Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.10.2020
 

Kuka tätä maailmaa johtaa?

Mä uskon, ettei maailmassa ole yksiselitteistä johtajaa, eikä edes valtioita, joiden päämiehet johtaisivat tätä kaikkea, vaan suuryritysten muodostamat verkostot, jotka maailmaa johtaa.

Trump on tämän suuryritysten muodostaman verkoston ulkopuolella, eikä hän kykene sääntelemään mitään salaliittoja. Sen sijaan Billi Gatesin kaltaiset suuryritysjohtajat ja USA:n demokraattinen puolue, on luonut tämän verkoston, joka hallitsee median kautta koko maailmaa.

Tämän kaiken huomaa mm. siitä, että kun maailmalla tapahtuu asioita, niin siitä nostetaan joko hirveä meteli pikkuasiasta, tai sitten jättisuuresta asiasta vaietaan kuoliaaksi saakka. Tästä näkee missä mennään ja kuka naruja vetelee. Tässä kohtaa huomaatte, että Trump on aina paitsiossa ja tämän hyvät teot vaietaan, mutta jos hän sanoo jotain mitä tahansa, niin siitä nousee kauhea äläkkä.

Sama pätee meillä Suomessa tahot, jotka hallitsevat, ne löytyvät tällä hetkellä hallituksesta mutta ne eivät välttämättä siellä aina ole, jos niitä ei sinne ole valittu. Henkimaailma nimittäin on taustalla se suurin tämän salaliittoteorian arkkitehti. Se kykenee tuomaan historiaa ja tulevasisuutta ihmisten tekemisiin ja suunnitelmiin. Henkimaailma johtaa ihmisiä ja heidän mielitekojaan etenkin syntiin. Tästä johtuu, että hyvä näyttää pahalta ja päin vastoin. Henkimaailma on siin voimakas väline ihmiselämän taustalla.

Ilmestyskirja puhuu pedosta joka saa valtansa lohikäärmeeltä ja siksi se kykenee niin suuriin tekoihin. Juuri tästä minä puhun, kun puhun ihmisten johtamisesta, joka ei ole varsinaista johtamista, vaan taustaohjailua. Tämä kaikki saa aikaan sen, että samanhenkiset ihmiset puhaltavat aivan tajuamattaan samaa hiileen, kohti pelastusta tai turmiota. Sillä erolla, että Jumalan oma tajuaa, että näin on mutta jumalaton luulee itse omassa voimassaan sen näin suunnitelleen ja itse toimien. Jumalaton palkitsee itsensä, vaikka taustalla on saatanan joukot, jotka ohjailevat heitä kaikkia siihen suuntaan.

Nyt on kuulemma Venäjä ja Syyria aloittamassa Israelin kanssa rauhanneuvotteluja. Tämä tietää, että me lähdemme kohta. Saa nähdä lähdetäänkö jo tänä syksynä, vai mennäänkö VIELÄ KERRAN omeriin saakka. Uskon itse omerin olevan ainoa oikea MORSIAMEN ylösoton päivä. Tämän todistaa Israelin kuninkaan Daavidin pojan, Salomonin laulu.

Laulujen laulu: 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Sekä omerin laskennan esikuva.

3. Mooseksen kirja 23:17-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Omer osuu ensi keväänä todennäköisesti 23. päivälle toukokuuta, klo 18:00 jonka jälkeen 24h aikaa viettää ko. päivää ja odotella ylösottoa. Todennäköisesti se osuu maanantai aamupäivälle 24.5.2021 klo 10 aikaan. Näitäkin esikuvia on kaksi ja hassusti myös, toinen suuntaa antava ja toinen tarkka. Nimittäin Jeesus lähti pilvissä maanantaina aamupäivällä ja Olav Rodgen näyssä taas, se tapahtuu Norjan aikaan klo 9:00 joka on meillä klo 10 aikaan aamupäivällä. Elikkä näin, kumpikin esikuva vastaavat toisiaan kaiken lisäksi. Näissä tapahtuu nimenomaan profetia, joka tulee monille ristiriidaksi, koska tässä tiedetään päivä 3. Mooseksen kirjan kautta ja tarkka hetki tiedetään Olav Rodgen näyn kautta. Raamattu sanoo Matteus 25:13 jakeessa (huom 13. on aina Raamatussa ollut se numero, joka muodostuu meille ansaksi) Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä. Elikkä tässä ei viitata mihinkään suoraan, mistä päivästä onkaan kyse. Sen näkee vasta sitten, kun kaikki on tapahtunut.

Sen sijaan Aamos 3:7 puhuu suoraan, että Herra, Herra, ei tee mitään, ellei ensin ilmoita siitä palvelijoilleen profeetoille. No niinhän tässä nimenomaan yllä lukee profetia MORSIAMEN ylösoton päivästä JA hetkestä, jolloin se tapahtuisi.

Miksi sitten tämä ristiriita ja mikä on se päivä, josta ei tiedä, kuin yksin Isä, ei edes poika, eikä taivaan enkelit. Se lukee Matteus 24:35-36 jakeissa. Se on se päivä, kun tuhatvuotiskausi on ohi ja koko maailma tuhotaan kivi ja tulisateeseen, jossa kaikki menee, saatan ja sen joukot mukanaan. Sitten maailma luodaan uudeksi.

Jeeusksen näkyvä paluu on myös mysteeripäivä, johon en ole varma, tuleeko profetiaa kenellekään siitä varmuudella. Nimittäin vaikka Aamos 3:7 sanoo, että Herra ei tee mitää ensin siitä ilmoittamatta, niin Jeesuksen saapuessa profetia katoaa, tieto katoaa ja kielillä puhuminen katoaa tarpeettomina. Jeesus kun tulee hallitsemaan maailmaa, niin kaikilla on sama puheenparsi, tiedolla emme tee mitään, koska meillä on Jeesus ja monella kielelläkään emme enää tarvitse höpötellä, vaan puhumme enkelten kielellä. Niinpä profialla ei tee mitään, kun Jeesus saapuu näkyvästi, jonka Raamattu kuvailee sanoin ”se suuri ja julkinen päivä jolloin Herra tulee kaikkine pyhinensä ja joka näkyy kujin salama, joka leimahtaa hamasta idästä hamaa länteen saakka”. Tuo hetki ei enää Aamos 3:7 sido pitämään, koska aika on muuttunut toiseksi.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.10.2020
 

Välihuomautus

Teen taas tällaisen välihuomautusjutun, joka ei liity pelastussanoman varsinaisiin aiheisiin. Tämä juttu vaan antaa valoa ymmärtämään tämän hetken maailmaa paremmin:

Miksi vaikuttaa siltä, että Vihreä liike käyttäytyy, toimii ja elää kuin natsit aikanaan? Siksi koska useat natsit toisen maailmansodan aikana olivat ympäristönsuojelijoita. Lajien suojelu ja eläinten hyvinvointi olivat merkittäviä kysymyksiä natsihallinnossa. Heinrich Himmler yritti kieltää eläinten metsästyksen. Göring oli tunnustettu eläinten rakastaja ja luonnonsuojelija, joka Hitlerin ohjeiden mukaan sitoutti natseja eläinten hyvinvointia koskevia lakeja rikkoneita saksalaisia ​​keskitysleireihin. Yksityiselämässään päiväkirjat, natsipropagandan ministeri Joseph Goebbels kuvattu Hitlerin kasvissyöjä, jonka viha juutalaisten ja kristittyjenuskonnot johtuivat suurelta osin eettisestä erosta, jonka nämä uskonnot tekivät ihmisten arvon ja muiden eläinten arvon välillä; Goebbels mainitsee myös, että Hitler aikoi kieltää teurastamot Saksan valtakunnassa toisen maailmansodan päätyttyä. Ei siis ihme, jos Vihreän liikkeen syntyhetkellä, siihen osallistui entisiä natseja ja äärivasemmistolaisia.

Tässä on perin juurin selvä yhteys myös Hitlerin henkimaailmaan, joka edelleen on voimissaan. Hitlerhän oli loppupeleissä juutalaissukuinen, vaikka hän katkeruuttaan halusikin tuhota koko juutalaisen rodun. Itsevalhe ja äärimmäinen epärehellisyys on tunnusmerkistö, joka tässä taustalla on. Raamattuhan sanoo, että heissä on valheen henki, eivätkä he edes osaa muuta kuin valehdella. Sen äärimmäisen ristiriidan ja päinvastaisuuden näkee hyvin, koko vihervasemmiston edesottamuksissa. Heidän puolustama sananvamaus onkin sananvapauden totaalista rajoittamista. Heidän suvaitsevaisuus onkin totaalista suvaitsemattomuutta, jota vaalitaan kaikin laittominkin keinoin. He toitottavat oikeusvaltion periaatteita mutta heidän keinonsa on laittomuuden puolella. He puhuvat täysin päin vastaista kuin tekevät jne. jne. Ei siis ole ihme, että on vaikeaa pysyä perässä kun puhuu näistä ihmisistä. He ovat kaikkea muuta, mitä he sanovat. He vihaavat natseja, kantavat kylttejä natseja vastaan, kutsuvat vastustajiaan natseiksi ja ovatkin itse nimenomaan oikeita natseja. Heitä erottaa toisen maailmansodan natsien toimintamalleista vain ja ainoastaan totaalisen vallan puuttuminen. Mutta sen he ilmeisesti tulevat saamaan, jos minä ilmestyskirjaa oikein ymmärrän ja silloin alkaa taas se sama totalitarismi, joka oli 80 vuotta sitten vallassa.

Voi Herra Jeesus, vapahtajamme, tule ja päästä meidät jo pois!

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2020
 

Ollaan vissiin lähempänä pedon merkkiä kuin arvaakaan

Videolla oli eräs merkillinen asia, joka kiinnitti heti suomiota: LUCIFERASE

Suomi on lopunaikojen selittäjämaa! Suomi on kuin pienois Israel, joka tulee julistamaan viimeisen evankeliumin. Suomen kieli siis on jo yksinään merkittävä seikka, se on nähty aiemminkin. Suomen englanninkielinen nimikin jo kertoo muulle maailmalle, mistä maasta on kysymys Finland!

Sana Luciferase voidaan lausua siis Luciferin lopuajan ase, pedon merkki.

Klo 16 lisään tämän: Nimittäin olen aina ilmestyskirjassa ihmetellyt yhtä perin outoa seikkaa, joka liittyy pedon merkkin ottamiseen. Miten joku siru voisi mitenkään olla Kristuksen veren voittaja? Sen ottamistako ei voisi enää katua, miten se olisi mahdollista, koska kaikki synnit paitsi Pyhän Hengen pilkka on anteeksiannettavissa? Miten siis jonkin tavallisen mikrosirun ottaminen ihon alle, voisi muuttaa asian toiseksi. No voi, jos kuuntelet tätä videota, mitä tapahtuu jos otat tämän ”rokotteen”. DNA ei enää vastaa omaasi ja ajatuksesi muuttuvat haluttuun suuntaan jne. joten sinulta viedään ilmeisesti omatunto tässä, joka estää sitten sinua katumasta enää mitään. Anteeksi varmasti saisit, mutta jos sinulla ei enää ole katumusta, niin miten voit enää pyytää Jeesusta pelastamaan sinua? Et vissiin mitenkään, ellei sitä tee läheiset jos niidenkään rukoukset auttavat. Onhan meille luvattu, että mitä ikinä pyydätte, te sen saatte, joten en tiedä sitten. Vakavaksi vetää kuitenkin tämä video. Armahda meitä suomalaisia tältä rokotteelta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
3.10.2020
 

Epäoikeudenmukaisuus

Nyt kun Donald Trump sairastui koronaan, paljastuu hyvin, kuinka epäoikeudenmukainen onkaan ihmisten käyttäytyminen. Trumpista tehdyt meemit ja twiitit ja muut postaukset, ovat täynnä tämän kuolemaa toivovia ja sillä mässäileviä kirjoituksia. Silti jokainen noista kirjoittajista pitää sanomisiaan oikeutettuna ja itseään hyvänä, suvaitsevaisena ja ihmiselämää kunnioittavana. He jopa kirkastavat kilpeään, sanomalla että jokainen elämä on tärkeä ja arvokas. Silti he kannattavat aborttioikeutta, he kannattavat mm. elämää tuhoavaa Islamia, sekä toivovat kuolemaa niille, jotka eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä, kuten Donald Trump.

Suurelta osin maailma on täynnä omaa etuaan ja omia aatteitaan ajattelevia, joilla ei ole oikeaa empatiaa, eikä oikeaa ja aitoa ymmärrystä muille kanssaeläville. Ja eräs asia heissä on erityisen huomioarvoinen, on se, että he kimmastuvat äärimmäisen herkästi aatteestaan kritisoiville, jopa siinä määrin, että he sortuvat väkivallantekoihin koska eivät sulata toista osapuolta. Ja kuinka ollakaan, he nimenomaan syyttävät sitä toisinajattelijaa väkivaltaiseksi, vaikka totuus on täysin päin vastainen.

Meitä aitoja Kristittyjä kutsutaankin fundamentalisteiksi, koska olemme ja elämme uskomme mukaan. He tekevät meistä fanaatikkoja, joita saa vainota ja vaikka surmata, kun aika siihen on kypsä. Niin tulee tapahtumaan, koska Raamattu on sen ennustanut. Ja nämä itsensä hyväntekijöiksi kutsuvat tulevat sen tekemään ja meitä Kristittyjä aikanaan ilmiantamaan, koska joudumme piilottelemaan uskomme vuoksi.

Tämä sama joukko, joka toitottaa ihmisarvon puolesta, tasa-arvon puolesta ja yhdenvertaisuuden puolesta, he tulevat olemaan se joukko, joka meitä tulee vainoamaan, koska meistä tehdään kaikkien silmissä yhteiskunnalle vaarallisia ja siksi vainottavia. He sanovat, että kun heidät kaikki on lahdattu viimeiseen sieluun, niin rauha tulee maahan.

Aikoinaan Hitler loi imperiumin, jota nyt ollaan hämmentämässä uudelleen eloon ihmisten päiden sisällä. He näkevät natseja joka paikassa ja koska me olemme heidän silmissään natseja, me olemme heidän pään sisällä juuri niitä natsihirviöitä, joita saa vaikka tappaa. Tämä malli on jo nyt näkyvissä ja siksi mm. Trump saa tuta jatkuvasti suurta vihaa päällään, juuri liberaalisten demokraattien tahojen riveistä. Pian me olemme Kristittyinä kaikki siinä maalitauluna.

Aika ei ole vielä kypsä mutta se on silloin ja pian sen jälkeen, kun maailmaa kohtaa suurin katastrofi sitten vedenpaisumuksen. Elikkä miljoonia ihmisiä katoaa ja eri ikäisiä lapsia, lähinnä kaikki vauvat. Sellainen aiheuttaa maanpäällisen infernaalisen liikekannallepanon, jota seuraa selvä syy/seuraus ilmiö, syypäänä tähän on Kristityt. Aivan samalla tavalla kuin Hitler poltti 1933 valtiopäivätalon, jonka jälkeen syytti siitä Juutalaisia, lukuisien muiden syytteiden myötävaikutuksesta, kuten Saksan ensimmäisen maailmansodan tappiota. Näin nykyliberaalitkin tulevat asian oikeuttamaan itselleen syyttämällä Kristittyjä vauvojen ja pikkulasten katoamisesta, suuresta katastrofista, koska selvästi se on juurikin tämän ryhmän tekosia.

Me olemme Krituksen morsian ja meitä tullaan syyttämään aivan samalla tavalla kuin juutalaisia, koska heissä oli Jumalan valitun kansan ja morsiamen leima. Yhtälö on tässä!

Kovat ajat siis tulee olemaan pian sen jälkeen, kun morsian lähtee!

 

Takaisin etusivulle

 
 
19.9.2020
 

Pelastussanoman keskustelupalsta

Vuonna 2016 avattu keskustelupalstamme sai tänään 30 000:n kirjoituksen. Hieno homma, Herramme Jeesus on siunannut meitä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.9.2020
 

Israelin rauhansopimus

Kun Donald Trump saa aikaan historiallisesti yhden merkittävimmistä rauhansopimuksista, niin yksikään suomalainen mediatalo ei hiiskahda asiasta sanaakaan. Mutta jos tämän rauhansopimuksen takana olisi ollut vaikkapa Obama, niin lehdet olisivat lööpittäneet asiaa etusivuillaan ja televisio niiden pääuutisissa.

Kun mennään historiassa taaksepäin, vuoteen 1993, jolloin ei tehty mitään varsinaista rauhansopimusta mutta Clinton sai edes samaan pöytään Israelin ja Arafatin, niin koko maailman lehdistö piti asiaa ykkösuutisena.

 

Takaisin etusivulle

 
 
13.9.2020
 

Mikä on meille kaikkein keskeisin ja tärkein asia?

Viittaan tällä 1. Korinttolaiskirjeen 13. lukuun, jossa Rakkaus on Jeesus Kristus, äläkä luule vahingossakaan, että sinussa itsessäsi sitä olisi niin paljon, että täyttäisit tuon Paavalin kirjeen vaatimukset, joita siinä luetellaan. Me emme koskaan kestä, usko ja onnistu noissa jakeissa. Me olemme ilman Jeesusta vain helisevä vaski ja kilisevä kulkunen. Tästä johtuu kysymykseni pohja, elikkä vaikka minä puhuisin enkelien kielillä ja kaikki tieto minulla olisi, niin en olisi mitään, YHTÄÄN MITÄÄN, ilman Rakkautta, elikkä synonyymi Jeesuksesta, joka kestää kaikki, toivoo kaikki, antaa anteeksi kaiken, uskoo kaiken ja rakastaa ikuisesti. Vain HÄNEN NIMESSÄÄN voimme nähdä nämä jakeet täyttyvän myös itsessämme.

Nimittäin! Kun keskustelemme uskonkysymyksistä, teologisista vaikeista aiheista, joissa olemme erimielisiä, niin siksi Raamatussa sanotaan, älkää tuomitko, älkää kadotustuomiota kenellekään lukeko!

Tämä siksi koska emme voi tietää varmaa! Tieto ei asu meissä!

Olkaamme nöyriä toisillemme, älkääkä pilkatko toistanne, vaikka luulette toistanne tietämättömäksi tai harhaoppiseksi. Itse olen kuullut monta kertaa lauseen, olet eksynyt tai olet harhassa ja kuitenkin me kumpikin tunnustamme Jeesuksen Herraksemme ja vapahtajaksemme. Miksi siis olisimme harhassa tai eksyneitä, jos meillä on sama vapahtaja?

Antakaa kaikkien kukkien kukkia ja tieto ei ole pelastus, vaan Herramme Jeesus Kristus. Hänessä meillä on pelastus, eikä tieto ole muutenkaan meille hyväksi. Me ylpeilemme tiedolla mitä kauheimmilla tavoilla, kuin rokkitähdet. Ylpeilemme maisteri- ja tohtoritutkinnoillamme, papereillamme, joissa on tärkeiden instituutioiden nimiä. Me halveksumme muita luulemalla, että tiedämme niin paljon, vaikka tietomme tulee meille vain taakaksi ja synniksi, jolla kerskaamme.

Lisäksi tieto on eksyttävää ja orjuuttavaa, koska tiedon varassa eläminen on ennen kaikkea maailmassa elämistä, mutta uskon varassa eläminen on taas taivaallista elämistä Herrassa Jeesuksessa.

Aivan juuri totesin tuossa, että vaikken osaisi puhua, lukea, kirjoittaa, en minä eksyisi, jos minulla on Jeesus oppaanani. Miten voisin eksyä, vaikken tietäsi mistään mitään, koska uskoni Herraan on niini suuri, etten edes halua tietää tiedoista, enkä enää tieksi sillä yhtään mitään. Haluan vain elää Herrani Jeesuksen kuljetettavana.

Ihmiset sanovat, että ”kuule, olet harhassa, että se on tuo, ne ovat oikeesti lukeneet Raamattua ja niitä kannattaa kuunnella, ne oikeesti tietää ja ovat oikeasti lukeneet”. Kuitenkin on niin, että vaikken olisi lukenut riviäkään Raamattua, niin Jeesuksella on keinot löytää minut ja pelastaa minut ja kaiken lopuksi pitää minut pelastuksen tiellä.

Ei ole minkään sortin kunnia tietää Jeesuksen paluupäivää, eikä sen enempää ylösottoja ja niiden ajankohtaa ym. vaan kertoa, mitä Herra on sydämeen puhunut. Se riittää!

Nöyrät evankelistat tunnistaa siitä, etteivät he kerskaa tiedoillaan ja nöyrät profeetat säkkipuvuistaan, joka on nöyryyden kielikuva. He eivät nimitä itse itseään profeetoiksi, vaan palvelijoiksi. Jumala nimittää niin evankelistan, kuin profeetankin, ei ihminen.

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin etusivulle

 
 
12.9.2020
 

Tänään on se häpeän päivä, ”pridepäivä” – Varoitan siis:

Tässä Vihreiden virallinen tiedoitus Pride 2020 tapahtumasta:

Vihreät on yksi Helsinki Priden virallisista yhteisökumppaneista, koska haluamme, että jokaisella on oikeus avoimesti ja turvallisesti olla oma itsensä. 💚Haluamme osoittaa tukemme sille, että jokainen on yhteiskunnan ja lainsäädännön edessä tasa-arvoinen ja yhdenvertainen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisuista riippumatta. 💚Haluamme juhlia moninaisuutta ja liputtaa yhdenvertaisuudelle. 💚Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille!

Yllä olevasta teen yksinkertaisen johopäättelyketjun, joka on seuraava:

Koska Jumala loi luomakunnalle sitä ylläpitävät ja sille välttämättömät peruspilarit, niin he koittavat nyt lakia muuttamalla säätää ja sillä suojata, ettei lakia lopulta enää edes ole, eikä sitä tarvittaisi…

…joka tarkoittaa, että tavoittemme luopua kaikista rajoitteista, kaikista laeista ja asetuksista, kannatamme vapaata-anarkiaa, jotta jokaisella on oikeus olla, tehdä ja ajatella mitä tahtoo.

Joka puolestaan tarkoittaa sitä, että vastustamme kaikenlaista rajoittamista, etenkin konservatiivisia arvoja, jotka asettavat arvoja, lakeja, komiteoita ja rajoituksia.

Joka puolestaan tarkoittaa sitä, että estetään niitä asioita, joita vihreä ajattelu ei hyväksy, joka on oman aatemaaliman kieltävän, kontrolloimisen ensimmäinen vastakkainasettelu itsensä kanssa.

No joka tapauksessa, vapaamielisyyden hyväksyminen, rikkoo jokaisen lain olemassaolon, joten kaikki on siis sallittua anarkismin nimissä, kuten varkaus, raiskaus, murhat jne. kaikki. Se on laittomuus!

Lisäksi anarkismin vapauttaminen vapauttaa maan lainvalvonnan, oikeusperiaatteet ja kaiken luomamme infrastruktuurin olemassaolosta. Se luo anarkismin kautta pohjan klaaniutumiseen ja jengiytymiseen, koska kukaan ei enää valvo oikeuden toteutumista. Näin kävi mm. Somaliassa ja monessa muussa Afrikan kehitysmaassa.

Anarkismin lopputulos on ankara vahvimman oikeudella määräytyvä diktatuurien sekamelska, joka on alueellisten yhteenottojen jälkeen vallatuiden alueiden mielivaltainen hallinta, jotka sitten klaanipäälliköt lopulta johtavat ankaralla kädellä. Lopulta anarkistit ovatkin itse juuri ne, joita tullaan maailmasta ensimmäisenä hävittämään ihan luonnostaan.

Tämä on Viherän vapaan ajattelun lopputulos, täysi kaaos ja anarkismin oma luomus ja itsemurha!

Mikäli ei ole perustuslakia, Jumalan säätämää perusarvomaailmaa, niin elämälle ei ole pohjaa.

Meille Kristityille perustuslakimme on Jumalan Moosekselle antamat 10 käskyä. Tämän jälkeen tulee Mooseksen säätämät muut lait jotka muodostavat raamatullisen pohjan, jonka mukaan Suomen laki on aikoinaan tehty ja siitä ollaan asteittain luovuttu… luovuttu ja taas luovuttu, kunnes tämä aate, joka nyt on valloillaan, se tahtoo romuttaa sen kokonaan.

Siksi Herran Jeesuksen on puututtava tähän kehitykseen NYT, eikä myöhemmin. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.9.2020
 

Kaksi tuoretta sanomaa

Sanoma 1

KONEKÄÄNNÖSTÄ: Puhalla trumpettia, kun elonkorjuun aika on tullut. Koko Babylon on puimatto. Korjuulaitteet ovat valmiita, kesä on päättynyt. Niitä kylvät. Enkelini ovat valmiita, heillä on sirppi kädessä. Kaikki kuulevat käskyn. Maa tärisee, kun ääneni jyrisee. Salama välähtää maapallon toisesta päästä. Kuu muuttuu vereksi, taivas tuleksi. Minä vuodatan tuomioni katumattomille, ylpeille ja ylpeille. Pahat miehet vapisevat. Sadonkorjuu on suuri, työläisiä on vähän. Kerään omat itselleni. Kun näet nämä asiat, tiedät olevani Herra. Tee parannus, tulen!

Sanoma 2

VALMISTAUTU NOUSUUN

Näin Jeesuksen seisovan kotonani, kaksi enkeliä vierellään.
Tulin Hänen luokseen ja sanoin: ”Herra, en ole kelvollinen, mutta sinä olet kelvollinen.”
Hän sanoi: ”Oletko valmis lähtemään?”
”Kyllä, Herra, olen valmis!”
Hän sanoi: ”Valmistaudu nousuun.”
”Tänäänkö Herra?”
”Enkö sanonut, kiirehdi valmistautumistasi Minun Saapumiseeni?”
”Herra, en ole huolissani itsestäni. Olen vain huolissani kaikista sieluista, jotka eivät ole valmiita tapaamaan sinua. Entä he?”
”Niin kuin sanoin sinulle (teille), Rakkaani, se, joka on vanhurskas, olkoon vanhurskas, ja joka pyhä, olkoon pyhä. Mutta epäuskoisilla ja rienaavilla on oma osuutensa Tulijärvessä, joka on toinen kuolema.”
”Herra, mitä voin tehdä? Pyydän, käytä minua.”
”Valmistaudu nousuun, Rakkaani. Onko sinulla viimeisiä sanoja pelastumattomille perheenjäsenillesi?”
”Kyllä, Herra. Rukoilen heidän puolestaan, että heidät pysyisivät uskollisina kuolemaan asti sen jälkeen, kun olemme nousseet, eivätkä ottaisi pedon merkkiä, joka on ID-siru / tatuointi tai koronavirukseen sidottu rokote.”
”Olen kuullut sinun rukouksesi ja nähnyt kyyneleesi, Tyttäreni. Ne, jotka ovat Minun kanssani, ovat kutsutut ja valitut ja uskolliset. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.”

TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.8.2020
 

Neljätoista vuotta

Kirjoitin pelastussanoman osapuilleen tasan 14 vuotta sitten ja julkaisin sen netissä. Sen jälkeen alkoi tapahtua outoja…

Pian tasan 14 vuotta sitten 1. päivä syyskuuta 2006 pääsin hullujenhuoneelta vapauteen, oltuani siellä kolme päivää koska olin julkistanut pelastussanoman ensimmäisen version nettiin. Tuon kirjoituksen vuoksi siis jouduin vastentahtoiseen mielentilan tutkimukseen suljetulle osastolle. Marssin kuitenkin sieltä kolmantena päivänä ulos ja menin tyhjään kotiini, jossa kysyin itku silmässä Herralta, että mitä nyt, milloin sinä tulet. Herra vastasi, meillä on tehtävää vielä ja oli sen jälkeen hiljaa.

Minä mietin tietenkin, että ehkä pari päivää tai viikkoa, enkä ikinä olisi voinut kuvitella, että vuosia, saatikka neljätoista vuotta tämän tapahtuman jälkeen kirjoittelen tätä tekstiä.

Sanat kuuluivat siis, meillä on työtä vielä ja koin olevani kuin Jaakob, joka oli petturi ja joutui neljäksitoista vuodeksi enollensa töihin, kunnes sai viimein kaipaamansa vaimon.

Tällä- ja ensiviikolla täyttyy nuo ajat ja neljätoista vuotta niistä tapahtumista tulee täyteen. Saako Jaakob uuden nimen ja pääseekö hän vapauteen 1.9. oltuaan sen 14 vuotta Jumalan palveluksessa?

Markku veli mailas tänään vahvistuksia:

Tässä viestissä puhutaan, että viikko jäljellä Jumalan miekkaan, jotain siis odotetaan tapahtuvan viikon päästä:

Tuo sanoma myös tekstimuodossa täällä:https://444prophecynews.com/sword-of-the-lord-byron-searle/

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |