Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
26.12.2018
 

Miksi niin moni kutsuu petoa antikristukseksi?

Antikristus on nimenä niin houkutteleva, että se sokaisee jokaisen joka alkaa etsiä ko. laittomuuden ihmisen esikuvaa.

Jumala sääti jo vedenpaisumuksen yhteydessä, ettei henkiolennoilla ole enää oikeutta ruumiillistua. Tämä näkyy siinä, että siihen aikaan ennen vedenpaisumusta, saattoivat nuo henget lihallisen muodon ottaessaan lisääntyä haluamiensa naisten kanssa.

Mikäli antikristus olisi henkilö, niin hän olisi elänyt aina, jo ennen vedenpaisumusta ja eläisi vieläkin, eikä Jeesuskaan kykenisi tappamaan sitä tulemuksessaan.

Tällainen antikristus siis olisi kaikkien Jumalan asettamien normien yläpuolella, jossa ei edes saatana itse ole. Niinpä minulla on vakaa halu sanoa kaikille, ettei antikristus tule lihaksi, vaan pysyy henkimaailmana loppuun saakka ja se sidotaan Jeesuksen tullessa siksi tuhanneksi vuodeksi, niin kuin tehdään kaikille muillekin ”ei kuolevaisille”.

Jos siis jotain lopunaikojen pahaa henkilöä pitää väen väkisin seurailla, niin sellainen ei löydy sanan ”antikristus” takaa, vaan se tulee olemaan hyvin maallinen, lihaa ja verta, joka on syntynyt jälkeen 1950 ja saa kaverikseen henkilön, joka tekee ihmeitä ja on vielä näkyvämmässä asemassa kuin tämä ns. peto itse.

Raamatun ilmoituksen mukaan peto nousee luvatun maan ulkopuoliselta alueelta ja asettuu jonnekin Lähi-Idän reunamille. Kun taas väärä profeetta, elikkä toinen peto nousee luvatun maan sisältä ja aloittaa tekemään ensimmäiselle pedolle latua Lähi-Idässä ja Israelissa.

Se miten peto saa kaiken vallan, onkin sitten eri asia, nimittäin mikäli peto saisi absoluuttisen vallan, niin sotiahan ei enää olisi. Mutta koska peto saa islamistien kautta vallan kaikkialla maailmassa, niin kansat saattaa edelleen sotia kyllä verisestikin loppuun saakka, kuten sanassa sanotaan.

Islamistithan ovat levinneet kaikkialle länsimaihin ja saavat siis nopeasti voittaa kristillisen maailman, kuten ilmestyskirja sanoo.

 

Takaisin