Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.2.2020
 

Tänään 100 päivää omeriin

Omerin laskenta perustuu 3. Mooseksen 23. luvun jakeisin 15-17 joissa on aika selvä vertauskuva morsiamen hakemisesta, elävät ja kuolleet, kaksi kakkua ja kaikki happamena leivottu, elikkä synnistä leivottu. Tämän raamatunpaikan kun yhdistää Laulujen laulu 2:10-13 jakeisiin, niin siinä täyttyy tämä ajankohta, jolloin morsian nostetaan, ”nouse sinä kaunokaiseni ja tule”.

Morsian taas liittyy vahvalla tavalla vertauksiin kylkiluusta. Te olette mies ja vaimo, ette enää kaksi, vaan yksi liha. Miehestä sinä olet otettu! Meidät tullaan oksastamaan jaloon Israelin kansaan, siihen öljypuuhun Jeesuksessa Kristuksessa yljässämme, aviomiehemme sinä päivänä kun meidät vihitään karitsan häissä.

Ihmisellä on 12 kylkiluuparia, Israelin sukukuntien luku, samoin kuin opetuslasten luku. Taivaassa on 24 vanhinta. Heidän lukunsa on tuo täysi kylkiluiden määrä.

Näitä ajatuksia on hienoa pallotella mielessä, kuinka hienosti meidät on luotu ihan pelkästään näitä symboleja seuraamalla.

Sitten sama myös pahassa, elikkä Danielin näkemällä peto karhulla oli kolme kylkiluuta suussaan. Ne kuvastavat kirkkokuntia, siellä on morsiamia ja nämä kuvastavat morsiamia. Siksipä uskon, että EU on tuo karhu, joka syö paljon lihaa, siis siihen liittyy paljon kansoja. Samoin kuin se käännettiin toiselle kyljelle itään, kun se oli ensin haukannut koko länsi Euroopan itseensä. Noh, mutta nää on vain arveluita, vaikka paremmin tämä sopii kyllä EU:lle kuin Venäjälle, ellei se ala yhtäkkiä laajenemaan taas.

No joo, tässä tuli taas puhuttua useasta aiheesta. Hyvää kevään jatkoa ja Herra Jeesus olkoon kanssanne kaikkialla mihin menette ja mihin ryhdytte!

 

Takaisin etusivulle

 
 
20.2.2020
 

Miksi peto- Islam tulee saamaan vallan?

Meistä saattaa nyt tuntua hassulta ja mielettömältä, että Islam saisi kaiken vallan kaikissa kansoissa. Siksipä petoa haetaan maailman mahtimiehistä ja samasta syystä peto nouseekin pienistä ja vaatimattomista puitteista.

Sakasassa tapahtui terrori-isku maahanmuuttajia vastaan ja samoin on näitä tapahtunut muualla. Ihmisten sympatiat kääntyy Islamin uskon puolelle, eikä kukaan enää muista, millainen tyrannia mm. ISIS on.

Meille syntyy ylösoton jälkeen tyhjiö, jonka Islam tulee täyttämään. Kristityistä tehdään äärioikeistolaisia terroristeja ja islamistit niiden uhreja. Tästä lähtökohdasta lähdetään 7-vuotiseen ahdistuksen ja vihana aikaan. Se voi toki olla kahdeksankin vuotta mutta yhtä hyvin vain sen Trumpin neljä. Sikäli voihan ne jatkaa pian uudella sopimuksella, jos ”rauhanruhtinas” on tehnyt aloitteen. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, kuinka nopeasti PETO ILMESTYY PYHÄLLE PAIKALLE JA JULISTAA OLEVANSA JUMALA. Matteus 24:15-20, joten tuosta hetkestä lasketaan Dalielin ennustus 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen ja 1335 päivää tuhatvuotiskauden alkuun.

 

Takaisin etusivulle

 
 
18.2.2020
 

Kaksi miljoonaa, oli se luku

En haluaisi brassailla profetian saamisella, enkä silläkään, että sanoma jonka saan, se on totta. Ei ihmiselle ole hyväksi kunnia.

Mutta kirjoitin kuitenkin Suomi24 palstalle näin:

Uni tänä aamuna 4.2.2020: Näin heräämisen hetkellä hyvin lyhyen uninäyn. Siinä oli joku tummahko viiksekäs mies, joka päästi portista väkeä solkenaan, sitä oli valtavasti ja se lähti virtaamaan jalan eteenpäin. Sitten minulle annettiin luku 2 miljoonaa. En tiedä mihin liittyy, voi vaan arvella.

Nyt siitä on kulunut 2 viikkoa ja uninäky alkaa valmistua todeksi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/476c91c0-60fd-4c53-8e2a-a7119b83e8c6

Miljoona ihmistä pakenee nyt Syyriasta kohti Eurooppaa – Venäjä ja Syyria pommittavat siviileitä ja sairaaloita

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.2.2020
 

Elämän kaksi peruskiveä on nurin

Luin tänään kaksi artikkelia, joissa toisessa kauhisteltiin nuorten pahoinvointia, huumeidenkäyttöä ja turhia liian aikaisin kuolemia.

Toinen artikkeli koostui työvoimapulasta ja samalla suuresta työttömyydestä, sekä näihin liittyvistä ongelmista.

Yhteinen nimittäjä näille kahdelle on diagnoosin puute. Oireet ehkä jotenkin ymmärretään, ettei kaikki ole oikein, muttei osata löytää syy/seuraus ongelmakohtaa.

Kumpikin ongelma on liian lähellä, jotta maallistunut ja tämän maailman ”lainalaisuuksiin” ajautunut, sen ymmärtäisi. Ongelma on niin maanläheinen, ettei teoreetikko sitä tajua. Koko yhteiskunta on viritetty viulunkielelle jolloin kaikki ihmisten resurssit ovat otettu irti ja maalattu kuva ihmisille, että heillä on kaikki oikeudet toimia, kuten haluavat, ottamatta muita huomioon.

Aletaan vaikkapa lapsista. Jokainen lapsi terveeksi aikuiseksi kasvaakseen, tarvitsee ydinperheen, äidin ja isän, jotka rakastavat lastaan ja heiltä riittää aikaa tälle. Jos lapsi joutuu varsinkin liian nuorena vetämään itse eroa isän ja äidin välille, niin lapsi alkaa pudota heti raiteilta. Joten maailma on täynnä uusioperheitä, joissa lapset eivät enää erota kunnolla, kuka on oikeastaan isä ja kuka äiti, kuka tärkeä ja kuka vähemmän tärkeä. Sisarpuoli saa ilmeisesti enemmän rakkautta kuin minä ja se kalvaa sydämessä. Tämä jatkuu ja jatkuu yhä sekaisemmaksi, jolloin lapsista tulee sukupolvi toisensa jälkeen aina vain kovempia ja kylmempiä taistelijoita jossa heikot joutuu miettimään, elääkkö vai alkaako käyttämään tosielämän korvikkeena päihdyttäviä aineita. Tämä on lopputulos.

Työpaikoilla taas, joka on elämän toinen peruskivi, elämä on ajautunut kauheaan epävarmuuteen huomisesta. Kukaan ei ole varma enää miten pärjäämme taloudellisesti huomenna. Valtio kiristää otettaan yhdeltä suunnalta ja työnantaja toiselta.

Kun minä olin lapsi ja istuin yrittäjäisoisäni polvella, hän toiseli minulle lausetta, ”muista Jarmo, äijille pitää saada töitä”. Se oli sodanjälkeisen maan jälleenrakennusajan motto. Äijille töitä!

Ei isoisäni itseään ajatellut, kun hän töitä järjesti. Muistan hyvin, kun hän laski aina että pystyy maksamaan miehilleen reilua palkkaa. Mitä siis nyt on tapahtunut, kun AY-liikkeet ja työnantajat ovat olleet monta kymmentä vuotta tukkanuottasilla ja valtio siihen vielä oman kiristysrenkaansa on lykännyt? Ennen vanhaa alv veroprosentti oli 14% ja nyt 24%, johan siinä jo tyhmempikin tajuaa, että sormiruuvia ollaan kiristetty aika paljon.

Ennen vanhaa kun yrittäjä oli ylpeä maksaessaan hyvää palkkaa, niin nyt kiittämättömyys on ajanut yrittäjät taistelemaan omien oikeuksiensa puolesta ja niin on tullut malli: ”osakkeenomistajalle maksimivoitot” eikä näin ollen enää kukaan välitä, saako työntekijä asianmukaista palkkaa, vai ei. Työntekemisen arvo etsitään maailmanmarkkinoilta ja se tarkoittaa, ettei mikään alempipalkkainen ammatti enää elätä tavallista ihmistä maassamme.

Näin ollen nyt tiedoitusvälineet ratsastavat kaksilla rattailla. Toisella ne julistavat, että maassamme on työvoimapula, joten maahamme pitää saada ulkomaista työvoimaa, joka tekisi nuo työt… joka tosin tarkoittaa sitä, että he tekevät hetken aikaa töitä sillä palkalla, huomattuaan etteivät tule sillä toimeen ja jäävät sitten mieluummin työttömiksi. Nimittäin joka tapauksessa nuo tulisivat hakemaan mm. asumistukea ym. toimeentulotukea, koska eivät tule sillä pienellä palkallaan toimeen kalliissa maassamme, etenkään pääkaupunkiseudulla, jossa nämä työt nimenomaan olisivat. Omasta maastaan katsottuna, nuo palkat olisivat päätähuimaavan suuria ja houkuttelevia, mutta asuttuaan hetken Suomessa, huomaavat ettei niin ole.

Toisilla rattailla taas tuskaillaan miten saada lähes puoli miljoonaa työtöntä työllistettyä ja vaaditaan karsia työttömyyshoukutuksia, joka tarkoittaisi, että työttömiltä vietäisiin pois etuuksia. Syy on siinä, että nämä puolimiljoonaa jo tietävät ko. ongelman, eivätkä hakeudu näihin alipalkkaisiin töihin. Ulkomailta tulevat ajautuvat siis sitä mukaa siihen samaa oravanpyörään, eikä ongelma muuta kuin pahenee entisestään.

Nämä kumpikin asia romuttavat Mashlowin perustarvehierarkian peruskivet niin, ettei elämää voi rakentaa, vaan se sortuu kasaan kuin korttitalo. Ei siis ole ihme, miksi maassamme voidaan niin pahoin. Maamme ei todellakaan ole maailman onnellisin maa. Se on valetta!

Sen sijaan, jokaisella jolla on Jeesus Kristus takuumiehenä, heillä on aina elämä kutakuinkin kunnossa, koska Jeesus Kristus täyttää nuo kaikki peruskivet ja pitää elämää kasassa.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.2.2020
 

Yhä lähempänä on se, mikä ennustettu on

https://www.israeltoday.co.il/read/gog-and-magog-russia-warns-israel-of-war-over-syria/?utm_source=acfs&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2020-02-17

Minä sain sanoman keskellä päivää, vuonna 2006, että tempaus tapahtuu samalla hetkellä tai samoihin aikoihin, kuin USA:n ja Israelin yhteinen isku Iraniin. Tämä katkaisee idän ja lännen välit ydinsodan partaalle. Silloin kukaan ei enää vitsaile, vaan henki salpautuu kaikilla ihmisillä, puhumattakaan profetian pilkkaajilla, jotka ovat nämä asiat jo kuulleet.

Omeriin 105 päivää!

 

Takaisin etusivulle

 
 
11.2.2020
 

Päivi Räsänen jälleen kuulusteluun

Päivi Räsänen haetaan jälleen kuulusteluun ja nyt 2000 luvun alun pamflettikirjoituksesta. Nyt tämä saa jo vainoamisen tunnusmerkit ja se tarkoittaa, että Suomen viranomaiset rikkoo lakia.

Otanpa tähän vertailun vuoksi esimerkin:

Ajattelipa sitten ateistisesti tai kreationistiesti, niin kumpikin joutuu myöntämään, että vain heterosuhteilla on alkuperäistarkoitus, lisääntymisen edellytys, eikä silloin homous ole siis perustellusti täysin normaalia.

Aikoinaanhan tämä oli kaikille täysin selvää, eikä siinä ollut mitään erikoista. Homoutta kavahdettiin ja pidettiin epänormaalina, tietenkin vanhoillisille jopa kauhistuksena.

Seksuaalisuus on ihmiselle normaalia mutta homoseksuaalinen käyttäytyminen on seksuaalisen tyydytyksen korvike sille normaalille, joka ei enää ole riittävää.

Samoin ihmiselle normaalia on myös ilman hengittäminen ja tupakointi on siitä sen addiktio, jolla ihminen saa tyydytystä vedettyään keuhkoihinsa aineita, jotka tuottavat keinotekoista mielihyvää.

Voimme siis täysin verrata homoseksuaalista itsensä tyydyttämistä tupakointiin. Molemmat ovat normaalista elämästä poikkeavaa ja kumpikin on siis siitä näkökulmasta katsoen tavallaan yhtä hyväksyttävää.

Ennen vanhaa tupakointi oli täysin normaalia jopa nuorisolle. Mutta miten asia onkaan kääntynyt. Tänä päivänä tupakoitsijoita syyllistetään ja heitä syrjitään jopa hävyttömällä tavalla. Tupakoitsijoita pidetään lähes rikollisina ja ainakin paheksunta ja siitä luopuminen on äärettömän kovaa valtionhallinnollista systemaattista painostusta.

Eikö siis tupakoitsija ole enää ihminen mutta homoseksuaali taas on? Aikoinaan monet ihmiset suvaitsivat tupakoinnin ja hyväksyivät, vaikkeivät itse polttaneetkaan, niin minäkin. En minä vieroksu tupakoitsijoita mitenkään mutta sama ei päde tänä päivänä viranomaisiin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.2.2020
 

Peto ei voi mieltänsä malttaa – näkökulma

Olen monesti miettinyt, miksi petoa verrataan Raamatussa saatanan ilmentymään, mm. ilmestyskirjassa. Samoin olen miettinyt erästä raamatullista kahta hyvin kummallisen ristiriitaista tapahtumaa, järjen ja himon välillä. Nimittäin kun Pietari sai Jeesukselta kehut ja taivasten valtakunnan avaimet, niin sen jälkeen heti Jeesus alkoi selittää tulevasta ristinkuolemastaan, johon Pietari heti oli tulossa väliin sanoen, minä en salli sen tapahtua. Tähän Jeesus sanoi, mene pois saatana. Se oli varmasti Pietarille erikoinen hetki ja täysin yllätyksellinen, koska hänhän vain halusi olla sankari. Mutta silti Jeesus sanoi, ”väisty saatana”. Tätä on syytä miettiä tarkkaan, koska saatana siis tiesi Jeesuksen aikeista, kuinka tämä pelastaisi koko maailman, koska tämä näin sanoi kerran.

No kuitenkin kävi niin, että kun aika tuli ja ehtoollisateria, jossa Raamatun mukaan saatana meni silti Juudakseen, joka petti Jeesuksen, joka joutui ristille. Siis näin kävi, vaikka saatana oli hyvin tiennyt, ettei niin saisi käydä. Miksi siis saatana sittenkin tapatti Jeesuksen?

Äidilläni on iso uroskissa, joka on siis peto tietenkin. Toissa kesänä se kissa ystävystyi oravan kanssa. No siis kissathan normaalisti saalistavat myös oravia, joten se ystävyys perustui siis leikkimiseen tämän kanssa. Orava kuitenkin luotti kissaan liikaa ja niinpä eräänä päivänä tuo kissa tappoi tuon leikkikaverinsa rajun leikin päätteeksi. Näinpä peto ei voinut mieltään malttaa, vaan toimi petomaisen julmasti, tappaen ystävänsä. Kissa oli kuulemma jälkikäteen surullinen ja etsi leikkikaveriaan, kuitenkaan löytämättä sitä. Se ei itsekään oikein tainnut tajuta mitä teki.

Tässä siis pohjustus vain sille, miksi peto toimii joskus tyhmästi, vaikka tietää mitä se tarkoittaa. Peto on peto. Niinpä saatana tapatti Jeesuksen samoista petomaisista syistä johtuen. Se ei voinut millään malttaa mieltään ja niinpä se teki Jeesukselle sen, minkä sen pitikin tehdä.

Toinen vaihtoehto teoria oli kuitenkin sekin, ettei saatana tiennyt mihin Juudaksen kavallus Jeesuksen johtaisi. Voihan olla, että saatanalle oli pettymys kun Jeesus vietiin ristille. Mutta tähän en jaksa uskoa, vaan saatanan verenhimoon nähdä kuinka Jeesus kärsii ristinkuoleman. Se oli mielstäni suurempi, koska himo vie voiton myös saatanasta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
7.2.2020
 

Kristittyjen pilkkaaminen sallittua, ei muiden

Antti Tuisku julkaisi uuden albumin, joka nosti melkoisen haloon kristikunnassa ja sen vastustajissa luonnollisesti.

Antin rohkeus perustuu siihen, ettei kristityt ala hänen henkeään uhkailemaan, eikä hän koe kristityistä muutenkaan mitään uhkaa. Samoin tekevät kaikki muutkin tahot, koska Jeesus käski kääntää toisen posken. Sen sijaan Islamilla on Jihad, joka ei siedä edes aivastusta siihen suuntaan, jossa Mohamedia tai Allahia pilkataan. Tämä erottaa miksi uskaltaa ja miksi ei.

Sama tosin pätee työpaikka- ja koulukiusaamiseen.

Pilkkaaja kiusaaja hakee uhrinsa heikoimmasta päästä, josta ei olisi tälle vaaraa ja ottaa tämän silmätikukseen.

Pilkkaaja jopa selittelee pilkallee syitä ja syyttää uhriaan itse itselleen aiheuttamasta pilkasta, jonka olisi selvästikin ansainnut.

Aivan samoin nettipalstat ovat pullollaan kristillisyyttä vastaan tehtyä pilkkaa, joka ei eroa millään tavoin koulu- tai työpaikkakiusaamisesta.

Silti kukaan ei hyväksy pilkkaa, ei kouluissa, eikä missään muuallakaan mutta kun on kyse kristillisyydestä, niin kaikki kääntää selkänsä sille pilkanteolle, niin poliisi, kuin mikä tahansa muukin valvova viranomainen tai vaikkapa ihan vaan Facebook tai Suomi24 ylläpidot. Ketään ei kiinnista puolustaa kristillisyydestä tehtävää pilkantekoa.

Tämä pilkkaaminen on kirjattu lakiin äärimmäisen väljästi ja siksi sillä tulkinnalla perustellaan, keitä saa pilkata ja keitä ei saa. Erottelu jää siis pelkän tunnetilan varaan, henkimaailman käsiin.

Tämä ilmiö on äärimmäisen kummallinen, monestakin eri syystä. Minulle ja monelle uskovalle tämä on vain todiste henkimaailman olemassaolosta. Se panee kaikki vastustamaan, jos jumalattomuutta pilkataan, mutta jos pilkataan Jeesusta, niin se tulee innoissaan ja panee kaikki muutkin osallistumaan siihen villiten ja yllyttäen.

Tästä kaikesta syystä on hyvin, hyvin erikoista, että Islam saa alistaa naisia, silpoa tyttöjä, pitää seksiorjia ja harrastaa lapsiavioliittoja. Islam saa kaikessa rauhassa tuomita homoseksuaalit kuolemaan ja noudattaa Sharia lakia. Tämä ei hetkauta feministejä, ei vihervasemmistoa, ei sateenkaariväkeä, eikä juuri muitakaan jumalattomia tahoja. Mutta heti jos puhutaan kristillisyydestä, niin siihen heti joku älähtää, että no mutta nehän ne vasta onkin tappanu paljon ihmisiä, eivätkä he ymmärrä, eivätkä ole ottaneet selvää, miksi ja mitä ristiretkeläiset oikeen tekivät aikanaan. Silloin juuri Islam oli vyörymässä Eurooppaan ja oli jo Itävallassa tulossa, kun Englanti ja Ruotsi etunenässä kävivät niiden kimppuun ja löivät ne takaisin Lähi-itään ja Turkkiin.

Ateistit ja muut jumalattomat siis ovat marionettinukkeja lähinnä henkimaailmojen välisessä taistelussa sieluista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.2.2020
 

118 päivää omeriin

Näinä muutamana päivänä mua on vaivannu influenssa joka on ollu nenäonteloissa ja keuhkoputkessa. On ollu tosi kurja olo ja aamut tunkkasia, aivan kuin olis krapula ja poltellu kuus askii tupakkaa. No vitsi vitsi… Mutta siltä se noin vähä niinku tuntui. Nyt alkaa hiukan helpottaa.

Olen näinä muutamana päivänä keskustellu S24 sivustolla profetiasta ja saanu siellä selvästi johdatuksesta kertoa asioita joita on syytä ottaa huomioon kun profetoidaan.

Ensinnäkin profeetan tehtävä ei ole mikään herkkuhomma, johon kannattaa riemulla ryhtyä. Sitä paitsi kun katsellaan kenen tahansa raamatullisen profeetan taustoja, niin heissä on kaikissa yhteinen nimittäjä, nöyryys ja vaatimattomuus itsensä suoriutumiseen siitä annetusta tehtävästä. Samaa koin itsekin, kun aloin saamaan näitä profetioita julistaakseni niitä.

Profeetta ei koskaan myöskään itse sano tai väitä olevansa yhtään mitään, vaan pelkästään keskittyy kertomaan sen, minkä Jumala Pyhän Henkensä kautta tahtoo meille ilmoittaa.

Maailma tuntuu olevan täynnä ns. ”wannabe” profeettoja, jotka haluavat patsastella Jumalan suuruuden siipiveikkona. He ottavat kunnian mutteivät tajua, ettei se meille kuulu.

Aidon profetian huomaa taas siitä, että sitä vastustetaan, niin uskovien, kuin uskosta osattomienkin puolelta. Eikä juuri kukaan tunnu antavan arvoa itse sanomalle, vaan kääntävät sen profetian kertojaa vastaan, juuri niillä argumenteilla, joilla he itse tietävät ottavansa Jumalalle kuuluvan kunnian. He siis syyttävät profeettaa siitä, miten itse toimivat.

Oikean profeetan on pakko kertoa sanomansa mutta joutuu puun ja kuoren väliin. Toiset nauraa siksi, että tämä kertoo ”satujaan” foliohattu päässä ja toiset taas pilkkaa siksi että profeetta koittaa korottaa itseään ja kertoo omasta päästään keksittyjä tarinoita. Siinä sitä ollaan sitten…

Sen sijaan epäaito profetia saa vapaasti edetä. Siitä pitää henkimaailma huolen. Itseään korottavan profeetan viisaat uskovat tajuavat nopeasti ja kavahtavat tätä mutta muut saattavat eksyä luulemaan että suurella suulla saa aikaan suuria tekoja. Niin ei tietenkään ole.

On ollut kuitenkin ikävää nähdä niin monen sanovan, minä se olen ja ihmetellä mistä tämä itsensä profeetaksi nimittäminen oikeen juurtaa. Ei ainakaan nöyryydestä ja vaikka sanassa sanotaan, että Jumala vihaa ylpeitä silmiä ja rakastaa nöyrää mieltä, niin silti niin moni sanoo, minä se olen.

Kun Jeremia sai profeetan tehtävän varoittaa Israelin kansaa, niin hän sanoi Jumalalle, että älä minulle anna, en minä osaa, en minä voi olla se ja olen vielä niin nuorikin vielä. Samoin Joonan kanssa sama homma… hänkin kieltäytyi niin pitkälle, että Jumalan oli otettava vakavia toimia kääntääkseen Joonan pään.

Lopunajan herätyskään ei ole sellainen, jonka useat ajattelevat sen olevan, suuria telttoja ja stadioneita. Ei, vaan pieniä muutaman hengen kulmakuppikuntia ja niitä on kaikkialla.

Niin paljon ihmisillä näyttää olevan aina tarvetta suuruuteen. Olkaamme nöyriä ja alentakaamme itsemme ja jos Jumala ojentaa meille tehtävää, niin tehkäämme se niin kuin kykenemme ja niin hyvin kuin meidän on vajavaisina mahdollista. Ei Jumala meiltä liikaa pyydä mutta älkäämme ottakko sitä, mikä Jumalan on.

118 päivää enää omeriin ja alle 50 päivää enää raamatulliseen vuodenvaihteeseen. Aika menee nopeammin kuin osasimme odottaa. Pian meillä on omerin laskenta edessä ja jännät paikat miten jalkamme asettuvat lähtötelineisiin.

 

Takaisin etusivulle

 
 
2.2.2020
 

Tämä päivämäärä 02.02.2020

Itsellä on aina ollut sisäisesti tiedossa, että saamme kokea jonkin oikean käännekohdan, jossa asiat selvästi alkaa kulkea tietyllä tavalla toisin kuin ne meni ennen tuota käännekohtaa. Olen kutsunut sitä ”suureksi sivuksi” joka käännetään auki, kuin uusi aukema jollekin uudelle aikakaudelle.

Jos menemme siihen Nooan aikaan, jossa tätä samaa pitäisi nähdä siinä ajassa, niin Jumala käski Nooan perheineen arkkiin, jotka sinne ensikehotuksesta menivät ja sitten Jumala itse sulki sen arkin ovet. Juuri siinä pisteessä tämä 02.02.2020 kuvastaisi olevan, elikkä päivämäärä, joka ei ole meidän käsissämme mitenkään.

Jos aika olisi juna, joka hitaasti pysähtyy, vaihtaa veturin toiseen päähän ja lähtee sitten hakemaan uutta vauhtia pysähdyksistä, niin se ei lähde heti sataa mihinkään, vaan nytkähtäen se alkaa kiihdyttää ja loppu tulee rutosti ja äkisti, kun se pääsee vauhtiin.

Siis pitää muistaa, että tämä on vain tulkintaa ja ko. päivämäärä muistuttaa käännekohdasta. Minä en ole varma mistään muusta kuin profetioista, joita olen saanut julistaa. Nämä kaikki ovat vain taivaalle tähyilemistä ja valvomista.

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |