Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.10.2019
 

Uutisoinnistakin voi jo päätellä

Nyt on heti Ros Hashanan ohi mentyämme, alkanut tapahtua paljon ja yhtäkkiä, vallan poikkeuksellisia asioita.

Turkin hyökkäys Syyriaan oli tietenkin hieman odotettua muttei kumminkaan ihan. Olihan se aiemminkin suorittanut sotilasoperaatioita ennaltaehkäisevästi muttei näin laajasti vielä.

Mutta nyt kun Syyria teki Kurdien kanssa sopimuksen ja alkoi puolustaa maansa rajoja, niin asiat ei enää olekaan niin yksinkertaisia kuin noin vain luullaan. Nimittäin Turkin natojäsenyys velvoittaa muita maita puolustamaan Turkkia, sen niin vaatiessa.

No jos Venäjä asettuu kuitenkin Syyrian taakse, siihen tulee nopeasti myös Iran ja Nato velvoitetaan 5. artiklan mukaisesti Turkin taakse, niin soppa onkin jo melkoinen.

Samaan aikaan Venäjän FSB miehittää Wärtsilän suomalaisfirman ja Helsingissä suuri väkivaltainen mielenosoitus käynnissä Turkin lähetystöä vastaan… Mitä vielä?

Pahalta näyttää kun joka päivä ahdistus vain syvenee. Hallitus tekee juuri päinvastaisia tekoja minkä se vaalien alla lupasi. Vihreät puoltaa Fortumin suurkaupan saksalaisesta energiayhtöstä, jonka pääasiallinen energianhankinta on ollut hiilivoimaloissa, jotka ajetaan alas. Elikkä hallitus osti firman, jonka päästöt ovat yhtä suuret kuin koko Suomen päästöt ja pian nuo voimalat ovat arvottomia, koska hiilivoimaa ei tule pian saada käyttää ollenkaan. Fortumilla on siis hallussaan koko Euroopan pahimmin saastuttava yhtiö, johon hallituksemme varat sössittiin. Se koko kauppa oli, kuin olisi ostanut ongelmajätettä miljardeilla.

Maamme on siis pahemmassa pulassa kuin moni edes tajuaa ja taas taustalla on Fortum, joka vie elämältämme pohjan.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.10.2019
 

Norjalaisnaisen profetia 1968

Tässä tuli yhtäkkiä mieleen, että tämä Turkin hyökkäyssotahan on alkanut tosiaankin hieman yllättävältä suunnalta ja tavallisena sotana, kuten norjalaisnaisen profetiassa sanottiin. Huomioi, että alla olevassa profetiassa on VALTAVASTI jo toteutunutta ja ajankohtaista asiaa.

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.
Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.
Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.
Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.
Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.
Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.
Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.

Mutta kun tarkastellaan lausetta kokonaan, niin tietysti siihen on selvä viittaus sanalla ”ME”, joka tarkoittaisi Skandinaviaa ja Fennoscandiaa.

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Kun tuossa lukee saman lauseen sisällä, kuin olimme silloin 1940 elikkä Norjassa siihen aikaan. Siksi tämän on melkein pakko tarkoittaa Venäjän hyökkäystä pohjoiseen Skandinaviaan ja uhkaa siten samalla myös Norjaa, mikäli ei peräti sitten miehitä sen, kuten osa profetioista antaa ymmärtää.

Mutta jälleen, minä täällä spekuloin profetioita. Tämä ei siis ole profetiaa, vaan niiden seuraamista ja odottamista millä tavalla ne sitten toteutuu.

Joka tapauksessa, nyt Turkki on ainakin yllättänyt muut hyökkäyksellään, vai onko? Mutta tavallisena sotana se sota on alkanut, joskaan sillä ei ole suurta merkitystä profetaalisesti, koska tähän mennessä kaikki sodat ovat alkaneet tavallisena sotana. Se ei siis ole mikään pointti tässä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.10.2019
 

Kyllä! Uusi aika on alkanut

Kyllä, näillä mennään, aivan kuten Raamattu on ennustanut. Ei tarvitse mennä montaa vuotta taakse, kuin kukaan ikimaailmassa olisi uskonut, että natomaa Turkki, olisi yhtäkkiä Venäjän kanssa kimpassa. Näin vain kävi… Ei siis ihme, sata vuotta sitten, ettei kukaan uskonut Israelin syntyvän uudelleen. Niin vain kävi… Raamattu ei raukea tyhjiin koskaan!

Goog, Toogarma ja Persia. Vielä puuttuu se, että Saksa liittyy Venäjän mukaan… Sitäkään ei uskoisi, mutta energia tulee olemaan tulevaisuudessa eriskummallisien arvopohjien ehdoton jakaja.

Odottaa sopii, koska Venäjän sotalaivat parkkeeraavat Istanbulin satamaan. Silloin laita pyhäpuku päälle, äläkä enää sitä riisu.

 

Takaisin etusivulle

 
 
9.10.2019
 

Maailman tilanne muuttumassa

Tilanne Syyriassa kiristyy ja muuttuu, kuten aikoinaan tammikuussa 2006 profetia sanoi sen menevän. Monta muutosta ja siirtyjää ollaan katsottu, aivan kuten siinä profetiassa ”Libanoinin jäät sulavat” sanottiin. Asioita tapahtuu ja syvässä ahdistuksessa suuri karavaani lähtee Damaksoksesta, juuri ennen sen tuhoa.

Mielenkiinnolla katselen, ennen kaikkea, kuinka Raamatun profetia toteutuu, nimittäin muut profetiat tulevat heti perässä. Se herättää jumalattomia uskoon, pelkoon ja totuuteen, eli uskoon.

Siellä luoteis-syyriassa on pieni kaupunki, tuolla jossain missä lukee RA-SAL kuvassa. Siinä alla jossain on se pieni kaupunki, jossa on islamistinen profetian torni, johon muslimien messiaan pitäisi ilmestyä. Se ei voi olla turha torni, koska kukapa sitä muuten uskoisi ja eikä saatanan joukotkaan turhia ajattele, kun ne tekee tätä omaa työtään. Elikkä me olemme näkemässä ehkä Mahdin ilmestymisen, en tiedä varmaa.

Joskus sitä miettii näitä filosofiselta kannalta, että kun ei meitä ole takuulla haluttu odottamaan mitään petoja tai mahdeja, sen enempää antikristuksia. Meidät on ohjattu odottamaan Jeesusta. Silti niin moni odottaa näitä petoja ensin ja mitä se voi tarkoittaa? He eivät löydä sitä, koska Jeesus yllättää heidät. Ihmiset on niin sokaistuneet katsomaan Trumppeja ja Putineita ja mitä vielä muita, etteivät he näe että peto on ihan jossain muualla. Ei auttanut edes Raamattuun kirjata, että se on aluksi vähäpätöinen, niin kovasti he haluavat tietää kuka se mahtava antikristus on ja silloin morsian katoaa jo.

Tämä Mahdi tyyppi saattaa hyvinkin ilmestyä tässä kevää aikana, koska Paavali sanoo, että se ilmestyy ensin. Kukaan vaan ei tajua, kenestä on kyse.

Tosin olen ollut tästä kahta mieltä, ettei Jeesuksen odottajien tarvitse nähdä koko laittomuuden ihmistä, vaan morsian katoaa ensin. En ole kuitenkaan varma ja loogista on, että pedon etsijät etsii juuri suuria johtajia eksyen sillä tavalla katsomaan käärmeitä maassa, kun pitäisi katsoa sauvaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2019
 

Yksi erilainen näkökulma miksi Jeesus on!

Olette varmasti huomanneet, kuinka Jeesus NIMENOMAAN jakaa kansaa. Se ei yksin ole sellainen sana, joka herättäisi pelastuksen toivon, vaan se sana on kaikkialla maailmassa Jumala, joka herättää ihmisissä pelon, tuomionpelon ja mahdollisesti sen pelastuksen toivon.

Kaikki taistelee pääsystä Pyhän Pietarin ohi, jolla on kuulemma Taivasten valtakunnan avaimet ja tämä on siellä portilla vastassa ja katsoo vain tekojen mukaan kunkin tervetulleeksi.

No, jos Pietari sen päättäisi, niin kai siellä kaikki katumattomatkin olisi, en tiedä… Mutta kun asian päättää Jumala, niin todellakaan sinne ei mene yksikään syntinen, elikkä ilman Jeesusta, ei kukaan siellä olisi.

Maailma on täynnä Jumalan palvelijoita, siis jonkin Jumalan… He ovat Allaheita ja Buddhia, Shivoja, Thoreja, Tseuksia ja mitä kaikkea vielä… en jaksa listata. Siksi meillä on Jeesus!

On liberaaleja ihmisiä, kuten olin minäkin joskus, kun mietin että ihan sama se on millä nimellä luojaamme kutsuu, kun kerran on kyse vain luomisestamme. Ei se niin mene, sen käsitin ja siksi Jeesus on!

Meillä siis on Jeesus Kristus tullut Jumalana ja luojanamme ihmiseksi!

HÄN SE ON! Siksi ei ole kukaan, joka pääsisi ilman Jeesusta sisälle.

 

Takaisin etusivulle

 
 
30.9.2019
 

Ihonalainen siru räjähtää ihon alle

Tässä tulee uutinen, jonka Raamattu on profetoinut syy/seuraus johtopäättelyn kautta. Ennen Jeesuksen paluuta, täytyy maailman kaikki data tuhoutua jostain kumman syystä ja se vastaus on tässä.

Internet ja kovalevyt ympäri maailmaa on täynnä pornoa ja väkivaltaa, kauheuksia, joita ei tuhatvuotiskaudella enää suvaita. Raamattu mm. kertoo että aseita tullaan polttamaan. Se niiden polttaminen saattaa johtua siitä, että ne sulatetaan vain metalleiksi, joista tehdään sitten muuta.

Mutta kun ihonalainen siru otetaan painostettuna käyttöön, niin sen varoitus on siksi Raamatussa niin vakava, koska sen seuraukset ovat kauhistuttavat. En usko sirun olevan sielun menetys, vaan ainoastaan niin kauhea kokemus kun aurinkomyrsky iskee maahan.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/51bd3bc8-5015-4540-9813-0c051637b0d5

Lehti kirjoittaa:

Revontulet ovat vaarallisen ilmiön pikkuveli – geomagneettinen supermyrsky iskee maahan sadan vuoden sisään

Sähköverkot menevät nurin ja satelliitit kaatuvat.

Arvio perustuu siihen, kuinka usein supermyrskyjä on historian saatossa aiemmin ollut. Teknologiaan perustuvissa yhteiskunnissa supermyrsky olisi iso kriisi.

Ruotsin Karlstadtissa puhelinvaihdekeskuksen työntekijät huomasivat yövuorossa vuonna 1921, että laitteisto ei toiminut ja alkoi savuta. Myöhemmin myrskyn toisessa ja voimakkaammassa sykäyksessä elektroniset kaapelit syttyivät tuleen ja keskus paloi pahasti.

Elikkä kukaan ei ole koskaan vielä kokenut, minkälaiset seuraamukset nykyelektroniikalle tällainen myrsky voisi aiheuttaa.

Se tiedetään, että ihonalaisissa älysiruissa on kemikaaleja, jotka voivat elimistöön joutuessa aiheuttaa jopa jalkapallon kokoisia paiseita.

Joh.ilm. 16:1-2 Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: ”Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle”. Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
28.9.2019
 

Hedelmistä te sen/ne tunnette…

Tämäkin kauhu-uutinen kertoo suoraa kieltä vain Islamista, mitä se on ja mitä se tuo tullessaan. Hedelmistä te ne tunnette!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006254789.html

Lehtiotsikko: ”Olen viettänyt kolme kuukautta täällä kahleet jaloissani” – 400 poikaa ja miestä pelastettiin Nigeriassa paljastuneesta ”kidutustalosta”

Poliisi teki ratsian koraanikouluksi uskottuun rakennukseen. Epäinhimillisistä olosuhteista pelastetuista nuorimmat olivat vain 6-vuotiaita.POHJOIS-NIGERIASSA sijaitsevassa Kadunan kaupungissa torstaina tehdyssä jättiratsiassa pelastettiin noin 400 poikaa ja miestä, joita oli pidetty vankina koraanikouluksi uskotussa rakennuksessa. Tapauksesta ovat uutisoineet muun muassa ReutersAFP ja BBC.

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.9.2019
 

Lapsettomuus puhuttaa

Tänään lehdissä puhuttiin paljon suomalaisten lapsettomuudesta ja ollaan huolissaan syntyvyyden vähyydestä.

Tässä tullaan jälleen kaksinaismoralistisuuden huipentumaan. Maassamme on tilastoitu kuolinsyiden vaarallisimmat ja yleisimmät kuolinsyyt. Liikennekuolemat ovat sairauksien jälkeen tunnetusti kaikkein suurimmat syyt ihmisten kuolemiin.

Elikkä jos laskemme sairaudet ja vanhuuskuolemat pois, niin jäljelle jäävät nämä n. muut kuolemat, joita maassamme on yli 5000 tapausta vuodessa.

Noh, tilastot eivät laske epäluonnollisuuden huippua, äidin kohtua, joka on maailman ylivoimaisesti vaarallisin paikka ihmiselämälle.

Suomessa edelleen abortoidaan, elikkä kylmäverisesti murhataan noin 10 000 lasta vuodessa. Se on niin järkyttävä asia, ettei sitä voi käsittää.

Aborttihuoneen seinän takana pidetään haluttua saman ikäistä keskosta hengissä, kun seinän toisella puolella revitään väkisin epätoivottua lasta pois kuolemaan. Samaan aikaan kolmannessa huoneessa päivitellään lapsettomuutta ja tehdään hormonihoitoja.

Voiko tätä enää muuksi kutsua, kuin hullujenhuoneeksi!?

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.9.2019
 

Jumalan opetus – laidasta laitaan

Tietäjähenki on kuin naimisissa syyttäjähengen kanssa. Tämä yhtälö, kun yhdistetään eksyneeseen, jonka Jumala tahtoo ohjata omakseen. Se tie on kaikkea muuta kuin helppo ja suora.

Olette varmasti nähneet monia uskovia, joista on tullut uskoon tultuaan lopulta toisen syyttäjiä. He ovat olleet eksyksissä ja juosseet niin lujaa Jumalan syliin, etteivät hoksanneet sitä, että Jumala on henki ja juoksivatkin tämän läpi saman verran metsään toiselle puolelle tietä. (sanon tämän humoristisesti)

Otetaanpa vaikka esimerkiksi entinen okkultisti ja noituuden harrastaja, joka löysi Jeesuksen ja pelastui, kastettiin ja hän alkoi julistaa okkultismia vastaan. Hän olikin juossut Jumalan läpi toiselle puolelle kenttää, aivan sinne laidalle huutelemaan jokaiselle syytöksiään, joka vain ihmeitä teki, julistaen tämän olevan okkultististen voimien ohjaama. Kyllä minä tiedän, koska olen itse kokenut tuon, he sanovat.

Tämä on kuitenkin Jumalan suunnitelmaa, koska Jumala haluaa näyttää sen keskitien, jonka laidoilla on se toinen ääripää ja toisessa vaanii tietäjän- ja syyttäjän henget, valmiina ottamaan haltuun tämän jo pelastuneena itsensä pitäneen.

Väitän, että tämä on erityisen yleistä kaikkialla seurakunnissa ja kristillisissä yhteisöissä. Syyttäjä puhuu aina syyttäjän hengessä, tietäjä hengen säestämänä.

Mutta kuten jo sanoin, niin tämä kaikki on vain heidän sielunsa pelastamiseksi. He olivat jo tehneet sen valinnan, haluan ottaa Jeesuksen vapahtajakseni. Sen jälkeen he luulivat, että tästä alkaa minun suuri urani evankelistana mutta toisin kävi. He olivatkin itse juuri ekaluokalla Jumalan koulussa. He eivät olleetkaan opettajia, koska ”tiesivät” omavoimaisesti mistä puhuivat. Olivathan he juuri siitä kauheudesta vapautuneet ja hyvää tahtoivat. He eivät vain tienneet, että se olikin vasta se omavoimainen alku. Suureksi tullaan vasta pienuuden kautta.

Jumala on ihmeellinen… Jokainen meistä on jollain kurssilla jatkuvasti ja johdatuksessa, jossa tulee aina yllätyksiä ja lopulta peili asetetaan eteesi. Lopussa kiitos seisoo!

 

Takaisin etusivulle

 
 
21.9.2019
 

Mennään suoraan asian ytimeen – Jeesuksen odottaminen

Ajatteles kun rukoilijat läpi kahden vuosituhannen ovat jo ennen ristinkuolemaa kysyneet Herralta, että milloin sinä sitten tulet takaisin. Ei Jeesus voinut sanoa, että en ainakaan teidän aikananne vielä, koska ne sanat olisivat edelleen Raamatussa ”blokkaamassa” Jeesuksen tulemista.

Sen sijaan Jeesus sanoi viisaasti, ettei ole teidän asianne tietää ajoista, eikä määrähetkistä, mutta jätti kuitenkin sanomatta sen, että silti tulee vielä hyvinkin jonkun asiaksi tietää. Siksi hän sanoi useaan kertaan, että valvokaa, älkääkä antako kenenkään eksyttää teitä, vaan valvokaa aina ja kaikkina aikoina.

Ajatteles sitten, jos oikein hartaasti vaikkapa joku aikansa rukoilija syvällä keskiajalla olisi rukoillut ja paastonnut ja rukoillut ja paastoamalla paastonnut ja vannonut, etten ole milläskään, kunhan tietäisin. Sitten Jeesus olisi sanonut, ettei vielä sukupolviin, kuten hän ilmaisi asian Danielille. Miten kävisi sen odottamisen?

Isoisäni oli palavasti valvova Jeesuksen paluun odottaja. Hän kuoli 1994 saamatta tietää, vaikka näki toisen maailmansodan, Israelin syntymän, kirjakääröjen löytymisen ja kuuden päivän sodan jne. Hän ei tiennyt, ettei ole hänen asiansa tietää, vaan ymmärsi että niinkin voisi olla.

Nykyään varsinkin pilkkaajat kyselevät, että olenko saanut näyssä tai unessa tietää… Jeesuksen odottaminen ei ole profetoitavissa, ennen kuin sen aika tulee. Ei Pyhä Henki voi antaa vaikkapa vuonna 1994 profetiaa, että tulen kyllä sinun aikanasi mutta vasta sitten vuonna 2020, koska siihen loppuisi valvominen kuin seinään. Sen sijaan Jeesus profetoi tuosta sukupolvesta, jonka asiaksi tämä kaikki tosiaan tulee ja se tapahtui 1948 jonka sukupolvi ei poistu. Äitini syntyi 1941 ja hän odottaa sitä päivää edelleen elossa.

Omerin laskeminen puolestaan on siitä kivaa, että sen voi tehdä joka vuosi, koska se on aitoa odottamista, samoin kuin kaikki muukin aikain merkit ym.

Mutta se tosiasia, että Pyhä Henki ilmoittaisi päivämäärän, niin vastaan siihen näin: uskon ja tiedän sen tapahtuvan, kun aika on tullut, se oikea aika! (Aamos 3:7) Herra, Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä ensin palvelijoilleen profeetoille. Tämä on Jumalan sana ja turha on saivarrella ”siitä päivästä, josta ei tiedä edes poika” koska sillä päivällä ei mitään tekemistä Jeesuksen paluun päivän kanssa.

Uskon siis, että syy näihin lauseisiin, ”ei ole teidän asianne tietää päivämääristä”, se pitää kutinsa kyllä tietysti mutta haastaa älykkyytemme myös ymmärtämään, että sen pitää olla sopusoinnussa Jeesuksen lupauksen kanssa ”valvokaa, sillä minä tule pian”. On siis olemassa se sukupolvi, joka lähti elämään ennen vuotta 1948 kun Israel itsenäistyi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |