Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
25.8.2020
 

Neljätoista vuotta

Kirjoitin pelastussanoman osapuilleen tasan 14 vuotta sitten ja julkaisin sen netissä. Sen jälkeen alkoi tapahtua outoja…

Pian tasan 14 vuotta sitten 1. päivä syyskuuta 2006 pääsin hullujenhuoneelta vapauteen, oltuani siellä kolme päivää koska olin julkistanut pelastussanoman ensimmäisen version nettiin. Tuon kirjoituksen vuoksi siis jouduin vastentahtoiseen mielentilan tutkimukseen suljetulle osastolle. Marssin kuitenkin sieltä kolmantena päivänä ulos ja menin tyhjään kotiini, jossa kysyin itku silmässä Herralta, että mitä nyt, milloin sinä tulet. Herra vastasi, meillä on tehtävää vielä ja oli sen jälkeen hiljaa.

Minä mietin tietenkin, että ehkä pari päivää tai viikkoa, enkä ikinä olisi voinut kuvitella, että vuosia, saatikka neljätoista vuotta tämän tapahtuman jälkeen kirjoittelen tätä tekstiä.

Sanat kuuluivat siis, meillä on työtä vielä ja koin olevani kuin Jaakob, joka oli petturi ja joutui neljäksitoista vuodeksi enollensa töihin, kunnes sai viimein kaipaamansa vaimon.

Tällä- ja ensiviikolla täyttyy nuo ajat ja neljätoista vuotta niistä tapahtumista tulee täyteen. Saako Jaakob uuden nimen ja pääseekö hän vapauteen 1.9. oltuaan sen 14 vuotta Jumalan palveluksessa?

Markku veli mailas tänään vahvistuksia:

Tässä viestissä puhutaan, että viikko jäljellä Jumalan miekkaan, jotain siis odotetaan tapahtuvan viikon päästä:

https://www.youtube.com/watch?v=KlCRyDMPr84

Tuo sanoma myös tekstimuodossa täällä:https://444prophecynews.com/sword-of-the-lord-byron-searle/

 

Takaisin