Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 

Takaisin etusivulle

 
 
4.12.2017
 

Kokoontumisemme Hänen tykönsä

Ajatteles jos yhtäkkiä vieressäsi seisoisi enkeli joka kietoo kätesi sinun ympärillesi ja sanoisi, ”rauhaa ystäväni, nyt lähdetään kotiin”. Sitten tuntisit kun muuttuisit hetkessä tuleksi ja kaikki maallinen kipu katoaa, vaivat häviää kuin tuuleen ja mielesi muuttuisi valoisaksi ja onnelliseksi. Maailma ympärilläsi häviäisi, huolesi katoaisivat kauas taakse ja yhtäkkiä olisit ikuisuudessa, pois ajasta ja paikasta. Jeesuksen luona!

Siellä saavumme paikkaan jossa näet kaikki kuolleet sukulaisesi ja ystäväsi, muiden lukemattomien sielujen kanssa yhdessä suuressa Rakkaudellisessa olomuodossa jossa olemme kaikki yhtä. Siellä on niin Paavali, Pietari kuin Johanneskin, niin siellä on myös Mooses kuin Abrahamkin ja siellä lopulta on myös Adam ja Eeva joukon taaimpana. Se on Jumalan ihme ja Karitsan häät!

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin etusivulle

 
 
1.12.2017
 

Syntinen anteeksisaanut VS synnitön anteeksisaanut

Tänään törmäsin omien ajatusteni ja ulkopuolisten ärsykkeiden kautta jälleen tähän kahteen vanhaan tapaan kokea armo.

Ensimmäinen kokee olevansa syntisenä armahdettu ja kaikin keinoin taistelee syntiä vastaan, jopa verinaarmuja ottaen, kokee ja uskoo olevansa synnitön.

Toinen taas kokee joka päivä syntisyydessä syyllisyyttä, kilvoittelee myöskin yhtälailla kaikin voimin mutta tietää olevansa voimaton lankeemusten edessä totuuden polttavaa valoa vasten. Mutta yhtä kaikki tietää olevansa armossa kuitenkin puhdas, ei veritahraa, eikä likatahraa.

Miksi näin?

Molemmat kokevat olevansa synnittömiä ja vain teoissa näyttäisi olevan kummankin punnitusmittari, vaan ei olekaan. He molemmat ajattelevat eri näkökulmista. Ensimmäinen luulee kykenevänsä elämään synnitöntä elämää ja toinen taas tietää ettei kykenisi siihen niin täydellisesti kuin Jumalan kaikki valaiseva totuus vaatisi. Jälkimmäinen siis tuntee Jumalan paremmin! Siitä on kyse ja se juuri tekee toisen synneistä monikertaisen.

Tehdäänpä esimerkki: Me kaksi himoamme toisen puolisoa, hän salaa ja minä teen sen avoimesti ja kerron ja tuskailen, että voi miksi minä sitä himoankaan, en haluaisi mutta kuitenkin teen niin. Hän puolestaan kiistää että hän tekee niin ja siksi tekee vielä toisen synnin ja kolmannen, valehtelee itselleen ja Jumalalle.

Ainoa ero tässä oli se että me emme tehneet sitä fyysisesti, emmekä me vieneet lähimmäisemme puolisoa, vaan vain ajatuksessa teimme sen.

Jeesus sanoi: Te olette kuulleet sanotuksi: ’Älä tee huorin’. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa. (Matteus 5:27-28)

Sama siis pätee mihin rikokseen muuhun tahansa. Ajatuksissa olemme kaikki jo tappaneet monet lähimmäisemme, joten me olemme kaikki jo valmiiksi murhaajia. Eikä siinä kaikki, vaan pelkkä väkivallanteko ajatuksissa on jo tappamisen siemen, eli ei yhtään sen parempi kuin kokonainen harkittu murha, SILLOIN KUN MITTAAMME JUMALAN POLTTAVAN VALAISEVALLA MITTAPUULLA. Siinä mittapuussa ei ole harmaasävyjä, vai luuletteko että pelkän hedelmän syöminen olisi ollut niin rankka synti, että siitä piti koko ihmiskunnan kärsiä. KYLLÄ OLI, Jumalan silmissä koska Jumalan silmissä synnin mittapuussa ei ole harmaasävyjä.

Toisin sanoen! Toinen on rehellisesti syntinen ja nöyrä sen edessä. Hän katsoo Mooseksen sauvaan, jossa on tuo käärme, joka symboloi meidän syntiä ja se sauva, ristiä jossa käärme on sidottuna. Meidän tulee siis nähdä syntimme, eikä katsella jalkoihimme, missä ne käärmeet vilistää. Jalkoihin katsominen tarkoittaa sitä että tarkkaamme vain tekojamme ja varomme ettemme syntiä tekisi ja meiltä jää huomaamatta kuinka syntisiä me jo valmiiksi olemme. Sitten me lähdemme valehtelemaan itsellemme ja Jumalalle lisää koska elämämme perustuu vakuutteluun synnittömyydestämme.

Jeesus osti meidät kalliilla verellä vapaiksi synnistä, kilvoittelemaan syntiä vastaan muttei Jeesus tullut tänne hurskaita varten, vaan syntisiä. Niin kauan kun me kykenemme katsomaan ja näkemään käärmeen oman syntimme ristipuussa, niin kauan Jeesus armahtaa meitä. Hän tietää ettemme kykene!

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.11.2017
 

Lääkärissäkäynti tänään:

Kävin tänään työterveystutkimuksessa ja kerroin masennuksestani ja sen taustoista. Kohtasin erittäin erikoisen episodin, jollaista en ole koskaan kuullut kenenkään joutuneen kokemaan. Miksi? En tiedä… Herra yksin tietää!

Menin siis muina miehinä työterveystutkimuksiin Kelan pyynnöstä koska olen pitkään ollut työttömänä ja nyt Rukalla olen ollut työkokeilussa.

Ensin selvitettiin fyysinen työterveyteni ja täytin lapun jossa käsiteltiin sitten laajemmin omia tuntemuksia omasta työterveydestä. Sen tehtyäni sain vanhentuneen jäykkäkouristusrokotteen tilalle uuden ja sitten mitattiin verenpaine, joka oli ihan kauhean korkea eikä mulla ole lääkitystäkään siihen ollu.

No sitten hän kyseli niitä ja näitä ja aloin kertoa yksityiskohtaisemmin suruistani ja masennuksista, ahdistuneisuudestani ja siitä kuin kukaan ei ymmärrä kuinka minua sattuu koska olen niin iso ja vahva ja henkisesti  (näennäisesti) vahva. Moni näkee minut vahvana mutta kuinka harva tajuaa kuinka herkkä olen sydämestäni, sitä ne ei näe.

Sitten näin ihmeen… tämä työterveydenhoitaja puhkesi kyyneliin kesken kaiken. Hän näki minussa oman tyttärensä kuulemma joka kärsii eikä kukaan ymmärrä.

Sanoin tälle että olen otettu ja olen iloinen kun osaat purkautua itsekin vaikka minähän tässä potilas olen. Sitten hän purskahti uudelleen itkuun kun hän ymmärsi että ymmärsin.

Tässä sitä sitten oltiin kyynelsilmäisen terveydenhoitajan kanssa istumassa ja hän tilitti omiakin murheitaan minulle, ventovieraalle potilaallensa.

Uskon että Jumalalla on nyt suunnitelmaa ja pyydän että rukoilette tämän terveydenhoitajan puolesta, koska hän oli kosketettu ja hänellä oli hyvä sydän joka tajusi selkeästi myös maallisen julmuuden ja sydämettömyyden.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
12.11.2017
 

Hyvää Isänpäivää!

Valtiomme kehittynyt ”nais/tasa-arvovalta” ei tykkää miehistä ja miehisyydestä koska se viittaa luojaamme. Isänpäivää ollaan kovaa poistamassa jotta emme tarvitsisi muistaa luojamme olemassaoloa.

Maailma ei halua muistaa luomistyötä, vaan se haluaa tuoda luomistyöhön sattumankauppaa ja siirtää siihen elementtejä Raamatun kertomuksen ohi. Mutta silloin tällöin usein käy niin että nuo ”siirrännäiset” alkavatkin taistella totuuden puolesta ja aiheuttavat umpikujan ateistisille tahoille, jotka kieltävät luomistyötä. Yksi keskeisimmistä heidän Raamatun siteerauksista joista atesmi rääpii riekaleiksi on se, että kun Kain tappoi Abelin ja lähti dallaan metsää kohti, niin mistä tämä yhtäkkiä löysi vaimon? Ja että koko suku oli silloin sukurutsauksessa keskenään, joka tänään sotii mielemme sisimmässä sitä vastaan ettei sellainen voinut olla Jumalan mielen mukaista.

Kaikkina maailman aikoina on ollut erilaisia arvomaailmoja, oikeuden käsityksiä ja nyt me elämme sitä oikeudenkäsitysmaailmaa jossa me itse oletamme kaikkien aina eläneen. Kuitenkaan asia ei koskaan ole ollut niin, vaan kun katselette esimerkiksi vanhoja filmejä vaikka 100 vuoden takaa, niin huomaatte kuinka arvokkuus ja koreus ovat olleet arvossa ja nykyään se otetaan turhamaisuutena ja pröystäilynä. Silloin jos jollain oli hienot vaatteet, häntä kunnioitettiin koska tämä oli ilmeisimmin ansainnut ne taidoillaan ja paremmuudellaan.

Jumala sääti vasta Abrahamin kuoltua sukurutsaussäädöksen ihmismieliin jolloin se tuli myöhemmin Mooseksen lakiin. Siihen saakka ihmisen DNA:ssa ei ollut vielä niin paljon virheitä jotka kopioituisivat sisarusten kautta lapsiin. Nythän DNA on jo niin romua tavaraa että vammaisia syntyy kiihtyvällä vauhdilla ja koko ihmisrotu olisi kuolemassa pois rapistuvan DNA:n vuoksi. Nykyään ei tarvitse olla mitään sukua kun molemmista löytyy milloin mihinkin syntymä vammaan tai tautiin liittyvät riskit jo DNA tasolla ja näitä vammaisia ja muotopuolia syntyy yhä enemmän ja enemmän, puhumattakaan allergioista ja muista ADHD ilmiöistä joita sairastetaan kiihtyvällä tavalla.

Palataanpa kuitenkin Adamin ja Eevan aikaan kun Kain lähti ja miten hän löysi itselleen vaimon. No heti aluksi täytyy muistaa että ihmiset elivät tuolloin pitkään, jopa yli 900-vuotiaiksi, joten kyllä heillä oli aikaa olla yksinkin.

Ilta-Sanomat kirjoitti tänään isänpäiväjutun. Liitteenä ote:

Pudasjärvisellä Pekka Lehdolla on vaimonsa Maija-Liisankanssa yhteensä 8 lasta, 53 lastenlasta ja 14 lastenlastenlasta. Kun mukaan lasketaan vielä lasten ja joidenkin lastenlasten puolisot sekä Pekka ja Maija-Liisa, luku ei jää kauas komppanian vaatimasta sadasta.

Pekka on siis vasta 77-vuotias kun hänellä on jo 53 jälkeläistä joista kasvaa sukukypsiä ihmisiä jo alle 15 vuodessa, jotka lähtevät kuka minnekin ja löytävät sieltä jos kenetkin kukin löytää. Lapsia tulee ja kohta kukaan ei tiedä kuka oli kenenkin. Näin Kain löysi itselleen ehkä jo alle 50 vuodessa vaimon joka saattoi olla niin että hän oli itse joku isosetä tälle vaimolleen ja niin syntyi Kainille lapsia. Aivan simppeliä, eikä tarvitse ateistien ketkutuksia, mistä löytyi tuo ihmevaimo metsästä.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
1.11.2017
 

Nyt alkaa olla kaikki tämän vuoden erityispäivämäärät menneet

Alkaa olla aika suunnata katseet ensi keväälle ja erityisesti vielä katsoa tuo mielenkiintoinen tammikuun alkupäivät 5-6. päivät josko ne Lähi-Idässä saisi aikaan jotain sopimusta. Lopuanajan vihjeet ovat varsin yksinkertaisia, eikä niissä kannata lähteä oman pään mukaan kikkailemaan.

Raamatun mukainen lopunajan rauha koostuu selkeistä vihjeistä, elikkä rauha rikotaan sen puolivälissä ja loppuosa siitä sen rikkoutumisen jälkeen on 1290 päivää. Niinpä siitä on helppo päätellä koko rauhansopimuksen olevan 7 vuotta. Joskin missään ei sanota että se on sopimus, vaan vain rauha on ja se rikotaan puolivälissä, joten siitä voi päätellä että sopimus täytyy olla sen pituudesta. Muuta sopimussisältöä ei ole, kuten rauhan osapuolia. Kyse voisi olla alueellisesta rauhasta, joka on Jumalan Israelin kansalle lupaaman alueen sisällä, elikkä siihen kuuluu siis kaikki Syyriasta alas Egyptiin ja taas koko, Jordania, ylhäällä Libanon ja sitten mysö koko Israelin alue. Levattialue siis!

Tuollahan on vuodesta 2014 alkaen riehunut ISIS järjestö, jota ilmestyskirjan neäntenä petona itse ainakin pidän, joka saa miekan haavan. Sillä on toki oltava myös lihallinen  johtajansa, ”laittomuuden ihminen” joka korottaa sitten siellä rauhan puolivälissä itsensä jumaluuteen saakka.

ISIS lyötiin jo melkein murskaksi ja nyt on aika alkaa vääntämään alueellista rauhaa mm. kapinallisten ja kurdien kesken, juhlien yhteisen vihollisen kukistamista ja voittoa siitä. Siihen on hyvä tehdä rauhaa koska kaikki ovat kyllästyneitä sotaan. Tämän rauhan pitäisi osua 5.1. 2018 aikoihin koska siitä 1290 päivää on Tisha be Av siellä 2021 kesällä joka on sunnuntai, eli Matteus 24:15-20 sanoo ettei tuo paon päivä voisi olla sapattina eikä talvella.

 

Takaisin etusivulle

 
 
29.10.2017
 

Henkimaailma syöttää ihmisten mielissä salakavalaa valhetta

Juttelin oman tyttäreni kanssa muista uskonnoista ja hän alkoi yhtäkkiä kertoa että koulussa opetettiin ymmärtämään että kaikki Hinduismi, Islam ja muut Buddhismit olisivat yhtä vanhoja ja vanhempia kuin Kristillinen uskomme tai juutalaisuus. Esimerkiksi juuri Islamista ollaan tehty iänikuinen uskonto joka on alkanut Abrahamista ja tämän orjan pojasta, Ismaelista. Tämä on täyttä pötyä ja kaiken huipuksi Islam on huijariuskonto ja ikään kuin portto, joka on nimenomaan saatanallinen vääristymä juutalaisuudesta.

Islamin kehittäjä Mohammedhan sai saatanan ilmestyksensä jossa tämä kertoo olevansa enkeli Gabriel ja kertoi ihmisen luomisestakin ”loogisen” selityksen. ”ihminen on tehty kuolleen verestä”. Hyvin kuvaavaa valhetta johon saatana vain kykenee halventaakseen ihmistä ja Jumalan luomistekoa.

Kaiken huipun lisäksi Abraham ja Ismael elivät 2000 vuotta ennen ajanlaskua ja Mohammed keinotteli Islamin uskontonsa vasta 2600 vuotta sen jälkeen. Islam on siis yksi nuorimmista uskonnoista maailmassa.

Henkimaailma syöttää ihmisiin halun vääristää totuutta!

 

Takaisin etusivulle

 
 
25.10.2017
 

Nopea katsaus ensi kevääseen

Mikäli Israel ja muukin Lähi-Itä tekee 7-vuotisen rauhansopimuksen 5-6.1. niin Matteus 24:15-20 luvun ja Daniel 12:10-12 mukaan siitä 1290 pv  on Tish’a B’Av su 18.07.2021 jolloin tuo rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus saapuu ja laittomuuden ihminen julistaa Jerusalemissa olevansa jumala. Tämä tapahtuma todistaisi varmuudella sen, että ensi keväänä omerin päätteeksi morsian katoaa. Mutta sitä ennen katsotaan tuo yhtälö vielä:

Maaliskuun 17. jos kevätohra on löytynyt, vaihtuu uusi kuu. Mikäli kevätohraa ei löydy Israelista ennen tuota 17. päivän jälkeistä uutta kuuta, niin laskelma siirtyy kuukaudella eteenpäin ja otetaan käyttöön Adar II, jota en usko käyvän, ellei talvesta tule poikkeuksellisen pitkä ja kylmä.

Maaliskuun viimeisillä päivillä alkaa virallinen pääsiäinen ja sen pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 1.4. aletaan laskea 7 viikkoa, 50. päivään saakka, joka on maananatai 21.5.2018 jolloin päättyy omerin laskenta.

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: ”Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |