Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.11.2021
 

Nimi ja sen luku 666

Mitä mieltä olet, ollaanko me jo riittävän lähellä?

Sille annetaan nimi ja sen nimen luku on 666 joten eipä tässä enää kovin kauas voida mennä totuuden viereen ihmettelemään.

Pedon kuva on vielä hämärän peitossa ja samoin oikeaan käteen tai otsaan otettu merkki.

Johannes ilmestyksen saatuaan tietenkin kirjoitti ymmärryksensä mukaisesti. Ei hän voinut tajuta mikä on mikrosiru tai mikään muukaan sellaiseen viittaava. Hänen oli kirjoitettava se, minkä Jumala hänelle antoi ymmärrettävällä tavalla tuotavaksi ilmi ja siksi termiksi tuli vain ”merkki”.

No mehän näemme sen EAN koodin jälkeläisen muodossa, joka on nykyään kännyköillä luettavissa ja kulkee nimellä QR koodi, joka on paljon laajempi ja monimutkaisempi kuin vanha viivakoodi.

Mutta hassua on se, että QR koodi muistuttaa hämmästyttävästi vain jotain epämääräistä ”merkkiä” jossain.

No entäpä se käsi ja otsa? No ne on sikäli loogisia, että tiedetään jo nyt, kuinka käsipelillä koronapassien tarkastus kännykkäsovelluksella on hidasta ja kaikkialle syntyy jonoja. Pian jonot ovat häiritsevän pitkiä ja tarvitaan joku uusi systeemi. No laitteet sijoitetaan automaattisesti etälukulaitteen luettaviksi ihon alle ja nimenomaan oikeaan käteen, koska lukulaite on sitten aina samalla puolella. Jononhan on tietenkin liikuttava rivakasti.

No pian huomataan, että juniin, ym. kulkuvälineisiin kun noustaan, niin laukut on aina pudotettava maahan, jotta tarkastus voidaan kädestä suorittaa. Se jumittaakin heti paljon, kun väkeä on paljon, joten keksitään lukijaportti pään ylle ja merkki otsaan, jonka laite kätevästi lukee ohi kävellessä. Siinä se!

Ollaan siis nyt todella lähellä! Peto on silti vielä ilmestymättä ja tässä ollaan oltu kahden vaiheilla, pitäkö pedon ilmestyä vai ei, ennen kuin morsian lähtee. Siitä on ollut vääntöä ja itse sanon, ettei pedon pidä edes ilmestyä, koska pidättäjä pidättää, elikkä rukoilijat pidättävät petoa. Mutta kun pidättäjä, elikkä rukoileva morsian poistetaan, peto ilmestyy heti.

Pedon ilmestyttyä me näemme millaisen kuvan tämä tekee ja mikä on tämä pedon merkin lopputulos. Nyt tämä on tosi lähellä jo totuutta mutta koska väärä profeetta tekee pedosta kuvan jne. niin meille jää aukkoja edelleen rakentaa loogisesti perille johtavaa siltaa näiden asioiden välille. Siksi sanon aina niin, että jos ei ole logiikkaa, ei ole totuuttakaan, jota kannattaa lähteä seuraamaan. Aina on oltava selkeä logiikka, miksi, mitä ja miten.

Jos peto nousee vaikkapa Islamista ja jostain idän maailmasta, niin millä tavalla me rakennamme pedon nimen ja sen luvun aasinsillan sanalle Corona ja se passi ym. siru? Ei mitään järkeä ja logiikkaa, joten siksi tämäkin teoria on niin lähellä kuin olla ja voi mutta… ISO MUTTA! Ei sittenkään ilmeisesti kovin lähellä.

 

Takaisin