Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.10.2018
 

Henkimaailma tekee pedon merkit kädessä ja suussa

Tässä kuvassa suosittu suomalainen kevyen musiikin tekijä, artisti Sanni, jonka biisit ovat läpikotaisin moraalittomia mutta yhtä kaikki… niin suuri joukko suorastaan rakastaa sitä synnillistä menoa mikä niissä kuuluu ja näkyy. Sen mukaiset ovat nämä käsimerkit ja tuo kielen ulos työntäminen.

Vain harva tajuaa nämä merkit todellisuudessa, mitä ne ilmestävät. Käsimerkki on saatanallinen symboli sarvipäästä ja kieli taas ulos työntyneenä kuvastaa päänsä menettänyttä kuollutta lammasta, jonka kieli on tullut ulos suusta, koska jänteet kaularangassa ovat poikki ja siten kieli pääsee ulos. Kumpikin symboli on saatanan omaisuuden symboli. Kristus on ihmisen pää ja siksi henkimaailma suorittaa näitä päiden leikkuurituaaleja ympäri maailmaa ja kaikkina maailman aikoina.

Tässä kuvassa on saatanan omaisuuden merkiksi henkimaailma hänen sisimmässään tahtonut sen myös näillä ulkoisesti näyttää. Hengellinen kuolema on tapahtunut kielen ulostyöntymisessä, Kristu ei ole enää pää, eikä ole tietä ikuiseen elämään, vaan tuonelaan ja sen hän osoittaa meille kädessään.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2018
 

Nasa varautumassa ihmiskunnan suurimpiin kuuluvan uhan heräämiseen

Jaaha! No eikös tämä vieläkään herätä ketään? Ei koska tiede haluaa aina säilyttää elämän toivon, jonka perusta on maailmassa, eikä se ole Jeesuksen Kristuksen kanssa missään tekemisessä, puhumattakaan vaikka asiasta ovat profeetat huutaneet jo vuosikymmenet. Siihen ajatukseen maailman ihmiset luhistuu ja se jakaa maailmaa, maailman tielle ja sitä mukaa tuonelan portille ja/tai Jeesuksen tielle, joka ei johda harhaan, vaan ilmaiseen ikuiseen elämään, hintana vain nöyryys ja tunnustus.

Yellowstonen höyryävä maisema kertoo maan sisuksissa uinuvasta jätistä, jonka herääminen täyteen raivoonsa olisi katastrofaalista. Copyright: Russell Pearson / Barcroft Media/ All Over Press. Kuva: Russell Pearson /Barcroft Images.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nasa-varautumassa-ihmiskunnan-suurimpiin-kuuluvan-uhan-heraamiseen-edellisesta-kerrasta-600-000-vuotta/7103860#gs.AYCetSM

Ja sitten:

IPCC-tiedeyhteisö asettaa maanantaina julkaistavassa raportissa vuoden 2030 määräajaksi, jolloin rajut päästöleikkaukset pitää olla tehty.
MAAILMALLA on enää 11 vuotta aikaa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005855294.html

Mä sanon tähän yhden vihjaavan kommentin. Raamattu on pullollaan sitä että se päivä tulee yllätyksenä, varkain. He luulevat aikaa olevan mutta se päivä yllättää heidät kaikki. Se 11 vuotta on kumminkin se minkä ihminen on laskenut, ei Jumalan tieto. Varas tulee kun he eivät odota.

Lopuksisitten uusi tutkimus joka lyttää hieman ”älykästä” saatanan viitoittamaa ihmiskunnan tiedekermaa.

https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-se-on-tutkittu-elama-kuoleman-jalkeen-on-sittenkin-mahdollista/e8a2cee8-a581-31cf-a8a5-494341e049b3

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.9.2018
 

Katseet alkaa suuntautua kohti ensi kevään omeria

Laskeskelin ja katselin mahdollisia omerin laskentapäiviä. Näköjään kaikki riippuu nyt kevätohrasta ja siitä, millainen talvi tulee. Jos talvi on kylmä ja kevät myöhästyy, on omerkin vasta kesäkuun 10. päivä mutta jos kevät on ajallaan tai aikaisessa, niin omerin laskennassa päädytään jo toukokuun 13. päivään.

Kuvan kalenterissa sekä pääsiäissapatit punaisella että omerin laskennan +50 päivää pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä.

Siksi minua kauheasti ihmetyttää, että ihmisten on pakko päästä säätämään aikaa jo ennen kuin Jumala on sen joka vuosi meille kertomassa Israelin kautta. Kevätohran löytymisen jälkeen seuraava uusi kuu on uusi kalenterivuosi ja vuoden ensimmäinen päivä. Miksi se on niin vaikeaa ymmärtää ettei Jumala muuta meidän mieltymystemme mukaan omia säädöksiään ajan suhteen.

Ihmiset ovat itsekeskeisesti omavoimaisia ja muuttavat aikaa ja lakia jatkuvasti pois Jumalan säätämästä ajasta ja laista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täytyy tänne loppuun vielä lisätä että OMER on ainoa oikeanlainen esikuva morsiamen ylösotolle. Se on se uutisvilja, joka on leivottu näytteeksi Herralle millainen sato tulee. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, on suoraa kerrontaa vuodenajasta, jolloin ylkä kutsuu morsiemensa ylös, ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”. Kesän kynnyksellä!

Mutta talvesta tulee ilemisen kylmä ja pitkä, mikäli profetiat pitävät sikäli kutinsa, nimenomaista ylösottoa edeltävä talvi. Näin on ennustettu ja näin pitäisi tapahtua ja samoin sekin että kesää tulee heti talven väistyttyä. No tämä oli tulkintaa vain mutta edelliskeväthän oli juuri sellainen. Se tuli suoraan kesäksi talven ollessa vielä pitkälle toukokuuhun päällä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.9.2018
 

Itsekkyys kaikista näkökulmista, jopa raamatullisesta näkökulmasta

Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ajattelevat elämää vain itsensä kautta. Heidän elämänsä pyörii ”minä keskeisesti” oman navan ympärillä. Se ilmenee siinä ettei oteta muita huomioon, vaikkapa sillä tavalla että menet bensa-automaatille jossa toisella puolella juuri joku on lopettanut tankkauksen, huomaat sen ja kysyt että haluatko kuitin, ennen kuin syötän kortin sisään?

Sitten tuntuu että lähes kaikki loput ajattelevat niin, että kaikki muut elävät itsekeskeisesti, paitsi minä, elikkä he itse. Eivätkä he tajua että sekin ajattelu vain johtaa siihen samaan itsensä ympärille rakentuvaan maailmaan, jossa vain sen itsekkyyden lisäksi tuomitsee kovaan ääneen muita. Juuri he ovat niitä, joille tärkeää saada tuoda esille se, kuinka empaattisia ja hyviä ihmisiä he ovat. Täysin itsekeskeisesti. Juuri nämä tyypit tuomaroivat muita ja asettavat sitten itsensä pyhimyksen asemaan, usein jopa marttyyriksi ja vaativat jopa että heitä katsotaan hyvällä.

Tässä tullaankin valitettavasti siihen tosiasiaan, että minäkin olen tässä samassa ryhmässä, itsekeskeisin ajatuksineni ja niin luultavasti sinäkin.

Me olemme kaikki enemmän tai vähemmän itsekeskeisiä, halusimme tai emme, kunnes meidät vapautetaan synnistä lopullisesti.

Ihmiset puhuvat enemmän näkökulmista, eikä oikeasta raamatullisesta tavasta elää, tee aidosti se, niin kuin sinä toivot muiden sinulle tekevän. Harmi vaan ettei tämäkään sanoma tavoita juuri ketään, vaan tällä sanalla jälleen vain ohjaillaan muita, kun se ei minua sillee täysin koske, koska olen jo niin kelpaava. Kaiken lisäksi kun aiheeseen tuodaan sana rakkaus, niin lähimmäisen rakkaus käsitetään sekin täysin väärin tai halutaan kokonaan ohittaa. Ihmiset nimittäin rakastavat lähinnä syntiä ja se sotkeekin sitten kaiken edellä mainitun juuri siten kuin sen alussa yritin muotoilla.

Kun ihmiset rakastavat syntiä ja synti sitoo heitä, heissä ei voi olla Jeesuksen Henki sydämessä, vaikka he kuinka paasaavat ylevistä arvoista ja ovat muka hurskaita ja avuliaita. Se kaikki vaan kilpistyy omahyvyyteen. Raamatullinen näkökulma on luopumista, sekä kunniasta että omien tekojensa paremmuudesta, joka johtaa lähinnä siihen, ettei enää halua elää tässä maailmassa ja kaipaa pois, vaikka tämä maailma tuomitsee tällaiset puheet itsetuhoisiksi. Se johtuu sekin vain siitä, ettei maailma tunne Jumalaa.

Tämäkin aihepiiri vain huutaa hoosiannaa Jeesuksen pikaiselle paluulle.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
7.9.2018
 

Hengen sanomaa

Sain tosiaan eilen illalla eteeni tiensä ja etsikkoaikansa ohi kävelleen ihmisen kumaran häpeän jonka olemus annettiin takaa päin, kuin hän olisi kulkenut ohitseni jo monta kertaa.

Tämän jälkeen minun eteeni tuli eriskummallinen Y-kirjain, jossa vasemmalle pääsi helposti laveaa tietä mutta sitten oikealle taas oli haarautumia useita mutta ne eivät menneet perille, vaan jotenkin kiemurtelivat ja palasivat takaisin vasemmalle, kunnes jälleen oikealle oli ahdas ja mutkainen reitti, joka ei välttämättä päätynyt sinne.

Sitten lopuksi sanottiin sanat: TIET OVAT PÄÄTTYNEET!

Koetelkaa tämä!

Sitten tänään autossa minulle muistutettiin tämän sanoman kautta sanoma, että turha enää julistaa Suomessa!

Kun rupesin kelaamaan sanomaa, niin sehän sotisi lähetyskäskyä vastaan mutta hetken oltuani siinä hengen puhuttelussa, sain kysymyksen. Sanoppas yksikin henkilö koko läntisellä pallonpuoliskolla, joka ei tiedä kuka Jeesus on. Te vain julistatte, eikä kukaan halua enää kuulla.

Lähetyskäsky on saatettu loppuun ja nyt tulee loppu!

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.9.2018
 

Runo tämän päivän auttamisesta!

Avunanto on nyt silkkaa Jumalan pilkkaa,
annetaan näyttäen omantunnon täyttäen.

Kaikki nykyään vain itseään auttaa,
sillä tavoin he hyvän mielen saa.
Mutta omantunnon se vain paaduttaa,
siksi sitä muilla on pakko mittauttaa.

Mikään ei auttamalla parane, jos sielusi on jo karanne.
Loppu tulee silloin äkkiä, koska auttaminen oli pelkkää pläkkiä.

Avunanto on nyt silkkaa Jumalan pilkkaa,
sillä pelkät puheet, osuu vaan omaan nilkkaan.
Pyhä Henki meille helluntaina annettiin,
koska sydän siinä Herramme eteen kannettiin.

Ei auta enää puheet heitä, mene pois en tunne teitä.
Tämä on siitä lopputulos, kun sydän on mitattu ulos.

Älä enää hukkaa tilaisuutta,
koska Herramme kuoli sinun edestä.
Siksi Herramme kyllä luo uutta,
kunhan sinä synnyt uudesti hengestä.

Sitten avunanto on Jumalan palvelusta,
kun autat ilolla sydämesi halusta, Herran Rakkauden palosta.

-jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
26.8.2018
 

Yhteiskuntamme valehtelee meille tilastoja päivittäin

Mä puhun nyt pikkusen maallisista epäkohdista yhteiskunnassamme, joka osaltaan on vaikuttamassa uskoviin ihmisiin.

Nimellisesti kristitythän jatkuvasti hakevat itselleen pönkitystä omien tekojensa ja elämänkatsomuksensa kautta ja saattavat tuntea jonkinlaista emotionaalista empatiaa aivan väärässä paikassa. Nimittäin esimerkiksi tämän hetkinen maahanmuutto on sellainen asia, joka jakaa seurakuntaa kahtia.

On osa joka näkee Pyhän Hengen ilmoituksen kautta, että saatanan uskonto vyöryy kaikkiin läntisiin maihin käyttäen hyväkseen juuri tuota mistä alustin puheeni, empatiaa, joka on lähtöisin synnintunnostamme vastineena sille, ettei tarvitsisi mennä Jeesuksen eteen polvilleen.

Noh, mutta se on asian toinen puoli. Toinen on se, että saatana on antanut valtansa ja Jumala on sallinut sen, kuten ilmestyskirjassa kerrotaan. Lopunaika on alkanut kovalla sykkeellä ja ihmiset menevät sekaisin eksytyksen voimasta, väkevän eksytyksen, joka itse Herra Jumala lähettää niille, jotka ovat syntiin ja vääryyteen mielistyneet. He yksinkertaisesti sokeutuvat, eikä meidän, Jeesusta rakastavien uskovien kannata sitä hämmästellä.

Yhteiskuntamme valehteli meille jo 2006 vuoden jälkeen väestömäärää siten että kun kerron tässä väestön määriä historiassa, niin päättele sinä loput itse:

Jos 1800 luvulla paukkui rikki ensimmäinen miljardin ihmisen rajapyykki, niin mitä luulet miten käy….?

Otan esimerkin kumulatiivisesta laskennasta:

Pelataan golfia, minä olen huippuammattilainen ja sinä amatööri mutta pannaan vain 10 sentin panos per reikä, niin ei käy lompakolle.

Kuitenkin minä voitan joka ainoalla 18 reiällä ja sinä häviät vain 1,80 euroa, vai mitä?

Mutta tehdään pelistä jännä ja pannaan niin että minä jätän voittopotin aina tiskille ja sinä maksat aina saman rahan jos häviät, eli tuplataan joka reiällä.

Voitan ekan reiän ja saan 0,20 sentitiä, seuraavalla 0,40 senttiä ja sitten 0,80 senttiä. Neljännellä reiällä jo 1,60 euroa ja viidennellä jo 3,20 euroa.

Kysyn sulta, että mitä luulet millainen summa on potissa kun olen voittanut kaikki 18 reikää? Kerron sen näin, kun menemme jo yli puolen välin 10. reiälle, potissa on vasta vain 102,40€ ja vasta 15. reiällä peräti jo 3 276,80€ ja 16. reiällä 6553,50€. Mutta sitten alkaa, kun toiseksi viimeisellä reiällä jo 13 107,20€ ja kun voitan vielä viimeisenkin 18. reiän, niin laskusi on: minä pistin 0,10€, jonka jätin pottiin kasvamaan ja sinä maksat peräti 26 214,30€

Tämä sama laskukaava toimii väestön kasvussa JOKA PÄIVÄ ja tätä lukua maailman johdon on ollut pakko kansalaisiin hiukan suodattaa, nimittäin kuten huomasit Golf esimerkistä, että kesti kauan pelata ennen kuin alkoi tulla isot luvut peliin ja toisen kukkarosta lähti likviditeetti. Näin käy myös maailmalle, kun väkiluku ryöstäytyy käsistä.

Maailman eliitti joutuu jatkuvasti vääristelemään mm. Wikipediaa, jossa tätä lukemaa käsitellään. Sen katsominen, varsinkin vuoden 2000 jälkeen on muuttunut ja sitä on muuteltu ja muokkailtu useaan kertaan. Mutta katsohan:

Nooan aikaan oli ihmisiä vain se 8 henkeä ja sitten alkoi lisääntyminen kumulatiivisen laskennan kautta ja se ei pysähdy. Huomautan esimerkiksi että toinen maailmansotakaan ei heilauttanut uhriluvullaan väestömäärää kuin alle 10% kokonaisuudessaan.

Kaksi miljardia meni rikki ennen WW2:sta ja kolmas miljardi meni muistaakseni juuri allekirjoittaneen syntymän aikoihin 1964 paikkeilla ja tästä alkaa mielenkiintoinen jakso, nimittäin kun miljardista kahteen, tarvittiin reilu 100 vuotta, niin kahdesta kolmeen miljardia ei enää kuin alle 40 vuotta ja aivan oikein, kumulatiivinen laskenta taustalla täsmää ja niinpä viides miljardi tulikin jo -80 luvulla ja sitten alkoi Wikipedian ja tilastojen vääristely, eikä luonnonlaki muka enää toimisikaan normaalisti. Näin meille se kuitenkin työnnetään nieltäväksi valheena.

Kumulatiivinen lisääntymisen laki ei enää sovi maailman johdolle, koska tällä laskennalla maailmaan syntyy lapsia sellaista vauhtia että kukaan ei enää tiedä paljonko niitä on. Kuudes miljardi syntyi jo 2006 ja seitsemäs miljardi vain muutaman vuoden päästä. Siksipä Wikipediaa ollaan vääristelty että kuudes miljardi olisi tullut jo aiemmin ja väestönkasvukäyrää saataisiin muokattua suotuisammaksi. Sitä se ei ole, nimittäin uskon että tänään 2018 maailmassa voi hyvinkin olla jo 30 miljardia ihmistä, jos edes millään riittääkään. Kumulatiivinen laskenta lisäisi miljardin jo pelkästään kuukausissa.

Samoin tämä sama vääristely näkyy näissä tänne tulevien pakolaisten määrissä. Niitä vääristellään jatkuvasti, esimerkiksi siten että kun aikoinaan, jo 2000 luvun alussa puhuttiin ns. paperittomien ongelmasta ja niiden määristä, niin silloin puhuttiin jo tuhansista. No nyt kun niitä on tullut maahan jo varmaan parikin sataatuhatta, niin nyt puhutaan jälleen, ettei paperittomia ole kuin parisen tuhatta. Se panee miettimään kuinka paljon muuta meille ei kerrota ja jos kerrotaan, niin kuinka vääristeltyä se kaikki tieto on?

Tule Herra Jeesus, tämä maailma on valmis ottamaan sinun viimeiset pasuunasi ja vihan maljat vastaan. Ota morsian pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.8.2018
 

Michael Schumacherista uutta tietoa

Olen profetoinut Michael Schumaherista, saatuani kaksi unta hänestä keväällä 2014 ehkä parin viikon välein ja siis vain lyhyen unen kummallakin kerralla.

Ensimmäisessä unessa olin vain hänen vierellään, hän oli vaipunut koomaan ja koitin herättää kutsumalla häntä nimeltä. Yhtäkkiä Michael heräsi ja siihen uni päättyi.

Toisessa unessa olin ihan samassa paikassa, Michaelin sängyn vieressä mutta tällä kertaa hän oli pirteämpi ja maksasi puoli-istuvassa asennossa. Sitten hän sanoi, että hän on miettinyt paljon, koska oli nähnyt jotain todella omituista siellä rajan takana missä hän kävi. Siihen uni päättyi.

Näiden unien jälkeen kun ne julkaisin, sain paljon pilkkaa osakseni ja kaikki sanoi ettei Schumaher enää siitä nouse. On aivokuollut. Mutta sitten eräänä päivänä hän heräsi koomasta, aivan kuten unessa olin nähnyt. Mutta pilkka jatkui, koska ei sekään vielä ketään kiinnostanut. Ihmiset sanoivat että Michael on vegetatiivisessa tilassa ja vaikka hengittää, niin hän ei ole enää tässä maailmassa, eikä näin koskaan enää sano sanaakaan.

Tuon jälkeen sydämeeni on tullut sanomaa että kadonnut lentokone MH-340:n löytyminen on merkki, samoin kuin tämä Michaelin puhuminen tai jopa jonkinlainen haastattelu, jossa hän mainitsee tästä käymisestään rajan takana. Tai voihan se informaatio tulla jonkun häntä puhuttaneenkin suusta. Silloin profetiani olisi 100%:sti toteutunut.

Tänään siis ollaan tässä tilanteessa.

LEHTI: Viime aikoina on kuultu paljon uutisia Schumacherista ja hänen perheestään.

Aiemmin muun muassa huhuttiin, että Schumacher oli perheineen muuttamassa Espanjan Mallorcalle. Huhut ehdittiin kuitenkin tyrmätä.

Julkisuudesta vetäytynyt perhe on asunut viime vuodet Sveitsin Glandissa. Nyt ranskalainen viikkolehti Paris Match kuitenkin paljastaa täysin uusia tietoja F1-legendan kunnosta.

Perjantaina julkaistussa artikkelissa kerrotaan, että Schumacher ei kykene puhumaan eikä muistamaan. Noin viisitoista palkattua henkilöä pitää hänestä taukoamatta huolta Glandissa. Joukkoon kuuluu fysioterapeutteja, lääkäreita ja muita erikoissairaanhoitajia.

Paris Matchin mukaan Schumacherin tilan kohentamiseksi yritetään kaikkia keinoja. Hänelle soitetaan muun muassa F1-autojen moottorien ääniä. Lisäksi häntä ajelutetaan kotipihalla Volkswagen Golf 5 -auton kyydissä.

Fysioterapiaa järjestetään päivittäin. Schumacheria hoidetaan altaassa, jossa hän on välillä pystynyt jopa tekemään pieniä liikkeitä käsillään ja jaloillaan.

Pienikin edistysaskel toipumisessa on aina eteenpäin, ja siitä perhe ilahtuu.

Artikkelin merkittävin tieto lienee se, että Schumacherin tunteet näkyvät joskus.Säännöllisesti Schumacherin luona vierailevat lähiomaiset kertoivat Paris Matchille tapahtumista.

– Joskus Michael itkee, kun hänet viedään pyörätuolissa katsomaan upeaa vuoristomaisemaa, lähteet kertoivat.

Corinna-vaimo pitää F1-legendasta huolta kotona. Pariskunnalla on kaksi lasta, Gina-Maria ja Mick, joista jälkimmäinen kilpailee Formula 3-sarjassa.

Lisään tähän 26.8. tulleesta uutisesta pätkän:

Tiedossa on, ettei Schumacher, 49, pysty seisomaan tai kävelemään yksin. Hän ei myöskään kykene puhumaan ja hänen muistinsa on pahoin vaurioitunut.

Elikkä mitä haluan sanoa tällä, on se että ihmiset jotka tuntevat profetiani ja sitä pilkkaavat, huomaavat tässä heti että ”haa, Michael ei puhu, nonnih, siinä meni sekin profetia metsään”. Mutta kun samassa lauseessa sanotaan heti perään että Michaelin muistissa on vaurioita, joten herää kysymys, että jaaha, miten on sitten saatu tuo muistiasia selville, jos kerran muistissa on vikaa. No kommunikoimalla Michaelin kanssa. Elikkä vaikkei hän puhu, niin jollain tapaa tuo kommunikointi tapahtuu, jolla saadaan selville että muisti ei pelaa kunnolla. Hän siis kommunikoi!

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |