Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.3.2020
 

Maailma on pysähdyksissä kun ylösotto tapahtuu

On erityisen ajankohtainen asia tämä koronavirustilanne, joka pysäyttää ja tuhoaa maailman perustaloustasapainon kerralla koko planeetalla. Jos tähän ei ole ylösotto kohdallaan, niin sitten sitä ei tarvita, nimittäin tämä skenaario mihin maailma joutuu sen kohdatessa Jumalan sanan ennustukset, niin se lähtökohta voisi olla juuri tällainen.

Morsian menee kammioonsa ja muu maailma ihmettelee, kuinka tässä käy, varustautuu mitä hullunkurisimmilla asioilla varmuuden vuoksi, eikä itsekään oikein tiedä mihin varautuu. He ostavat viisaan näköisinä kaappiinsa kaikkea mitä sissimuonanavarustuksena pidetään. He varastoivat kaikkea mahdollista, jolla selviäisi jostain jonnekin, eivätkä he tiedä mistä mihin. Päämäärätöntä siis.

Jumalan oma sen sijaan luottaa johdatukseen ja varjellukseen. Jumalan oma odottaa poispääsyä tempauksen muodossa ja maailma kaatuu sen jälkeen ahdistukseen ja vihaan.

Nyt alkaa viimeinen viikko, ennen raamatullista vuodenvaihdetta ja sen jälkeen pääsiäisen odotusaika. Sitten alkaa 13. päivänä huhtikuuta omerin laskenta, jonka olen ainakin minä katsonut olevan esikuva morsiamen ylösotolle.

Mitä kaikkea siis 1.6. päivänä onkaan, niin se jää nähtäväksi. Kaikki tapahtumat ovat peruttu. Ei yhtään yleisötapahtumaa, joka sinänsä estäisi ihmisiä olemasta kuulolla, kun se suuri peljättävä uutinen tapahtuu ja kun maailma vetää palan väärään kurkkuun. Se on sellainen h-hetki, jossa jokainen ihminen joutuu miettimään, mikä on tästä hetkestä eteenpäin tärkeää.

 

Takaisin