Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.4.2021
 

Venäjä hyökkäämässä Israelin vuorille

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c243ce2d-f95a-4493-b4be-83ce10bf6d70

Kirjoitin tuossa aiemmin Hesekiel 38 luvusta ja tässä silmät avoinna koitan sitä tulkita parasta aikaa, koska siinä on selvä yhtymäkohta tälle ajalle, sekä Suomen Lappiin hyökkäämiseen mutta myös aikomus hyökätä Israelin vuorille.

Venäjällä oli/on siis aikomus hyäkätä Israelin vuorille mutta emme ole varmoja, mitä sillä voitaisiin tarkoittaa. Israelin Levantti aluehan on varsin laaja ja sen vuoret sitten taas sijaitsevat jossain Turkin molemmin puolin, joten se voisi hyvinkin olla Ukraina tai sitten Israelin vuoret tarkoittaa vain yleisnimitystä Levanttialueen lähimaista.

Joka tapauksessa nyt Venäjä on koonnut valtavat joukot hyökätäkseen Ukrainaan. Oletetaan siis, että Israelin vuoret tarkoittaisivat tässä kohtaa ainakin juuri Ukrainaa.

Hesekiel 38:8-10 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen…

Jos haluat lukea Ukrainan historiaa, niin huomaat, että se on sekä toipunut miekan jäljiltä, Neuvostoliiton ikeen alta, sekä että varhemmin se oli koottu monista kansoista yhdeksi. Sen sijaan lause, kauan aikaa rauniomaana, se on vähän vaikea ajatus mutta onhan se ollut pitkään aina eri kansojen apukansa, josta kukaan ei piittaa ja kaikki sitä ovat alistaneet, joten se on vasta Venäjän vapautuksen jälkeen päässyt eroon rauniomaisesta asemastaan.

Venäjän piiritys on siis vain aikomus, joka päättyy siihen kun se saa päähänsä juonen, kuten Hesekiel jatkaa:

Hesekiel 38:11 ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

Tämä jae 11 tarkoittaa Suomen Lappia. Tämän pitäisi siis tapahtua oman käsitykseni mukaan heti kun Lapissa lumet sulaa. Olen nähnyt uninäyn siitä ja siksi on hyvä seurata Ivalon lumitilannetta.

https://www.foreca.fi/Finland/Helsinki/map/lumensyvyys

Seurataan, kun niin mielenkiintoiseksi vetää tämä kevät taas!

Lopuksi huomautan vielä, että tänään luin lehdestä, että kevät jää varsin lyhyeksi ja että kesä tulisi jo toukokuun puolen välin aikoihin. Tämäkin tukee sitten taas Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan, morsiamelleen sanoittamaa sanomaa, talvi on väistynyt ja kesä on tullut. Elikkä kevät ikäänkuin jäisi välistä.

 

Takaisin