Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.2.2020
 

Päivi Räsänen jälleen kuulusteluun

Päivi Räsänen haetaan jälleen kuulusteluun ja nyt 2000 luvun alun pamflettikirjoituksesta. Nyt tämä saa jo vainoamisen tunnusmerkit ja se tarkoittaa, että Suomen viranomaiset rikkoo lakia.

Otanpa tähän vertailun vuoksi esimerkin:

Ajattelipa sitten ateistisesti tai kreationistiesti, niin kumpikin joutuu myöntämään, että vain heterosuhteilla on alkuperäistarkoitus, lisääntymisen edellytys, eikä silloin homous ole siis perustellusti täysin normaalia.

Aikoinaanhan tämä oli kaikille täysin selvää, eikä siinä ollut mitään erikoista. Homoutta kavahdettiin ja pidettiin epänormaalina, tietenkin vanhoillisille jopa kauhistuksena.

Seksuaalisuus on ihmiselle normaalia mutta homoseksuaalinen käyttäytyminen on seksuaalisen tyydytyksen korvike sille normaalille, joka ei enää ole riittävää.

Samoin ihmiselle normaalia on myös ilman hengittäminen ja tupakointi on siitä sen addiktio, jolla ihminen saa tyydytystä vedettyään keuhkoihinsa aineita, jotka tuottavat keinotekoista mielihyvää.

Voimme siis täysin verrata homoseksuaalista itsensä tyydyttämistä tupakointiin. Molemmat ovat normaalista elämästä poikkeavaa ja kumpikin on siis siitä näkökulmasta katsoen tavallaan yhtä hyväksyttävää.

Ennen vanhaa tupakointi oli täysin normaalia jopa nuorisolle. Mutta miten asia onkaan kääntynyt. Tänä päivänä tupakoitsijoita syyllistetään ja heitä syrjitään jopa hävyttömällä tavalla. Tupakoitsijoita pidetään lähes rikollisina ja ainakin paheksunta ja siitä luopuminen on äärettömän kovaa valtionhallinnollista systemaattista painostusta.

Eikö siis tupakoitsija ole enää ihminen mutta homoseksuaali taas on? Aikoinaan monet ihmiset suvaitsivat tupakoinnin ja hyväksyivät, vaikkeivät itse polttaneetkaan, niin minäkin. En minä vieroksu tupakoitsijoita mitenkään mutta sama ei päde tänä päivänä viranomaisiin.

 

Takaisin