Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.4.2020
 

Yhteiset ongelmat yhdistää maailman

Maailma on ajatutumassa selvääkin selvemmin tilanteeseen, jossa yhteisistä ongelmista on tulossa yhdistävä tekijä.

Korona virus aiheuttaa joka maassa suuria haasteita ja vetää kaikki maat taloudelliseen kurimukseen. Tämä on yhteinen ongelma, joka yhdistää maat taistelemaan yhteistä ongelmaa vastaan. Katoaa entiset vastakkainasettelut jne.

Lentoliikenne on ollut jokaisella maalla suuri ongelma ja se on ollut jokaisen maan elinehto. Nyt kun Korona virus on kaatanut lentoliikenteen ja kaikki palvelut, niin tämäkin on ikään kuin yhteinen ”ansio” ilmastonmuutosta vastaan. Tämä asia yhdistää maailman maat, riippumatta mistään.

Profetioiden mukaan, maailman on yhdistyttävä jollain tasolla ja se voisi olla juuri nyt. Sitten heidät yllättää turmio, koska tämän kaltainen yhdistyminen on täysin silmänlumetta. Se kestää yhtä kauan, kuin kestää yöllä satanut kevätlumi. Se sulaa seuraavana päivänä pois.

Ollaan siis monella tavalla nyt mielenkiintoisessa tilanteessa, josta paluuta entiseen ei enää koskaan ole. Tämä on jo nyt aiheuttanut maailmanluokan vahingon, jota ei enää kukaan, eikä millään rahalla voi korvata.

Toukokuussa alkaa näkyä talouden ensimmäiset vakavat oireet ja se osuu melko osuvasti mursiusneitojen heräämiseksi kysymään öljyä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.3.2020
 

Osoittakaa nyt värinne ja luottamuksenne Jeesukseen

Nyt jos koskaan, kannattaa näyttää paikka ja luottamuksenne, mihin me luotamme ja mihin me vetoamme, nimittäin aika on nyt lähellä. Omerin laskentaan enää 2 viikkoa ja sitten 50 päivää. Nyt tässä hetkessä on tärkeää osoittaa kelle me kuulumme ja keneen me luotamme. Luotammeko mammonaan, peltipurkkeihin, wc paperiin vaiko Jeesukseen Kristukseen vapahtajaamme.

Nyt on se aika, jolloin toteutuu hetki, jossa leikkuumiehet tulevat. näkevät ja tunnistavat rikkaviljan, sitovat ne kimppuihin ja vievät nisun aittaan. Niinpä meidän on näytettävä leikkuumiehille keitä me olemme ja mitä tässä vertauksessa edustamme.

Ei taas turhaan tänään tullut törmättyä vanhaan tarinaan opetuslapsista Galileajärven myrsyn tullessa, kun Jeesus nukkui veneen pohjalla. Luottakaamme Hänen sanaansa, eikä maallisiin, vaikka myrsky onkin jo päällä.

Omeriin enää 64 päivää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.3.2020
 

Jumala osoittaa miksi näin

Kristikunta jakautuu kahteen osaan, toiset liberaaliseen kaikkia ”rakastavaan” mutta Jumalan sanan hylkäämään paradoksiin, sekä omien mielihalujen mukaan Raamatun taivuttavaan ryhmään. Toinen ryhmä taas on vanhoilinen, joka ei halua pilkkuakaan viilattavan Raamatusta pois ja kunnioittaa vanhoja arvoja ja lakeja.

On silti hyvin huomattavaa, että häilyvät asiat, kuten rajojen avoimuus, ei ole niin helposti mitattavaissa tämän kaavan kautta. Moni itsensä hyvänä ihmisenä pitävä uskova avaisi maamme rajat kaikille tulijoille, koska niinhän Jeesus tavallaan meitä opetti… vai opettiko… ihan niin?

1. Mooses 11:1-9 Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi. Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. Ja he sanoivat toisillensa: ”Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi”. Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina. Ja he sanoivat: ”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan”. Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: ”Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Nyt kun Korona virus jyllää, niin tässä me näemme juuri Jumalan kyllästymisen maailman rajojen avoinna pitämiseen ja Islamin, sekä muiden pakanauskontojen leviämiseen. Se on kuin koronavirus, joka leviää ja saastuttaa kaikki kansat.

Ei Jeesus opettanut, että pitäkää ovenne avoinna, vaan auttakaa hädässä olevia ja niitähän riittää, eikä ne ikinä lopu. Muttei Jeesus tarkoittanut, että ottakaa ja adoptoikaa kaikki hädässäolevat niin, että heistä tulee teidän kuiviin imijöitä, laiskoja ja ahneita. Päin vastoin, tästä oli jossain opetustakin, joskaan en enää muista missä kohtaa Raamattua. He tulevat maan ääristä, oudot kulkijat ja he käyttävät teitä hyväksenne ja lopulta pahoinpitelevät teidät, raiskaavat lapsenne ja vaimonne ja ryöstävät teidät. Tällä tavalla Jesaja muistaakseni profetoi.

Me voimme nähdä myös toisen häilyvän esimerkin, ilmastopolitiikan, jossa ilmastovouhottajat osoittautuvat juuri niiksi samoiksi ihmisiksi, jotka pitävät rajat avoimena ja sateenkaarimerkit vaatteissaan. Kun taas ne, jotka eivät ollenkaan innostu aiheesta, ovat kumman syystä konservatiivisia.

Tällainen on tällaista teknistä henkientunnistamista!

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.3.2020
 

Jumalattomalle ehkä se vaikein asia ymmärtää:

Raamattu kertoo Johanneksen 8. luvussa syntisen naisen kivittämisyrityksen jälkeen kansalle tärkeästä asiasta, laista ja mielihaluista. Laki on sana ja sen kirjain, mutta nämä Jeesuksen sanat puhuttelevat: ”Minä menen pois, ja te etsitte minua, ja te kuolette syntiinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla.”

Se joka on syntiin mieltynyt, sitä on mahdoton auttaa!

Tätäpä ihminen ei oikein millään ymmärrä ja syyttää siitä Jumalaa, että Hän on vastuussa tekemästään, jos kerran on olemassa. No Jumala tuli vastaan sen verran, että tarjosi itsensä tapettavaksi, kuoli ristille, jotta minä, sinä ja kaikki jumalattomatkin saisivat elämän.

Jos Jumala olisi tehnyt ihmisen, joka ei lankeaisi syntiin, niin Hän olisi joutunut luomaan elottomia robotteja, zombeja, joilla ei olisi omaa tahtoa.

Ja jos Jumala olisi näyttäytynyt ihmisille joka paikassa, eikä uskoa näin tarvitsisi, olisimme juuri niitä orjia, joista Joh. 8. luvussa puhuu, Abrahamin lasten orjia, joilla ei koskaan sydän olisi lapsenmielinen, vaan orjamielinen.

Mutta koska vapaassa tahdossa oleva ihminen on mieltynyt syntiin, niin häntä ei voi pelastaa, jos hän ei itse tahdo tulla pelastetuksi. Niinpä ne ihmiset, jotka haluavat elää Jumalan tahdon mukaan, inhoavat itsessään olevaa syntiä ja haluavat koko sydämestään päästä lopulta synnittömyyteen Jumalan luo, vain heihin Kristuksen veri pääsee vaikuttamaan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.3.2020
 

Uusi kuu Israelissa tänään

Israelissa kuun sirppi nänhty tänä aamuna ja kun aurinko laskee klo 17:54, alkaa raamatullinen uusi vuosi ja Nisan kuu, jolloin pääsiäinen osuu 8. päivälle huhtikuuta. Pääsiäisviikko alkaa siis 4. päivä huhtikuuta ja lammas uhrataan 8. päivä.

Pääsiäissapatti osuu puolestaan 11. huhtikuuta lauantaille, josta seuraavasta päivästä alkaen aletaan laskea omeria aina viidenteenkymmenenteen päivään saakka. Se osuu sitten 31. toukokuuta klo 18:00 jonka jälkeen omeria eletään 24h aina 1.6.2020 klo 18 saakka.

Oman käsitykseni mukaan, tuo omerin laskun pää on paras raamatullinen esikuva morsiamen ylösotolle, koska sitä tukee Daavidin pojan, Salomonin laulu 2:10-13 jolla hyvänä esikuvana oli siis paljon vaimoja.

Nouse sinä kaunokaiseni ja tule!

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.3.2020
 

Potilas – korona – talous

Tässä tuli ihan yhtäkkiä vaan mieleen vanha näkyni vuodelta 2008 jossa potilas makaa vuoteella ja hikoilee alla olevaan altaaseen.

Tämä näky on nyt hyvin ajankohtainen, koska Koronavirus kuluttaa kaikkien maiden talouksia samaan aikaan ja kaikki valtiot, maailman pankit ja rahalaitokset koittaa pumpata kuihtuvaa taloutta erilaisin toimin.

Nyt herääkin kysymys, onko edessämme tämän profetian toteutuminen:

24.10.2008

Näky potilas maailmantaloudesta ja sen jatkosta

Näin aluksi valtavan lihavan ja muodottoman potilaan, jolla oli kasvoissa paiseita, hänellä oli sian kärsä ja kissan korvat, kaula oli yhtä läskiä rinnasta leuan yli saakka ja paksua ihraa. Potilaalla oli toinen käsi aivan surkastunut ja toinen oli suht normaali, maha oli epäkesko ja siinä koko torsossa oli paljon haavoja ja mustelmia. Potilaan jalat olivat vain osin näkyvillä ja näin niissäkin epämuodostumia. Tuosta potilaasta näkyi ihmisen muodot mutta se oli aivan selkärankaa myöden vinossa, jalat vasemmalle ja pää oikealle hieman yläviistoon. Potilas hikoili koko ajan ja näin hänen sänkynsä alle laitetun punaisen altaan, jonne kirkas punaisen lilavärinen neste tippui. Lääkäreitä oli valtavasti ympärillä ja potilas vääntelehti. Ovi avautui takaseinällä ja sieltä tuli lääkäri valkoisessa takissa, eikä paljon puhunut, vaan nykäisi yhdellä kädellä piuhat irti potilaasta. Muut lääkärit poistuivat heti paikalta. Potilas alkoi tehdä kuolemaa ja laihtui ohueksi luurangon näköiseksi hyvin nopeasti.

Lopulta näin potilaan nousevan istumaan kouristuksesta ja sitten hän ravisteli itseään, kuin olisi ravistanut itsestään pois jotain. Siihen potilas kuoli ja hän oli todellakin enää vain luuranko.

Näky jatkui vasta jonkun ajan kuluttua koska en voinut keskittyä, koska häirintää ympärilläni oli valtavasti. Välillä näin kummia hirviöitä ja paljon erilaisia kasvoja kuin filminauhalta. Kuulin välillä itkua. Sitten sain taas näyn takaisin ja potilas palasi kuvaan, kun hän makasi kuolleena viitan alla. Alla olevaan altaaseen ei enää tihkunut mitään, koska potilas oli jo ilmeisesti kuihtunut kokonaan. Ylilääkärikin oli poistunut ja kaikki oli hiljaista.

Sitten näin matelijan, joka oli kooltaan pienen alligaattorin kokoinen, ulkomuodoltaan kuin Varaani ja sillä oli kuin lohikäärmeen pää. Tuo peto tuli määrätietoisesti, mutta varovaisesti, aivan kuin se ei haluisi kenenkään huomata itseään ja veti hitaasti tuon vadin potilaan alta ja lähti raahaamaan vatia pois. Tähän näky katkesi pitkäksi aikaa ja en saanut enää lankaa takaisin. Pyörin sängyssä ja tuntui ettei tässä ole järkeä ja yritin taas nukkua. Uni ei tullut.

Kesti entistäkin kauemmin saada näyn lanka kiinni. Näin jopa jäätyneiden ihmisten ruumiita, joiden päälle oli satanut lunta. Mutta sitten näky kumminkin jatkui selvänä, koska siinä oli se sama allas.

Altaassa oli nestettä, sitä samaa kirkasta nestettä, johon alkoi ilmestyä selviä kolikoita ja ne muodostuivat altaan nesteestä pinnalle ja siinä hetken kelluttuaan, ne nousivat nesteestä ylös.

Yksitellen hitaasi ne tulivat yhteen rivistöön. Tunnistin monen kolikon valuuttasymbolin ja osaa en taas tuntenut. Huomasin myös ettei sieltä noussut läheskään kaikkia tuntemiani valuuttoja ja kun niitä pikkuhiljaa nousi riviin, ne muodostivat tasaisen rintaman, yhtä suurina ja niiden valuuttatunnukset ikään kuin häipyivät ja menettivät merkityksensä. Ne olivat siinä näkyvissä mutta ei niin selvästi ja ne kaikki olivat tasapäistetty. Sitten yhtäkkiä huomasin että jokaiseen kolikkoon tuli numero valuuttatunnuksen yläpuolelle ja kun katsoin numeroita, niin melkein kaikissa oli nolla ensin ja pilkku sen jälkeen, jota seurasi ainakin viisinumeroinen epämääräinen luku. Kolmessa kolikossa oli etunumerona jokin suurempi, eli yksi tai sitäkin suurempi. Niidenkään pilkku ei ollut sitä yhtä numeroa kauempana, vaan kaikissa pilkku oli ensimmäisen numeron perässä ja sitten pitkä rivi epämääräisiä desimaalilukuja.

Hetken kuluttua tapahtui niin, että kolme suurinta meni ihan vähän oikealle ja loput myös hieman vasemmalle ja niiden väliin ilmestyi katkoviivajana, kuin piirtyen kolikoiden välistä ylöspäin, jonne muodostui suurempi kolikko, mutta se ei ollut kolikko, vaan jotain muuta, joten en osannut kuvata, koska se näytti myös seteliltä, mutta ei ollut sitäkään. Rahaksi sen silti tunnistin ja sen yhdenmukaisuus muiden kolikkojen kanssa oli sama. Sitten siihen uuteen rahaan tuli myös luku ja se oli 666 mutta valuuttamerkintä puuttui kokonaan. Lopuksi näin tekstin joka kuvaan piirroksessa. Pedon luku on 666 ja sille annetaan nimi. Sekä janan, jossa on numeroita 1-1000 alkaen vasemmalta oikealle.

Oma tulkintani on lyhyt, koska ymmärsin näyn samaan aikaan, en vaan huomannut alkuunkaan tätä symboliikan vahvistusta näyssä. Esimerkiksi rahan kelluminen, että kaikki valuutat tulevat kohta kellumaan vapaasti ja annetaan niiden pudota täysin vapaasti pohjaan. Ne nousevat sieltä yhtenä rintamana ja sitten tehdään pedon merkki ja annetaan sille yhteinen nimi ja ainoa valuutta minkä tuo raha hyväksyy on pedon valutta, ilman käteistä rahaa. Käteinen raha kerätään kokonaan pois, eli se kelpaa niin kauan kuin sitä enää on ja sitä nuo kolikot tarkoittavat ja niihin verrattava desimaaliluku, suhteessa pedon lukuun. Kuoleva potilas myös ravisti kehoaan ennen kuolemistaan ja siinä se yritti vielä ravistaa valuuttoja altaaseen, mutta kuoli sitten. Se on myös mielenkiintoinen juttu, koska en nähnyt kaikkia valuuttoja altaassa.

Eikä passaa unohtaa tätä venhempaa profetiaa:

Bryan Huppertsin näky 3.11.1997 talouden kuolemasta

Herra näytti minulle sairaalan vuoteella makaavan potilaan, jonka nimi oli Talous. Jalkopäässä oli hänen potilaskorttinsa, jossa erilaiset käyrät ja viivat menivät terävästi ylös- ja alaspäin. Potilas eli keinotekoisen hengityksen avulla, josta hän oli täysin riippuvainen. Monet asiantuntijat olivat ympärillä tekemässä monia asioita pitääkseen potilaan hengissä. Juuri silloin ylilääkäri astui sisään, katsoi potilasta ja julisti: ”Tämä potilas on kuollut. Antaa sen mikä on kuollut, kuolla.” Ylilääkäri katkaisi oman sormensa liikkeellä kytkimestä elintoimintoja ylläpitävät toiminnot. Talous oli oksentamaisillaan, haukkoi henkeään ja kuoli hirveän kuoleman. Loppu.
 

Takaisin etusivulle

 
 
17.3.2020
 

Maailma on pysähdyksissä kun ylösotto tapahtuu

On erityisen ajankohtainen asia tämä koronavirustilanne, joka pysäyttää ja tuhoaa maailman perustaloustasapainon kerralla koko planeetalla. Jos tähän ei ole ylösotto kohdallaan, niin sitten sitä ei tarvita, nimittäin tämä skenaario mihin maailma joutuu sen kohdatessa Jumalan sanan ennustukset, niin se lähtökohta voisi olla juuri tällainen.

Morsian menee kammioonsa ja muu maailma ihmettelee, kuinka tässä käy, varustautuu mitä hullunkurisimmilla asioilla varmuuden vuoksi, eikä itsekään oikein tiedä mihin varautuu. He ostavat viisaan näköisinä kaappiinsa kaikkea mitä sissimuonanavarustuksena pidetään. He varastoivat kaikkea mahdollista, jolla selviäisi jostain jonnekin, eivätkä he tiedä mistä mihin. Päämäärätöntä siis.

Jumalan oma sen sijaan luottaa johdatukseen ja varjellukseen. Jumalan oma odottaa poispääsyä tempauksen muodossa ja maailma kaatuu sen jälkeen ahdistukseen ja vihaan.

Nyt alkaa viimeinen viikko, ennen raamatullista vuodenvaihdetta ja sen jälkeen pääsiäisen odotusaika. Sitten alkaa 13. päivänä huhtikuuta omerin laskenta, jonka olen ainakin minä katsonut olevan esikuva morsiamen ylösotolle.

Mitä kaikkea siis 1.6. päivänä onkaan, niin se jää nähtäväksi. Kaikki tapahtumat ovat peruttu. Ei yhtään yleisötapahtumaa, joka sinänsä estäisi ihmisiä olemasta kuulolla, kun se suuri peljättävä uutinen tapahtuu ja kun maailma vetää palan väärään kurkkuun. Se on sellainen h-hetki, jossa jokainen ihminen joutuu miettimään, mikä on tästä hetkestä eteenpäin tärkeää.

 

Takaisin etusivulle

 
 
14.3.2020
 

Jumala näyttää nyt konkreettisesti ihmisille…

Ihmiset ovat julkisesti pitäneet Raamattua wc paperina ja halveksuneet sen siihen kastiin. Nyt Jumala konkreettisesti näyttää jumalattomille ihmisille, ikään kuin ironisesti pilkkaamalla tämän mielitekoja, luottaa nyt wc paperiin, kun ei Psalmi 91 kelpaa.

Psalmi 91:1-7 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.

Liberaalikirkon uskontunnustus

Minä uskon wc paperirullaan, sanitettitilojen ja puuseiden puhdistavaan välineeseen, ja rullatelineeseen, wc:n ainoaan pelastajaan, meidän rullaamme, joka sikisi Suomen metsistä, syntyi Serlan paperitehtaassa, kärsi laman aikana, vietiin Brasiliaan, fuusioitui, kuoli ja haudattiin, astui alas rahtilaivasta, nousi kolmantena päivänä keskusvarastolta, astui ylös Prisman hyllylle, istuu talousosastolla, kunniapaikalla, talouspaperin, oikealla puolella ja on sieltä tuleva pyyhkimään eläviä ja kuolleita.

VS.

Minun uskontunnustukseni

Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan, ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

Tämä oli siis Elian pilkkaa, baalinpalvelioita kohtaan!

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.3.2020
 

Koko maailma pysähtyy!

Alkaa näyttää siltä, että koko maailma pysähtyy, kaikki tapahtumat perutaan ja kaikki hiljentyy. Omeriin on päiviä vissiin joku 87 päivää, joten siihen mennessä olemme nähneet jo melkoisesti lisää tätä lopun etenemistä aivan sinne h-hetkeen. (Laulujen laulu 2:10-13)

Panin tuossa merkille vanhat Baba Wangan ennustukset ja totesin, että on niissä muuten ollu paljonkin perää ja tulee vielä olemaan. Esimerkiksi ehkäpä me näemme Putinin murhayrityksen ja Trumpin sairastumisen joka aiheuttaa tämä kuuroutumisen. Venäjä alkaa Ivalon kautta provokaatiot ja Venäjä myös tulee Turkkiin Istanbuliin sotalaivoillaan ja sitten se onkin menoa… Pannaan pyhä vaatteet päälle ja lomille lomps!

Luuk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
 

Takaisin etusivulle

 
 
10.3.2020
 

Eilen villiohra löytyi Israelissa

Raamatullinen vuodenvaihde alkaa aikataulussaan, koska villiohra löytyi 9.3.2020 Israelin alueelta.

Pääsiäinen ja omerin laskenta voidaan siis aloittaa ennakoidun laskelman mukaisesti ajallaan.

Raamatullinen vuodenvaihde on siis 25-26.3.2020. Siitä lasketaan pääsiäinen 5-11.4.2020 ja omeria aletaan laskea 12. päivä klo 18 jälkeen aina sinne 50. päivään saakka, joka on 31.5.2020 klo 18:00 ja sen jälkeen voidaan jälleen odottaa tapahtuvaksi Laulujen laulu 2:10-13 ”…nouse sinä kaunokaiseni ja tule” laulaa Daavidin poika morsiamelleen.

Tiukin odottamani h-hetki on 1.6. klo 10 aikoihin aamulla. Perustuu Olav Rodgen norjalaisnäkyyn, jossa kello oli siellä 9 aamulla.

Ja sitten taas muistakaa, ettei tämä päivämäärä ole mikään yksittäinen profetia, vaan tämä perustuu joka vuotiseen tulkintaan omerin laskennasta, jossa 3. Moos. 23:15-17 mukaan täyttyy tämä uutisviljasta kahdeksi kakuksi synnissä leipominen ja sen tuominen Herralle uutislahjaksi, näytteeksi, millainen sato olisi syksyllä tulossa. Ja jos ahdistuksen ajat ovat vain 3,5kk niin häävieraat tulevat syksyllä ja samalla sato on kypsä korjattavaksi. Mutta satoa ei saa leikata pellon reunoja myöden, vaan ne reunat täytyy jättää köyhän kulkumiehen ruuaksi, joka tarkoittaa Jeesuksen näkyvää paluuta.

Mielenkiintoinen kevät jälleen ja tämä onkin sitten 14. omerin laskenta ja odotus minun osaltani, koska 2007 keväällä odotin ensimmäisen kerran.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |