Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.8.2018
 

Palatakseni vielä tuohon eiliseen junavertauskuvaan…

Siis vertauskuva alkoi siitä kun maanantaina 4.9.2006 olin varma että Jeesus toteuttaa silloin ylösoton ja istuin Helsingin rautatieaseman edessä kivetyksellä. Aamu oli klo 10:00 ja edestäni meni valtion hevoset, jotka ovat vertauskuva pitkän matkan takaa saavuttaneesta profetiasta. Apokalyptiset hevoset ja apokalyptinen aika.

Sitten kun istun junaan, valtion rattaisiin, joka kuvastaa ylösottoa, kun juna lähtee, olin siis taivaallisella kotimatkalla. Maallinen kotini oli ryöstetty ja tyhjä. Olin vertauskuvallisella matkalla uuteen kotiin ja siinä istuessani konnari, joka on Jeesuksen kasvoinen koko junan korkein päällikkö, jonka olin tuntenut jo vuosia, tulee viereeni tuttavallisesti jutellen, eikä vaadi minulta mitään muuta kuin sen minkä olen. Uskon Häneen ja hän antoi minulle armon!

Sen jälkeen tulee tarkastajat, jotka tarkastavat kaikkien matkaliput mutta minut he jättivät tarkastamatta. Olin Jeesuksen armossa siinä istuimella. Pyhä Henki tiesi että Jeesus on minun matkalippuni. Sillä minä pääsin kaikista tarkoin vartioiduista porteista sisälle.

Ihminen ei voi ostaa ikuista elämää, sen saa Jeesukselta ilmaiseksi. Eikä ihminen voi ansiotyöllään päästä noiden RHK:n tarkastajien ohi, koska sellaista lippua ei olekaan, jolla tuossa junassa pääsisi omin avuin. Kaikki on pelkästään Jeesuksen veren voimassa ja armossa!

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.8.2018
 

Tänään meni ohi se ”10 päivää verikuusta” hetki

Nyt ollaan siinä pisteessä että minulla ei ainakaan ole yhtään päivämäärää äkkiä näkösällä, josta voisi odottaa ylösoton hetkeä. Tietenkin elokuu on viljankorjuukuukausi mutta kun morsian on uutisviljaa, eikä suinkaan sadonkorjuuajan tuote. Siksi minä pahoin pelkään että taas joudutaan odottamaan pitkä talvi yli, aina ensi keväälle. Mutta tottakai, olen valmis heti lähtöön ja olen ilomielin väärässä jos Herramme Jeesus suorittaa nopean poispääsyn meille heti ja nyt. Milloin tahansa!

Onhan tuolla tulossa erilaisia henkilökohtaisessa elämässä olleita esikuvallisia päiviä, kuten se päivä 12 vuotta sitten, kun pääsin pois suljetulta osastolta Peijaksesta. Se oli 1.9.2006 jolloin pääsin vapaaksi ja siitä taas 4.9.2006 jolloin odotin aidosti että nyt Jeesus tulee, koska silloin oli YK tekemässä Israelin ja Libanonin välistä rauhaa. Sillä hetkellä ajattelin että nyt se tapahtuu. Noh, se oli mieli herkkä siinä kohtaa ja kaikki mikä vaan voisi johtaa kotiin, oli minulle tosiasiaa.

Mutta siinä kun istuin Helsingin rautatieaseman edustalla Kaivokadun kivetyksellä, edestäni menivät ensin valtion hevoset, kaksi ratsupoliisia ja kun siitä menin junaan, niin minulla ei ollut lippua ja kun konnari tuli, hän olikin tuttu mies VR:n turvallisuudessa palvellesani ja hänen kasvonsa ovat täysin poikkeukselliset, sileät ja kaunispiirteiset mutta selvästi Lähi-Idästä peräisin… kuin Jeesuksen kasvot ja hän oli koko junan päällikkö siis. No hän puheli että on nykyään kouluttaja VR:llä ja kouluttaa uusia konnareita ja siinä jutellessa meni pitkään ja minä polonen unohdin siinä hässäkässä ostaa lipun, kun hän lähti.

Kului hetki vaan, kun vaunun ovi rämähti auki ja kaksi karskia RHK:n tarkastajaa julisti kovaäänisesti, ”katsotaan kaikkien matkaliput” kuului. Minä siinä säikähdin että miten selitän heille että unohdin ostaa lipun konnarilta. Mutta eipä siinä mitään kun he tulivat kohdalleni, niin mitä ihmettä, taas tuttuja kasvoja ja he iloisesti morjenstivat minua ja kyselivät kuulumisia, eivätkä kyselleet minulta lippua.

Se oli omituinen hetki kun juuri olin sitä ylösottoa odottanut, niin annettiin näin elävä vertauskuva minulle. Se oli huikea, koska Pyhä Henki teki minussa koko ajan suomennostyötä jotta ymmärtäisin että minulle tässä Jumala on juuri puhumassa.

Ja kun palasin tyhjään kotiin, josta sossut oli hakenut perheeni pois jonnekin… niin siinä rukoilin että Herrani, mitä nyt? Vastaus tuli melkein kuin ääneen… ”meillä on tehtävää vielä” ja siitä alkoi minun pelastussanoman puhtaaksi uudelleen kirjoittamisen vaihe ja toipuminen, kunnes keväällä 2007 avasin sivuston www.pelastussanoma.fi

Täytyy vielä muistuttaa niitä joille tämä tarina minun Peijakseen joutumisestani oli uusi, sekä tuo lasten ja vaimon turvakotiin meneminen, että vaimo vei kaikki kirjoitukseni jollekin lekurille, joka katsoi minun olleen psykoosissa. Amneesissani lukee ”uskonnollinen psykoosi”, joka on aito paradoksi, eikä missään nimessä pätevä syy diagnoosiin. Jos joku on uskonnon vuoksi jonkun mielestä psykoosissa, niin meidän kaikkien voisi jonkun esim. scientologin mielestä olla todellisuus psykoosissa. Jos usko ei ole jollekin todellisuutta, niin mitä se sitten on? Ei voi olla uskossa, jos ei itsekään pidä uskoaan todellisena. Luterilaisuus on ilmeisesti lähinnä sitä. Palvellaan Jumalaa, johon ei kuitenkaan uskota. Tämähän on nimenomaan ilmestyskirjan Laodikelainen seurakunta, ei kylmä muttei palavakaan, elikkä penseä, jonka Jeesus tulee oksentamaan pois mauttomana.

Lisäksi minä en ollut myöskään koskaan väkivaltainen, vaikka vaimo niin väitti. Hän valehteli oman etunsa ajamiseksi ja tunnusti oikeudessa vasta ettei Jarmo ole ollut koskaan väkivaltainen. Se oli iso pettymys kuulla… en olisi ikinä voinut uskoa että olin naisen kanssa 23 vuotta ja nyt vasta tajusin kuinka tunteeton ja häikäilemätön hän saattoi olla. Noh, turhaan hän enää siellä sitä tunnusti, siitä saatu etuhan oli jo saavutettu.

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.8.2018
 

Mä tässä mietin että kuinka vähän maailman ihmiset välittävät enää totuudesta

Joka päivä saa nähdä uutisia joissa viitataan maamme luottohenkilöiden puheita, joissa ilmenee taustalla olleen silkkaa valhetta ja selitykset sille ovat aivan käsittämättömiä.

Sitä vastoin, eilen kävin äitini luona kylässä, jossa oli juuri käyneet eräät sukulaiseni jotka pitävät minua mustan lampaan maineessa. He olivat sanoneet äidilleni etteivät halua olla minun kanssa tekemisissä koska olen juoppo ja roisto.

En mä oikeen tiedä enää loukkaako tuo minua mutta säälittää enemmänkin.

Ihmiset keksii paljon asioita omien hölmöilyjensä takia, eivätkä halua tunnustaa omia virheitään. Näin he haluavat muistuttaa jatkuvasti että joku on heitäkin huonompi ihminen. Näin mä täällä saan olla sitä aina. Eihän se kivaa ole tietenkään mutta kuten äidillekin sanoin, että kun Jeesus tulee, niin nämä asiat selviää, eikä siinä tarvita enää suomentajia, eikä tulkkeja selittämään miten mikäkin asia meni. Mä olen siis omalta tunnoltani varsin puhdas. Mä ilomielin asetun läpivalaistavaksi, missä olen roisto ja missä juoppo. Mutta tiedän että vaikeeta on, jos joutuu arvailemaan ja keksimään syitä miksi joku on huonompi ihminen kuin se minkä oma omantunnon tuska kertoo. Syyttäjä on aina saatanan palveluksessa!

Syyttelijällä on aina huono omatunto ja sellainen pistää uskovaksi itseään kutsuvan ensin valehtelemaan itselleen ja tekemään totuuksien kanssa kompromisseja. Muuten uskovan sydän hakkaisi niin kovaa, ettei tämä pystyisi syyttämään ketään. Syyttäjän on siis oltava katkeroitunut ja sitten tämä alkaa hitaasti luomaan epätosia oletuksia päähänsä ja sen jälkeen tämän täytyy tuon tuosta päästää ulos sitä myrkyllistä syntiä, sanoina, kuten Jeesus sanooi, ei se teitä saastuta, mikä menee suusta sisälle, vaan se mikä sieltä tulee ulos.

Tule Herra Jeesus ja sano… Kerro miten asiat meni ja kuka oli rosvo ja kuka juoppo? Ateistit vihaavat uskovia, samoin ne uskovaisiksi itsensä mieltävät, joiden sydän ei ole verellä pesty.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.7.2018
 

Henkimaailma elää lihansa himossa ilman ruumista

Elokuvasta ”Chost”

Tuossa eilen tuli puhelimitse keskusteltua erään veljen kanssa, joka oli käynyt hyvin syvällä haureuden saastaisissa syövereissä, eikä vain hetken, vaan kymmeniä vuosia. Hän kertoi mm. saaneensa unessa käydä helvetissä ja tuntea että hän sai siellä tehdä ja toteuttaa mielin määrin haureuksiaan, saamatta minkäänlaista ruumiin tyydytystä. Se tuli tuskaksi, eikä se ollutkaan enää mitään muuta kuin silkkaa kidutusta elää lihan himoissa ilman ruumista.

Minä mietin asiaa raamatullisesti ja mieleeni tuli heti Nooan ajat, ennen vedenpaisumusta. Henkimaailma menetti ruumiin vedenpaisumuksessa, nimittäin siellä aikojen alussahan on muutamilla lauseilla kuvattu nykyisiä henkiolentoja:

1. Mooseksen kirja 6:1-8 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.

Silloin Herra sanoi: ”Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta.”

Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.

Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä. Ja Herra sanoi: ”Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni”. Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.

Sen jälkeen Jumalan pojat ovat esiintyneet, mm. Jobin kirjassa:

Job 1: 6 Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa.

Heillä ei enää ollut ruumista maan päällä, kuten heillä oli ennen vedenpaisumusta. Muutenhan tämä heidän lisääntymisensäkin olisi ollut mahdollista. Elikkä toisin sanoen, he elävät langenneina olentoina linhansa himoissa ilman ruumista, tänäkin päivänä ja se selittää kyllä sen valtavan kaunan ja vihan ihmistä kohtaan, jolla he saavat ihmiset silpomaan toisiaan ja käyttäytymään seksuaalisesti järkyttävillä tavoilla.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.7.2018
 

Merkillinen yhteensattuma?

Tasan 12 vuotta sitten 27.7.2006 minulle annettiin tämä pelastussanoma, jota olen julistanut siitä saakka!

Tuli siis mieleen että lasketaanko tästä ne 10 päivää ylösottoon. Se olisi aika loogista mutta se edellyttää että heti kolmen päivän sisällä pitää alkaa tapahtua ja paljon jotain sellaista joka sytyttää maailman nukkuvat kysymään öljyä. Ylösotto olisi tämän laskukaavan mukaan siis 6.8.2018 ja minulla on siinä mielenkiintoinen merkintä omassa 2006 kalenterissa tuolle 6.8. päivälle. Siellä lukee että ”vaimo palaa kotiin!”

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.7.2018
 

Maailmalle synkkä päivä – Noh, niin Raamattukin asiaa valottaa

Lehti kirjoittaa:

”Maailmanlopun kello näyttää kolmea minuuttia vaille 12. Olemme törmänneet merkkeihin ja dramaattiseen maailmankehitykseen, mikä osoittaa, että lähestymme yhä nopeammin maailmanloppua ja Jeesuksen paluuta.”

Maailmanlopun viesti tulee näkyviin, kun kääntää sanan ”dog” (koira) jourban kielestä englanniksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä ei ole ainoa synkkä käännös. Kun Translatella yrittää kääntää ”ple as el etm ed ie” (anna minun kuolla) somalin kielestä englanniksi, kääntää Google sen näin: ”Kuten haluat.”

Googlen tekoäly käyttää neutraalia kieltä koodatessaan ja purkaessaan sanoja eri kielille. Tekoäly ei itse voi keksiä mitään, mille se ei ole altistunut aiemmin.Registerin mukaan on hyvin mahdollista, että maailmanlopun kirjoituksen taustalla voi olla tekoälylle syötetyt raamatulliset tai vastaavat lähteet.

Raamattu on yksi käännetyimmistä teoksista maailmassa, joten ei ole ihme, että sitä on käytettä apuna tekoälyn kouluttamisessa. Kun tekstiä koittaa kääntää hyvin erilaisesta kielestä toiselle, on mahdollista, että lopputulos voi olla hyvin erikoinen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
23.7.2018
 

Perjantaista vielä mieleen…

Perjantaina on verikuu, eikä mikään tavallinen verikuu, vaan pisin verikuu ainakin sataan vuoteen.

MUTTA! Lisäksi se on UNIKEONPÄIVÄ! Unikeko viittaa raamatulliseen ennustukseen ihmisistä jotka valvoo ja nukkuu kun varas tulee ja ottaa toisen ja jättää toisen. Naantalissa vietetään Unikeonpäivää heittämällä unikeko mereen… Wau mikä symboli, meri viittaa syntistä maailmaa. Miksi ette valvoneet?

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
21.7.2018
 

Ensi viikon perjantaista ja vähän muustakin

Tuossa mietiskelin kun Donad Trump sytyttelee kauppasotaa maailmaan sulkemalla ja tullaamalla lähetyksiä ja vapaasti itään siirrettyjä liiketoimia. Hän turvaa USA:n taloutta tietysti ja tehtävähän on kuten tiedämme, MI (mission impossible). Mutta pointtini oli se että kun luemme ilmestyskirjaa miksi kaksisataamiljoonainen armeija lähtee jonain päivänä vyörymään kohti länttä, niin  syy on aika selvä. Kiinan koko tuotanto on perustunut kovassa kilpailussa pärjäämiseen hinnalla. Ei pelkät kiinalaiset ole tuota valtavaa tuotantomahtia saaneet aikaan. Jokainen meistä on varmaan jo jotain tilannut kiinalaisista verkkokaupoista, todeten että no onpas halpaa. Niinpä kaikki amerikkalaiset ja eurooppalaiset yhteensä tilaavat sieltä tavaraa satojen miljardien edestä jatkuvasti. Tuo hana kun menee kiinni näiden tullien vuoksi, niin Kiinassa tuotanto pysähtyy, investoinnit lakkaa ja rahavirrat lakkaa. Oops! Miten sitte?

Toinen asia minulla oli tuo verikuu perjantai jolloin näemme vuosisadan pisimmän verikuun. Tärkeintä on se että se näkyy myös Jerusalemissa. Muuten sille olisi ihan saman tekevää. Vain Jerusalemissa meillä on linssi tulevaan.

Mietin tuossa Markku veljen mailia jossa hän toi esille sen että tuolla verikuun päivällä on juutalainen merkityksensä.

The 15th of Av: Love and Rebirth

The Jewish Mini-Holiday of Tu B’Av

=(15.Av: Rakkaus ja Uudelleen syntyminen Juutalainen mini juhlapäivä Tu B’Av)

And the Talmud tells us that many years ago the “daughters of Jerusalem would go dance in the vineyards” on the 15th of Av, and “whoever did not have a wife would go there” to find himself a bride.

Ja mikä minut sai kyynelehtimään on se että vaimoni erosi minusta Tisha be Av 9. päivä vuonna 2007 ja kuten huomaatte, niin tämä tuleva päivä on Rakkauden uudelleen syntymisen päivä. Suuri verikuun päivä! Odotuksia herättää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.7.2018
 

Ajatelkaas jos olisimme olleet lähes synnittömiä

Ajatteles miten me kohtaisimme Jeesuksen armon mikäli me olisimme lähes synnittömiä. Jos olisimme voineet elää siten ettemme olisi koskaan ketään loukanneet, puhumattakaan että olisimme tehneet suoranaista rikosta jotakuta vastaan? Millä tavalla kohtaisimme nyt Jeesuksen armon?

Jeesus ei tullut maan päälle sellaisia ihmisiä varten, jotka kokevat olevansa syyttömiä kaikkeen tai edes lähes… Ei kukaan voi sanoa Jeesukselle etten minä nyt sinun kuolemaasi olis kaivannu, etten minä nyt niin paha ollut.

Tämä mitä sanoin on hyvin tärkeä jokaisen ymmärtää. Siksi meidän syntiemme mitta on tultava itselle täyteen, niin että tunnemme ettemme tule mitenkään toimeen ilman Jeesuksen armon työtä.

—————– *** ——————–

Sitten katsoppas mikä päivä on huomenna! Se on perjantai 13. päivä ja kaiken huipuksi kuun pimein hetki. Se ei ole ihan jokavuotinen juttu ja kaikki mikä siihen liittyy, on kyllä rinnastettu käänteentekeväksi päiväksi. Olisi hyvä päivä vaikka ylösotolle, koska maailma joutuu siitä hetkestä suureen ahdinkoon.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |