Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.11.2019
 

Mää en tiiä mutta…

Ihmettelen aihetta välillä, koska oli mielenkiintoista nähdä, kuinka tieteen akateemikot tuomitsivat miehen mm. kuolleeksi kasviksi.

Asiaa silleen pitää miettiä, että minä en ikinä ennen tätä, enkä sen jälkeen ole nähnyt unta kenestäkään julkkiksesta, Ei yksinkertaisesti kiinnosta sellainen.

Nyt kumminkin asia meni ihan uusiksi, koska näin selvästi unen ja vieläpä aikana, jolloin kukaan ei odottanut mitään, vaan tämä oli juuri loukkaantunut vakavasti ja makasi teholla. Elikkä sain tämän uninäyn 2014 keväällä.

Niinpä näin unen, jossa näin Michael Schumecherin makaavan koomassa. Lähestyin häntä ja kosketin tätä käsivarresta. yhtäkkiä hän vain heräsi.

Näin tapahtui, vaikka moni sano, että Michael on vegetatiivisessa tilassa, jolta on turhaa kysellä mitään. Hän ei kommunikoi, eikä elä muuta kui elimellisesti, Näin tilanne tuomittiin… mutta!

Yhtäkkiä asioita alko valjeta pikku hiljaa, pilkkaajat pilkkaa edelleen jotta he saavat ansionsa mukaan, Mutta tuttuun vanhaan tyylliin he eivät halua törmätä totuuteen. He eivät haulua tunnustaa syntisyyttään.

Tämä Micael Schumacher profetia toimii kuin denotattori, siten että se laukaisee kaikkien profetioiden liikkeellelähdön.

Nimittäin, minä näin sen toisen unen, jossa selvästi olin samasssa paikassa kuin ennekin mutta nyt… Mitä nyt!? Hän oli hereillä ja sano jotain mitä oli kokenut siellä koomassa. Ei ehkä kovin omituista sinänsä, mutta profetianana mahdoton sanoa, ettei se olisi totta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.11.2019
 

Suomalaisia uskovia syytetään turhaan vihapuheista

Konservatiiviset uskovat käsittävät Raamatun kautta totena mm. homoseksuaalisuuteen liittyviä synnillisiä asioita siten, että homoushan ei ole syntiä, emmekä me vihaa ketään. Kristitty ei saa vihata mitään, ei yhtään mitään. Viha kuuluu Jumalalle. Raamattu opastaa meitä kääntämään toinen poski ja rukoilemaan vihamiehemme puolesta. Sellainen on oikea Kristitty!

On täysi valhe luulla, että aito kristitty vihaisi seksuaalivähemmistöjä, muslimeita tai mitään muitakaan uskonsuuntien harrastajia, eikä ateismiuskossa oleviakaan, sen enempää narkomaaneja, kuin juoppoja, tai varkaita, eikä mitään muutakaan. Meidän tehtävämme ei ole vihata ketään, vaan meidän tehtävämme on varoittaa ja kertoa mitä Jumala vihaa ja mitä synnistä seuraa. Me olemme Jumalan suu, joka varoittaa, eikä tuomitse.

Jos katsomme meidän näkökulmastamme, esimerkiksi homouden syntiä, niin se itse homous ei ole synti, vaan se on portti syntiin, elikkä alttius helmassa siihen syntiin, mikä seuraa haureuden syntinä. Siis homouden harjoittaminen on syntiä, eikä itse homous.

Voisin verrata homouden syntiä erikoisella tavalla veronkiertoon rikoksena. Toisille se on vain järkevää verosuunnittelua ja varainhoitoa, mutta veron luojalle, itse valtiolle, joka kerää veron, se on kylläkin rikollista. On paljon ihmisiä, jotka kokevat, että heillä on oikeus kiertää sanalla/lailla sitä väärin tulkitsemalla lain alkuperäistä tarkoitusta. Tällä tavalla he voivat väittää, etteivät ole mitään väärää tehneet ja vetoavat vielä noihin löytämiinsä porsaanreikiin. Tekeekö näiden porsaanreikien löytäminen sitten veronkierrosta sen enempää moraalisesti oikeutettua? Ei tee! Niinpä, ei tee!

No tietävätkö veronkiertäjät, että he kiersivät veroa? No totta kai, eiväthän he muuten kiertäisi edes. Elikkä synti on tahallista ja he tietävät sen juuri siksi mitä se on. He siis valehtelevat kaiken!

Sama siis pätee maailman näkemykseen monista asioista, joista Kristitty näkee sen, mikä totta on. Raamattu kaiken lisäksi juurikin sanoo tästä valheen verkosta näin:

Room. 1:24-27 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Ovat siis vaihtaneet totuuden valheeseen, sanoo Paavali tässä roomalaiselle seurakunnalleen. Tällä tavalla tämä valhe on jo ennustettu. He siis tietävät, että homoseksuaalinen elämäntapa ei ole rakkausliitto, vaan lihanhimoissa tehty seksuaalinen teko ja tästä syystä myös nuo homoparit, eivät selviydy pitkään yhdessä. Samoin kuin heidän kesken pariskuntina, on huomattavasti enemmän mustasukkaisuusdraamaa ja riitoja, koska he nimenomaan tietävät, että heidän liittonsa on valhe. Se ei ole rakkausliitto, vaan molemmin puolin se perustuu lihallisiin himoihin.

Kaiken takana on pelkkä seksuaalinen himo, lihan himo ja vieläpä väkivaltakin!

Tämän saman voi nähdä monella eri tavalla, kuten vaikkapa Tom of Finland taiteessa. Siellä on mm. vankilakuva, jossa muutama miespuolinen vanki ahdistelee erästä vankia, jolla on naisen kuva sänkynsä yllä, elikkä tämä on hetero. He siis haluavat raiskata heteromiehen, aivan samoin kuin Lootin aikaan enkelit, joihin kylän miehet aikoivat ryhtyä, eikä heille kelvanneet edes Lootin tyttäret. Kyseisessä tilannekuvassa on vangittu hetki, ennen väkivaltaa ja raiskausta. Asiasta ei voi kuin valheen kautta muuksi tilanteeksi tunnistaa. Se on taiteilijan aika ikävä fantasia, johon ei saisi sanoa että onpa siinä ihana kuva. Siinä on vain kauhea kuva, hetki ennen kuin vangit käyvät väkivalloin käsiksi heteromieheen.

Maailma ei halua nähdä asioita tällä tavalla, vaan se on sokaistunut ja sokaistettu uskomaan tähän valheeseen.

Kuulin haastateltuani erästä homomiestä, joka oli yli 20 vuotta siellä piireissä ollut, hän tilitti selvin sanoin, että niissä piireissä se uusi oli aina kiinnostavin ja halutuin, kunnes tämä loppuun kulutettiin ja hänet jätettiin yskin. Elikkä heillä ei ollut muuta tarvetta, kuin saada turmeltua joku joka oli vielä puhdas ja kun tämä oli turmeltunut, niin ketään se ei enää kiinnostanut, vaan tämä hyljättiin.

Tästä asiasta kehittyy nopeasti hyvin pelottavia asioita, joihin en edes puutu enää. Tässäkin kirjoituksessa oli jo riittävästi.

Joka tapauksessa, kun puhutaan rakkausliitosta ja muusta lihallisesta syystä parisuhteeseen, jopa heterosuhteissa, niin homma on rakennettu hiekalle. Tämä näkyy täysin selviönä esim. ohjelmasarjassa Ensitreffit alttarilla, jossa toisilleen tuntemattomat vihitään langenneen ja maalistuneen leipäpapin toimesta. Hedelmät ovat kamalia, eikä rakkaudesta näy merkkiäkään.

Raamattu sanoo monessa paikassa, että Jumala itse valitsee ja osoittaa kullekin sen oikean. Se, on sitten ihan eri asia, kuinka ihmiset sen sitten itse pilaavat ja sössivät.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.11.2019
 

Ylösoton jälkeen – lapset ja uskosta osaton puoliso

Niin oli Nooan päivinä kuin Lootin päivinäkin, niin on nytkin, kun lopun päivät alkavat. Näin Raamattu puhuu, joten kaikki näiden kahden asian ympärillä olevat vertaukset ovat relevanttia materiaalia verrata nykypäivään.

Moni miettii päänsä puhki, kuten itsekin, että miten uskosta osattomalle puolisolleni oikein lopulta käy. Samoin moni pelkää lastensa puolesta, jotka kirmaten juokseen maailmaan ja uppoaa korviaan myöden sen tarjoamaan syntiin.

Voiko Jumalalla olla heille kaikille suunnitelma ja millainen se voisi olla? Raamattu paljastaa asiasta kyllä jotain ja vähän enemmänkin, kun tarkastelemme sitä sillä silmällä.

Hanok eleli yhteydessä Jumalaan 365 vuotta ja eräänä päivänä, hyvän aikaa ennen tuhotulvaa, tämä vain katosi. Tässä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka näkymätön morsian maailmalle on ja kuinka tämä äkkiarvaamatta otetaan pois.

No sitten mennään kahteen merkillepantavaan seikkaan, jäljelle jääneet ja samoin mennään myös Lootin päiviin. Puhutaan siis nyt jälkeläisistä.

Monta kertaa olen itsekin miettinyt, että onko tempauksessa mukana kaikki ”viattomat” lapset. Raamatun vertauskohdat eivät tue kuitenkaan tätä. Katsokaas kun Jumala valitsi Nooan, niin Hän salli tämän koko perheen tulla lapsineen. Ei Jumala tuonut arkkiin pakanoiden lapsia, ei edes sylivauvoja. Samoin tapahtui Lootin päivinä. Jumala salli Lootin perheen tyttärineen pelastua Sodomasta… vain vaimo teki äkkijarrutuksen ja jähmettyi. Palaan siihen kohta… Samoin koko kaupungin pikkulapset menivät tuhoon, eikä heitä pelastettu.

Siis Nooan ja Lootin päivinä vain valittujen perheet pääsivät turvaan kun maailma syöksyi tuhoon. Tässä on mietittävää kerrakseen.

Sitten mennään tuohon Lootin vaimoon. Lootin vaimossa tapahtui tämä jännä välimuoto. Hän ei tuhoutunut tulessa mutta muuttui suolapatsaaksi. Mitä siis tälle tapahtui. Loot oli tämä uskonmies, jonka Jumala valitsi pelastettavaksi Abrahamin rukouksien myötä. Mutta tämän vaimo kääntyi haikailemaan tuhoutuvaa maailmaa ja jäi puoliväliin. Mihin siis?

Pelastussanoma, kuten tiedätte, perustuu näihin kahteen ylöstempausryhmään ja lopunajan pelastussanomaan tänne jääville ilosanomaksi ja lohdutukseksi, kun morsian on jo mennyt. Heidän ei tarvitse jäädä Jumalan vihaan, vaan ennen vihan maljoja, heidätkin otetaan kun malttavat hetken odottaa. Tämä on se suolapatsaan rooli.

1. Kor 14:10-14 Mutta naimisissa oleville minä julistan, en kuitenkaan minä, vaan Herra, ettei vaimo saa erota miehestään; mutta jos hän eroaa, niin pysyköön naimatonna tai sopikoon miehensä kanssa; eikä mies saa hyljätä vaimoansa.

Mutta muille sanon minä, eikä Herra: jos jollakin veljellä on vaimo, joka ei usko, ja tämä suostuu asumaan hänen kanssaan, niin älköön mies häntä hyljätkö; samoin älköön vaimokaan, jos hänellä on mies, joka ei usko, ja tämä suostuu asumaan hänen kanssaan, hyljätkö miestänsä. Sillä mies, joka ei usko, on pyhitetty vaimonsa kautta, ja vaimo, joka ei usko, on pyhitetty miehensä, uskonveljen, kautta; muutoinhan teidän lapsenne olisivat saastaisia, mutta nyt he ovat pyhiä.

Tässä yhdistyy Herran lupaukset, uskosta osattomien puolisoiden kohtalosta. Sama pätee lapsiin, jotka ovat jo aikuisia. Jumala haluaa pelastaa ennen kaikkea sukuja ja perhekuntia, eikä vain poimia rusinat pullasta. Ottakaa huomioon, että kun Jeesus kuoli, niin hän meni tuonelaan evankelioimaan ja toi sieltä saaliita mukanaan. Jeesus voi mennä tuonelaan milloin vain evankelioimaan. Kuolema ei siis ole Jumalalle kynnys, vaan se, minkälainen tahto ihmisillä on ottaa katumus ja Jeesus Kristus vapahtajana. Jeesus on armollisempi kuin arvaamme, mutta samalla paljon ehdottomampi kuin oletamme.

Toivottavasti tämä kirjoitus lohdutti teitä, joilla on sama tilanne kuin minulla. Minulle oli ihana lukea nuo sanat: ”älköön mies jättäkö uskosta osatonta vaimoa”. Minä en ole jättänyt… hän pakeni minulta pois. Eikä hän, Herralle kiitos, ole mennyt uusiin naimisiinkaan. Meidän joilla on uskosta osaton puoliso, meidän tulee pitää kiinni heistä… jähmettyneistä suolapatsaista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.11.2019
 

Jäät sulaa nopeasti

Tuossa viime viikonloppuna juttelin veljeni kanssa, joka on lentokapteeni kiinalaisessa lentoyhtiössä Hong Kongissa. Puhuttiin hänen kanssaan ilmastonlämpenemisestä muunmuassa ja hän oli yllättävästi käsitykseni kanssa samaa mieltä. Nimittäin faktaa on se, ettei kukaan ei ole ollut ottamassa 1800 luvulla ilmakuvia saati satelliittikuvia mistään Grönlannista tai napajäätiköistä, eikä sen enempää edes Suomen Lapista. puhumattakaan tuhat vuotta sitten kuvista. Ne kuvat olisivat tässä hetkessä tyrmäämässä monet valheelliset ilmastoteoriat.

Vanhoista 1900 luvun alussa vaikkapa Suomen etelälapista otetuista valokuvista voi selvästi päätellä, kuinka karut olosuhteet siellä silloin on ollut, kun vertaa samoja kuvia tämän päivän kuviin, tai aiempiin.

https://www.is.fi/tiede/art-2000006297718.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006298451.html

Itse olen nähnyt valokuvia 1900 luvun alun Torniosta ja sitten verrannut niitä 1950-60 luvun kuviin ja sen jälkeen tämän päivän kuviin. Yksi merkillepantava seikka on nimenomaan tämä rehevöityminen. Muonion korkeudella juuri tänä päivänä samankaltaiset olosuhteet, kuin kuvista saattoi päätellä olleen Torniossa 1900 luvun alussa. Aluskasvillisto on aivan alkutekijöissä ja puut pieniä, ohkasia kynttiläkuusia, kitukasvuisia puita ja nekin ovat harvassa, eikä rehevää pensasta näkynyt kuvissa missään. Siksipä uskon että Tornion rannikkoa lukuunottamatta, koko Lappi on ollut jään ja lumen peitossa kesää talvea ainakin koko ajanlaskun ensimmäisen tuhatluvun ja tietenkin sitä ennen. Jääraja nousee jatkuvasti ja on vedenpaisumuksen jälkeisen jäätymisen jälkeen noussut hitaasti kiihtyen kaikki ne vuosituhannet ja se rehevöityminen tulee sitten perässä.

Sanoin veljelle esimerkin, että otetaan järvestä pakkasella sahattu 100x100cm jäälohkare hyisenä tuohon pöydälle, pannaan kello käyntiin ja seuranta päälle, kuinka paljon se sulaa ja miten. Huomaamme, ettei aluksi tapahdu pitkään aikaan yhtään mitään, koska sen oman massan kylmyys pitää sen jäässä vielä pitkään. Sitten pikkuhiljaa se alkaa sulaa, reunat alkaa pyöristyä hitaasti ja sen sulaminen kiihtyy hyvin, hyvin hitaasti koko ajan, muttei sitä aluksi huomaa edes. Sen sulaminen on pitkään vielä erittäin hidasta ja kun erona tässä testissä ja tosielämässä on se, että me näemme testissä sen sulamisveden mutta tosielämässä se sulaa mereen ja sitä emme näe.

Mutta vasta sitten kun pöydällä alkaa olla enää matalahko, keskeltä paksumpi ja reunoilta ihan ohut jääkakku, niin silloin alkaa sulamisen nopeus vasta konkretisoitua. Sen jäinen massa ei enää jaksa pitää sitä jäisenä, vaan se yksinkertaisetsi alkaa sulaa jo ihan silmissä! Kuitenkaan ympärillä vallitseva ilmastovaikutus ei ole muuttunut millään tavalla, ellei jäämassan ympärilleen tuomaa kylmyyttä lasketa.

Tämä teoria on täysin tieteellisesti pitävä. Lopussa kaikki kiihtyy!

Tästä johtuen kerron taas golfteorian: Olen golfin maailmanmestari ja haluan haastaa sinut vedonlyöntiin 0,10€ panoksella per reikä. No minä voitan sinut joka reiällä ja sinä olet velkaa minulla 1,80€ eikä siis paljon mitään. Mutta entäpä jos tuplaamme joka reiällä panoksen, niin että minä jätän voitot siihen pottiin ja sinä joudut lisäämään joka kerta saman, mikä on potissa. Noh, ensin voitan sen 0,20€, sitten toisella reiällä voitan 0,40€, kolmannella reiällä 0,80 ja neljännellä voitan jo 1,60€ jne. Paljonko luulet, että panoksena on viimeisellä 18. reiällä? Siellä panoksesi on lähes 12 tuhatta euroa. No se ei tosiaan ole pikkusumma, joudut jo panttaamaan talosi maksaaksesi sen.

Tämä vertaus vaan selventää, kuinka lopussa vasta puhutaan isoista asioista, ei siellä alussa. Loppua kohden kaikki aina kiihtyy ja muuttuu kakille näkyväksi ja havaittavaksi. Siksi tiede kompastuu, kuten tässäkin lehtijutussa käy ilmi. Tiede hämmästelee joka kerta uudelleen ja uudelleen, kuinka kaikki kiihtyy arveltua nopeammin. En sitten vaan käsitä, kun tieteen pitäisi tällaiste asiat tietää jo lainalaisuutena, mutta niin vaan hämmästelevät näitä.

Sitä en velipojalle sanonut, että olen sitä mieltä, että kun maailmaa todellisuudessa hallitsee vain muutama sata ihmistä, joiden käskyvallan alla on valtamedian lisäksi rahamaailma ja teollisuus, niin tämä ilmastohysteria on peite sille vakavalle tosiasialle, että maailman eliitti haluaa globalisoida kaiken ja saada se siten kokonaan hallintaansa. Tarkoitus on luoda epäjärjestys, joka sitten edesauttaa mm. ”martial law” tilanteeseen, jossa otetaan käyttöön ääritoimet ja ihmiskunnan eliminoiminen huomattavasti pienemmäksi. Ihmiset eivät ilmastohysteriassaan näe, mihin vakavaan tilanteeseen olemme menossa, kun kansakunnat ja kulttuurit yhdistetään rumaksi möykyksi erilaisuutta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.11.2019
 

Suomineidon hukatut verovarat

Vaikka tämä aihepiiri ei olekaan pelastussanoman sisällönmukainen, niin haluan informatiivisesti kertoa, miten suuyritykset toimii Suomessa ja ns. välttää veronmaksun.

Kun on tarpeeksi suuri ja riittävän häikäilemätön, niin on myös riittävän pelottava jopa hallituksille.

Otetaan esimerkki vaikkapa sähköyhtiö Caruna, jonka hallinnoima verkko on meidän omilla verorahoilla aikoinaan kustannettu. Valtio möi sen suurin lupuksin, ettei sähkönsiirtoverot nousisi, vedoten kilpailumomenttiin. Sehän on suorastan vitsi, jos omistaa maan ainoan sähköverkon.

Suurella konsernilla on yleensä päämajat maissa, joissa lainsäädännöltä on helppo hallita, kun taas eräät varat keräävät toiminnot maissa, joissa on matalat verot tai mieluummin ei ollenkaan.

No jos vaikkapa korkeasti verotetussa Suomessa tehdään kovaa tuloa sähkönsiirroilla, niin pian konsernin verohalvan maan yksiköstä tulee lasku konserninhoidosta muutama sata miljoonaa, joka vie yhtäkkiä verotettavan tuloksen koko sähkönjakelusta, vaikka yhtiön tuotossa ei olisikaan mitään vikaa, päin vastoin, se on rahasampo. Rahat vaan pitää saada pois tuloksesta, jotta veroja ei tarvitsisi maksaa ja koska yhtiöllä on selvää näyttöä siitä, ettei sähkönsiirto ole kannattavaa, se päättää perustellusti nostaa siirtomaksuja hieman. Näin toimii suuri ja häikäilemätön yhtiö.

Samoin kun Suomessa on helppo järjestää YT neuvottelut, vedoten tuotannollisiin ja taloudellisiin ongelmiin. Tähän ei tarvita kuin viikko, kun yhtiö voi irtisanoa väkeä mielin määrin. Kun taas Ruotsissa asia ei ole niin helppoa. Siellä menee tuohon samaan kuukausia. Siksipä, vaikka Suomessa yhtiö tuottaisi voittoa, niin se ajetaan mieluummin alas, kun halutaan vähentää henkilötyövuosia, kun taas Ruotsissa toimiva vähemmän voittoa tuottava yksikkö saa jäädä.

Tämä kaikki on rahavaltojen häikäilemätöntä toimintaa, joten ette ihmettele varmaan, miksi sydämeltään Jeesukseen luottava tätä koko mammonajärjestelmää kavahtaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.11.2019
 

Ei voi ostaa, eikä myydä…

Tässä katselin Arto Luukkasen videon, jossa tämä haastattelee Tommy Robinsonia, joka on ollut vangittuna pelkkien Islam faktojen julkituomisen vuoksi. Eikä siinä kaikki, videolla käy myös ilmi että hän on myös bannattuna PayPal maksuvälineen toimesta, eikä siis voi ostaa rahalaitoksen tarjoamalla maksuvälineellä… hmm! Tuttua!?

Olen jo hyvin pitkään, siis toista kymmentä vuotta ollut jo varma siitä, että peto jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, on Islam. Olen välillä myös arvelut sen olevan Venäjäkin, koska sekin kärsi kuolinhaavan. Sen tyrmää se lause Raamatussa, että yksi pedon päistä oli kuoliaaksi haavoitettu (ISIS). Venäjällä ei ole haaroja, kuten Islamilla ja Venäjä on valtio, joten se ei voi olla kuninkuus, vaan sen on oltava ilman kuninkuutta, kuten järjestö, firma, uskonto tms.

Sen on siis pakko olla vain Islam!

Niinpä voinkin vallan hyvin ottaa tämän verratakseni sitä ilmestyskirjan jakeisiin pedosta, joka saa vallan ja pedon merkki, jota ilman ei voi ostaa, eikä myydä. Tämä kaikki kääriytyy Islamin uskonnon ympärille. Maailma tulee ottamaan avosylin Islamin vastaan, kuten Englannissa jo on tapahtunut ja samoin on käymässä naapurimaallemme Ruotsille. He tanssivat Isalmin mukaan, koska eivät halua leimautua raisisteiksi. He ovat portto pedon selässä, jonka peto tulee raatelemaan.

Katsokaa ja kuunnelkaa tämä video.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.10.2019
 

Lapsen kuolema on vaikeimpia asioita käsitellä

Isoisäni vanhemmat menettivät 1918 lapsensa lavantautiin, elikkä ilmeisesti salmonella epidemiaan, joka koetteli koko sen aikaista Tamperetta kovalla uhriluvulla. Järvi oli saastunut, koska sinne kipattiin sisällissodassa kuolleiden ruumiita, niin ihmisiä kuin eläimiäkin ja näin ollen järvivesi, jota joivat, oli juomakelvotonta. Niinpä isoisänikin sairasti sen ja tämän nuorempi sisar menehtyi siihen viereisessä sängyssä. Se oli kova paikka kenelle tahansa ymmärtää, että oma lapsi voisi kuolla.

Jos minun lapseni kuolisi, niin en minäkään usko, että kykenisin johdonmukaisesti spekuloimaan syitä sille, vaan miettisin ja tuskailisin vain, että miksi minulle niin kävi. Ei kenenkään oleteta edes voivan suhtautua sellaiseen millään tavalla järkiperäisesti. Sellaista pidettäisiin muutenkin tunteettomuuden merkkinä.

Mutta haluan muistuttaa meitä kaikkia siitä, että me emme kykene näkemään Jumalan silmin maailmaa. Tästä on hyvä esimerkki Raamatussa, kun Jeesus oli juuri luvannut Pietarille Taivasten valtakunnan avaimet, tämän uskon vahvuuden vuoksi. Sitten Jeesus alkoi samassa yhteydessä puhua omasta kuolemastaan ja siitä, kun häntä pahoinpidellään ja hänet tapetaan. Samassa Pietari sanoo, aikovansa estää sen, jonka jälkeen Jeesus kavahtaa, sanoen ”väisty saatana”. Se oli takuulla Pietarille vähintäänkin kummallinen tilanne. Hänhän vain halusi estää, ettei Jeesusta tapettaisi.

Jeesus kumminkin tiesi paljon laajemmin, mistä on kyse…

Me emme kykene näkemään kuoleman rajojen taakse, emmekä elämämme polkuja edes yhden sekunnin päähän. Seuraavassa sekunnissa saattaa jokin asia muuttua perusteellisesti ja siksi emme osaa aavistaa koskaan miksi mikäkin asia menee, kuten sen Jumala on ennalta suunnitellut.

Me saatamme rukoilla Jumalan tahtoa vastaan erittäin usein ja palavasti. Räikeimpiä esimerkkejä on, kuinka moni rukoilee lottovoiton puolesta itselleen, jotta elämä olisi sitten helpompaa. Se on sama, kuin rukoilisi itselleen kadotustuomiota.

Rukoilkaamme siis aina Jumalan tahdon puolesta, meidän parhaaksemme. Minä ainakin olen tehnyt niin jo vuosikymmeniä.

Kirjoitan tätä erään lapsen syöpädiagnoosin vuoksi, jonka vanhemmat ovat enemmän kuin hädissään. Haluaisin lievittää heidän tuskaansa, mutten voi mitenkään tehdä sitä. Voimme vain rukoilla ja nimenomaan Jumalan tahdon puolesta.

Tämä tyttö sai jo aiemmin vapauttavan diagnoosin ja luulimme, että syöpä olisi voitettu aktiivisen rukouspiirin siivittämänä, mutta toisin kävi. Se uusiutui ja nyt ei ole enää mitään tehtävissä. Näytti kuin Jumala olisi antanut lyhyen ajan vanhemmille aikaa puntaroida, mutta nyt tilanne on tämä.

Tästä on kauheaa puhua mutta tahdon vain välittää Jumalan sanana sen, että me elämme viimeisiä päiviä ja meitä odottaa piankin suuri riemu, kun pääsemme täältä ikuisuuteen viettämään tuhatvuotista valtakuntaa, karitsan häiden jälkeen. Emme siis tiedä, miten Jumalamme tämän kaiken näkee. Luottakaamme vain siihen, että Herramme on läsnä ja tuntee meidän jokaisen mielen ajatukset ja sydämemme tuskan. Ei Häneltä jää yksikään tavu kuulematta ja noteeraamatta. Siihen haluan nyt tässä viitata, kun Pietari parka, hyvää halutessaan, olisi koko ihmiskunnan vienyt tuhoon. Emme voi tietää!

Siunatkaamme tuota suruperhettä, heidän tuskassaan ja lohduttakaamme heitä.

-jarmo-

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.10.2019
 

Donald Trump – miksi koko maailma vihaa tätä miestä?

Jumalasta eronnut maailma koostuu kahdesta, tai oikeastaan kolmesta osasta, ateistiset Jumalan kieltäjät, sitten tulevat pakanauskonnot ja lopuksi vielä liberaalikristityt. Mikä näitä kaikki kolmea ryhmää yhdistää? He kaikki vihaavat Donald Trumpia.

Itse taas en tunne yhtään tosikristittyä, joka vihaisi tai erityisesti inhoaisi Donald Trumpia. Hänhän on töykeä, ylimielinen ja monella tavalla epämiellyttävä. Mutta hän tekee silti jotain, joka saa koko maailman vihaamaan häntä ja se ei ole mikään pikku juttu, koska se, joka häntä erityisesti vihaa, on juuri se osa kansasta, joka on syntiin mielistynyt.

Ei ole ainoatakaan tekoa, josta Trump saisi medialta kiitosta ja vaikka hän mitä tekisi, niin mediamaailma kaivaa siitä epäkohdat, joihin se iskee. Media näyttää jokaisen kuvan Trumpista, jotka kaikki ovat ennalta valikoituja, jotta tämä näyttäisi entistä vastenmielisemmältä.

Miksi siis koko maailma vihaa Trumpia? Eikös juuri se ole merkkinä siitä, että hän tekee jotain, josta saatana ei todellakaan pidä. Eikös juuri sellaiset ole maailmalle lempilapsia, joita saatanakin pitää oman etunsa ajajana? Trump ei selvästi ole sellainen, joten mikä hän sitten oikein on, koska maailma häntä niin vihaa? Se me tullaan näkemään, jos emme lähde ennen sitä. Se jokin on kumminkin se asia, josta syystä nimenomaan jumalaton maailma saatanan ohjauksesta on tähän niin suivaantunut.

Jos Trump olisi saatanan johdatuksessa, niin asia olisi päälaellaan ja koko maailma palvoisi tätä persoonaa. Usko pois, tämä on raamatullinen fakta!

Luukas 6:22 Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikäänkuin jonkin pahan-Ihmisen Pojan tähden.

 

Takaisin etusivulle

 
 
27.10.2019
 

ISIS johtajan kuolema – tulkinta

Isis johtajan kuolema voisi olla tulkinta kuolinhaavasta pedon päässä. Toki tämä ei tarkoita, ettei laittomuuden ihminen ilmestyisi, vaan peto on ISIS ja sen pää oli tuo johaja, joka sai kuolinhaavan. No ilemstyskirja kertoo että kuolinhaava toipui ja koko maa ihmetteli pedon nousua ja kuinka se on saanut sellaisen vallan. Tämä tullaan vielä näkemään. Laittomuuden ihmisen ilmestyminen on sitten oma lukunsa. Se tullaan näkemään, muttei toivottavasti meidän ei tarvitse sitä nähdä, vaan menemme ennen sitä yläilmoihin.

Mielenkiintoiseksi tässä tekee se, että tuo tappo tapahtui juuri sillä alueella, josta koko muslimimaailman odottaman messiaan, mahdin on määrä ilmestyä Daqibin torniin, tuossa pikku kaupungissa, joka nimenomaan tuolla alueella sijaitsee.

Veljemme Jyrki kirjoitti minulle mailissa mielenkiintoisen näkökulman, että alkutekstitulkinta luopumuksesta voisi myös tarkoittaa tempausta ja pakoa. Näinpä tälle laittomuuden ihmiselle meidän ei tarvitse korvaa lotkauttaa. Meidän tehtävämme on odottaa Jeesusta Kristusta ja sitä kohtaamista pilvissä. Katsokaas 2. tess. 2. luvussa, jakeet 1-12

Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?

Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

 

Takaisin etusivulle

 
 
24.10.2019
 

Onko tieto välttämättä hyväksi?

Tieto ja tietäminen on suuri kompastuskivi, niin uskoville kuin etenkin niille, jotka eivät Jumalaan usko, saati Häntä tunne. Tieto nimittäin sokaisee luulemaan!

Tieto on kuin tuli, joka on ihan hyvä renki mutta hävyttömän huono isäntä. Se pilkkoo palasiksi kaikki ihmissuhteet ympäriltäsi ja pistää sinut lopulta rakastamaan vain itseäsi ja paremmuuttasi.

Kuinka pienestä asiasta tieto voikaan viedä sylttytehtaaseen. Tieto kun ei välttämättä ole totuuden kanssa käsikädessä, vaan onkin valhetietoa ja vaikka tieto olisikin totta, niin sen tiedon käsittely on kuin heikoilla jäillä kävely.

Kaiken huipuksi, totuudellinen tieto saattaa olla hyvin viekkaasti manipuloitua osatotuutta, jota ei enää erota totuudesta muulla tavalla, kuin sen lopputuloksen kautta, johon se johtaa. Ne mädät hedelmät, joita manipuloitu tieto ihmisiä saattaa. Media on äärettömän hyvä esimerkki manipuloidun tiedon levittäjistä. Kaikki propaganda on mm. sellaista tietoa, jolla saadaan aikaan sotia ja vallankaappauksia, murhia ja kaikkea pahaa.

Kuinka monta kertaa sinä olet saanut tiedon, joka on ns. arkaluontoista. Kuinka tekisi mieli sanoa, että ota tämä tieto takaisin, en halua tietää. Mutta kun tieto on saatu, niin sitä on hankala käsitellä.

Tulee hetkiä, jolloin sinulla on tietoa, johon joudut kysyttäessä vastaamaan ja sanomaan, että tiedän, vaikka järki sanoisi, etten todellakaan haluaisi tietää mitään tuosta asiasta. Onko tuttua? Kauheaa se ainakin on!

Kerran sain isältäni tekstiviestin, jossa tämä sanoi tietävänsä jotain minun ja äitini välisestä suhteesta. Haistoin heti, että kyseessä oli kolmannen käden tietoa ja laitoin txt viestin isälleni, että on parempi antaa tiedon kaikkivaltiaan ja -tietävän Jumalan käsiin, ettei joudu itse kantamaan sen vuoksi turhia taakkoja.

Tieto lisää tuskaa, sanotaan ja niin se juuri menee. Tuhatvuotiskaudella nimenomaan levätään ja siksi Raamatussa sanotaan, että kielillä puhuminen lakkaa, tieto katoaa ja profetoiminen katoaa. Me emme tuhatvuotiskaudella tarvitse näistä yhtäkään, koska meillä on kaikkitietävä Jumala läsnä koko sen ajan, joka meitä opastaa ja kertoo miten asiat menevät oikein.

Uskovat puhuvat usein, että minä tiedän, koska tieto on niin koukuttava lahja, joka ei todellakaan ole siunaus. Se on suorastaan kiroukseksi kaikille tiedonjanoisille. Tieto oli Edenissä se kompastuskivi, johon Eeva nimenomaan lankesi. Hän halusi tietää saman minkä Jumala!

Jos meillä on Jeesus Kristus, niin me emme tarvitse tietoa mihinkään. Meidän ei tarvitse uskoa tiedon voimalla, johon ateistit aina kaiken nojaavat. Jos emme kykene todistamaan tiedon kautta, niin siihen he eivät usko. He palvovat tietoa ja tietoyhteiskuntaa ja tämän päivän ”poppa” tietäjiä, eli tiedemiehiä. Se on heidän tiedeuskontonsa, siinä missä meillä Jeesus joka todistaa sydämeemme suoraan sen tietona, jota meidän on mahdoton todistaa muulla tavalla, kuin ”uskotko kun kerron tämän… Rakkaudessa, sillä Jeesus kuoli ristillä sinunkin vuoksesi, uskotko sinä?”.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |