Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
16.9.2010
 

Ajatuksia tulevasta petovallasta muiden kommenttien innoittamana

Otan esimerkin, Jouko Piho eilen kirjoitti näin valtavan lähelle minunkin ajatuksiani:


Kirjoitus viimeisestä petovallasta

Netmissionissa joku kirjoitti, että Sid Roth on sitä mieltä, että Ilmestyskirjan viimeinen petovalta tulee olemaan islamilainen maailmanvalta. Ja kuulemma Petteri Haipolakin olisi samoilla linjoilla.

En pidä itse islamilaista petovaltaa viimeisenä Antikristuksen petovaltana.

Islam on kyllä leviämässä aggressiivisen maahanmuuton, suuremman syntyvyyden ja nykyajan kansainvaellusten kautta, ja sen militantti radikaalisiipi yrittää väkivaltaisestikin levittää islamia ympäri maailmaa, mutta islamin voittokulku tulee katkeamaan jossain vaiheessa, koska Antikristus ei halua, että Allahia palvotaan ja Muhammedia kunnioitetaan, vaan että kaikki palvonta tulee Antikristukselle ja hänen kauttaan Saatanalle.

Perustan käsitykseni myös seuraavaan Ilmestyskirjan kohtaan: ”Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä.”

Lopunajan peto on siis joku tai jokin, joka oli ollut jo olemassa ennen Johanneksen aikaa, kun puhutaan pedosta, joka on ollut. Kyse ei siis voi olla islamista, joka syntyi vasta yli 500 vuotta Johanneksen kuoleman jälkeen. Samalla käy ilmi, että kyseessä ei voi olla Rooman valtakunta, koska Johannes kirjoittaa, että sitä petoa ei enää ole Johanneksen elinaikana, jolloin Rooman valtakunta oli vallassa.

Pedon täytyy siis olla jonkin ennen Roomaa olleen petovallan uudestisyntyvä edustaja. Vaihtoehtoja ei ole kovin monia. Ne ovat: Babylon, Meedo-Persia ja Aleksanteri Suuren Kreikka. Uskon, että kyseessä on Kreikka ja varsinkin Syyria, joka oli yksi neljästä osasta, kun Makedonian maailmanvalta hajosi neljään osaan Aleksanteri Suuren kuoltua.

Odotan Antikristuksen nousevan siis Syyriasta. Mutta sen jälkeen Antikristus valloittaa joko diplomatialla tai sodilla yhä uusia alueita valtansa alle niin, että lopulta maailmassa on yksi maailmanvaltio, joka on jakautunut 10 osa-alueeseen (Ilmestyskirjan 10 kuningasta), kuten Euroopan unioni, Pohjois-Amerikan unioni, Aasian unioni jne.


Pihon ajatukset olivat ihan ok. mutta tuo muslimivalta tulee uskontona kuin kaupantekijäisiksi. Muslimiuskonto on aivan kuten Pihokin sanoi, perustettu vasta 500 vuotta Johanneksen jälkeen, eikä siis ole ollutkaan ennen olemassa. Ei olekaan kyse siitä uskonnosta, vaan vallasta, jotka yhdistyvät. Esimerkiksi Kreikkalaisroomalainen Venäjän kirkko ja ateistinen Kiina saattavat hyvinkin helposti yhdistää voimansa jos USA hyökkää Iranin ydinlaitoksia vastaan. Nämä muodostaisivat pian voiman, jollaista ei ole ennen ollut, mutta tekisi siitä Suurpersian, eli Babylonin. Raamattu puhuu myös vanhasta lohikäärmeestä, jolla viitataan saatanaan, mutta me tiedämme aivan hyvin, että sitä voisi verrata myös Kiinaan.

Nyt kun tätä kaikkea vertaa ihmisiin ilmestyskirjassa, niin ainoa oli lohikäärme, jota ei voi tappaa, eli Kiina ja saatana. Sen valta sen sijaan otettiin pois. Oli vain peto ja väärä profeetta, jotka Jeesus sanansa henkäyksellä tappoi. Nämä kaksi vain ovat siis ihmisiä petovallan valtakahvassa. Väärä profeetta voi hyvinkin tulla Venäjän kirkosta ja peto muslimien sotapäälliköstä, vaikka Osama bin Ladenista. Kiina vain antaa tukensa ja apunsa, koska heillähän on rahavalta puolustettavana ja öljy tulee taas Persiasta. Venäjällä on omat suuret rahavaltansa lähteet ja sen on helppo yhdistyä. Näin tulee pian ne kymmenen kuningasta, jotka antavat valtansa pedolle. KUNNES… peto saakin täyden vallan ja kaikki maan ihmiset ihmettelevät pedon nousua. Muslimiuskonnolla ei ollut loppujen lopuksi mitään merkitystä, oli vain pedon kumartaminen ja Islamia käytettiin keppihevosena siihen. Tämä on minun näkemys.

 

Takaisin