Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.10.2017
 

Kotona taas!

Nyt vois lähtee vaikka Taivaaseen, kotiin pois tästä tulehduspesäkkeestä! Kaiken huipuks nyt se kaverini tahtoo mun Kuusamoon. En tiedä mitä teen… täytyy rukoilla paljon. Muutenkin elämässä on muutoksen tuulet puhaltamassa, joten tarvitsen nyt runsaasti varjellusta. En oikeen ole valmis kaikkeen mitä elämä on tuomassa. Haluaisin vain hiljaa palvella Herraani Jeesusta.

 

Takaisin etusivulle

 
 
4.10.2017
 

Rukoilkaa ystävienne pelastuksen puolesta

Anteeksi etten ole kirjoitellut! Nytkin istun läppärin ääressä kaukana Rukatunturilla koska olen täällä ollut nimenomaan otsikon mukaisesti auttamassa kaveria. Hän osti tällaisen pienen majatalon ja mökkikylän ja tämän starttaamisessa tarvitaan mm. minun osaamista jota olen vartiointiliikepuolella oppinut, kuten avainjärjestelmät ja muu turvallisuus, lakiasiat jne. monet muut.

No mutta minä tässä pari päivää sitten mietin taas vanhoja ystäviäni ja kun tiedän kuinka vähän he välittävät omasta sielunsa pelastuksesta kaiken kiireen keskellä.

Tuli mieleen Kimmo, joka oli nuoruuden ystäviäni ja lapseni kummisetä, joka 2000-luvun alussa alkoholisoitui ja joutui pahasti rikollisten poluille, linnaan lusimaan tuomioita ja kauheaan huumekierteeseen. Jouduimme vaimon kanssa sanomaan tämän ystävyyden katkolle, koska Kimmon ainoa asia oli aina rahan pyytäminen, eikä muuta.

Mutta kun vuodet vieri ja Kimmo siinä kierteessään pääsi päätepisteeseen, synti oli tullut suureksi ja niinpä hän viimeisillä voimillaan löysi Jeesuksen ja otti minuun yhteyttä ja kertoi tulleensa uskoon. Niinpä minä lähdin Kimmoa katsomaan ja näin hänet vielä viimeisen kerran, sillä Kimmo nukahti kotonaan omaan nojatuoliin vain viikko sen jälkeen kun näin hänet, eikä enää herännyt. Kimmo pääsi uskossa Jeesukseen pois kärsimyksistään.

Minä olen useamman vuoden, oikeastaan siitä päivästä asti kun Kimmo kuoli, olen rukoillut ystävieni puolesta, jotka eivät vielä ole löytäneet Jeesusta. Jeesus voi tulla sinne ja kun aika on kypsä, jokainen joka elää, voi löytää Jeesuksen. Rukoilkaa siis kaikkien ystävienne puolesta, jotka ikinä olette tunteneet. Se kantaa hedelmää myös teille itsellenne.

 

Takaisin etusivulle

 
 
26.9.2017
 

Muistuttaa yhä enemmän Niilo Ylivainion viljapelto-uninäkyä

Muistuttaa yhä enenevässä määrin Niilo Ylivainion synkkiä mustia pilviä, maahan asti ulottuvia lonkoja.

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. Siihen päättyi näky.

Tässä kohtaa tulee kiireellä vanhanaikaiset vankkurit korjaamaan uutisviljasato talteen. Morsianta haetaan kotiin lepäämään sen 3 ja puolisen vuotta kunnes aletaan ottaa häävieraat taloon ja saamme toimia sitten jonkilaisena majoitusmestarina.

Jätämme ajanvartijan työn taaksemme, lepäämme sen ahdistuksen ajan ja keräämme voimia uuteen työhön jonka Herramme Jeesus osoittaa meille.

Muistan elävästi sen tapahtuman kun olin vartijana Turussa ja suljin keskiyöllä häätalon portit! Tämä ei ollut näky, vaan elävästä elämästä suoraan 31.12. vuonna 2008 jonka kirjasin ylös 1.1.2009

Viime yön erikoinen tapahtuma yövartijantyössä – HÄÄTALON PORTTIEN SULKU!

Tässä, jos jossain tarvitaan taas lapsen mieltä, muuten tätäkin taas alkaa selitellä, kuin Einstein itse suhteettomasti omia teorioitaan. Tapahtuma nimittäin ei voi olla mitenkään sattumaa, niin kerrassaan valtavasti siinä oli tuttua ja yhtäläisyyttä.
Jotta ymmärrät ammattini salat, en voi siis kertoa nimiä tai kohteita, koska se olisi ensinnäkin vartiointirikos. Viimeöinen tapahtuma kulki siis näin: Minä en esimerkiksi normaalisti vartioi tätä piiriä ja ihmettelin kovasti, miksi minut laitettiin juuri Uudenvuoden yöksi tähän kyseiseen yövartijan tehtävään poikkeuksellisesti. Piirivartijalla oli vieläpä hyvin poikkeuksellinen lisätilaus, jossa piti sulkea erään tietyn alueen portit tietyssä järjestyksessä tiettyyn aikaan seuraamalla pelkästään tapahtuman kulkua. Alueen nimi on niin kuvaava ja osuva, että se kuvaa nimenomaan Taivasten valtakuntaa erikoisella tavalla, mutta en silti saa sitä nimeä kirjoittaa, uskokaa vain pois. Jos kuvailen tämän nimen tarkoitusperiä, se voisi hyvin tarkoittaa vaikka: ”kaiken elämän lähde”. Lisäksi paikan erikoisuuden vuoksi, en koskaan ole ainakaan kuullut, enkä edes ikimaailmassa edes uskoisi, että kukaan olisi siellä HÄITÄÄN viettänyt. Nyt se siis kumminkin viime yönä oikeasti tapahtui ja minä suljin sen paikan portit, ennaltasovitulla tavalla.
Suuressa piha ja lisärakennusalueessa on kaksi pihaa, joista toinen piti sulkea normaalin vartiointikierroksen yhteydessä joka sattuu osumaan monesti iltayön aikaan ja vasta sitä kierrosta tehdessäni, ehkä hieman aikataulusta jäljessä, tajusin kaiken yhtäkkiä. NYT JARMO HUUTAA TÄSSÄ KIRJOITUKSESSAAN: MITÄ? SULJEN KYSEISEN PAIKAN PORTTIA tasan keskiyöllä 31.12.2008 klo 24:00 valtavassa ilotuliteräiskeessä ja silloin vasta hoksaan, ”ETTÄ EI HYVÄNEN AIKA! Täällähän on vielä HÄÄT kaikenlisäksi ja MIKÄ PÖNTTÖ MINÄ OLEN, kun sen vasta nyt tajuan, että olen sulkemassa juuri tämän NIMISEN paikan sisäpihan pienempää porttia tasan klo 24:00 hääyönä ja on vieläpä uusi vuosi 2009. Häätalo ja sen parkkialuepihat jäivät siis auki ja suljen ne myöhemmin yöllä kun hääjuhla on ohitse. Aivan selkäpiitä karmi koko tarina! Kokemus oli kerrassaan shokeeraava.
Tämän suuren alueen ja kaikkien porttien sulku tapahtui, kuinka ollakaan vasta klo 03:45 eli aamuyöllä. Kaikki menee yhteen pelastussanoman kanssa kuin lumi ja vesi.

Ihan tosissani, tarkoitan, että tämä ei ollut mitenkään sattumaa, eikä yksinkertaisesti voi olla.

 

Takaisin etusivulle

 
 
22.9.2017
 

Kymmenen päivää tästä tai huomisesta

Mehän muistetaan ilmestyskirjan toisessa luvussa mainittu lause että joudutte olemaan 10 päivää ahdistuksissa. Jos nyt huominen tai tämä päivä oli se Jumalan silmissä laskettu aika, vuosiviikkovaihde, koska juutalaiset alkoivat niiden vuoden, niin ensi kuun vaihde on sitten myös tärkeä seurantakohde. Mutta mikäli se menee vielä ohi, niin on enää vaikeaa löytää tälle vuodelle uusia otollisia päiviä.

Elämme kuitenkin sellaisia hetkiä jossa koska tahansa voi sanoa että ylkä tuli ja meni.

 

Takaisin etusivulle

 
 

Takaisin etusivulle

 
 
21.9.2017
 

Tänään oli kansainvälinen rauhanpäivä ”rauha rauha, ei mitään hätää”

Tuossa jo muutama päivä sitten sisar laittoi hyvin ajankohtaista viestiä:

Kansainvälinen rauhanpäivä 21.9.2017 ja ilm 12 luvun ”merkki

Lähetetty: 18 Syys 2017, 18:45
Lähettäjä: sisar
Vastaanottaja: -jarmo-

Hei Jarmo,

olet saattanut jo tästä kirjoittaakin, mutta laitanpa nyt vielä, josko tästä jotain jaettavaa irtoaisi. Keskustelupalstalle meinasin laittaa, mutta en oikein tiennyt mihin ja miten muotoilla… heitän pallon sulle, ota koppi, jos näet tarpeelliseksi.

Eli tulevana torstaina 21.9. auringon laskiessa alkaa juutalaisten uusi vuosi, 21.9 on myös YK:n kansainvälinen rauhan päivä (teemana rauha ja turvallisuus, peace and safe). Ja lauantaina 23.9. taivaalla pitäisi näkyä ”kuuluisa” ilmestyskirjan 12 luvun merkki.

Mutta katsopa mitä Paavali kirjoittaa 1.Tess 5 luvun alussa:

1. Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa;
2. sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä.
3. Kun he sanovat: ”Nyt on rauha, ei hätää mitään”, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.
4. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;

Voi Herra, joko me kohta päästään kotiin?

Kaikki merkit siis yhtä aikaa ja vielä tuossa tessalonikkalaiskirjeessä vihjataan synnytystuskissaan olevasta vaimosta, joka on siis samaan aikaan tuolla tähdistössä näkyvillä.

 

Takaisin etusivulle

 
 
17.9.2017
 

Synkkä ja pilvinen päivä

Tänään sain sanomana ymmärtää että miksi se tulee toisille yllätyksenä ja miksi toisille se ei tule. Siinä sanassa sanotaan niin että ”se on synkkä ja pilvinen päivä” ja samaa kuvailee armoitettu profeetta Ylivaino sanottuaan pilvistä jotka aivan maahan saakka lankeaa, jolloin kiireellä tapahtuu viljankorjuu.

Sanoma sodista, maanjäristyksistä ja muista katastrofeista on Matteus 24 luvussa kerrottu kuinka se on synnytystuskien alku. Nyt on lapsi tähdissä syntymässä ja koko maailma makaa mallillaan. Kukaan ei piittaa enää pienistä katastrofeista, niitä sattuu joka viikko ja suurempi Krimin valtauksia aina muutaman vuoden välein ettei ne ole meitä seuranneet koskaan. Me olemme kansa jonka isoisät jo kuolivat, jotka näkivät silmästä silmään mitä on se mitä tulisi pelätä. Vanhempamme tai nyt isovanhemmat saattavat olla lapsia tai syntyneet silloin kun tämä maailma soti viimeksi oikein kunnolla. Se veri ei ole poistunut, vaan siellä täällä uhkaa nuo pilvet.

Sanopma kuuluu siis että me näemme muttemme usko näkemäämme. Toiset näkee selvästi mutta nukkuva kansa sanoo että niin on aina ollut.

 

Takaisin etusivulle

 
 
16.9.2017
 

En tajua, taidan nähdä nyt näkyjä

Nyt minä näen, on vaikeaa kirjoittaa, rakkaat ystävät. Näen danielin kirjat kuin edessäni avaututuneena.. ymmärrätehän mitä se tarkoittaa? Minun ei tarivitse kirjoittaa mitä se on, Kirjoitan nyt hengessä. Kotelekaa!

Näin yöllä sen mitä se on… se on kauheaa.. ihan hirveää, eikä sitä kannata kellekään kertoa.

En jaksa kirjoittaa enempää…

 

Takaisin etusivulle

 
 
15.9.2017
 

Miksi jumalattomat julkkikset tunnustelee voivansa pahoin?

Jari Sillanpää jäi amfetamiinin vaikutuksen alaisena kiinni autollaan poliisiratsiassa ja kotietsintä paljasti 5-6 kertaa kovemman huumausaineen, ”kristallin” olleen vaikuttava aine. Sitten hän selitellen tunnustaa ja voi kuulemma pahoin ja on jatkuvasti päänsäryissä ja surullinen.

Kerron veljemme ”valelääkäri” Jyrkin Diagnoosin: Syyn aiheuttaa jatkuva synnin tekeminen ja vakavan vaivan aiheuttamien oireiden lääke olisi Jeesus Kristus, jos olisi oikeus kirjoitella resepti. Mutta Jyrkiä ei kukaan muu kuuntele kuin uskova veli tai sisar.

Tuomas Enbuske on tullut tunnetuksi viisaista ajatuksista, jopa niin viisaista että ne yltää jo kristillisessäkin piireissä hämmästeltäväksi että onko tuo oikeasti jumalaton. Niin on välillä viisaat puheet, jos unostaa sen että hän halveksuu uskovaisia ja suorastaan aktiivisesti vastustaa kreationismia, kuin Jari Tervo konsanaan.

Tuomaskin kirjoittaa jossain lehdessä että viisi vuotta sitten hän oli samassa jamassa ja voisi nyt hyvin olla Jari Sillanpään kaltaisessa tilanteessa. Voi äärimmäisen pahoin ja jälleen kerran tarjoan veli Jyrkin diagnoosia, synti on oireen aiheuttaja ja Jeesus olisi lääke, ei mikään terapia.

 

Takaisin etusivulle

 
 
8.9.2017
 

Näyttäs olevan paineita ylösotolle myös 11.9. maanantaina

Markku tuossa mailas mulle:

Tässä nainen sai 2015 syyskuussa unen, missä hänelle unessa kerrottiin, että tempaus tulee kun Miami saa iskun.

No tuolloin ei mitään tapahtunut, mutta nyt näyttää, että Irma myrsky voisi osua Miamiin. Olisikohan tuo kohtaaminen sunnuntai-maanantai aikoihin (oma veikkaus)
https://www.youtube.com/watch?v=xzXe6tuAP44

Lisäksi huomasin erikoisen yhtälön että aikoinaan kun muutin pois talosta vuonna 2009 syksyllä, se paloi 18 päivää muuttoni jälkeen. Se jäi mieleen väkisinkin siunauksena.

No nyt laskin tämän yhtälön: Jos meidät temmataan 11.9. joka on USA:lle hyvin tuttu ”suuren hädän päivä” kun kaksi tornia katsoi maan päältä kuin tuhka tuuleen. Niin katoaa myös omerin kaksi kakkua (3. Mooses 23.15-17), kaksi, elävät ja kuolleet. Siitä kun lasketaan 18 päivää, se osuu juuri tuon näyn vuonna saadun verikuun päivään 29.9. jolloin tyttäreni poika syntyi, jonka nimeksi annettiin Eeli ja tämän isän nimi on Joonoa. (Joonaan merkki)

Suunnilleen kolmisen viikkoa sitten törmäsin videoon jossa näytettiin kaksi suurta reikää taivaalla, jossa pyöri tulipalloja sen kehää ympäri. Siinä on samat elementit!

https://www.facebook.com/vikmanciniofficial/videos/1857543720929339/

The ”Tribute in Light” memorial is in remembrance of the events of Sept. 11, 2001. The two towers of light are composed of two banks of high wattage spotlights that point straight up from a lot next to Ground Zero. This photo was taken from Liberty State Park, N.J., Sept. 11, the five-year anniversary of 9/11. (U.S. Air Force photo/Denise Gould)

 

Takaisin etusivulle

 
 
 
 
 

Arkisto

 
| 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 |