Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
23.6.2017
 

Yksi odottamisen arvoinen päivä Markulta

Markku mailaa:

Ulkolaisella palstalla puhuttiin kuinka nyt oli 70. helluntai Israelin perustamisesta asti. Luku 70. viittaa Danielin vuosiviikkoihin. Sieltä löytyi yksi mielenkiintoinen kohta PERSIAN ENKELIRUHTINAS seisoo estämässä asioiden etenemistä 21. päivää.
Daniel 10
13 Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö.
14 Ja minä tulin opettamaan sinulle, mitä on tapahtuva sinun kansallesi päivien lopulla; sillä vielä tämäkin näky koskee niitä päiviä.”
5.6 + 21 pv = 26.6
Mä uskon hyvin loogisella tavalla että koska tempauksia täytyy olla 2 kappaletta, että on myös kaksi profetiaa molemmille erikseen. Siksi näiden tempauksien ero on hämärä ja vaikea ymmärtää. Toinen kertoo varkaasta, joka tulee ilman kelloja ja toinen tulee kello kaulassa. Näissä on iso ero!
Niinpä, näiden täytyy olla kaksi eri tapahtumaa, kuten olen sen selittänyt moneen kertaan.
 

Takaisin etusivulle

 
 
15.6.2017
 

Omer on taipuva mutta onko Laulujen laulu?

Kun ylösottoa ei tunnu tapahtuvan omerina, eikä se tunnu tapahtuvan vielä sen vanhan kaavan, 10 päivän jälkeenkään, niin aina syntyy mietintä siitä että onko omer 3. Mooses 23:15-17 taipuvainen irtoamaan aikajänteestä? Mutta vielä hurjempaa on ymmrtää se että Laulujen laulu 2:10-13 olisi taipuvainen menemään syvemmälle kesään kuin se antaa ymmärtää.

Laulujen laulu sanoo varsin selkeästi että talvi on väistynyt, mennyt menojaan, kesä on tullut, nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Eikö?

Tämä on erittäin selvää tarinaa… vai…? Onko sittenkään?

Kesä on tullut… nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Ei se kuitenkaan määrää mitään tarkkaa aikaa, muuta kuin ettei ennen kesää. Omer puolestaan antaa ymmärtää jopa sen että ensin lasketaan 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä, vai mitä? Ja sitten lasketaan 50 päivää. No sehän tarkoittaa 99 päivää omerin lähtölaskennasta.

Sitten siellä on vielä häiritsemässä pakanakansojen pääsiäinen, joka on kuukauden päästä oikeasta ja se onkin jännä koska me olemme ns. pakanoita.

Nyt ei tästä päivästä lähtien taaskaan tarvitse ihmetellä muuta kuin maailman menoa ja katsoa nyt ensimmäisenä että mikä oli se 99. päivä?

No se on 23.7.2017 sitten!

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
11.6.2017
 

Tänään on siis ”kuudes hetki” omerista laskien

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Tänään voisi olettaa jonkin konkreettisen asian alkavan ”pimetä” …siis yli koko kaiken maan.

Tänä aamuna saatu sanoma:

http://pub3.bravenet.com/forum/static/show.php?usernum=202302667&frmid=9402&msgid=898212&cmd=show

Ylläolevassa keskustelulinkissä, joku kirjoittaa…

-wow veli!!! Herra antoi minulle periaatteessa saman asian!!! Kun ruloilin hartaasti hengessä…jonkin ajan päästä kuulin…”KUUNTELE MINUA” ”RAKASTAN KAIKKI MINUN LUOTUJA” ”MUTTA LIIKA ON LIIKAA” ”EMME ODOTA ENÄÄ”…tämä tapahtui eilen.Ja jälleen uudestaan tänä aamuna kuulin…”Kuuntele minua…KUUNTELE MINUA…KUUNTELE MINUA!!!” (se voimistu joka kerralla kun Hän sanoi sen viimeisellä kerralla se oli voimakas. Sitten Hän sanoi…”Aika on loppunut”…AIKA ON LOPPUNUT!!!!! Nyt tämä viimeinen osa oli minulle koska olin kysynyt toistuvasti, että olenko täällä syntymäpäiväni aikaan vai olenko siellä (ylhäällä) Hänen kanssaan. Minun syntymäpäiväni on kesäkuun 15. päivä.

Joten tässä viimeisessä osassa Hän sanoi….”Sinun tulee olla kanssani syntymäpäivänäsi” ”Sinun TULEE OLLA kanssani syntymäpäivänäsi”

Tässä tulee mieleeni alempana kirjoittamani pitkä todistus profetiasarjasta joista kaksi asiaa on enää toteutumassa. Michael Schumacherin esilletuleminen viestisanoman muodossa ja toinen on ”myöhästyneet syntymäpäiväni” (minun oli 15.5.) jossa yhtäkkiä olenkin häissä kauniilla maatilalla jossa on kokoontunut ihmisiä enemmän kuin kukaan saattaa laskea. Siellä alkaa jättimäiset häät.

Tämä suuret ”syntymäpäiväkutsut” joista muodostuukin häät, on se joka minua kiinnitti aamuisessa sanomassa huomion, eikä vähimpänä se että tämä tapahtuu juurikin 15.6. joka on tasan 10 päivää omerista.

Ja mikä huvittavinta näissä on se että näitä profetaalisia viestejä saadaan samassa hengessä ympäri maailmaa ja samat elementit, samat päivämäärät ja tavat tuoda esille jne. jossa kaikessa näkee Jumalan Hengen voiman.

TULE HERRA JEESUS!

Markku mailaa klo 15:00

Joku mainitsi ulkolaisella palstalla, että meteorien määrä on nyt kasvanut,tarkistin asian meteorien havainto sivulta. Aikaisemman havaintoni mukaan noita on normaalisti noin 70 kpl tunnissa, nyt näyttäisi olevan noin 150, on siis tuplasti nyt. Kasvaako ilmiö ensi viikkoa kohti?
TÄMÄ ON TÄRKEÄ HUOMIO! Nimittäin se hetki lähestyy mistä puhutaan sekä ilmestyskirjassa, milloin kaikki pelkäävät, ylimykset ja kaikki. Tulee maailman suurin maanjäristys sekä meteoriittisade. Nämä yhdessä ovat kammottava yhdistelmä, jota edeltää morsiamen ylösotto.
 

Takaisin etusivulle

 
 
7.6.2017
 

VAALTAKUNNALLINEN JULISTUS SHOFARILLA; JEESUS TULEE

12.6.2017. klo. 21.00.
PELASTUSSANOMA SHOFAR TEMPAUS

12 min. shofar musiikkia!!! : https://www.youtube.com/watch?v=EjU7XW5zpRc
VAALTAKUNNALLINEN JULISTUS SHOFARILLA; JEESUS TULEE, 12min.

12 min. /nro.12 = KAKSITOISTA (12). Hepr. שנים עשר (shnaim asar,

mask), שתים עשרה (shtaim esre, fem.). Luku 12 on

Jumalallisen hallinnon ja hallinnon täydellisyyden luku.

Se on seitsemän ohella ollut arvostetuin luku
ammoisista ajoista, ”ikuisen täydellisyyden luku”.
Nämä kaksi täydellisyyden lukua ovat kytkeytyneet
matemaattisestikin toisiinsa, sillä ne saadaan samoilla
luvuilla: 3 + 4 = 7 ja 3 x 4 = 12. Kaksitoista on jaollinen
kymmenjärjestelmän tärkeillä luvuilla kaksi, kolme,
neljä ja kuusi ja se on kuudes jaollinen luku. Se on
ensimmäinen ”yltäkylläinen” luku, ”ylitäydellinen”,
kun sen jakajat lasketaan yhteen (2 + 3 + 4 + 6)
saadaan sitä suurempi luku eli 15.

KAIKKI Jeesukseen uskovat mukaan! Kuuntele tuo Shofar video, missä sillä hetkellä oletkin täällä Suomen maassa, ulkona tai sisällä!
Otetaan Herramme vastaan Pasuunoiden soidessa, Julistetaan Hänen saapumistaan, niin että henkivallatkin sen joutuu kuulemaan!
Lähetä tätä viestiä eteenpäin!

Tässä suora linkki Pelastussanoma lähde:
viewtopic.php?f=17&t=875&start=20#p14608

 

Takaisin etusivulle

 
 
6.6.2017
 

Kuudennesta hetkestä yhdeksänteen pimeys

Tuli tässä mieleen että koko pelastussanoma alkoi Matteus 27:45-46

Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Nyt kun meillä on käsillä kymmenen ahdistuksen päivää, jotka kerrotaan ilmestyskirjan toisessa luvussa, niin me voimme muuttaa tämän Matteuksen sanoman näille päville. Eli kuudes hetki olisi 5. päivä +6 päivää = 11.6.

No 11. päivä olisi se hetki josta alkaisi tuon lauseen ”alkaen tuli pimeys….” elikkä ensi sunnuntaista alkaen pitäisi odottaa maailman kääntyvän ympärinsä ja joka puolella alkaisi tulla ”öljynkysyjiä” aina hamaan yhdeksänteen hetkeen saakka, elikkä loppuun tuon yhdeksännen. Se olisi 14.6. jonka vaiheilla…. eli kun jatketaan tätä Matteus 27:45-46 tulkintaa, niin siellä lukee että:

Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: ”Eeli, Eeli, lama sabaktani?” Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Siinä lukee selkeästi että ”jonka vaiheilla… Jeesus kuvastaa kristikuntaa, joka on hakattu siihen kantamaan ristiä joka taas on nuijittu tukevasti maahan. Kuvastaa koko jäännöskristikuntaa, jossa koko pakanakansojen täysi luku täyttyy aikanaan kun he pelastautuvat ahdistuksen kautta, ikäänkuin tulen läpi ja tulevat sitten sinne ilmestyskirjan 7. luvun mukaan.

Jonka vaiheilla on morsiamen ylösotto!

Mutta morsian on mennyt jo siinä kohtaa kun ”Jeesus huutaa ristillä… eeli eeli…”

Ensi sunnuntai olisi siis jonkinlainen merkkipaalu myös pimeyden voimien esiintulolle.

Vaikuttaisi että loput profetiat joita tuossa edellä alempana kaipailin, ne alkaisi toteutua. Kesä ja helle pitäisi todellakin alkaa ja sitten se venäjän laivasto saapuu Istanbuliin ja idän uhka konkretisoituu. Siinä kolme raskasta asiaa joka alkaa pimeyden laskettua 11.6. vaiheilla.

Silloin pistäkää hääpuku/juhlapuku päälle älkääkä ottako sitä pois.

Asioita on toteutumatta ja ne ovat kuitenkin profetioita vaikka ihmisten saamia, joten ne pitää punnita ja omasta mielestäni ne on ainakin minut vakuuttanut

 

Takaisin etusivulle

 
 
5.6.2017
 

Omerin laskennan päättyessä seuraavaa

Nyt koko herännäiskristillinen maailma pidättää henkeään, eikä ole ollenkaan mikään ihme, sillä Omerin laskenta on päättynyt 4.6. klo 18:00 ja nyt alkaa ne hetket joka 24:00 jälkeen 6-8 tunnin päässä viimeistään täyttyy, aamulla klo 6:00-8:00 jälkeen. Silloin ei ole enää tämän laskennan ja maapallon aikavyöhykkeiden keskinäisen laskennan kanssa mitään ristiriitaa. Jokainen aikavyöhyke on saavutanut määräajan. Aika on täyttynyt… siis aamun klo 6:00 jälkeen. Mutta koska Olav Rodgen profetia Norjasta vuonna 1952 kertoo että joku rouva Andersen kuuntelee aamulla klo 9:00 lastentuntia.

Markku veljemme löysi huomenaamun kyseisen radio-ohjelmankin, joka nimenomaan alkaa aamulla klo 6:00 ja päättyy 9:30

https://radio.nrk.no/serie/god-morgen/MSSU01011117/05-06-2017

Tuossa Olav Rodgen näyssä on maanantaiaamu klo 9:00 ja muutaman minuutin jälkeen radio-ohjelma keskeytettiin suur-uutisen tultua ilmi. Kadonneista alkoi tulvia tietoa joka maasta ja joka ilmansuunnasta.

Norjassa kello on aamulla siis 9:00 ja meillä se on siis 10:00 ja profetia on siis annettu ja Aamos 3:7 astuu voimaan. Jumala ei tee mitään, ei siis yhtään mitään ellei ensin kerro siitä palvelijoilleen profeetoille ja näin tämäkin klisee, siitä päivästä, josta ei tiedä kuin yksin Isä saa sen ansaitseman huomion ja arvon lukea se Matteus 24:35-36 jakeet ihan uusin silmin, mistä päivästä olikaan kyse tuossa lauseessa, johon niin moni aina vaan tuntuu kompastuvan.

Noh, mutta huomiselle näen myös ongelmia! Ristiriitaisia seikkoja jotka ovat kyllä profetoitu mutteivät näyttäisi pitävän paikkansa, tai minä tulkitsen ne väärin. Jälkimmäinen on aina parempi vaihtoehto, koska en koksaan halua tuomita profetiaa.

Niilo Ylivainion viljapelto näky ei ihan nyt natsaa, koska idässä ei näy mitään suurensuuria pilvilonkoja. Se minua huolestuttaa… samoin kuin ettei öljyn kysyjiä ilmaantunut.

Samoin Vilna Goan profetia Venäjän saapumisesta Istanbuliin, sekään ei ole toteutunut. Eikä samoin profetia helteisestä säästä!

Mutta silti ainoa olennaiset profetiat ovat Raamatun profetiat:

Laulujen laulu 2:10-13 kesä tullut keskelle talvea ja Daavidin poika kutsuu morsiantaan sanoin ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”. Huom! Tuota samaa nouse ja tule käytetään Johanneksen ilmestyksessä nimenomaan ylösottojen kohdalla. Nouse tänne ja minä näytän sekä säkkipukuisten todistajien nousu ylös samalla tavalla. Kesä siis ei saa tämän mukaan valua kovin pitkälle, vaikka menisikin jonkin matkaa ohi omerin!

Omerihan määrittyy taas 3. Mooses 23. luvun viljankorjuun ja siihen liittyvien rituaalien toimittamisajoista ja tärkeä on myös huomioida että sekään ei rajoita välttämättä tarkasti hetkeen ja päivään, vaan sen päättymisen jälkeen tuodaan tämä uhri. Missään ei kerrota kuinka pian mutta on selvää että aika pian se on tuotava.

Tämä sama ongelma meillä on ollut joka vuosi ja joka vuosi ollaan pureskeltu näitä samoja argumentteja. Rukoilen ja rukoilen edelleen että nyt pääsemme vihdoin Rakkaan Jeesuksemme kohtaamiseen pilvissä, kuten sanassa luvataan.

Aamulla siis jännitämme ja ihmettelemme kuinka käy!

 

Lisätty aamulla klo 10:44

Ulkolainen kommentti (konekäännös):
mutta Daniel 9:25 ennustaa, ei juuri sinä päivänä, vaan kyseisenä vuonna. Milloin Israel antoi asetuksen palauttaa ja rakentaa? Israel oli voittanut Kuuden päivän sodan 5.-10. Kesäkuuta 1967, mutta asetusta ei hyväksytty 28.6.1967 saakka. Ihmiset unohtaa tämän ennennäkemättömän informaation! Https: //www.arij.org/atlas40/ Chapter1.5.html Joten jos lisäämme 49 Gregorian vuotta (17.885 päivää) tästä asetuksesta, meillä on rapture-ikkuna 15. kesäkuuta 2016 ja se jatkuu 15. kesäkuuta 2017 saakka.
Jarmo jatkaa: No tässä tulee näköjään se sama 10 ohimenopäivää, kuten joka vuosi ollaan kärvistelty. Eikä se ole liikaa käsittää Laulujen laulu 2:10-13 vieläkään millään lailla ylimittaiseksi. kesä on juuri tullut ja nyt katsomme mitä tapahtuu. Kymmenen päivää aikaa profetioiden täyttymiselle, ahdistus on alkanut.
 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
28.5.2017
 

Tässä yksi lopuanajan merkki mitä olen odottanut

Tämän pitää tapahtua koska Venäjä on jossain vaiheessa Saksan kanssa yhteistyössä Israelia vastaan. Minulla on sellainen käsitys että Saksa jää Naton ja venäjän konfliktissa sivustakatsojaksi hetkeksi aikaa.

Ensin pitää tapahtua ns. hädän hetki, jolloin tapahtuu maailman suurin koskaan, yli 10 magnitudin maanjäristys, jota seuraa tietysti jättitsunamit ja muut. Samaan syssyyn saapuu meteoriittisade, joka pelottaa vielä enemmän maan asukkeja. Silloin kaikki maailman ylimykstekin pelkäävät.

Suomikin miehitetään tässä vaiheessa….

Tämän jälkeen maan neljälle kulmalle asettuu enkelit pitämään kiinni hävityksen tuulia ja alkaa häävieraiden merkitseminen. Sitä herästystä kestää sen nelisen vuotta ja ensimmäinen vuosi on valtava menestys. Pian kristinusko kielletään kaikkialla ja alkaa ahtaat ajat. Seurakunta pakenee maan alle odottamaan poispääsyä.

Kun sitten viimein Lähi-idän rauha rikotaan Egyptistä alkaen ja Jordanjoen alajuoksulle leirinsä rakentanut sotapäällikkö hyökkää Israeliin Juudean kautta, niin silloin se puolustautuu ydinasein, jolla tuhotaan mm. Damaskos maailman kartalta ja luultavasti muutama muukin naapurimaa. Kymmeniä miljoonia kuolee yhdessä hetkessä.

Tässä vaiheessa Saksa alkaa Naton kanssa tapellessa jo näivettyneen Venäjän kumppaniksi Israelia vastaan ja molemmat tuhoutuvat Israelin sotavoimien edessä. Tällöin Venäjä hakee Suomestakin pois miehityksen ja kaikki sen asevoimat valjastetaan Israelia vastaan.

Vasta aivan lopussa Idästä nousee suurempi armeija ja alkaa ns. toivottomat Armageddonin ajat kun Israelista hävitetään kaksi kolmannesta, jota seuraa se että Israelin jäännös huutaa Herran nimeen tulevaa ja Jeesus saapuu heti kun näin tapahtuu.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |