Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.10.2019
 

Facebook julkaisuni vaientaa

Kun kirjoitan Facebookiin jotain, niin aina yleensä saan paljonkin kommentteja ja erilaisia tykkäyksiä. Nyt kumminkin kävi niin, että yks ainoa antoi nauruhymiön mutta sitten poisti sen, koska ei halunnut olla ainoa joka otti edes kantaa. Tämä aihe nimittäin menee ihon alle että heilahtaa, aina tiedemiehiä myöden ja se hiljentää kaikki.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/004e19c8-6f23-4dfd-bf7b-45722dba4476?fbclid=IwAR2TMMiPeKTqu7yUHeEkZdzgS2sOIt-nOrzGX4Z2hIAaUcpK2ee_CNIx9J4

Tää koko juttu on siinä mielessä merkittävä, että tämän koko kysymyksen taakse kätkeytyy toinen paljon merkittävämpi kysymys. Elikkä onko DNA mutaatio-evoluutiota vai paremman DNA:n rappeutumista huonommaksi? Onko DNA ollut joskus aikoinaan täydellinen, vai onko sekin vain pelkkä mutaatioiden tulos? Tiedehän antaa ymmärtää selkeästi, että kaikki kehittyy ja on kehityksen tulos. Onko se sittenkään niin… koska lajejakin aina vain häviää, eikä uusia synny yhtä ainokaistakaan, vaikka perinteisen tieteen mukaan niin pitäisi olla, jo ihan pelkästään siksi että lajeja on näin runsaasti jostain ilmaantunut.
Taustalla on esim. vertailualueita tuhansien vuosien mitalla, mm. siten, että kaukoidässä esim. ihmisten syntyvyys on tiheämpi syklistä, kuin lännessä. Kaukoidässä on siis paljon enemmän sukupolvia /tuhat vuotta, kuin lännessä ja meillä on nyt nähtävillä faktat pöydällä, että idässä mutaatiot ovat selvästi pidemmällä kuin länsimaissa, eikä varsinaista kehitystä näy koskaan missään. Ihminen ei siis muutu, vaan etenevällä tavalla vastustuskykyisemmiksi tms. vaan se taantuu, rappeutuu ja katoaa. Pojasta ei polvi taida sittenkään parantua. Ihmisiin syntyy kuulemani mukaan jopa satoja uusia tauteja, joista moni vain pahenee entisestään. Se kaikki on selvästi nyt nähtävillä ja osin tiede sen ymmärtääkin, vaikka siitä vain vaikenee mieluummin kuin puhuu siitä.

Mitä johtopäätöksiä voimme siis tehdä? Miksi mutaatiot eivät kehitäkään itse itseään, kuten evoluutioteoria opettaa, vaan ihminen ajautuu selvästi johonkin päätepisteeseen, vailla mitään toivoa. Kuitenkin se on vain jotenkin niin hienoksi kehitetty kaikkine DNA lukuineen ja arvoineen, systeemeineen. Tää on tietenkin jokaisen pääteltävissä miksi niin on. Ei voida vedota siihenkään, että ihmisten elinikä on kasvanut huomattavasti 1800 luvusta, koska lääketieteen kehittyminen, etenkin Antibiootit ja tietysti ravinnon paraneminen on sen kaiken keinotekoisesti nostanut ja sen näemme pikkusen vääristyneiden lasien läpi. Tilalle on koko ajan tullut vaan tuhansia tauteja lisää, allergioina ja muina merkillisinä ongelmina, aivan mielenterveysongelmista lähtien. Tämä kaikesta huolimatta, vaikka tiede koko ajan koittaa pysyä rinnalla ja auttaa ihmisiä selviämään näistä. Elikkä selviämisemme ei ole kiinni meistä, vaan jostain muusta. Kohta pian lääketiedekään ei enää voi meitä pelastaa. En lähde muuta asiasta pohtimaan tämän enempää.

 

Takaisin