Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
2.7.2009
 

Kolmiyhteinen saatana – baal

(Wikipedia) Baal, hepr. ”herra, hallitsija”, länsiseemiläisten kansojen korkein jumala, jumalten kuningas. Mytologian mukaan Baal oli viljan jumalan Dagonin ja Ašeran poika, ja hänestä tuli pääjumala sankaritekojensa vuoksi. Tämä tieto on löytynyt Ugaritista savitaulusarjasta. Baalista käytettiin myös nimeä Ras Šamra. Baalilla oli yhteys tasapainoon ja hedelmällisyyteen. Yhden tarinan mukaan Baal valitaan jumalten kuninkaaksi siksi, että asettui vastustamaan kaaosta, jota meren ja jokien vedet symboloivat. Baal voitti vedet ja asetti ne paikoilleen. Uhka oli pelottanut Elin, ylijumalan neuvoston, jumalia, minkä vuoksi he valitsivat Baalin ikuiseksi kuninkaaksi ja sai ikuisen hallitusvallan.

Jokaisella paikkakunnalla oli oma baalinsa, joka erosi toisista nimeen lisätyn paikannimen tai paikallisen jumalan erityisten ominaisuuksien perusteella.. Sikemissä palvottiin ”Liiton Baalia”, Baal-Berit [1], filistealaiset taas palvoivat ”Kärpäs-Baalia”, Baal-Zebub (”Beelsebub”). Melkart oli Tyyroksen kaupungin baal, Kemoš mooabilaisten jne. Nämä baalit olivat hedelmällisyyden jumalia. ”Taivaan Baal” antoi sadetta. Baal-Hamman oli auringon jumala. Kanaanin maalla israelilaisten Jahven palvelu syrjäytti baalin palvonnan pyhät paikat, kulttitavat ja jumaluuskäsitteet.

Monet karthagolaiset nimet viittaavat Baaliin, esimerkiksi Hannibal ja Hasdrubal. Lisäksi nykyään käytetään symboleina tribaal symboliikkaa, joka viittaa orjuuteen ja tribaal taas kolmiyhteiseen saatanaan.

Saatana haluaa olla tämän maailman jumala, eikä se halua alistua Jumalan tahdon alle. Saatana tietää varsin hyvin ettei se kykene koskaan Jumalan rinnalle, koska hän ymmärtää varsin hyvin että Jumala loi myös saatanan itsensäkin. Näin ollen saatana tietää ettei hän kykene muuta kuin vastustamaan Jumalaa tietyn ajan ja lopullinen kohtalo on ikuinen kuolema ja kadotus. Saatana tietää siis tämän kaiken, eikä se varmasti poistu hänen mielestä.

Saatana koettaa siis koko aikaisesti hallita kuninkuudella tätä maailmaa koska Jumalan armo riittää saatanalle niin kauan kuin saatanan aika on päätöksessään, eli ne kuusi päivää, jonka jälkeen seitsemäs vankeudessa. Sen jälkeen niistä päivistä ei tiedä kuin yksin isä, ei edes poika, joka lunasti saatanan nenän edestä koko ihmiskunnan 1/3 osuuden.
Monella ihmisellä on ikuinen merkki, saatanan omaisuuden merkki kehossaan, tribaal. He kuuluvat saatanalle ja helvetille. Tosin moni sellainen on kääntynyt uskoon ja onnistunut voittamaan Kristuksen avulla saatanan ja murtamaan saatanan kahleet. Halleluja!

 

Takaisin