Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
7.8.2017
 

Puhuuko Trump tässä Danielin neljästä pedosta?

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti historiallisen koko islamilaiselle maailmalle suunnatun puheen Saudi-Arabiassa. Kyseessä oli Trumpin ensimmäinen ulkomailla presidenttinä pitämä puhe.

Trump moitti Iran hallintoa sanoen, että sen kansalaiset ovat Iranin politiikan uhreja ja että terroristiryhmät ISIS, Al-Qaida, Hisbollah ja Hamas ovat vastuussa kokonaisten sukupolvien tuhotuista unelmista.

Nimenomaan siten että Danielin pedot 7. luvussa kuvattuna näin:

Daniel 7:3-8 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa”.

Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

Viimeinenhän on tämä ISIS joka on erilainen kuin muut ja jolla on 10 sarvea. Se murskaa alleen kaiken mutta saa kuolinhaavan joka paranee. Sillä on 10 sarvea, elikkä päällikköä joiden välistä nousee ”joku”, jolla on ollut pieni valta ja jolla on ”miekan” kuolinhaava päässä ja sillä on oikea silmä sokeutunut ja käsi kuivettunut. Esiin tultuaan se työntää kolme sarvea edestään.

 

Takaisin