Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.7.2020
 

Jumalan lähettämä eksytys

2. Tessalonikkalaiskirje 2:11-12 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

Tässä on hyvä olla erityisen tarkkana, kun muodostaa lauseen käsitystä. Jumala siis lähettää eksytyksen… ja he uskovat valheen. Jumala ei valehtele, eikä lähetä valheita. Mutta mitä Jumala lähettää, jotta se voisi eksyttää ja vielä tarkoituksenmukaisesti, kuten tässä selvästi Paavali asiaa ilmaisee. Jumalan on tarkoituksenmukaisesti lähetettävä jokin eksyttävä mieli ihmisiin ja siksi minä ainakin olen päätellyt, että se on tämä suvaitsemattomuudeksi käynyt suvaitsevaisuus, joka vallitsee kaikkialla. Se hakee tasa-arvoa mutta löytää kaikkea muuta, elikkä päin vastaista ja hedelmät sen ovat jo osoittaneet. Sateenkaariväki ja nyt tämä Black Lives Matter mellakat, joissa ihmisiä pahoinpidellään ja kauppoja ryöstellään. Nämä ovat kaikki sen… hyvien aikomusten seurausta, elikkä eksytystä.

Ilman Jumalaa ja Jeesuksen Herraksi tunnustamista tämä tasa-arvo ei koskaan tule toimimaan ja tässä se Jumalan lähettämä eksytys, syy/seuraus piileekin.

Maailma markkinoi tätä hyvin mielellään mm. näillä sanoilla:

Päivästä toiseen eläinmaailma tarjoaa meille esimerkkejä siitä, kuinka suvaitsevaisuus ja rakkaus eivät tunne lainkaan rajoja

Se vaan siinä on, että rajat ovat rakkautta ja Jumala on säätänyt tarkat rajat kaikelle. Rajojen rikkominen on syntiä Jumalaa vastaan.

Mutta eräs asia minua alkoi mietityttämään, kun lähdin eilen tätä asiaa purkamaan, niin muistelin -90 luvun alkua, jolloin ei tästä ko. tasa-arvo hömpästä ollut tietoakaan. Aikoinaan Suomen mustalaisista tehtiin paljonkin pilaa mm. viihdeohjelmissa ja muistelin kun eräs kansanryhmä, saamelaiset rupesivat silloin valittamaan PP. Peteliuksen ja Kallialan tv sketseistä, jossa he esittivät juoppoja lappalaisia. Tästä eivät saamelaiset tykänneet ja siitä alkoi ns. vähemmistöryhmien tällainen loukkaantujien kampanja, jossa myöhemmin jokainen rotu ja kansaosa, seksuaalivähemmistöjä myöden muutettiin ”pyhiksi lehmiksi”, joista ei saanut edes puhua, saati käyttää näistä minkäänlaista yhteistä kutsumanimeä.

Kaikki alkoi siis Inarista ja tämä minulle yhtäkkiä valkeni, että Jumala lähetti tämän liikkeelle jo 30 vuotta sitten Inarista. Siksi tässä niin asiaa olin pohtinut, koska Jumala lähettää aivan kohta sen toisen asian, joka ei ole eksytys, vaan pelastus. Jumalan Henki lähtee uudelleen Inarista mutta se kokoaa kaikki nuo eksyneet takaisin, jotka vain haluavat ymmärtää totuuden. Loput joutuvat tuomiolle, kuten Paavali tuossa suomensi meille. Tämä on pakko tehdä, jotta ihmiset eivät voisi tuomiolla sanoa, ”mutta kun…”

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.7.2020
 

Tänään unikeonpäivänä

Rauhaa kaikille Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa!

Tänään unikeonpäivänä tulee kuluneeksi tasan 14 vuotta siitä, kun sain pelastussanoman julistettavakseni vahvan Pyhän Hengen läsnäolossa Tuusulan seurakuntatalolla 27.7.2006 Rauno Helpin johtamassa tilaisuudessa.

14 vuotta ei ole mikään turha luku, koska se on ensinnäkin kaksi vuosiviikkoa, jonka Jaakob kärsi petturuudestaan, kunnes vihdoin sai morsiamensa Raakelin.

Tuona aikana Iisakin lapset olivat jakaantuneet ja alkaneet vihata toinen toistaan, mutta Jaakob sai tuon 14-vuoden jälkeen nimekseen Israel ja hän sopi veljensä kanssa riidan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.7.2020
 

Miksi maat saa velkaa, eikä kukaan kuitenkaan saa niitä takaisin?

Tämä ei liity pelastussanoman aihepiiriin, mutta kerron oman näkemykseni, miksi eri tahot lainaavat rahaa, tietäen varsin hyvin, ettei niitä koskaan tule saamaan takaisin. Kuulostaa täysin typerältä!

Maailman rahatilanne perustuu velanottoon, jolla tehdään lisää puuttuvaa pääomaa, jotta kasvu pysyy mukana. Siksi lainaa pitää tarjota, vaikkei kukaan sitä maksaisi takaisin. Nimittäin jos lainanotto pysähtyisi, niin koko maaimantalous romuttuisi hyvin nopeasti. Lainananto on siis tekohengitystä, jolla ostetaan vain aikaa totaalista romahdusta edeltävän ajan.

Maailman eliitti tietää tämän ja antaa velkaa, koska se ei ole heiltä pois, jos toisessa päässä puntaria on kaikkien omaisuuksien menetys. Tuo lainaraha on siis kuin maailmantalous olisi mafia, joka perisi suojelurahaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.7.2020
 

Jumalalla on ironinen sanoma

Tänää törmäsin jälleen puheeseen Jesaja 50:2 jossa Jumala puhuu ironiseen sävyyn. Tämä on minulle monta monituista kertaa tullut sydämeeni ja olen miettinyt sen ilmoituksen tärkeyttä juuri ironiselta kantilta ihmisten luontevan epäuskon vastineena. Siksipä sanon tässä yksinkertaisesti näin:

Jumala sanoo, olenko minä:

…liian heikko suojelemaan ja huolehtimaan teistä?

…liian voimaton taistelemaan pahuutta ja saatanaa vastaan?

…liian keskeneräinen ollakseni täydellinen kaikkivoipa?

…liian tietämätön kuulemaan ja arvioimaan rukouksianne?

…liian tyhmä tajutakseni tilanteenne?

…liian armoton vapahtaakseni teitä jos osoitatte katumusta?

…liian välinpitämätön huolehtiakseni sanastani, jonka teille annoin?

…liian epäluotettava pitääkseni lupaukset joka teille olen antanut?

Miksi te siis kiukuttelette jatkuvasti ja epäilette minua?

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.7.2020
 

Tiedonnälkä on eräs ahneuteen liittyvä perisyntimme

Tieto on hyvästä mutta tiedonkäsittelymme ja todellinen tietomme on niin vajavaista, että meidän ei ole hyvä olla tietämisen orjia, vaan että osaisimmepa käyttää tietoa viisaasti.

Tieto koukuttaa ja se pistää meidät usein kilpailemaan keskenämme tietämyksessä, vaikka tietomme on hyvin kyseenalaista.

Tästä johtuu, että minun eräs rakkaimpia raamatunpaikkoja onkin Jaakobin 1:22 jossa kehotetaan itse tutkimaan, eikä vain kuuntelemaan ja omaksumaan toisten virheellistä mutta silti varmaksi tiedoksi kutsumaansa asiaa. Olkaamme siis ennen kaikkea myös sanan tekijöitä!

Voi kuinka paljon informaatiota maailmassa on ja kuinka vähän siitä onkaan todellista faktaa!

Tiede ei koskaan ole tieteen nimissä pyytänyt ihmisiltä anteeksi aiemmin totena levittämiään entisiä ja nykyisin tyrmättyä tieteen faktoja. Tiede ja instituutiot vain tuovat kylmästi aina uuden vanhan tilalle, puhumatta entisestä faktastaan juuri mitään. Vain joskus ani-harvoin saa lukea, että ennen tämä käsitettiin näin ja nykyään tiede on löytänyt uutta materiaalia, joka osoittaa entisen olleen virhearvio, vaikka se silloin oli kaikille silkkaa faktaa, koska tiede niin sanoi.

Tämä sama pätee tänäkin päivänä, vaikkapa säteilyyn, jossa tiede väittää sitä ja tätä, eikä kukaan oikeastaan tiedä mikä säteily on vaarallista ja mikä ei. Raha vain ratkaisee ja se valitettavasti ratkaisee myös tieteen nimissä tehtyjä päätöksiä, mikä on totta ja mikä ei. Laitteita ei saa myytyä, mikäli totuus paljastuisi ja siksi pitää ostaa tieteen tutkimuksia ja isolla rahalla tehdä niistä faktoja.

Uskon nimittäin, että elämämme olisi ilman Jumalan väliintuloa tällä planeetalla ohi aivan muutamassa kymmenessä vuodessa jo pelkkien syöpien takia ja paljonko eri taajuiset säteilyt vaikuttavat mm. bakteerimaailmaan. Olemassa on nimittäin mikroaaltoja, joissa on vaikkapa juuri tuo aallonpituus mikrokokoa, joka saattaa muuttaa bakteerikannat ihmiselle erittäin vaarallisiksi.

Osa tiedemiehistä tietää ja aavistaa näitä tosiasioita ja osa kulkee pelkkä dollarinkuva mielessään ja palvelee ainoastaan sitä tahoa, joka on valmis maksamaan hänen osaamisestaan ja maineestaan jossain tiedekunnassa arvostettuna tutkijana.

Me näimme tupakkateollisuudessa tätä manipulointia ja myöhemmin öljyteollisuudessa. Tätä samaa näemme tänä päivänä lääke- ja vakuutuslääketieteen ympärillä. Eläkkeet maksavat eräille tahoille paljon ja siksi tietoa käytetään väärin ja kierolla tavalla.

Tässä tullaan Matteus 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

Tietoon hurahdetaan muutenkin, koska se on Adamin ja Eevan synti, jonka käärme heihin syötti sanomalla, että heistä tulisi yhtä viisaita kuin Jumala. Niinpä kateus oli saatanan alkuperäinen synti, johon tämä lankesi ja sitä kautta ennen, kun kateus näkyi Adamissa ja Eevassa, he tajusivat haluavansa tavoitella jotain mitä he eivät olleet. Siinä on ripaus sitä samaa kateutta, jota saatana koki. Tiedon halu lähtee jonkun viisaamman tiedon kadehtimisesta, joka johtaa tiedolla kerskaamiseen jne. koska ihminen ei pysty kantamaan kunniaa ilman, ettei siten syntiä tekisi.

Tällainen ajatus minulla tänään oli mielen päälle annettu.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.7.2020
 

Suvaitsevaisuus on selvästi se profetoitu väkevä eksytys

Jumala on lähettävä väkevän eksytyksen niille, jotka ovat syntiin mieltyneet.

Liberalismissa on kaikki ne elementit, jotka oikein imevät puoleensa syntiin mieltyneitä, homoja, lesboja ja muutenkin seksuaalisesti kieroon kasvaneita, sekä nyt aatteellisesti heti jumalattomia, vihervasemmiston edustajia, liberaaleja sekä kaikenlaisia aatesuuntia, kuten viimepäivinä näkemäämme ”Black Lives Matter” liikettä, feministisiä ääriliikkeitä ja kommunistisia anarkistiliikkeitä.

Perustelen tämän kaiken vielä Raamatun sanalla, ”hedelmistä te tunnette” ja kun katsomme mihin nämä kaikki edellä mainitsemani ryhmittymät ovat johtaneet, niin näemme vain valheita ja väkivaltaa.

Ei siis ole ihme, että nämä kaikki imee Islamia puoleensa, josta syntyy se tulevan lopunajan peto, jota nämä kaikki sitten kumartavat.

Mutta miksi Jumala lähetti tämän suvaitsevaisuus liberalismin? Siinähän on selvästi jumalisuuden sormenjälki, elikkä hyväähän nämä luulevat tarkoittavansa ja tänäkin päivänä kaikki liberaalit ja suvaitsevaiset luulevat olevansa hyvällä asialla, vaikka he näkevät hedelmistä, mihin se on kuitenkin johtanut.

Jumala lähetti tämän eksytyksen koska ihmiset ovat kuulleet jo evankeliumin, mutteivät ole ottaneet sitä vastaan. He ovat penseitä tai tahtovat kieltää Jumalan ja siksi Jumalan oli lähetettävä näille tämä eksytys, jotta synti tulisi lopulta niin suureksi, että edes joku näistä tajuaisi ja kääntyisi siitä pois ja palaisi takaisin ja etsisi lopulta totuuden.

Rukoillaan siis ennen kaikkea penseiden puolesta, koska he ovat kaikkein kovimmalla, kun Jeesus oksentaa heidät suustaan. Parempi olla siis palava tai kylmä. Kylmä löytää heti tien mutta penseille se on vaikeaa heidän ylpeytensä vuoksi. Hehän sanoivat etten minä mitään tarvitse, sillä olen rikas ja rikastunut. Heidän puolesta on siis hyvä rukoilla!

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.6.2020
 

Päivämääristä vielä

Peto tahtoo muuttaa ajan ja lain, sanotaan sanassa. Niinpä meillä on kesäika ja normaaliaika, eivätkä pääsiäiset, eikä juhannuksetkaan enää ole oikeilla aluperäisillä paikoillaan. Ne ovat kaikki näitä muutoksia, joita peto on saanut aikaan.

Raamattu on silti kuta kuinkin alkuperäisessä kuosissaan niiltä osin, joista voimme katsoa mikä on Jumalan aikataulun mukainen aika ja aikamääre.

Lisäksi sanasta löytyy myös monia viitteitä, joita ei kukaan yleisesti ole tuonut esille, kuten pakanakansojen pääsiäisen ajankohta, josta kaikki muukin laskelma voidaan siirtää 4 viikolla eteenpäin.

Tuossa eräs palstalaisemme löysi ihmeellisen yhtälön partioveneestä, joka upposi eilen, vaikkei ihan kokonaan, koska sen keula on edelleen näkyvissä. Veneen keulassa on numero PV183 joka on tietenkin partioveneen tunnus.

Kuitenkin kun katsomme kalentieria, niin PV183 on kalenterissa 1.7. järjestyksessä vuoden alusta 183. päivä ja siitä päivästä on 183 päivää vuoden loppuun. Hassua!

Kun taas laskemme pakanakansojen omerin laskennan alkaneen 4 viikkoa pääsiäisen jälkeen, niin pääsemme tähän päivään, klo 18:00, josta sen 10 päivää ahdistuksessa olisi tuo sama päivä 1.7.

Meillä on siis mielenkiintoa vielä hetki…

Mutta se mikä on myös merkille pantavaa, on se että maailma uskoo maailmaan, vaikka kurkkua leikattaisi poikki. Samoin kristikunta siirtää Jeesuksen paluuta kuin herätyskelloa sopivan matkan päähän, jotta saisi vielä vähän aikaa nukkua.

Huomaatko?

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.6.2020
 

Hyvää ja siunattua Juhannusta!

Juhannus on historiallisesti häiden juhlapäivä, kuten Hannu Salaman romaanikin, ”Juhannustanssit” ja moni muu. Äitinikin meni 1971 uusiin naimisiinsa juuri Juhannuksena. Juhannus on siis morsiamen ja häiden synonyymi, vaikka nykyään tilanne on muuttumassa, kute koko maailma aina muuttuu syntisemmäksi ja luopumusta on tapahtunut jo kymmeniä vuosia.

Nyt täytyy muistaa vielä, että juhannus aatto on oikeasti vasta 23.6. ja juhannuspäivä 24.6.

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.6.2020
 

Kaikenlaista tapahtuu koko ajan

Kymmenen päivää meni ja ne muutama variaatio 3. Mooses. 23:15-17 jakeista on vielä käytettävissä, kuten pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 7 viikkoa ja 50. päivään saakka, joka olis sitten 20.7.

Toisaalta taas pakanakansojen pääsiäinen olisi taas yhden kuunkierron jäljessä ja siten osuisi siten 29.6.

USA taas on juuri hajoamaisillaan liitoksistaan ja on sinällään kertomassa meille lopunaikojen alkamisesta ja maailman johtovaltion murenemisesta, joka johtaa kaaokseen, koska Venäjä ja Kiina saisivat tehdä mitä lystää näiden jälkeen, koska USA ei tule väliin.

Sama pätee ISraelin tilannetta, joka on vielä tulenarempi kaikilla mittapuilla. Se joutuisi yksin kaikkien keskelle, kuten lopunaikana sen kohtaloksi asettuukin. Rukoillaan Israelin kansalle armoa ja siunataan sitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.6.2020
 

Sitten mennään 10.6. saakka

Voi että ku taas harmittaa eilisen jälkeen, että täällä ollaan vaan edelleen. Nyt pitää sitte taas jatkaa odottamista sen 10 päivää, joka on ilmestyskirjaan merkitty sellaisena vihjeenä, josta kukaan ei oikeen ole koskaan ole voinu antaa selvää ja järkeenkäypää selitystä, mitä sillä oikeen tarkoitetaan.

Ilm. 2. luvussa kirjoitetaan näin:

Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää.

Elikkä onko tässä nyt alkanut tämä 10 päivää, mene ja tiedä?

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |