että he suorastaan antavat pedolle vallan ja ihannoivat petoa, kunnes se paljastaa todellisen luonteensa. Tämä ilmiö on nähtävillä kaikkialla maailmassa jo nyt.

Mutta peto tulee lopulta repimään porton kappaleiksi ja tallaamaan sen jalkoihinsa ja sen annetaan voittaa jopa valitut. Marttyyrien luku tulee täyttymään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |